Faqja Nuk U Gjet 404 


Si e humbur në dëborë me kafe dhe briosh si një faqe 404 nuk u gjet gabim
 Këtu është një video argëtuese e dikujt që gjithashtu humbi. 

Ndërsa jeni duke bërë një pushim të merituar dhe të papritur për të qeshur në orarin tuaj të ngjeshur që shpresojmë se e bën kohën e humbur, po në lidhje me shikimin e disa prej përmbajtjeve tona të reja mahnitëse?

Artikujt e fundit

Faqet Më Të Mira Për Të Shkarkuar Ikona Të Lira

Faqet Më Të Mira Për Të Shkarkuar Ikona Të Lira

Një ikonë është një element i vogël por i rëndësishëm i dizajnit që do të ndihmojë të dallojë një faqe ose aplikim nga të tjerët dhe të dallojë në mënyrë të favorshme në një rrjet të madh. Ju mund të kërkoni të vizatoni një ikonë të projektuesit, ose mund të përdorni një nga shërbimet falas, nga të cilat ka shumë prej tyre në internet. Ja ku mund të shkarkoni ikona të lirë.