Postimi i miqve, kontribuoni në wcido.com [Farë mund të bëj? - Konsulencë për të realizuar telashe nomade dixhitale, punëtorë me bazë në shtëpi, mërgimtarë të largët]

Ne mirëpresim kontribuesit e posteve të ftuar në faqen tonë të internetit. Nëse jeni ekspert në një nga fushat e mbuluara në faqen tonë të internetit, dhe doni të ofroni informacion të dobishëm për lexuesit tanë, ndërsa vlerësoheni si një bloger i ftuar në platformën tonë, ju lutemi na kontaktoni.

Postimet e miqve janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të ndihmuar në zgjerimin e uebit, duke krijuar vlera të lidhura me përmbajtjen dhe duke bashkuar faqet e internetit, duke sjellë më shumë vlera për vizitorët.

Për cilat tema na interesojnë?

Shihni më poshtë titullin e faqes sonë të internetit, përshkrimin e faqes sonë të internetit dhe fjalët kryesore të meta kryesore të përdorura nga faqja jonë e internetit - ne jemi më së shumti të interesuar për artikujt që rrotullohen rreth këtyre temave të përfshira në faqen tonë të internetit:

 • Konsulencë për të realizuar telashe nomade dixhitale, punëtorë me bazë në shtëpi, mërgimtarë të largët
 • Consulting International SAP dhe Web, frymëzim udhëtimi dhe prenotim, Gjeni filma nga emocione, Gjeni lojëra video nga emocionet
 • telework
 • Vegla në distancë
 • Nomadizmi dixhital
 • Artikuj
 • Këshillim SAP, konsulencë në internet, konsulencë, konsulencë ndërkombëtare, ekspert ndërkombëtar, këshillim udhëtimi, agjent udhëtimesh, specialist i udhëtimit, Ku mund të fluturoj, frymëzim udhëtimi, prenotim udhëtimesh, krahasim i udhëtimit, motor kërkimi për udhëtime, zbritje udhëtimesh, frymëzim filmi, motori i kërkimit të emocioneve , motori i kërkimit të filmave, frymëzimi i lojërave video, motori i kërkimit të lojërave video

Si të postojmë miq për ne?

Në mënyrë që të postoni mysafirët për ne, na shkruani një email, duke përfshirë të gjitha informacionet e nevojshme.

Ajo që ne kërkojmë për një post të ftuar është informacioni i mëposhtëm:

 • Rekordi juaj i duhur për të shkruar përmbajtje të shkëlqyeshme,
 • Një artikull origjinal me 1000 fjalë ose më shumë që përmban detaje një pasqyrë unike në lidhje me një temë specifike, që nuk janë botuar diku tjetër, përmban vetëm përmbajtje unike, për të cilat ju do të na transferoni të drejtat e zotërimit, dhe do të pranoni të mos botoni kurrë diku tjetër ose ripërdorimin në ndonjë formularin, përveç përdorimit të një fragmenti për t'u lidhur me artikullin e botuar në faqen tonë të internetit,
 • Të paktën një imazh në lidhje me temën e postimit, që duhet të lëshohet në domenin publik - ose një licencë e lidhur 'falas për përdorim komercial, përfshirë modifikimin',
 • Të paktën katër lidhje në artikull që kanë të bëjnë me temën dhe do të sjellin vlerë për lexuesit tanë,
 • Lista e fjalëve kyçe të shënjestruara nga artikulli.

Kreditohuni në postin e ftuar

Në mënyrë që të kreditoheni në postin tuaj të ftuar në faqen tonë të internetit, ju lutemi përfshini edhe informacionin e mëposhtëm:

 • Emri juaj i ekranit ndërsa doni që ai të shfaqet në faqen tonë të internetit,
 • Emri i kompanisë ose orgnizimi,
 • Roli juaj brenda kësaj organizate,
 • Një lidhje në faqen e internetit të organizatës,
 • Një bio e shkurtër me më pak se njëqind fjalë,
 • Një lidhje për një fotografi të vogël headshot ose ikonë, në mënyrë ideale 125x125px.

Shkruaj një postim të sponsorizuar për Farë mund të bëj?

Këto janë udhëzimet për postimet e sponsorizuara, shumë të ngjashme me ato të postit të ftuar:

 • 1.000+ fjalë
 • Përmbajtja origjinale që nuk është përdorur diku tjetër
 • Të paktën një pamje kryesore me tekst alternative
 • Jo tepër promovues për ndonjë sit apo produkt
 • 1 lidhje e lidhur me faqen tuaj në trupin e artikullit (idealisht në paragrafët e parë)
 • 2-3 lidhje të lidhura me domenin tonë artikulli po postohet në (për të ndihmuar autoritetin e faqes)
 • 1 lidhje e lidhur me një sit të autoritetit të palës së tretë (për të treguar burimet e përmbajtjes)
 • Ju lutemi lidheni vetëm me faqet me cilësi të lartë - burime me reputacion
 • Të gjitha të dhënat, kuotat dhe përmbajtja e përmendur në artikull duhet të citohen siç duhet
 • Të gjitha fotografitë duhet të jenë me domen publik ose licencë të ngjashme
 • Ju lutemi përfshini fotografi, linqe në youtube, ose tabela dhe tabela tuaj për të mbështetur tekstin
 • Këto faqe lejojnë të gjejnë dhe ripërdorin imazhet e domenit publik: https://www.pexels.com/ , https://pixabay.com/, https://unsplash.com/
 • Mos harroni të lini një lidhje nën foto, në mënyrë që të shkarkojmë një version me rezolucion të lartë dhe të kontrollojmë dyfish licencën.
 • Dorëzuar në mënyrë ideale në një skedar Google Docs të ruajtur në Drive tuaj - një dokument i Microsoft Word ose skedari i Dokumentit të Hapur të OpenOffice janë gjithashtu të bukura
 • Pricemimi ynë për të botuar një postim të sponsorizuar në faqen tonë të internetit është si vijon:
 • 49 dollarë amerikanë nëse i shkruaj dhe ne i botojmë
 • 99 dollarë amerikanë nëse i shkruajmë dhe i botojmë
 • 499 dollarë amerikanë për një postim të sponsorizuar, përfshirë lidhjet e lojërave të fatit ose të rriturve

Kontaktoni me ne drejtpërdrejt për të diskutuar bashkëpunimin e mundshëm me këtë faqe interneti ose ndonjë tjetër të faqeve të internetit.

mailto:contact@ybierling.com
Konsulencë për të realizuar telashe nomade dixhitale, punëtorë me bazë në shtëpi, mërgimtarë të largët
Administratori, Themeluesi, Farë mund të bëj?
Ne jemi nomadë dixhitalë dhe udhëtarët në botë: 1000+ net hoteli, 650+ fluturime, 5+ vjet në rrugë, turne botëror një vjeçar, të gjithë të vetëorganizuar. Të punosh në distancë është një mënyrë e jetës, dhe ne duam të ndajmë me ju këshillat tona më të mira për të punuar nga shtëpia, telekomunikacioni dhe të punoni në distancë si nomadë dixhitalë ose punonjës të zyrave të shtëpisë.   www.wcido.com
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë