Detyrat e teles 101: këshilla të ekspertëve me Sandy CollierShikoni videokastin

Transkriptimi 101 nVideocast

Pershendetje si jeni

Jam mire faleminderit. Unë jam duke bërë Yoann Unë jam nikoqir i videokastit ndërkombëtar të këshillimit dhe tani po ju flas Sandy po nga kompania PR Sandy Po?

Në West Palm Beach Florida, është gjithçka shumë e mirë.

Hej, origjina Sandy PR

A mund të më tregoni më shumë rreth asaj që po bën ndërmarrja juaj dhe mbase pak për prejardhjen e saj?

Paj sigurisht që kam kaluar njëzet vitet e fundit në televizion dhe është kështu rreth pesë vjet më parë vendosa që gjithmonë të kisha dashur të drejtoja kompaninë time PR, kështu që pesë vjet më parë burri im për fat të keq vdiq nga një sëmundje afatgjatë dhe kështu ju e di dhe një nga fëmijët e mi të parë që e dini se nuk po merrej me atë shumë mirë siç pritej dhe kështu që unë thjesht u largova nga redaksia dhe prita pak dhe hapa hej PR me rërë në komunikime.

Ajo që unë bëj është të ndihmoj bizneset e vogla kompani jofitimprurëse unë i ndihmoj ata që të marrin vëmendjen e mediave Unë i ndihmoj ata me nevojat e tyre PR në rregull unë nuk bëj markë thjesht bëj marrëdhënie me publikun PR Unë i ndihmoj ata të dini nëse ata na e dini ju krijoj histori për to nëse ata kanë diçka që ndodh vetëm për t’i sjellë atyre vetëdije në rregull për të sjellë vetëdijen për markën e tyre.

Kështu që unë kthehem sikurse thashë nga redaksia që filloi dhe filloi në kompaninë time dhe emrin hej ranor.

Si lindi ai emër ishte në redaksi që unë trajtova se ishte menaxheri i detyrave dhe më pëlqen të them që kisha një dhomë lajmesh me fëmijë që keni të rritur, por ata janë kaq fëmijë në rregull në një mënyrë të caktuar, kështu që çdo herë kur njerëzit do të vinin për të punuar çdo mëngjes ata do të ecnin deri para Baskin ata do të thonë hej me rërë hej me rërë dhe unë do të jetë hej hej hej!

Kështu që kur isha gati të filloja firmën time, ju e dini që kisha një grup miqsh Marie dhe disa shokë të tjerë të mi, të ulur atje dhe unë jam si mirë ajo që do ta quaj unë vetë dhe njëri prej tyre thjesht tha mirë që ti e di që është një mosbesues.

Hej cuz me rërë të gjithë ju thërrasin hej me rërë dhe kjo dhe është e vërteta për sot kështu që kudo që të shkoj hej rërë moj hej e thanë hej kështu që kështu erdhi hej me rërë por është shumë e dua atë që bëj unë më pëlqen të marr median për bizneset e vogla jofitimprurëse Unë dua të shoh njerëz kur e shohin veten në TV, në gazetë ose në radio ose në podcast, ata thjesht janë kaq të emocionuar dhe ndjehen kaq të realizuar sa njerëzit janë të vetëdijshëm për atë që bëjnë, kështu që më sjell gëzim.

Po, në të vërtetë hey Sandy PR është shumë tërheqëse!

Faleminderit. Intervistë ju jeni në media për 20 vjet po po unë kam punuar në stacionin televiziv kam filluar si fakt si praktikant dhe kam filluar në stacionet televizive kur ndodhi Uragani Andrew në Florida që ishte shumë hënë më parë dhe unë fillova atje dhe kishte një reporter atje emrin e saj që nuk do ta harroja kurrë emrin e saj ishte Sally Fitz dhe unë e doja atë që po bënin dhe kështu ata filluan të më intervistonin në fushë sepse unë po i kërkoja komunitetit ndihmë për të sjellë pampers dhe ushqim dhe të gjitha llojet e sendeve për komunitetin që u shkatërruan nga stuhia.

Kështu që ky djalë shfaqet me një enë të madhe prej 40 metrash dhe ai thotë se është këtu ku rërë dhe unë thjesht shikova përreth jam si Këtu jam ai tha mirë ju thjesht thoni se keni dashur të keni nevojë për pampers ai tha atje por unë ju kam një enë me 40 këmbë plot Pampers Unë isha më keq dhe kuptova fuqinë e mediave në atë kohë dhe kështu sigurisht që doja të vazhdoja më tej dhe Sally Fitz më futi si praktikant dhe ajo më tha dhe nuk do të kisha kurrë harrojmë.

Ajo thotë se tani ju jeni këtu një praktikant që ju duhet të bëni vetë ashtu siç nuk duhet të varni rreth tavolinës sime ose timja, ju e dini se çfarë jam duke bërë ju duhet të bëni vetë rrugën tuaj dhe atë që dëshironi të bëni dhe unë mora ajo prej andej dhe unë bëra dhe u ngrita lart shkallës së fundit duke lënë që ishte MSVN në Miami.

Kam punuar me WSVN për gati 10 vjet, pastaj u largova dhe shkova në radio WI OD news 610 WI OD raportoi se kishte një fëmijë në makinë djali im në makinën e lajmeve pasi u bëra me punë që ishte interesante dhe është atëherë kam jetuar majtas në biznesin e tij dhe ne u larguam nga Florida për një kohë shkuam në shtetin e Kolorados në Kolorado për pak.

Dhe pastaj burri im u sëmur dhe kur doktori na tha që ishte terminal ai tha që është koha që ne të kthehemi në Florida, kështu që ju të mund të jeni afër familjes përveç familjes në Bahamas, kështu që unë përfundova duke ardhur këtu shumë afër familjes kështu që kur ai kaloi unë isha në gjendje të rrethohesha nga miqtë e familjes dhe në atë kohë u ktheva në lajme të cilat ishin të shkëlqyera, kështu që gjatë ditës së lajmeve isha përgjegjës për të ndihmuar reporterët me tregimet e tyre.

Kështu që ata do të hynin dhe ata do të më jepnin fotografi me histori dhe nëse nuk përshtatet në atë që ishte plani ynë për ditën ose markën që donim ose platformën, unë duhet të thoja çfarëdo që donim unë do t'i ndihmoja ata ose ta bëjnë atë tregoni mënyrën sesi na duhej të ishte ose unë do t'i kisha nënshkruar ato histori ose ju e dini se do t'i kisha dërguar atij histori tha se unë kam zgjedhur paraprakisht që ata të bëjnë.

Kështu që unë krijova një marrëdhënie të shkëlqyeshme me ta sepse veçanërisht raporti i ri po hyn në një treg që ju nuk e dini se çfarë dëshirojnë shefat dhe unë isha një nga tre personat që vendosa praktikisht në baza ditore atë që doli në ajër dhe çfarë nuk bëri ' Ti dhe ti nuk e di se çfarë duan dhe kështu është frikësuese për reporterin më të ri, kështu që unë mendoj se kështu arrita një marrëdhënie kaq të shkëlqyeshme me ta sepse ai që thoshte ishte pak nervoz.

Unë gjithmonë do t'i përshkoja ato përmes gjërave dhe nëse do të hynin brenda dhe ata nuk do të kishin një histori, unë do të isha me të vërtetë mirë nuk do të isha ideja ime për histori dhe do të thosha hap si kjo e juaja dhe kjo shkoi shumë gjatë dhe Unë por i dija historitë që hapja do të merrja atë që do të thoshim po, do ta marrim këtë do ta bëjmë ne do t'i bëjmë kështu që unë do t'u jepja atyre pushtetin për të pikturuar si të tyre.

Dhe ata ndjeheshin se ndiheshin sikur dikush po i ndihmonte ata dhe ti e di dhe vetëm duke punuar me ta përmes një procesi të vështirë derisa ata të mësojnë tregun të mësojnë njerëzit të mësojnë se kush duhej të ishin ata që kishin nevojë për të folur për të mësuar se cilët njerëz kishin për të pasur në rolodex e tyre dhe unë mendoj se kjo është për nënën-dhe-mua që unë gjithmonë të kërkuar për t'u siguruar që të gjithë ishin kujdesur.

Pra, duke lëvizur në biznesin tim dhe si hej PR me rërë ishte e lehtë sepse unë jam duke bërë të njëjtën gjë thjesht në një platformë tjetër dhe duke ndihmuar bizneset të paketojnë mallrat e tyre dhe ta bëjnë atë me lajm të vlefshëm, kështu që ju dhe unë dhe kushdo tjetër që po shikon lajmet mund të thotë ah është interesante sepse jo gjithçka është e vlefshme për lajmet dhe është e vështirë ndonjëherë të tregosh mirë klientëve se cila është vlera e tregimit çfarë është vlera e lajmeve.

Nuk ka asnjë vlerë të lajmeve në atë që është dhe ndonjëherë nuk ka asnjë lajm

vlerat dhe tregimet nganjëherë janë vetëm histori që thjesht i vendos atje dhe ka një kohë për atë njoftim që nuk jam për këtë, kështu që më pëlqen vërtet ajo që bëj.

Mirë kjo është e mahnitshme! mirëpo duket sikur ke shumë për të thënë se cili është perfekt i cili është perfekt posaçërisht për auditorët kështu që tani le të kalojmë tek falja e parë dhe ne duam të flasim për punët e telekomunikacionit 101 dhe çfarë është puna në tel dhe pse na duhet

Detyrë e teles 101: çfarë është, pse na duhet?

Kështu që ju them se çfarë kur një kohë çfarë është, pse na duhet ajo që ju punoni nga shtëpia drejta ju punoni në distancë ne punojmë nga shtëpia cili është ndryshimi shumë mirë puna nga puna në shtëpi në distancë ju shihni të njëjtën është ndryshe?

Unë mendoj se është e njëjta detyrë e telekomunikacionit, do të thotë që ju e dini që është e njëjta gjë për mua. Unë do të thotë se mund të jetë pak më ndryshe në atë që unë punoj nga shtëpia, kështu që unë kam biznesin tim dhe një punë në tel. Unë mendoj se personi ishte duke thënë se çfarë mund të kërkohet për të shkuar në zyrë çdo herë e më pas mendoj se dua të them se është i vetmi ndryshim që do të shikoja se çfarë është puna e telekomunikacionit.

Por për mua më pëlqen ta quaj se po punoj larg nga shtëpia, kështu që kam aq shumë mundësi të ndryshme për të bërë çfarëdo qoftë ajo që dua të bëj në biznesin tim dhe pse na duhen për njerëzit si unë që akoma kam një familje që ka një familje e cila ju ka njohur jo vetëm që keni një familje që ju thjesht nuk dëshironi të udhëtoni çdo ditë mbrapa dhe me radhë.

Ju e dini që shkurtohet në të gjithë këtë tullë dhe llaç që zvogëlohet në sasinë e shpenzimeve që keni për të futur benzinë ​​në një makinë që duhet të keni për të dini se keni blerë rroba të reja për po, ju keni ende veshje që ju duhet të vishni në shtëpi por e dini se nuk keni pse të takoheni me njerëz çdo ditë dhe mendoj se nuk kam nevojë të takohem me dikë çdo ditë ka shumë punë që unë bëj prapa skenave.

Mirë që nuk kam pse të rri para një klienti çdo ditë të vetme, kështu që unë mendoj se krijon më shumë produktivitet dhe unë mendoj se më shumë kompani mendoj se më shumë kompani do të fillojnë të shikojnë drejt teleringut më shumë Unë mendoj se shprehja për shkak të kovat dhe ju e dini që dëshironi të jeni një shtëpi, nuk doni të jeni në shtëpi, ju e dini atje duke marrë çfarëdo që është ajo që është atje.

Kështu që unë mendoj se puna e telekomunikacionit është këtu ose puna në distancë është këtu për të qëndruar. Unë me të vërtetë nuk më shikon të kthehem në një vend pune tradicional përsëri, unë ju mendoj se për sa kohë jeni duke punuar sot ju mund të mos e kam bërë kjo tani për rreth katër vjet tani.

E cila është shumë në rregull, kështu që ju jeni tjetër po kur fillova të bëja biznesin tim isha duke punuar së bashku me një mikun tim tjetër i cili ka kompaninë e saj dhe unë po e ndihmoja atë dhe pastaj fillova të kuptoj se ju dijeni që ajo hapi një zyrë dhe meqenëse ajo donte si mirë le të takohemi në zyrë një herë në javë unë isha në rregull me atë.

Një herë ose dy herë por më pas më duhej të drejtoja një distancë dhe të vazhdoja me arsyen pse vendosa ta bëja këtë sepse nuk dua të shkoj në zyrën e askujt në rregull

Unë kam zyrën time në shtëpinë time Unë mund të vesh sandale nëse kam nevojë të punoj nuk kam nevojë të jem në zyrën e dikujt që ju e dini, kështu që rishikoj që jam si jo që nuk do të punojë për mua duhet bëhu këtu ku mund ta mbyll mbyll derën time

mbyll zyrën time që të mund të shkoj dhe të mund të hyj në kuzhinë dhe mund të bëj darkë në asnjë kohë dhe kjo është e lehtë për mua dhe unë e dua atë

Unë kam punuar vetë nga e largëta të paktën nga shtëpia për kaq shumë vjet dhe po por kështu që ky është ambienti juaj i ecjes prapa jush menjëherë prapa jush drejtë po po ky është ambienti im i punës pas meje

Tani jam ne dhomen time te ndenjes dhe une do ta bej gjithsesi timen e kam djalin tim qe po jeton me mua 23 vjecin tim ai vetem ai dhe i fejuari i tij sapo e sollen ate ne shtepi ne menyre qe ata do te levizin javë e gjysmë kështu

Unë jam duke marrë dhomën e gjumit të tij që është në katin e poshtëm dhe unë do ta kthej atë në zyrën time që është një hap i madh po, kështu që kjo do të jetë një ndryshim i madh për mua

Cila do të jetë e shkëlqyeshme dhe unë mendoj se kjo do të më ndihmojë gjithashtu të vendos pak më shumë kufij dhe kufij për veten time sepse kam një tendencë thjesht të kërcej dhe vetëm ti e di kur të jem duke bërë atë që dua të jem duke bërë për ditën që unë kërcej përsëri dhe unë filloj të punoj dhe ta bëj këtë dhe duke e bërë atë dhe shumë herë vajza ime do t'i thoshte në moshën time 14 vjeçare atë që më thotë mami është akoma duke punuar po ju jeni duke punuar unë duhet të jem për t'i kushtuar vëmendje të vërtetë kësaj kohe

Koha kështu që unë mendoj se me mua duke ngritur zyrën time në ju e dini që zyra e ka ngritur dhe mbyllur atë derë dhe kur të largohet nga ajo derë konsideroj që puna jam bërë

Dera është e mbyllur dhe kjo është ajo nuk kthehem atje derisa është koha ta bëjmë atë përsëri ditën tjetër ose nëse nuk ekziston ndonjë urgjencë, kështu që unë mendoj se kjo do të jetë e shëndetshme për mua si dhe që është një tranzicion perfekt për faktin tonë se si për të krijuar një mjedis të punës në të vërtetë

Si të vendosni një mjedis pune?

Sidomos për të ardhurit në mjedisin e përditshëm të punës se si të vendosni siç duhet një mjedis të tmerrshëm nga shtëpia veçanërisht atë që është e rëndësishme me përvojën tuaj katër vjeçare për mua ajo që është e rëndësishme për mua është natyrisht që duhet të keni një sistem të mirë softuerësh në rregull dhe por ju duhet të dija si ta përdorja atë dhe do të mendoja se thjesht vumë re se nuk i kisha disa çështje më herët nëse

Ne po vinim dhe ju e dini edhe pse keni ngritur sistemin tuaj dhe kushdo që po punon me ju sigurohuni që njerëzit që keni punuar me ju të gjithë aftësi të ndryshme janë të ndryshme, në rregull nuk mund të keni të gjithë ata që punojnë me ju që ka të njëjtën aftësi të vendosur, në rregull, duhet të kesh një person i cili di të bëjë të gjitha programet kompjuterike që duhet të kesh një person i cili me siguri po bën punën që duhet të bëhet.

Shumë vrapim rreth Murray i bën të gjitha programet kompjuterike që duhen bërë Kelly, a e dini se ajo ndihmon me klientët dhe mënyra të ndryshme rrethojnë veten nga njerëz që kanë aftësi të ndryshme, unë mendoj se është shumë e rëndësishme dhe sigurohuni që të keni atë që keni nevojë në rregull dhe unë mendoj se është shumë e thjeshtë në mënyrë që të jetë pothuajse sikur zyra të mendojë për këtë nëse keni hyrë në zyrë nëse keni nevojë për një stapler a po vraponi përreth duke e kërkuar atë.

Ju keni atë stapler menjëherë pranë jush ka gjërat që ju e dini se ju duhet menjëherë pranë jush, në mënyrë që të jeni sa më produktivë që të jetë e mundur gjatë kohërave ose kohës kur keni shumë nga vetja për të punuar ose për t'i thënë asaj në distancë ose çfarëdo që dëshironi ta quani, por nëse po thoni që ajo do të funksionojë për pesë orë sot

ok mirë ju keni gjithçka që ju nevojitet për të pasur pesë orë produktivitet në rregull thjesht vendosni ato qëllime dhe vendosni atë që nga fillimi dhe mendoj se gjithçka do të jetë në rregull nëse e bëni këtë kështu që në të vërtetë si e gjeni atë që është me të vërtetë e rëndësishme për ju ose si kur jeni duke punuar në zyrë gjithçka është një lloj i arritshëm

Në një farë mënyre, gjithmonë mund të shkoni te recepsionisti ose një stapler ose çfarëdo tjetër, por kur të vendosni vetë, më thoni çfarë përcjellësi do të thoshte si mund të gjeni atë që ju nevojitet, cilat pyetje duhet t'i bëjmë vetes që të zbuloni se çfarë lexoni unë mendoj ju duhet ta gjeni para së gjithash atë që unë thashë çfarë duhet edhe pse çfarë shkon ajo dhe çfarë ju duhet të jeni në gjendje ta realizoni atë qëllim

Vendosni qëllime ditore

në rregull mund të them që unë le të them vetëm se unë e di që unë dua të marr unë dua të marr klientët e mi në TV mirë çfarë kam nevojë për të marrë klientët e mi në TV mirë para së gjithash unë kam për të krijuar një histori në varësi të asaj që është platforma nëse dua të bëj klientët e mi të flasin për diçka në kovin mirë që duhet të ketë kuptim kështu që çfarë duhet të bëj unë duhet të hulumtoj se çfarë jam duke hulumtuar duhet të zbuloj statistikat për çfarëdo qoftë ajo dua ta bëj këtë

Farëdo qoftë ajo që ju doni të bëni ose çfarëdo biznesi që ju jeni duke bërë ju duhet të bëni hulumtimin për të zbuluar se çfarë ju nevojitet në mënyrë që të realizoni atje ku jeni duke u përpjekur të merrni, ka kuptim që unë mendoj se është goxha e mendoj

Prettyshtë goxha e thjeshtë se çfarë kam nevojë për mua për të arritur atje ku duhet të shkoj në çfarë materialesh duhet të kem a kam nevojë për një stilolaps po më duhet një letër po unë kam nevojë për një letër po unë kam nevojë për një kompjuter po a kam nevojë për një printer po jo a kam nevojë për një stapler ndoshta po jo çfarëdo qoftë ajo që ju duhet ju punë që rendit poshtë atë që ju nevojitet dhe pastaj ju të merrni atë dhe pasi të vendosni ato gjëra në vend, atëherë ju filloni të bëni gjithçka që ju duhet të bëni kuptim

Kështu që është më mirë të jesh i orientuar drejt synimeve kurdo që të jeni duke ulur ambientin tuaj për punë të saktë të vendosni ambientin dhe a keni nevojë për shumë kohë të qetë e dini nëse keni nevojë për kohë të qetë atëherë duhet të vendosni një vend ku askush nuk do ju shqetësojë në rregull për mua është pak më ndryshe sepse më duhet kohë e qetë kur bëj podcast kështu që kur jam duke bërë kur jam duke intervistuar një klient do të thotë si korniza kohore specifike korniza kohore specifike në rregull

Unë do të ta them gjatë gjithë kësaj gjëje II kam një djalë që ka autizëm ai është 19 vjeç dhe ai po jeton me autizëm duhet të fle tani, pra që është e shkëlqyeshme por gjatë kohërave që ti e njeh tërë kovatin dhe që ishte akoma duke e kaluar atë menjëherë dhe shkolla duhej të ndalonte dhe ai është këtu në shtëpi

Më duhej të rishikoja sesi i bëra gjërat sepse ai do të zgjohej nëse do të zgjohesh tani dhe do të vish këtu në ekran dhe do të shoh atë që unë jam duke bërë ndonjëherë që nuk është e përshtatshme për çfarëdo që po bëj kështu Unë kërkova ndihmën e vajzës time 14 vjeçe në rregull dhe i thashë hej dëgjoni ju doni një punë dhe fillova ta paguaja atë për të më ndihmuar në baza javore unë i thashë mirë mendoni për këtë është që ju keni një punë detyra juaj është të argëtoni vëllanë tuaj për dy orë jashtë ditës që duhet ta bëj këtë, kështu që duhet të bëj atë dhe funksionoi vërtet mirë

Kështu që ajo përfundoi duke fituar shumë para për gjashtë e tetë javët e fundit që ju e dini që ne jemi jashtë shkollës ajo përfundoi duke bërë ca para të mira unë mendoj se i pëlqeu sepse ajo përfundoi duke shkuar dhe duke blerë vetes diçka të këndshme kështu që gjithçka varet nga ambienti juaj mbi vendin ku jeni dhe çfarë

çfarë keni vazhduar në jetën tuaj në rregull nëse nuk keni ndonjë gjë që ndodh në jetën tuaj përsa i përket fëmijëve ose ju i njihni kafshët tuaja ose çfarëdo tjetër dhe thjesht ju jeni më lehtë sepse mund të zbuloni atë kohë për të bërë atë që ju duhet të bëni por nëse duhet të bëni rregullime dhe ju duhet të bëni ato rregullime që në mënyrë që të funksionojë për ju në mënyrë që të ketë kuptim aq në të vërtetë që përsëri po bëni tranzicionin vetë

Si të mbash produktivë gjatë punës në punë?

gjatë punëve të telekomunikacionit si ta mbani produktivitetin nga shtëpia në krahasim me punën nga një mjedis zyre ose si ambienti i kompanisë vendosni vetë për sasinë e kohës që ju thoni se do të punoni çfarëdo kohe që kërkohet nga ju të punoni për mua është pak më ndryshe sepse kam një biznes tim që mund të caktoj orarin tim por pasi ta caktoj atë orar sikur të kem thirrje konferencash me klientë në rregull mundohem të caktoj ato thirrje

ne te njejten dite ne rregull qe mund te telefonoj nga ne mengjes menjehere deri ne ora dy kam nje telefonate konferenca cdo megjithate ju e dini cdo ore cdo ore tjeter thoshte qe per ate nje dite ne rregull atehere te nesermen duhet të merrem me klientë në baza ditore si kjo nuk kam pse të flas me ta në baza ditore përveç nëse ka diçka për të cilën duhet të flas me ta ose unë jam duke u rritur ata ju e dini ose unë jam duke shkruar një skenarin ose marrjen e tyre në TV që të mund të bëj të gjithë punën e ngjeshur që duhet të bëj në ditë të caktuara dhe më pas të caktoj ditë për klientët dhe të gjitha varen nga ajo që po bën në biznesin tënd

Nëse e dini që jeni më të zënë në mëngjes të çdo gjëje që bëni duke lënë mënjanë atë kohë për të bërë atë që duhet të bëni sigurohuni që të keni mendimin se jeni në zyrë në rregull është dikush që ju shikon nëse ju po të ishe në zyrë do të ishe duke ecur rreth duke shkuar në shatërvanin e ujit që do të bësh

Kjo do të bëjë atë ose do të uleni duke bërë punën tuaj sepse e dini se shefi i shefit ka mbaruar atje dhe tjetri ne po shohim se çfarë po bëni mirë nëse e dini se po paguheni për të bërë një të caktuar ju di një gjë të caktuar bëje atë që supozohet të bësh sepse asgjë më pak se ajo për mua dhe kjo është ajo që unë u them fëmijëve të mi që po paguhen për të bërë një punë dhe ju jeni duke prerë qoshet që po vidhni

humbas Lilly sepse nuk je duke e bërë atë që paguhesh për të bërë atë që supozohet ta bësh, kështu që e mban përgjegjës vetë veten tënde për të bërë atë që duhet të bësh dhe të mbarosh detyrën dhe pastaj të ecësh tutje dhe kjo është në thelb gjëja që unë gjithmonë tregoni njerëzve që të bëjnë nëse bëni atë që supozohet të bëni, nuk ka asgjë tjetër për të thënë rrethore është shumë e thjeshtë

goxha e thjeshtë dhe vendoseni veten nëse keni nevojë për ndihmë për të bërë gjëra të kërkoni ndihmë shumë njerëz ndonjëherë ndjehen sikur të kërkoni ndihmë është një shenjë dobësie që nuk është e vërtetë

Kërkimi i ndihmës është një shenjë e forcës

duke kërkuar ndihmë është një shenjë e forcës ka raste që unë kam gjëra që po ndodhin dhe nuk kam asnjë problem të marr në telefon dhe të telefonoj një kompani tjetër PR dhe t'i pyes për këshillat e tyre në rregull, sepse unë nuk mund të di gjithçka, kështu që unë nuk e di hej degjo ketu eshte nje skenar qe kam nevoje per ndihme me kete mund ju

a keni një sugjerim për këtë nëse keni një sugjerim për këtë dhe shumë herë kur kërkoni njerëz për ndihmë ata nuk e bëjnë këtë dhe kjo ju ndihmon që të mos keni nevojë të shpenzoni kaq shumë kohë duke u përpjekur të kuptoni diçka më tepër sesa të marrësh telefonin dhe ta pyesësh vërtet

por ndoshta mund të jetë më e komplikuar që njerëzit të kërkojnë ndihmë ndërsa ata sot janë duke ecur dhe ndërsa ata kam nevojë për zyrë dhe kolegët e tyre janë të arritshme nga vetëm nga tjetri tjetër oh ajo është Ernest tjetër - ju e dini

çfarë mund të paraqesë një problem - po kolegët tuaj janë aty afër në dhomën tjetër që ju e dini, por ju e dini se çfarë më lejoni të kthehem në atë që ne jemi në botën e teksteve nganjëherë kolegët tuaj janë menjëherë pranë jush dhe ju ende i shkruani ato ok në mënyrë që të funksionojë për të kursyer Unë nuk mund t'ju them sasinë e caktuar të kohës që jam duke u ulur pranë dikujt në një takim dhe unë po i shkruaj ato kështu që të mundeni nëse keni një çështje në shtëpi dhe personi juaj nuk është tjetër vit ju mund t'i shkruani ato nuk mendoj se është tepër e komplikuar nëse nuk ekziston diçka me të vërtetë e komplikuar si kompjuterët kompjuterikë ose diçka që është jashtëzakonisht e komplikuar

Epo kjo është një histori ndryshe.

Dua të them që nuk është një i përshtatshëm për të gjithë mykun që ju e dini se gjithçka varet nga ajo që ju jeni duke bërë dhe sa e ndërlikuar është puna juaj, kështu që unë nuk dua që unë nuk dua që njerëzit të mendojnë se mirë ju nuk e dini se çfarë jeni po flas sepse nuk e di se për çfarë po flas për sa i përket nëse po bën diçka që është më e komplikuar po ju them nëse nuk është një gjë e ndërlikuar dhe ju e dini se çfarë dini se cilat janë qëllimet tuaja dhe cilat janë po e bëni atë duhet të jetë goxha e thjeshtë për ju nëse i vendosni ato sisteme për ta bërë më të thjeshtë për ju që jep atë që unë jam duke u përpjekur të them

Këshilla praktike për punët e telekomunikacionit

Pra, e cila na sjell në të vërtetë në pjesën tjetër të intervistës sonë me përvojë mjaft të mirë një punëtor, a keni disa këshilla vepruese të telekomunikacionit që mund t’i ndani si me të vërtetë

Unë do të thoja këshilla praktike kur të jeni gati për të shkuar në punë të bëni një listë detyrash në rregull kam listën time të detyrave që duhet të bëj sot por duhet të jem se duhet të realizohem sot kështu që të mos e bëjmë sot kështu nuk do të bëj gjithçka të bëhet brenda një dite por bëj një listë detyrash cilat janë gjërat që janë të rëndësishme që duhet të arrij sot, a duhet të flas me këtë klient

a duhet të flas me atë klient, a mundet që ky klient të presë ose të bashkohet për të biseduar me këtë reporter ose duhet të flas me atë reporter ose në cilat afate kam bërë një listë detyrash për atë që duhet të bësh caktimin e orarit tënd të zyrës për çfarë ju dëshironi për kohën që ju doni të jepni punë prodhuese për kompaninë tuaj në biznesin tuaj çdo gjë që ju jeni duke bërë

cilat janë ato orë prodhuese mos thuaj që do të punoj nga ju e dini gjithë ditën në ditë nga 9:00 deri në 10:00 nga ora 9:00 - 9:00 e mëngjesit deri në orën 10 në natë

që mund të mos jenë orare praktike të përcaktuara për ato që do të bëni një pushim në mes të caktuar drekës tuaj në rregull Unë do të pushoj për drekë ose këtë herë do të pushoj për një meze të lehtë në këtë kohë

mirë çfarëdo që të jetë vetëm e njëjta gjë që ju po bënit zyrën, bëni ato gjëra në rregull dhe unë gjithmonë do t'u thosha njerëzve të jenë mirë për veten tuaj mos u bëni shumë të vështirë për veten tuaj të jetë mirë për veten tuaj kjo është vetëm punë në rregull dhe kjo gjithashtu do të kalojë është thjesht duke punuar argëtohuni dhe çfarë po bëni

dhe nëse nuk argëtoheni me atë që bëni, gjeni diçka që ju bën qejf në atë që po bëni mirë, kurrë nuk dua të jem në një punë sepse oh zoti im po bëj kaq shumë para dhe jam e mjerueshme dua të argëtohem me atë që jam duke bërë dhe dua të shijoj atë që jam duke bërë kështu që mund të mos fitoj shumë para në një fushë të caktuar por ju e dini se çfarë në fund të ditës jam i lumtur dhe mua kjo është më e rëndësishme se çdo gjë në jetë

miqtë e familjes besojnë se këto janë gjërat e rëndësishme në jetë dhe kjo është ajo që është e rëndësishme për mua, padyshim që jam dakord

Organizimi i shtëpisë për punët e telekomunikacionit

në rregull, unë kam disa pyetje duke parë në kamerën tuaj të internetit dhe duke parë zyrën tuaj në prapavijë, a keni bërë ndonjë ndryshim në shtëpinë tuaj për të qenë në gjendje të bëni detyra?

oh e di sa e keni këtë shtëpi, a keni filluar ata të shëtisin në shtëpinë e tij ose ju flisni me të duke ecur pasi unë u futa në ju e dini se fillova të tregoja duke punuar këtu Unë u transferova këtu rreth katër ndoshta rreth pesë vjet më parë dhe unë fillova ju e dini se është e hapur biznesi im në të njëjtën kohë dhe unë duhej ta kuptoja se ku mund ta vendosja tavolinën time në mënyrë që tavolina ime të jetë në cepin e madh të dhomës sime të ndenjes dhe kjo është diçka që nuk më pëlqen vërtet sepse sa herë ta dish por kam miq, por nëse argëtohesha kur isha shumë argëtues me ju, e dini Co, por tani ju mund të dini një nga gjërat që kam bërë normalisht kur kam punuar si reporter

ishte me Falënderime ose çdo lloj pushimesh që do të bëja kur punoja si reporter më vjen keq kur punoj në stacionin televiziv të gjithë reporterët dhe prodhuesit e rinj që erdhën, të cilët punonin dhe ata nuk kishin familje këtu. ftojini ata në shtëpinë time gjatë ditës së Falënderimeve të Krishtëlindjes të Korrikut të Korrikut, veçanërisht duke menduar se do t'i dëshiroja Allahu që t'i ftoja ata në shtëpinë time, kështu që kjo ishte një nga gjërat që nuk më pëlqeu ishte

për shkak se unë kam të drejtë këtu tryezën time këtu në dhomën e ndenjes kështu që dhe kështu e dua djalin tim do ta humbas, por pasi të ketë shkuar ai mund t'i lëviz të gjitha këto në zyrën time dhe kjo do të ishte një rregullim për mua i cili do të jetë e shkëlqyeshme, kështu që kur të dalë dhoma ime e ndenjes është dhoma ime e jetesës

Unë nuk po shoh punë dhe mendja ime nuk është ti e di se luan truket mbi mua oh zot më lejo të vrapoj në tryezë dhe tha a ka diçka që duhet të bëj unë e di kështu që unë mendoj se edhe kjo do të më ndihmojë edhe mua kur Unë akoma kur e zhvendos këtë tek ju e dini në zyrë që mund të mbyll derën që do të ishte një tranzicion i shkëlqyeshëm për mua dhe mezi pres që ajo të jetë diçka pozitive

për mua që unë të jem në gjendje t'i mbyll gjërat kur duhet të mbyllem dhe thjesht të dal dhe në dhomën e ndenjes rri me fëmijët ose të shkoj lart lart atë lloj sendesh të mira

Përfundoni

Pra, në të vërtetë ishte një diskutim mjaft interesant që ne tashmë po arrijmë në fundin e këtij episodi, kështu që ju keni shumë njohuri ose punëtorë mutantë madje me përvojë Terry Walker sepse në të vërtetë keni ndikuar që bimët të kalojnë nëpër faza të ndryshme të jetës familjare

po shumë interesante po kam gjashtë fëmijë po disa prej tyre janë rritur dhe kanë familje të tyre

kështu që është një pus plus kur mund të jetë një temë për një diskutim tjetër po, a keni ndonjë më pak të shtëna në Gigi por do të dëshironit të thonit mbase pak më shumë por edhe biznesin tuaj

hej PR me rërë mirë nëse jeni duke kërkuar për PR në zonën West Palm Beach ose kudo tjetër EVP globale janë hej goditur me mua me majë ranore PR dot-com ose hej PR me rërë në gmail.com ose ju mund të shikoni në faqen time të internetit dhe ose ju mund të shikoni në faqen tuaj të internetit dhe ju do ta keni atë të drejtë në podcast tuaj dhe faqen tuaj në internet ne jemi duke bërë absolutisht kështu që ne do ta ndajmë atë por ka qenë e shkëlqyeshme

Më pëlqen ajo që bëj faleminderit shumë, më duket sikur po kënaqesh me atë që po bën edhe ti dhe që po arrijnë dhe ata janë duke u argëtuar gjithmonë po mirë të mrekullueshëm por faleminderit që më ke vërtet e vlerësoj shumë që është mirë po edhe mua


Comments (0)

Lini një koment