Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Puna nga shtëpia me fëmijët: 30+ këshilla të ekspertëve

Puna nga shtëpia me fëmijët mund të jetë sfiduese, as they might disturb your work plan, and might not understand that you are there but yet aren't available to spend time with them - or at least not the whole day.

Ndërsa sfida është shumë e ndryshme në varësi të nëse jeni një prind i vetëm, jeni duke punuar me partnerin tuaj, keni akses në ndihmë të jashtme apo jo, duket se disa pika të zakonshme janë të nevojshme në çdo rast: caktoni një orar të caktuar, sigurohuni që të keni të paktën disa punë të përcaktuara vetëm disa orë, dhe përpiquni të punoni ndërsa fëmijët janë në gjumë ose të zënë me aktivitetet e tyre.

Për t'ju ndihmuar të qëndroni produktiv gjatë punës, ne i kërkuam komunitetit këshillat e tyre më të mira për këtë temë - këtu janë përgjigjet e tyre të shkëlqyera. Disa mund të të befasojnë!

A keni punuar nga shtëpia me fëmijë, keni arritur të qëndroni produktiv? Cila është maja juaj për të qenë në gjendje të punoni me fëmijët përreth?

Beatriz Garcia: Unë shkarkova aplikacione edukative në telefonin tim

Unë jam duke punuar nga shtëpia me dy fëmijë të moshës 3 dhe 6 vjeç.

Jam regjistruar për shërbimet e mësimit në internet dhe shkarkova aplikacione arsimore në telefonin tim. Kur kam nevojë të punoj, i jap njërit telefonin tim dhe e vendos tjetrin në një kompjuter të vjetër. Meqenëse këto aplikacione janë mjaft interesante, i mban të angazhuar në mënyrë të arsyeshme. Ndonjëherë njëri prej tyre mbërthehet dhe më vjen, ose thjesht kërkon vëmendje. Pra, nuk është 100% ndërprerje falas, por është mënyra se si unë marr kohën më të vazhdueshme të punës.

Beatriz Garcia është themeluesi i Kuzhina e Klanit një vend kuzhine të burimeve të përqendruara në enë gatimi. Si një nënë e zënë e dy fëmijëve, përparësia e saj është gatimi i ushqimit të thjeshtë, të shëndetshëm, ushqyes për familjen e saj.Beatriz Garcia është themeluesi i Kuzhina e Klanit një vend kuzhine të burimeve të përqendruara në enë gatimi. Si një nënë e zënë e dy fëmijëve, përparësia e saj është gatimi i ushqimit të thjeshtë, të shëndetshëm, ushqyes për familjen e saj.
Kuzhina e Klanit

Georgette Pascale: respekto që po jeton në të njëjtën hapësirë

Fëmijët e mi e kanë ditur gjithmonë që punoj nga shtëpia. Unë e kam bërë atë që kur kanë lindur. Unë fillova një kompani virtuale të komunikimit të kujdesit shëndetësor, Pascāle, pesëmbëdhjetë vjet më parë. Ndërsa klientët dhe miqtë janë duke luftuar për t'u përshtatur me këtë jetë të re dhe duke mos qenë në një zyrë me tulla dhe llaç, unë jam mirënjohës që jam para kurbës. Kur tre fëmijët e mi u shtuan në përzierje, unë e dija që ata tashmë kishin një kuptim themelor të punës sime si një sipërmarrës - ata më kanë parë mua të bëj një telefonatë në një orë atipike ose të shohim punën time në zyrën time të shtëpisë. Me këtë që u tha, unë ende nuk isha i sigurt se si do të reagonin duke parë mua duke punuar ose si do të reagoja duke parë që ata bënin rutinën e tyre të plotë të shkollës. Por isha i befasuar këndshëm. Kjo situatë ka krijuar një mundësi për të gjithë në familjen time që të shohin njëri-tjetrin në veprim. Unë kam qenë kaq krenar kur i shikoj ata të mbajnë veten të përgjegjshëm. Ata ngrihen në kohë; shkoni në vendet e tyre të punës për të bërë ndryshim rreth shtëpisë dhe shkoni në punë. Shtë mirë të shikosh fëmijë, njëmbëdhjetë vjeç, dymbëdhjetë dhe katërmbëdhjetë vjeç - dhe të mësosh prej tyre.

Këshilla ime më e mirë për të punuar me fëmijët përreth është të respektoni që po jetoni në të njëjtën hapësirë. Kjo është diçka që fëmijët kanë qenë më praktikë nga sa mendoja se do të ishin. Ne luajmë njëri-tjetrin dhe jemi të ndjeshëm në lidhje me oraret individuale. Shumë bashkë-ekzistues zbresin në sensin e përbashkët.

Georgette formoi Pascale në 2005 për t'u përqëndruar në një vend të pashfrytëzuar në kujdesin shëndetësor PR: duke përdorur marrëdhëniet e paçmueshme midis ekspertëve të industrisë dhe mediave për të krijuar mesazhe të fuqishme dhe arsimore për klientët. Pascale punon në HCP dhe PR dhe marketing dixhital dixhital, duke e lidhur dhe edukuar komunitetin global të kujdesit shëndetësor përmes bisedave inteligjente dhe perspektivave të reja.Georgette formoi Pascale në 2005 për t'u përqëndruar në një vend të pashfrytëzuar në kujdesin shëndetësor PR: duke përdorur marrëdhëniet e paçmueshme midis ekspertëve të industrisë dhe mediave për të krijuar mesazhe të fuqishme dhe arsimore për klientët. Pascale punon në HCP dhe PR dhe marketing dixhital dixhital, duke e lidhur dhe edukuar komunitetin global të kujdesit shëndetësor përmes bisedave inteligjente dhe perspektivave të reja.
Pascale Communications, një agjenci e PR dhe kujdesit shëndetësor një agjenci komunikimi.

Jane Flanagan: keni një stacion pune të përkushtuar, ndani orët e punës dhe mbajini të zënë

Më poshtë janë disa nga këshillat e mia të testuara se si të përfundoni punën pavarësisht se keni fëmijë rreth e rrotull.

1. Keni një stacion pune të dedikuar. Një stacion pune i përkushtuar jo vetëm që do të zvogëlojë shpërqendrimet, por gjithashtu do të akordojë mendjen tuaj për të punuar. Unë jam çmendur që fëmijët e mi e kuptojnë që sapo nëna të hyjë në atë hapësirë, nuk duhet të ketë shqetësime. Ata nuk e shqetësojnë zhdukjen time për shkak të numrit 2.

2. Ndani orët e punës. Absolutelyshtë absolutisht e pamundur të punosh për tetë orë në shtëpi. Në vend që të përpiqem, unë e ndaj ditën time në tre copa 2-orëshe. Unë punoj nga 9-11, 12-2 dhe 3-5, duke vendosur gjashtë orë prodhuese çdo ditë. Breakdo pushim, unë i kontrolloj fëmijët, luaj me ta dhe argëtohem para se të kthehem në punë. Fëmijët e mi nuk e mbajnë mend zhdukjen time pasi unë jam i sigurt që do të shfaqen përsëri pas ca kohësh ... Si orari i punës.

3. Mbajini të zënë. Nuk mund të theksoj më shumë rëndësinë e këtij këtu. Jepuni atyre detyra, lojëra, punë, gjëra argëtuese për të bërë, punë në shkollë, gjithçka! Kjo funksionon nëse aplikoni numrin 2.

Jane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet TacunaJane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet Tacuna
Sistemet Tacuna

Bridget Sielicki: zgjohuni herët për të bërë disa orë punë para se të zgjoheni

Kur vjen puna për të qenë produktiv ndërsa punoj nga shtëpia me fëmijët, gjithmonë përpiqem dhe zgjohem herët, kështu që jam në gjendje të bëj disa orë punë para se të zgjohen. Duhet kohë për të krijuar këtë praktikë, por është kaq e dobishme që të keni përfunduar disa detyra pune përpara se të filloni ditën tuaj me fëmijët tuaj. Kur fëmijët e mi ishin të vegjël dhe unë isha më shumë natën me ta, unë do të përdorja naptimes për këtë qëllim. Shumë mund të realizohen kur fëmijët janë duke fjetur!

Unë gjithashtu kam një hapësirë ​​pune të caktuar, kështu që ata e dinë kur më shohin atje se unë nuk do të shqetësohem nëse nuk është emergjente. Nëse unë jam duke punuar gjatë ditës, fëmijët janë mjaft të moshuar që ata mund ta mbajnë veten të zënë ndërsa jam afër. Unë madje kam një makinë të bardhë me zhurmë, të cilën do ta aktivizoj për të më ndihmuar të qëndroj i përqendruar dhe t'i tregoj ato, nëse ata e dëgjojnë, është koha e punës së nënës.

Bridget Sielicki është një shkrimtar e pavarur dhe themeluese e Mama e pavarur, ku ajo ofron mbështetje dhe ide për gratë që duan të punojnë nga shtëpia ndërsa rritin fëmijët e tyre.Bridget Sielicki është një shkrimtar e pavarur dhe themeluese e Mama e pavarur, ku ajo ofron mbështetje dhe ide për gratë që duan të punojnë nga shtëpia ndërsa rritin fëmijët e tyre.
Mama e pavarur

Lacsina e qershisë: përpiquni të imitoni mjedisin e punës në shtëpi

Që nga mesi i marsit kur urdhrat e qëndrimit në shtëpi kanë qenë në vend në Hawaii, unë jam duke punuar nga shtëpia. Burri im është një student me kohë të plotë, kështu që ai është në gjendje të shikojë vogëlushin tonë për pjesën më të madhe. Sidoqoftë, për shkak se unë jam akoma duke e ushqyer atë, unë ende luaj një rol aktiv në kujdesin e djalit tonë. Ai vazhdimisht më pyet mua kur dëshiron qumësht dhe kur dëshiron të bëjë një sy gjumë.

Unë jam mirënjohës që kam burrin tim për ta mbajtur atë të ushqyer dhe argëtuar në pjesën më të madhe, por meqenëse jam në shtëpi, prapë jam hutuar duke dëgjuar ato duke luajtur.

Për të qëndruar produktiv, përpiqem të imitoj mjedisin tim të punës këtu në shtëpi. Unë përdor TV-në tonë si ekranin tim të dytë dhe e bëj veten kafe çdo mëngjes. Kur jam në takime për zoom, mbyll dyert për të filtruar shpërqendrimet. Unë gjithashtu ngrihem në këmbë, zgjas dhe marr ujë për prishje të trurit siç bëj zakonisht kur isha në zyrë. Kjo më lejon të pastroj mendjen që të mund të punoj me efikasitet në detyrën tjetër. Ri-krijimi i mjedisit tim të punës dhe rutinave në shtëpi më kanë ndihmuar të qëndroj në detyrë dhe t'u përgjigjem shpejt emailave të punës.

Lacsina e qershisëLacsina e qershisë
Allshtë gjithçka Qershi

Linda Chester: krijoni një orar ditor që është i pëlqyeshëm për të gjithë

Unë jam një konsulent shëndetësor dhe fitnesi që ka vite që punoj në shtëpi. Dy fëmijët e mi janë rritur dhe jetojnë vetë, por kur ata të ishin akoma këtu, ne do të kishim një rutinë të vendosur. Kjo siguroi që unë të isha ende produktiv, pa sakrifikuar kohën e familjes.

Gjatë ditëve të javës, unë do t'i bëja ata mëngjes dhe t'i përgatisja për shkollë. Kur ata janë në shkollë kur unë bëj pjesën më të madhe të punës time, zakonisht nga mesi i mëngjesit deri në mesditën e pasdites. Unë bëj çmos për të marrë shumicën e detyrave në listën time të detyrave për atë ditë të bërë para se fëmijët të arrijnë në mënyrë që të mund të rri me ta para detyrave të shtëpisë dhe darkës. Nëse më duhet vërtet, do të bëj një orë shtesë pune pasi t'i fut në shtrat.

Si një nënë e aftë dhe aktive, unë kam frymëzuar tek fëmijët e mi rëndësinë e qëndrimit në formë. Ata të dy luajnë sport kështu që shumicën e fundjavave ishim në lojëra bejsbolli ose takime noti.

Do familje është e ndryshme, kështu që unë do t'i këshilloja prindërit që punojnë nga shtëpia për të zbuluar një rutinë që funksionon më mirë për ta dhe fëmijët e tyre. Punoni me partnerin dhe fëmijët tuaj për të krijuar një orar të përditshëm që është i pranueshëm për të gjithë. Sigurohuni që të përfshini xhepa të kohës për të gatuar ushqime të shëndetshme dhe të bëni ushtrime argëtuese si familje.

Linda Chester është themeluesja e Orës së Shëndetit. Ajo beson se fitnesi nuk është thjesht një përvojë, por një mënyrë jetese aktuale. Linda Chester i jep asaj të marrë tema të ndryshme shëndetësore dhe palestër në këtë blog. Ajo ofron informacion dhe këshilla, duke tërhequr nga përvojat personale dekada në humbjen e peshës dhe të ngrënit të pastër.Linda Chester është themeluesja e Orës së Shëndetit. Ajo beson se fitnesi nuk është thjesht një përvojë, por një mënyrë jetese aktuale. Linda Chester i jep asaj të marrë tema të ndryshme shëndetësore dhe palestër në këtë blog. Ajo ofron informacion dhe këshilla, duke tërhequr nga përvojat personale dekada në humbjen e peshës dhe të ngrënit të pastër.
Ora e Shëndetit

Lewis Keegan: ekuilibroni kohët tuaja dhe jepuni fëmijëve tuaj një aktivitet

Nëse jeni duke punuar nga shtëpia me fëmijë, mund të ndiqni këto këshilla:

 • Sigurohuni që të ekuilibroni kohën tuaj për punë dhe kohën tuaj për fëmijët tuaj. Fëmijët që ndjehen të lënë pas dore kanë një shans më të lartë të përpiqen të kërkojnë vëmendjen nga prindërit e tyre duke hedhur bishta ose duke thyer gjëra. Sigurohuni që të keni një kohë të caktuar për fëmijët tuaj dhe për të kryer detyra që lidhen me punën.
 • Jepuni fëmijëve tuaj një aktivitet ku ata mund të përqendrohen gjatë kohës që jeni duke punuar. Për shembull, një libër për t'u ngjyrosur, një libër vizatimi, ose i lini ata të përdorin krijimtarinë e tyre të brendshme duke i lënë gjërat artizanale duke përdorur argjilë, rruaza, najlon, etj (vetëm sigurohuni që këto janë sende që janë miqësore për fëmijët)
Emri im është Lewis Keegan dhe unë jam pronari / operatori i SkillScouter.com i cili synon të ndihmojë studentët e mundshëm të gjejnë shtigjet e tyre të mësimit përmes platformave të mësimit në internet.Emri im është Lewis Keegan dhe unë jam pronari / operatori i SkillScouter.com i cili synon të ndihmojë studentët e mundshëm të gjejnë shtigjet e tyre të mësimit përmes platformave të mësimit në internet.
SkillScouter

Sonya Schwartz: bëni kohë, vendosni fëmijën më të vjetër në përgjegjësi dhe rregulloni orarin tuaj

Puna në shtëpi ka avantazhet dhe disavantazhet e saj. Unë kam punuar në shtëpi për ca kohë. Duhet të them që ka qenë e vështirë në fillim por patjetër që bëhet më mirë. Siç duhet t’i keni përjetuar të gjithë deri tani, është vërtet e vështirë të përqendroheni në bërjen e punës tuaj kur ka shumë shpërqendrime. Më lejoni të ndaj me ju 3 këshilla për të ruajtur një mjedis pa stres rreth fëmijëve:

 • 1. Bëni kohë për fëmijët tuaj. Fëmijët janë krijesa në nevojë. Ata gjithmonë donin që ju të ishin rreth. Por nëse kaloni kohë të mjaftueshme me ta dhe i pyesni sa ju duhet koha e qetë, shanset janë që ata nuk do t'ju shqetësojnë kur është koha që ju të punoni.
 • 2. Bëni fëmijën më të vjetër të ngarkuar. Fëmijët kënaqen duke qenë një udhëheqës i diçkaje. Përdoreni këtë në avantazhin tuaj. Lëreni fëmijën më të madh të veprojë si udhëheqësi i tyre për të siguruar sigurinë e të gjithëve dhe t'i bëjë ata t'ju raportojnë përsëri nëse ndonjë gjë nuk shkon.
 • 3. Rregulloni orarin tuaj. Nëse është e mundur, planifikoni të punoni në një kohë të mëvonshme, mbase kur fëmijët do të shkojnë në shtrat.

Kur mësoheni bëhet më e lehtë dhe do të bëheni më produktivë gjithashtu. Asgjë nuk është më e kënaqshme për një prind sesa të punojë dhe të fitojë ndërsa shpenzon dhe kujdeset njëkohësisht për fëmijët.

Sonya Schwartz, Eksperte për Këshillim për Marrëdhëniet në Normën e sajSonya Schwartz, Eksperte për Këshillim për Marrëdhëniet në Normën e saj
Norma e saj

Áine Breen: përcaktoni një rutinë dhe jini realist

Thënia * "Ne jemi të gjithë në të njëjtën stuhi por në anije të ndryshme" * është shumë e vërtetë për momentin. Qëndrimi produktiv, ndërsa shkollimi në shtëpi dhe kujdesi për tre fëmijë ka qenë mjaft sfidë. Kam gjetur disa gjëra që funksionojnë për mua.

Së pari, unë dhe burri im vendosëm një rutinë për çdo ditë të gjithë për të siguruar që të dy të marrim kohë për të punuar. Tjetra, unë shkruaj dy ose tre gjëra për të cilat duhet të përqendrohem për çdo ditë ose çdo javë. Jam duke qenë realist. Unë nuk mund të bëj gjithçka, kështu që siguroj të bëj pak gjëra mirë. Dhe së fundi, gjëja më e rëndësishme për mua është të futem në ajër të pastër, është kaq e rëndësishme për mendjen dhe energjinë time.

Áine Breen, projektues dhe pronar i xhevahireve në IrlandëÁine Breen, projektues dhe pronar i xhevahireve në Irlandë
Liwu xhevahire me kuptim

Omedaro Victor-Olubumoye: përpiquni të përfitoni sa herë që fëmija është i zënë

Unë kam punuar nga shtëpia djalin tim (tre vjeç) dhe duhet të them që nuk është shumë e lehtë. Ja çfarë bëj unë për të qëndruar produktiv me djalin tim. Vëzhgova atë që e mban të zënë dhe mund të më japë ca kohë të lirë për të bërë punën time. Vura re kur ai është i zënë duke shikuar karikaturat, vjersha për fëmijë, duke shkruar ose duke luajtur me një telefon, mund të marr një kohë të lirë për veten time. Kështu që pas mëngjesit, i lejoj atij të shikojë TV ose të shkruajë në varësi të asaj që ai do të dëshironte të bënte në atë kohë. Pas drekës, unë siguroj që ai të bëjë një sy gjumë në mënyrë që të mund të vjedh ca kohë për të përfunduar punën time. Në thelb, unë përpiqem të përfitoj nga çdo herë, kur është i zënë ose i zënë për të bërë punën time.

Omedaro Victor-Olubumoye është një Tregtar Dixhital dhe Themelues i Bodmek Digital Marketing Consult. Ajo është e apasionuar pas dhënies së njohurive që ajo bën përmes trajnimeve dhe shkrimeve në blog. Ajo ka ekspertizë në Reklama në Internet, Optimizim të Motorit të Kërkimit dhe Marketingu me Email.Omedaro Victor-Olubumoye është një Tregtar Dixhital dhe Themelues i Bodmek Digital Marketing Consult. Ajo është e apasionuar pas dhënies së njohurive që ajo bën përmes trajnimeve dhe shkrimeve në blog. Ajo ka ekspertizë në Reklama në Internet, Optimizim të Motorit të Kërkimit dhe Marketingu me Email.
Puna nga shtëpia

Lore Noreen: ulur në dysheme me kompjuterin në prehrin tim

Unë jam një arsimtar në Universitetin Shtetëror të Kalifornisë, Northridge dhe një shkrimtar. Përveç të gjitha klasave të mia që shkojnë në internet, takimet për zoom me studentë dhe fakultet, partnerë kritikë, grupe shkrimi, është nipi im i bukur 17 muajsh.

Unë shkruaj herët në mëngjes dhe natën vonë, si dhe bëj sa më shumë nota dhe shkresa. Kur kam një takim për zoom dhe ai është rreth, unë i shpjegoj kujtdo që po flas, dhe e mbaj mikrofonin jashtë derisa të më duhet të flas. Nipi im është i interesuar për kë po flas dhe herë pas here vjen të them përshëndetje, por ai nuk është përpjekur të rrëmbejë kompjuterin nga unë ose të klikojë ndonjë çelës ndërsa unë jam duke punuar. Kam zbuluar që kaq shumë njerëz merren me të njëjtat çështje që nuk po paraqet ndonjë problem. Ndonjëherë jam ulur në dysheme me kompjuterin në prehër ose në jashtëqitje të shkallës së afërt. Në këtë mënyrë ai nuk po ndihet i injoruar ose i lënë pas dore, gjë që mund të shqetësojë fëmijët dhe të bëjë që ata të ndërpresin më shumë. Ndërsa ka qenë një rregullim, unë ndjehem sikur jemi duke mësuar të merremi me këtë mënyrë të re për të bërë gjëra.

Lore Noreen është autor në edukator. Botuar ndërkombëtarisht, disa shënime përfshijnë Rishikimin e Maine, Vine Leaves Press dhe Row Journal të Printerëve të Chicago Tribune, ndër të tjera. Kujtimi i kalimit të babait të saj, Memorial Day Death Watch fitoi finalist në Këshillën e Shkrimtarit, ndërsa poema e saj, Të gjitha menjëherë u bë një finaliste në konkursin e Nano Text të Medusa-s. Pas suksesit të Eddy, një tregim imagjinar i një ngjarje aktuale në jetën e Edgar Allan Poe, është Si të Hidhni një Parti Psikologjike një Surprizë, një libër me tregime të shkurtra.Lore Noreen është autor në edukator. Botuar ndërkombëtarisht, disa shënime përfshijnë Rishikimin e Maine, Vine Leaves Press dhe Row Journal të Printerëve të Chicago Tribune, ndër të tjera. Kujtimi i kalimit të babait të saj, Memorial Day Death Watch fitoi finalist në Këshillën e Shkrimtarit, ndërsa poema e saj, Të gjitha menjëherë u bë një finaliste në konkursin e Nano Text të Medusa-s. Pas suksesit të Eddy, një tregim imagjinar i një ngjarje aktuale në jetën e Edgar Allan Poe, është Si të Hidhni një Parti Psikologjike një Surprizë, një libër me tregime të shkurtra.
Lore Noreen

Swati Chalumuri: qëndroni produktiv duke krijuar një orar përpara çdo dite

Unë jam duke punuar nga shtëpia me djalin tim dhe ka qenë i suksesshëm deri më tani. Unë qëndroj produktiv duke krijuar një orar përpara çdo dite. Të kesh strukturë është e shkëlqyeshme sepse të dy dimë se çfarë të presim. Disa ditë gjërat shkojnë jashtë dhe kjo është kur fleksibiliteti është thelbësor. Unë jam i pavarur dhe punoj përpara në afatet e mia, kështu që nuk po nxitoj të mbaroj punën në ditët kur djali im ka nevojë për mua. Ne gjithashtu përpiqemi të kalojmë kohën jashtë dhe të bëjmë aktivitete larg punës dhe shkollës, në mënyrë që të dy të zhvishemi. Kjo na mban të freskët dhe të gatshëm për të qenë produktivë kur është koha për të bërë detyra që lidhen me punën ose punën shkollore.

Swati Chalumuri është një bloger i financave personale, i pavarur dhe një ndërmarrës i nënës mijëravjeçare në * HearMeFolks.com *. Puna e saj është paraqitur në Forbes, Referral Rock, CEO Blog Nation, dhe Databox Blog.Swati Chalumuri është një bloger i financave personale, i pavarur dhe një ndërmarrës i nënës mijëravjeçare në * HearMeFolks.com *. Puna e saj është paraqitur në Forbes, Referral Rock, CEO Blog Nation, dhe Databox Blog.
HearMeFolks

Robert Theofanis: tingëllon ashpër, por çelësi është t’i injorosh ato

Kjo tingëllon e ashpër, por kryesorja është t’i injorosh ato. Vajza ime është 3 vjeç dhe ajo shpesh më bashkon në zyrën e shtëpisë kur vëllai i saj i vogël po shtron gjumë dhe nëna ka nevojë për pushim. Ajo që kam gjetur është se duke shpjeguar se unë do të punoj dhe pastaj duke injoruar kërkesat e saj fillestare për t'u angazhuar me mua, ajo përfundon duke përdorur imagjinatën e saj dhe duke krijuar lojën e saj. Sapo të futet në lojën e saj imagjinare, ajo do t'i bëjë një pyetje çdo herë pas here. Unë do të përgjigjem duke komplimentuar çdo gjë që ajo ka vendosur të bëjë dhe butësisht duke e nxitur atë të vazhdojë. Kjo mban topin të rrokulliset dhe më blen më shumë kohë. Kjo nuk funksionon për tërë ditën, por është mjaft efektive në marrjen e një shtrirje 1 deri në 2 orë. Dobësia e vetme është që deri në fund të saj, dhoma është mjaft e zhgënjyer.

Robert Theofanis është një avokat dhe pronar i Planifikimi i Pasurisë Theo, i cili është i vendosur në Manhattan Beach, CA.Robert Theofanis është një avokat dhe pronar i Planifikimi i Pasurisë Theo, i cili është i vendosur në Manhattan Beach, CA.
Planifikimi i Pasurisë Theo

Sarah: jepini njëri-tjetrit një bllok dy orësh çdo ditë për t'u përqendruar vetëm në punë

Unë jam një nënë e një djali 20 muajsh me energji të pakufishme. Unë dhe burri im kemi luftuar ta argëtojmë pa e humbur kohën e punës prodhuese. Disa nga gjërat që më kanë ndihmuar të qëndroj produktive, përfshijnë zgjatjen e orarit tim të punës, marrjen e kohës posaçërisht për t'u përqëndruar te djali im, dhe burri im dhe unë për secilin të marrim blloqe kohore të dedikuara vetëm për të punuar.

Që kur filluam të punojmë nga shtëpia, unë jam siguruar që të lidhem në kompjuterin tim të punës nga ora 7 e mëngjesit deri në ora 6 pas dite. Duket si shumë, por unë nuk jam duke u bërë punë për tërë kohën. Të kesh një ditë më të gjatë se normale të punës më jep lirinë të largohem për t'i kushtuar vëmendje djalit tim kur i duhet. Djali im nuk është i qetë në moshën ku ai me të vërtetë e kupton lojën e pavarur, kështu që ne me të vërtetë duhet të jemi në dispozicion për të përmbushur nevojat e tij shoqërore gjatë gjithë ditës. Caktimin e një ditë të zgjatur lejon mua që të ndjehen në këmbë të rehatshme larg nga kompjuteri im për të siguruar djali im po ndërveprimin ai ka nevojë, pa kompromentuar kohën e punës. Dhe të kesh një fund të caktuar të caktuar çdo ditë ndihmon në zvogëlimin e disa djegieve.

Për më tepër, burri im dhe unë secilit gjithashtu i japim njëri-tjetrit një bllok dy orësh çdo ditë për t'u përqendruar vetëm në punë ndërsa personi tjetër kujdeset për djalin tonë. Ai përfundon duke marrë kohën e përqendruar që i nevojitet secilit prej nesh individualisht dhe ne kemi kohën e përqendruar për punë.

Emri im është Sarah dhe unë drejtoj faqen e internetit snugglebuglife.comEmri im është Sarah dhe unë drejtoj faqen e internetit snugglebuglife.com
snugglebuglife.com

Shawn Johal: ndërtoni një orar të disiplinuar, hapësirë ​​pune dhe mbështetuni të tjerëve

Ashtu si kaq shumë prindër, ka qenë një sfidë e vërtetë duke qëndruar produktiv ndërsa punoni nga shtëpia. Këtu janë disa këshilla që unë përdor dhe që kanë punuar vërtet mirë për mua.

* Ndërtoni një Program të Disiplinuar: * Bllokimi i kohës është një zakon nga të cilin mund të përfitojë çdokush - veçanërisht kur punoni nga shtëpia me fëmijët. Unë planifikoj bllokime 90-minutëshe të kohës së pandërprerë të punës, pastaj e ndjek atë pas disa kohësh nga familja menjëherë pas. Unë mbaj një bllok 1-orësh për drekë me familjen time, pastaj përsëri në bllokime 90-minutëshe të kohës së punës. Ai varet nga përcaktimi i qëllimit: vizatimi i një linje të fortë midis kohës personale dhe profesionale.

* Hapësira e punës: * Një këshillë kryesore për prindërit është krijimi i një hapësire të përkushtuar pune, ku ata e dinë se mund të përqendrohen. Kjo më ndihmoi në mënyrë drastike pasi krijova kufij (fizikisht) në shtëpinë midis ku jam baba dhe bashkëshort kundrejt vendit ku unë jam një trainer biznesi dhe folës. Ndonjëherë madje ndryshoj rrobat e mia për t'i bërë të qartë familjes time dhe vetes time se po hyj në një mendim "pune" - gjë që ndihmon shumë!

* Të mbështetur te të tjerët *: Unë kam bërë disa marrëveshje të mrekullueshme me familje të tjera në lagjen time për të ndarë kohën me fëmijët tanë. Disa ditë fëmijët e mi kalojnë tërë pasditen në shtëpinë e tyre, dhe disa ditë fëmijët e tyre janë në minierë. Duke alternuar se në cilat oborret fëmijët tanë kalojnë kohë në, unë kam qenë në gjendje të caktoj thirrje të mëdha ose takime të mëdha në ditët ku unë e di se fëmijët e mi do të jenë në vendin e fqinjëve. Përkulja ndaj prindërve të tjerë që kanë punuar ka qenë një ndihmë e madhe për produktivitetin tim!

Unë jam një sipërmarrës, trajner i rritjes së biznesit dhe folës. Unë bashkë-themelova DALS Lighting në 2009 dhe e ndërtova atë nga e para në mbi 25 milion dollarë të ardhura. Unë kam qenë një Finalist për Ymimin EY Sipërmarrësi i Vitit, dhe unë jam gjithashtu Themeluesi i lartësi, një kompani e këshillimit dhe rritjes së biznesit.Unë jam një sipërmarrës, trajner i rritjes së biznesit dhe folës. Unë bashkë-themelova DALS Lighting në 2009 dhe e ndërtova atë nga e para në mbi 25 milion dollarë të ardhura. Unë kam qenë një Finalist për Ymimin EY Sipërmarrësi i Vitit, dhe unë jam gjithashtu Themeluesi i lartësi, një kompani e këshillimit dhe rritjes së biznesit.
lartësi

Levy mbani një orar dhe punoni pasi të jenë në gjumë

Kam punuar në shtëpi, ndërsa dy vajzat e mia po vraponin në shtëpinë time, Po, një moment pak i çuditshëm dhe i çuditshëm, por vazhdoja të vazhdoja disa gjëra të rëndësishme:

 • 1. Mbani një orar: kohën e mëngjesit, kohën e drekës, kohën e TV-së, kohën e mësimit, kohën e lojës falas. Të gjitha këto i mbajti vajza e di se çfarë të bëj dhe më lejuan ca kohë të menaxhoj takimet etj.
 • 2. Puna pasi ata janë asleep- për përqendrim më të mirë dhe më pak stres gjatë ditës.
Emri im është Lee dhe unë jetoj në Brooklyn me burrin tim dhe dy vajza të vogla të mahnitshme. Për sa kohë që mund të kujtoj, kam pasur një pasion të madh për gatimin dhe ushqimin e mirë.Emri im është Lee dhe unë jetoj në Brooklyn me burrin tim dhe dy vajza të vogla të mahnitshme. Për sa kohë që mund të kujtoj, kam pasur një pasion të madh për gatimin dhe ushqimin e mirë.
themealkitreview.com

Elna Cain: punoni në blloqe të vogla të kohës, ndërsa ata luajnë me lodrat e tyre

Unë punoj nga shtëpia si shkrimtar i pavarur ndërsa binjakët e mi janë në shkollë.

Sidoqoftë, tani, binjakët e mi janë në shtëpi ndërsa unë punoj.

Për të qëndruar akoma produktiv ndërsa punoj nga shtëpia krijoj pritshmëri dhe një orar. Shtë e thjeshtë, por efektive. Binjakët e mi janë në klasë të parë, kështu që ata e kuptojnë kur hyj në zyrën time të shtëpisë që jam duke punuar. Si familje, ne kemi ardhur me aktivitete që binjakët e mi mund të bëjnë vetë, si të luajnë Just Dance, pikturë, vizatim, ose duke bërë këngë në piano. Unë jam në gjendje të punoj gjatë kësaj kohe dhe kur të mbaroj disa orë më vonë, pjesa tjetër e ditës i kushtohet shkollimit të shtëpive dhe kalimit të kohës së familjes.

Ajo që funksionoi kur binjakët e mi ishin më të vegjël ishte teknika Pomodoro. Unë do të punoja në blloqe të vogla kohe, ndërsa binjakët e mi ishin pranë meje duke luajtur me lodrat e tyre.

Elna Kain është një shkrimtar e pavarur për bizneset e vogla në ngrohtë B2B. Ajo është gjithashtu një nënë e binjakëve dhe kur nuk është duke shkruar ajo po mëson se si të luajë Fortnite me djalin e saj dhe Animal Crossing me vajzën e saj.Elna Kain është një shkrimtar e pavarur për bizneset e vogla në ngrohtë B2B. Ajo është gjithashtu një nënë e binjakëve dhe kur nuk është duke shkruar ajo po mëson se si të luajë Fortnite me djalin e saj dhe Animal Crossing me vajzën e saj.
Elna Kain

Geninna Ariton: menaxhoni një program rreth orarit të fëmijëve

Kam djem binjakë të moshës 3 vjeç dhe ata janë në lëvizje të vazhdueshme çdo sekondë. Por unë kam qenë me fat sa i kam pasur ato në një rutinë. Unë jam gjithashtu me fat që burri im ka orë fleksibël pune, kështu që ne arritëm një orar rreth orarit të binjakëve. Që nga çasti kur binjakët zgjohen, burri im është përgjegjës për ta. Kjo është diku nga ora 7 e mëngjesit e tutje. Ai është gjithashtu ai që bën mëngjesin tonë, kështu që unë kam një lloj mëngjesi pune të pashqetësuar. Pastaj e marr përsipër gjatë drekës, pasi ai duhet të shkojë në punë. Pas drekës së binjakëve, ata bëjnë një sy gjumë, gjë që më lejon të paktën 2 orë kohë pune përsëri, të mjaftueshme për të përfunduar gjithçka. Sigurisht që çdo ditë nuk është e njëjtë, ndonjëherë binjakët do të vrapojnë nëpër shtëpi, dhe burri im nuk mund t'i mbajë të zënë gjatë në playroom e tyre për një kohë të gjatë. Por akoma, orari është i mjaftueshëm që unë të mund të punoj të paktën 6 orë në ditë.

Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.
TrendHim

Mira Rakicevic: maja e fundit është që të përmbahemi në orar

Këshilla e fundit për të qëndruar produktiv dhe për t'i mbajtur fëmijët të zënë gjatë punës nga shtëpia është t'i përmbaheni orarit.

Fëmijët lulëzojnë kur kanë një orar të paracaktuar dhe rregullsinë gjatë ditës. Prindërit që punojnë duhet të organizojnë oraret e fëmijëve për t'u përafruar me aktivitetet e tyre - koha e gjumit mund të bëhet një kohë e mirë për takimet në internet, detyra që kanë nevojë për përqendrim më të madh.

Për më tepër, prindërit mund të praktikojnë teknikën Pomodoro për një përqendrim më të madh. Ideja është që të punojmë në detyrë për 25 minuta ndërsa pushoni 10 deri në 15 minuta. Prindërit mund të përdorin kohën e pushimit për të luajtur një lojë me bord me fëmijët e tyre, ose të përfshihen në lojën e tyre. Kështu mund të përfshihen në lojën e tyre, të kalojnë kohë cilësore dhe të ulin pyetje të tilla si "Kur do të luash me mua?"

Pas marrjes së një masteri në Filologji Angleze, një dashuri për fjalët dhe një pasion për librat e frymëzuan Mira që të bëhet një shkrimtar i përmbajtjes. Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet e rimodelimit kanë qenë gjithmonë kalimi i saj i preferuar, ajo vendosi të ndërthurë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë. Në një farë mënyre, dekorimi i një dhome është i njëjtë me shkrimin e një artikulli imponues. Gjetja e një pjese mobiljesh ose dekor që kompleton pamjen është njësoj si të kërkosh fjalën e duhur që i përshtatet në mënyrë të përsosur kontekstit dhe ngjall interes.Pas marrjes së një masteri në Filologji Angleze, një dashuri për fjalët dhe një pasion për librat e frymëzuan Mira që të bëhet një shkrimtar i përmbajtjes. Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet e rimodelimit kanë qenë gjithmonë kalimi i saj i preferuar, ajo vendosi të ndërthurë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë. Në një farë mënyre, dekorimi i një dhome është i njëjtë me shkrimin e një artikulli imponues. Gjetja e një pjese mobiljesh ose dekor që kompleton pamjen është njësoj si të kërkosh fjalën e duhur që i përshtatet në mënyrë të përsosur kontekstit dhe ngjall interes.
ComfyLiving

Jonah Ulebor: gjeni një burim të mirë të materialit edukativ

Shumë prindër na kanë thënë që u pëlqen të përdorin shërbimin tonë të mësimit online sepse jo vetëm që fëmijët duket se e duan natyrën interaktive të mësimeve, por gjithashtu u jep atyre një shans për të vazhduar me disa nga punimet e tyre!

Duhet të përballesh me mësimin e fëmijëve të vegjël nga shtëpia, ndërsa gjithashtu duhet të bësh punën tënde, është padyshim një akt vërtet i ashpër balancimi. Duke u ofruar atyre një seancë mësimore virtuale ne kemi qenë në gjendje të ndihmojmë me një pjesë të kësaj barrë - ndërsa në të njëjtën kohë edukojmë fëmijët që janë regjistruar në ndonjë nga klasat tona të Matematikës, Anglezit ose Shkencës.

Unë do t'u rekomandoja prindërve të tjerë që ata të gjejnë një burim të mirë të materialit arsimor i cili inkurajon të mësuarit ndërveprues, dhe nëse jeni në gjendje të kaloni kohë me ta, atëherë bëni një ndryshim të roleve tani dhe pastaj. Ju mund të provoni t'u jepni atyre një pjesë të informacionit për të lexuar dhe pastaj t'i mësoni përsëri prindi - kjo mund të jetë një argëtim dhe kjo ndihmon për ta bërë fëmijën të ndjehet më i përfshirë në procesin e të mësuarit.

Jonah Ulebor - A është Drejtori i Ndërmarrjes së Tutorizimit në Mbretërinë e Bashkuar Lextra Learning që u jep prindërve qetësi mendore duke ofruar mbështetje për fëmijët e të gjitha grupeve të vitit në Matematikë, Anglez dhe Shkencë. Lextra u jep fëmijëve mësime të shkëlqyera të personalizuara, si në internet ashtu edhe në qendër, përmes rrjetit të saj të mësuesve të kualifikuar, me përvojë dhe frymëzues. Ju mund të lidheni me mësimin e Lextra në Facebook dhe Twitter: lextralearning ose duke vizituar faqen e tij të internetit www.lextralearning.com. Për të marrë një provë falas të mësimit në internet të Lextra, mund të regjistroni interesin tuaj në freetrial.lextralearning.com.Jonah Ulebor - A është Drejtori i Ndërmarrjes së Tutorizimit në Mbretërinë e Bashkuar Lextra Learning që u jep prindërve qetësi mendore duke ofruar mbështetje për fëmijët e të gjitha grupeve të vitit në Matematikë, Anglez dhe Shkencë. Lextra u jep fëmijëve mësime të shkëlqyera të personalizuara, si në internet ashtu edhe në qendër, përmes rrjetit të saj të mësuesve të kualifikuar, me përvojë dhe frymëzues. Ju mund të lidheni me mësimin e Lextra në Facebook dhe Twitter: lextralearning ose duke vizituar faqen e tij të internetit www.lextralearning.com. Për të marrë një provë falas të mësimit në internet të Lextra, mund të regjistroni interesin tuaj në freetrial.lextralearning.com.
Arsimi Lextra Ltd

Marina Avramovic: vendosni një hapësirë ​​të qartë për zyra dhe përcaktoni kufijtë

Këshilla ime më e mirë për këdo që punon nga shtëpia me fëmijë është të vendosni një hapësirë ​​të qartë për zyra dhe të përcaktoni kufijtë. Kështu që kur mbyllet dera e zyrës, e cila aktualisht është bodrumi ynë i vogël, ata dinë të mos më shqetësojnë. Në fillim u përpoqa të punoja në pizhame në shtrat siç thonë ata, por nuk funksionoi shumë pasi fëmijët nuk më morën shumë seriozisht. Ata më panë duke punuar nga shtëpia si një kohë argëtimi, duke ndërprerë punën time pa mëshirë në fillim.

Kështu që vendosa të kthehem në rutinën time dhe të simuloj shkuarjen në punë, që nga momenti kur u ngrita nga shtrati. Unë vishem, por në vend që të shkoj në punë, shkoj në bodrumin tonë të vogël, të cilin e ngrita si zyrën time të përkohshme. Aty jam ulur dhe punoj, dhe kur jam në pushim dreke shkoj lart lart për t'u bashkuar me familjen. U desh ca kohë që ata të rregulloheshin, por tani ata e kuptojnë që unë jam në të vërtetë në punë. Deri më tani, aq mirë, dhe unë kam qenë në gjendje të punoj në mënyrë të qëndrueshme gjatë gjithë muajit të kaluar.

Marina gjithmonë ka pasur një pasion për shpërndarjen e miteve nga realiteti, për të ndihmuar në eliminimin e konfuzionit dhe për të shkëmbyer njohuritë e saj mbi një temë, shumë ende e konsiderojnë një tabu. Me kalimin e viteve, misioni i saj u bë ndërgjegjësimi për kanabisin dhe CBD, gjë që çoi në themelimin e faqes së saj të parë, CannabisOffers.net.Marina gjithmonë ka pasur një pasion për shpërndarjen e miteve nga realiteti, për të ndihmuar në eliminimin e konfuzionit dhe për të shkëmbyer njohuritë e saj mbi një temë, shumë ende e konsiderojnë një tabu. Me kalimin e viteve, misioni i saj u bë ndërgjegjësimi për kanabisin dhe CBD, gjë që çoi në themelimin e faqes së saj të parë, CannabisOffers.net.
CannabisOffers

Rebeka: caktoni orë të rrepta pune kur flenë

Kur bëhet fjalë për të punuar nga shtëpia me fëmijët, misioni mund të jetë më i komplikuar, apo jo? Dy fëmijët e mi janë të mrekullueshëm dhe të gjithë, por veçanërisht gjatë këtyre kohërave të provuara, durimi im është testuar përsëri dhe herë. Një nga gjërat më të mira që kam bërë për veten time është caktimi i orarit të rreptë të punës kur ata janë duke fjetur. Kjo do të thotë të jesh në kompjuter herët në mëngjes dhe natën vonë. Ndonjëherë unë do të kap disa email mesditës por kjo është në lidhje me të. A është ideal? Aspak. Më mungon të kem ato orë me veten time, por është shumë më mirë sesa ta luftoj me ta kur ata dëshirojnë vëmendjen time. Kjo metodë nuk është për të gjithë, as nuk është për mua çdo ditë. Por, është përpjekja ime e re për të bërë më të mirën e të dy botëve.

Emri im është Rebecca, unë jam një nënë qëndrimi në shtëpi me dy dhe grua e një burri të mrekullueshëm. Pasioni im është t'i ndihmoj njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë në jetë dhe unë ndaj vet-zhvillimit të të gjitha gjërave në uebfaqen time:Emri im është Rebecca, unë jam një nënë qëndrimi në shtëpi me dy dhe grua e një burri të mrekullueshëm. Pasioni im është t'i ndihmoj njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë në jetë dhe unë ndaj vet-zhvillimit të të gjitha gjërave në uebfaqen time:
https://www.selfdevelopmentsecrets.com/

Angelo Sorbello: oraret e fëmijëve luhaten, kështu që qëndroni në lëvizje

Këshilla ime për të qëndruar produktiv ndërsa punoni nga shtëpia me fëmijët është të jesh i rregullueshëm.

Oraret e fëmijës luhaten, kështu që qëndroni në lëvizje. Filloni pak më herët se zakonisht përpara se të zgjoheni; punoni kur ata janë duke bërë gjumë edhe nëse zakonisht bëni drekë; punoni pasi t'i vendosni në shtrat; dhe priren te fëmijët tuaj nëse ata kanë nevojë për të, edhe nëse keni punë për të bërë.

Fëmijët tuaj nuk mund t'ju mbajnë larg nga puna juaj 24/7 dhe, edhe nëse është herët në mëngjes ose vonë natën, do të gjeni kohë për të përfunduar punën. Kujdesuni për fëmijët tuaj (siç duhet) dhe rregulloni veten që të bëni punën tuaj kur të jetë e mundur. Mund të shkurtojë në kohën tuaj të gjumit (ose kohën e televizorit), por kohërat e pashembullta shkaktojnë orare të pashembullt.

Angelo Sorbello, MSc, është Themeluesi i Astrogrowth, një faqe me shpejtësi në rritje të vlerësimeve të programeve të biznesit që ndihmon çdo ditë mijëra sipërmarrës të zgjedhin softuerin më të mirë për nevojat e tyre. Ai ka qenë një konsulent për kompanitë e mbështetur nga Techstars dhe Appsumo, dhe kompania e parë që ai filloi në vetëm 13 vjeç u fitua në 2013.Angelo Sorbello, MSc, është Themeluesi i Astrogrowth, një faqe me shpejtësi në rritje të vlerësimeve të programeve të biznesit që ndihmon çdo ditë mijëra sipërmarrës të zgjedhin softuerin më të mirë për nevojat e tyre. Ai ka qenë një konsulent për kompanitë e mbështetur nga Techstars dhe Appsumo, dhe kompania e parë që ai filloi në vetëm 13 vjeç u fitua në 2013.
Astrogrowth

Stacey Oaks: jepuni atyre kohë aktiv në natyrë dhe thirrni ndihmë

Puna me fëmijët në shtëpi mund të jetë e vështirë, por ka disa qasje që kam gjetur më kanë ndihmuar:

 • 1. Së pari, sigurohuni që ata kanë një orar. Happensfarë ndodh kur fëmijët nuk kanë orar? Ata ju përgjoj. Dhe ju përgjoj. Dhe ju përgjoj. Një orar u jep fëmijëve një kornizë për ditën e tyre, dhe gjithashtu u jep atyre qëllim. Krijoni një orar në ngritje 30-minutëshe për tërë ditën. Përfshini saktësisht sa dhe çfarë lloji të kohës së ekranit marrin dhe (në mënyrë ideale) e përhapin atë në copëza të vogla përgjatë gjithë ditës. Jepuni atyre një timer për ta bërë atë më argëtues. Përfshini pritjet e të nxënit. (Fëmijët e mi kishin detyra leximi dhe matematikore gjatë verës, vetëm për të mos mbajtur trurin nga kthimi në baltë.) Përfshini punët. Fëmijët ankohen për detyrën dhe punën e trurit, por ata do t'ju falënderojnë më vonë. Fëmijët e mi të rritur kanë. Kam konstatuar se duhen rreth dy javë duke u ankuar, dhe më pas fëmijët fillojnë të pranojnë atë që duhet të bëjnë. Qëndroni të fortë!
 • 2. Vendosni disa stacione për kohën kur ata kanë mbaruar atë që është në orarin e tyre dhe duhet të mbahen të zënë. Do stacion mund të jetë një lloj aktiviteti tjetër që funksionon për shumë ditë me radhë. Natyrisht, kjo varet nga mosha e fëmijëve, por brumi i kripës, rruazat e Perlerit, grupet e rërës dhe ujit, etj. Mund të jenë stacione që kanë tendencë t'i mbajnë fëmijët të lumtur. Ngjyrosja, dëgjimi i muzikës me kufje‌ të mëdha DJ (ose diçka që e bën fëmijën të ndjehet i lezetshëm), enigma, etj., Janë të gjitha opsionet e shkëlqyera. Këto stacione mund të lihen për aq kohë sa ju nevojiten, dhe ju mund të aktivizoni përmbajtjen për t'i mbajtur gjërat të freskëta. Po ju them, disa minuta përpjekje në këtë fushë do t'ju blejnë kaq shumë kohë vetes për të punuar.
 • 3. Jepuni atyre kohë aktiv në natyrë. Nëse keni një oborr, sigurohuni që çdo ditë ka planifikuar lojën jashtë. Do të mahniteni se sa më mirë ata qëndrojnë të okupuar pasi t’i keni veshur ato! Nëse nuk keni një kopsht, bëni kohë të vraponi me fëmijët tuaj ose të gjeni ndonjë mënyrë (mbase një babagjysh) për të marrë një dozë të mirë të lojërave nga jashtë. Betohem për këtë. Pasi të jenë lodhur fizikisht, ata do të jenë më të gatshëm të ulen dhe të bëjnë punë në tru, etj. Në fakt, rendi im i sugjeruar i aktiviteteve në orarin e tyre mund të jetë diçka si: 1) punë, 2) jashtë loje, 3) tru punë, 4) koha e ekranit, 5) stacione.
 • 4. Kërkoni ndihmë. Ndërroni kohën e punës me një bashkëshort, fqinj ose anëtar të familjes. Nëse punoni në orë të ndryshme, është më e lehtë për të mbuluar fëmijët. A e mbani përgjegjës partnerin tuaj për të kontribuar me kohën për t'i ndihmuar fëmijët të marrin vëmendjen e nevojshme.
Stacey ka punuar nga shtëpia për pjesën më të madhe të jetës së saj profesionale. Për mbi 20 vjet ajo ka ndihmuar bizneset të drejtojnë drejt dhe në treg. Ajo ka punuar për kompani shumë-milionëshe, kompani të mesme dhe fillestare. Tani, ajo ndihmon kompanitë dhe individët të krijojnë bizneset e tyre të ëndrrave dhe t'i drejtojnë ato në mënyrë efektive.Stacey ka punuar nga shtëpia për pjesën më të madhe të jetës së saj profesionale. Për mbi 20 vjet ajo ka ndihmuar bizneset të drejtojnë drejt dhe në treg. Ajo ka punuar për kompani shumë-milionëshe, kompani të mesme dhe fillestare. Tani, ajo ndihmon kompanitë dhe individët të krijojnë bizneset e tyre të ëndrrave dhe t'i drejtojnë ato në mënyrë efektive.
CenterforNewBusiness.com

Eugene Romberg: caktoni ditën tuaj para se të shkoni për të fjetur

Këshillë më e mirë për të punuar nga shtëpia me fëmijë: Si prind që ka punuar nga shtëpia edhe më parë, ishte gjithmonë e vështirë të qëndrosh produktivë deri në fund të ditës. Pasi i braktis fëmijët në shkollë, kam një varg 4-5 orësh ku mund të punoj brenda zyrës sime pa ndërhyrje. Sidoqoftë, tani që fëmijët e mi janë rreth meje 24/7, unë kam mësuar se si të qëndroj produktiv edhe kur ata kanë nevojë për vëmendje nga ju. Këshillë ime është të caktoj ditën tuaj para se të shkoni për të fjetur. Për çdo 3 orë që punoj, ndaj një pushim prej një ore për t'u ulur me fëmijët e mi. Shihni, besoj se është një kohë e shkëlqyer për t'i mësuar fëmijët aftësi funksionale, dhe për atë pushim 1 orë kam në plan të ndihmoj fëmijët e mi të mësojnë diçka të re. Gatimi, arti, muzika apo edhe vogëlsira mund të frymëzojnë dhe të shkojnë më shumë mendjet e tyre. Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të ecur veten me punën tuaj dhe gjithashtu ju jep një mundësi për kohë cilësore me fëmijët tuaj. Nëse e bëni këtë një herë në ditë ose edhe dy herë në ditë, do të mahniteni nga sa kanë mësuar nga ju ose bashkëshorti juaj.

Emri im është Eugene Romberg, dhe unë kam qenë një investitor / ekspert i pasurive të patundshme për dekadën e fundit. Kam blerë, riparuar dhe shitur shtëpi për dhjetëra familje brenda Zonës së Gjirit.Emri im është Eugene Romberg, dhe unë kam qenë një investitor / ekspert i pasurive të patundshme për dekadën e fundit. Kam blerë, riparuar dhe shitur shtëpi për dhjetëra familje brenda Zonës së Gjirit.
Ne blejmë shtëpi në Bay Area

Schimri Yoyo: tre gjëra që unë përdor janë mëngjes, mërzitje dhe kufij

Puna nga shtëpia ka avantazhet e saj. Drejtimi minimal dhe ekspozimi ndaj elementeve të rrezikshëm mund të çojnë në norma më të ulëta të sigurimit. Ndërsa telekomutimi mund të nënkuptojë prime më të ulëta, nëse keni fëmijë, gjithashtu mund të nënkuptojë produktivitet më të ulët.

Tre gjëra që unë përdor kur punoj nga shtëpia me fëmijët janë Mëngjesi, Mërzitja dhe Kufijtë.

Mëngjesi: E kam si prioritet ta ndihmoj gruan time që të përgatisë mëngjes për fëmijët e mi në mëngjes. Kjo më lejon që të dy të kenë një kohë cilësore me ta në fillimin e ditës dhe t'i kujtoj se kur të mbarojë mëngjesi "Babi" do të funksionojë.

Mërzia: Si në, mos e lejoni atë në orarin e fëmijëve tuaj. Mbajini të zënë me aktivitete të përshtatshme për moshën, të tilla si leximi, shkrimi, luajtja jashtë, veshja, shikimi i filmave ose luajtja e lojërave video. Sa më të aftë të jenë ata, aq më produktiv do të jesh.

Kufijtë: Vendosni kufij të qartë për fëmijët tuaj dhe për veten tuaj për të shmangur hutimin dhe zvarritjen. Programi i pushimeve të drekës dhe pushime 15 - 20-minutëshe për check-in ose “thirrje konferencash” me fëmijët tuaj për të kënaqur dëshirat për vëmendje.

Schimri Yoyo është një këshilltar financiar me faqen e krahasimit të sigurimit të jetës, QuickQuote.com. Ai ka licenca aktive të sigurimit në shtatë shtete.Schimri Yoyo është një këshilltar financiar me faqen e krahasimit të sigurimit të jetës, QuickQuote.com. Ai ka licenca aktive të sigurimit në shtatë shtete.
QuickQuote.com

Kerry Wekelo: keni një sit të përkushtuar ndërsa jeni duke punuar

Kam 15 vjet që punoj nga shtëpia me 2 fëmijët e mi. Këtu janë disa nga këshillat e mia.

 • Keni një sit të caktuar në familje ose kaloni me tjetrin tuaj të rëndësishëm për të planifikuar mbulimin e fëmijëve tuaj ndërsa jeni duke punuar.
 • Vendosni pritjet me familjen tuaj. Njoftojini se ju po rezervoni kohë për të punuar dhe keni nevojë për shpërqendrime minimale.
 • Krijoni një orar pune për orët tuaja kryesore. Të kesh një strukturë në vend i bën të gjithë në një rutinë.
 • Vendosni një hapësirë ​​të veçantë në shtëpinë tuaj pa shpërqendrime. Një hapësirë ​​e rezervuar për të punuar ju ndihmon të merrni mendjen e ditës. Një tavolinë ose tavolinë është më e mira për këtë dhe i lejon fëmijët të ndiejnë se janë në një hapësirë ​​zyre, jo në një hapësirë ​​lojrash.
 • Përcaktoni strategjitë e komunikimit me secilin ekip dhe fëmijët tuaj. Fëmijët e moshuar mund t'ju japin një shënim ndërsa jeni në një telefonatë.
 • Shtoni lëvizje në ditën tuaj. Pa shpërqendrimet e zakonshme të zyrës, mund të jetë e vështirë të mbani mend që të bëni pushime. Lëvizja, edhe nëse vetëm për pesë minuta ose në tryezën tuaj, është e rëndësishme që të planifikoni në ditën e punës.

Inkurajoni fëmijët tuaj të bashkohen me ju në lëvizje.

KERRY WEKELO, është Kryeshefi Operativ në Aktualizoni Konsulencën, një firmë e shërbimeve financiare. Libri dhe programi i saj Infuzion i Kulturës: 9 Parimet për krijimin dhe mirëmbajtjen e një kulture organizative të lulëzuar është shtysa pas kulturës fituese të çmimeve të Aktualizoni Konsulencën.KERRY WEKELO, është Kryeshefi Operativ në Aktualizoni Konsulencën, një firmë e shërbimeve financiare. Libri dhe programi i saj Infuzion i Kulturës: 9 Parimet për krijimin dhe mirëmbajtjen e një kulture organizative të lulëzuar është shtysa pas kulturës fituese të çmimeve të Aktualizoni Konsulencën.
Aktualizoni Konsulencën

Michael Brown: gjëja më e rëndësishme është t’i mbash ata të angazhuar

Unë punoj nga shtëpia me dy fëmijë të vegjël. Unë kam një djalë 7 vjeç dhe një vajzë 10 vjeçare. Unë u jap atyre gjëra që të bëjnë për t'i mbajtur të zënë. Kjo ndihmon për t'u dhënë atyre diçka që të presin me padurim pasi të jetë bërë dita ime e punës. Shpesh u them atyre se do të piqem diçka me ta ose do të shikoj një film me ta kur të mbaroj së punuari. Unë gjithashtu i përcaktoj ato me gjëra për të bërë atje ku mund t'i shikoj. Ata pëlqejnë të vizatojnë, pikturojnë dhe krijojnë gjëra, kështu që unë vendos një tryezë jashtë zyrës sime dhe i lë ata të bëjnë gjëra. Shtë gjithashtu e rëndësishme t'i përfshij ato në pushimet e mia. Unë shpesh i marr ata jashtë dhe ecin nëpër kopsht ose i lënë të më ndihmojnë të bëj drekë. Gjëja më e rëndësishme është t'i mbash të angazhuar. Unë kam bërë edhe cookie sheqer dhe ngrica në të kaluarën dhe i lë ata të dekorojnë cookies. Unë gjej aktivitete që përfshijnë punën më të mirë të artit. Ndonjëherë unë i lejoj ata të shikojnë filma gjithashtu. Unë kam vendosur kufij mjaft të fortë në mënyrë që ata të mos dinë të më shqetësojnë nëse nuk është e rëndësishme.

Michael Brown është një farmacist klinik i specializuar në psikiatri dhe pronar i Sunshine Nutraceuticals. Ai gjithashtu shkruan një postim të përjavshëm në blog mbi jetesën e lumtur dhe të shëndetshme në www.sunshineNTC.com.Michael Brown është një farmacist klinik i specializuar në psikiatri dhe pronar i Sunshine Nutraceuticals. Ai gjithashtu shkruan një postim të përjavshëm në blog mbi jetesën e lumtur dhe të shëndetshme në www.sunshineNTC.com.
Sunrine Nutraceuticals

Amy Schweizer: më e rëndësishmja, prerë veten dhe fëmijët tuaj ca të ngathët!

Puna nga shtëpia me fëmijët në tërheqje nuk është për zbehje të zemrës, por është e mundur të jesh i suksesshëm me disa mjete. Gjërat e para së pari - merrni një planifikues letre. Shtë e pamundur të mbash detyrat 109389.98 që kërkohen nga ju në të dy sferat, në mënyrë që pa të. Dhe një bonus i shtuar - çliron aq shumë hapësirë ​​mendore! Tjetra, nëse është e mundur, merrni një babagjysh për një ose dy herë në javë me orë të caktuara. Ju mund të planifikoni takime, takime dhe thirrje telefonike gjatë kësaj kohe pa ndërprerje. Nëse një babagjysh nuk është një opsion, kjo është koha për tu fiksuar në t.v. dhe shpërtheni ushqimet e mira. E dini, ato që fëmijët duan gjithmonë, por që nuk janë domosdoshmërisht të mira për ta. Kjo ju garanton 20 minuta pa ndërprerje. Thirrni larg! Së fundmi, automatizoni sa më shumë gjëra që të mundni për t’i kursyer vetes kohë. Mbledhja e sendeve ushqimore gjatë rrugës për në shtëpi nga braktisja e shkollës përkundrejt marrjes së të gjithë fëmijëve në dyqan ushqimore pas shkollës, kur ata janë të lodhur, të çuditshëm dhe të uritur është një ndërrues lojë. Më e rëndësishmja, prerë veten dhe fëmijët tuaj ca të ngathët!

Pika e përmbledhjes për punë nga shtëpia me sukses:

 • 1) Merrni një planifikues letre. Do t'ju ndihmojë të jeni të organizuar ndërsa lironi hapësirën e çmuar mendore!
 • 2) Punësoni një Babagjysh për herë të caktuar çdo javë. (Nëse nuk ka babagjysh, ndizni televizorin dhe shpërtheni ushqimet e mira!)
 • 3) Automatizoni për të kursyer kohë (d.m.th. ushqimore vini pazar pazar në dyqan me fëmijët në tërheqje)
Amy është një bashkëshort ushtarak, mami deri në tre djem dhe një ekspert në zhvillimin e sportit rinor, me përvojë në krijimin e programeve, stërvitjen dhe menaxhimin e programeve dhe industrinë profesionale të sportit. Ajo ka një B.S. në Financë dhe M.S. në Menaxhimin e Sportit, me çertifikata në sportet e të rinjve, ndryshimin e sjelljes dhe ushqimin e fitnesit.Amy është një bashkëshort ushtarak, mami deri në tre djem dhe një ekspert në zhvillimin e sportit rinor, me përvojë në krijimin e programeve, stërvitjen dhe menaxhimin e programeve dhe industrinë profesionale të sportit. Ajo ka një B.S. në Financë dhe M.S. në Menaxhimin e Sportit, me çertifikata në sportet e të rinjve, ndryshimin e sjelljes dhe ushqimin e fitnesit.
Tiny Trupat Soccer

Nikola Baldikov: mos e izoloni veten për tërë ditën

Teknologjia dhe arsimi janë dy preokupime të mëdha për shumë prindër, dhe me ato botë që përplasen, shumë prej nesh po luftojnë me praktikat dhe çështjet më filozofike.

Shtë thelbësore të vendosni një lloj kufijsh 'natyralë', pa i bërë fëmijët tuaj të ndjehen të stresuar gjithashtu për të gjithë situatën. Bëni të qartë se keni nevojë për hapësirë ​​të qetë për një periudhë specifike kohore gjatë ditës. Gjithashtu, nuk duhet të harroni të bëni pushimet tuaja kuptimplotë. Mos e izoloni veten për tërë ditën, komunikoni me fëmijët, pyesni ata nëse kanë nevojë për ndonjë ndihmë apo vëmendje për punën në shkollë ose çfarëdo që të jetë. Planifikoni ditën tuaj me mençuri dhe përfitoni nga të qenit në shtëpi.

Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve të menjëhershme për komunikimin e biznesit. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve të menjëhershme për komunikimin e biznesit. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
Brosix

Alexis Haselberger: komunikoni, eksperimentoni, përsëritni, përsërisni për të përmirësuar gjërat

 • Planifikoni si jeta juaj varet nga ajo (spoiler: bën!)
 • Krijoni një orar që tregon kur secili person në familje është në mbledhje / në klasë dhe postojeni këtë orar në një vend të spikatur ku të gjithë mund ta shohin atë. Ju mund të keni nevojë të azhurnoni këtë çdo ditë. Në këtë mënyrë ne të gjithë e dimë kur JO për të ndërprerë njëri-tjetrin.
 • Hidh fajin rreth kohës së ekranit. Nëse gjithçka tjetër dështon dhe ju jeni gati të shkoni në një takim të madh, jepni atyre një pajisje dhe mos u ndjeheni fajtorë për këtë. Kjo ka të bëjë me mbijetesën.
 • Komunikoni, eksperimentoni, përsëritni, përsërisni. Everydo ditë flisni për atë që funksionoi, çfarë nuk dhe çfarë do të bëni nesër për të përmirësuar gjërat për të gjithë.
Alexis Haselberger është një trajner i menaxhimit të kohës dhe produktivitetit i cili ndihmon njerëzit dhe ekipet të bëjnë më shumë dhe stresojnë më pak përmes stërvitjes, punëtorive dhe kurseve në internet.Alexis Haselberger është një trajner i menaxhimit të kohës dhe produktivitetit i cili ndihmon njerëzit dhe ekipet të bëjnë më shumë dhe stresojnë më pak përmes stërvitjes, punëtorive dhe kurseve në internet.
Alexis Haselberger Stërvitje dhe Këshillim

Mary Koczan: rrinë në një rutinë, përgatitje të snacks dhe praktikë durimi

Enoughshtë mjaft sfiduese për të përmbushur afatet në punë. Por, hiqeni atë mjedis me shpërqendrim të kufizuar, hidhni një fëmijë ose 2 në përzierje dhe mund të bëhet mbizotëruese. Akti i mashtrimit midis të qenit punonjës me kohë të plotë dhe prind ka qenë i vështirë, por shpërblyes. Këtu janë disa gjëra që kam gjetur që kanë ndihmuar gjatë kësaj kohe.

 • Rrinë në një rutinë. Mbani të njëjtën kohë zgjimi, kohën e gjumit dhe kohën e gjumit për fëmijën tuaj. Kjo ndihmon për të mbajtur të gjithë në të njëjtën faqe dhe sigurojnë xhepa kohe për punë të pandërprerë.
 • Përgatisni snack dhe ushqim një natë më parë. Merrni një stres më pak nga dita juaj kur përgatitni ushqim para kohe. Në këtë mënyrë, nuk është e nevojshme të përleshni për të kuptuar se çfarë të bëni ndërsa përpiqeni të mbani një sy tek fëmija juaj dhe të punoni në të njëjtën kohë.
 • Praktikoni durimin. Pranoni faktin që do të ketë ditë të mira dhe ditë të këqija. Nuk është fundi i botës nëse fëmija juaj këndon një këngë Disney gjatë një telefonate në konferencë. Po kështu, ju mund të bëni ato 15 minuta gjatë ditës së punës për të krijuar një projekt të shpejtë arti me fëmijën tuaj.
Përveç përhapjes së fjalës së kursimeve të zgjuara në giftcardgranny.com, Mary Koczan është duke punuar për nxjerrjen e emrit të saj atje dhe ndërtimin e portofolit të saj. Me hulumtime, ide vepruese dhe disa personalitete, ajo shkruan artikuj që janë të arritshëm për të gjithë lexuesit.Përveç përhapjes së fjalës së kursimeve të zgjuara në giftcardgranny.com, Mary Koczan është duke punuar për nxjerrjen e emrit të saj atje dhe ndërtimin e portofolit të saj. Me hulumtime, ide vepruese dhe disa personalitete, ajo shkruan artikuj që janë të arritshëm për të gjithë lexuesit.
Karta e Dhuratës

Jason Davis: bllokoni kohën pasi të shkojnë për të fjetur dhe para ditës

Këshilla ime për të punuar në shtëpi me fëmijët është të bllokoj kohën pasi të shkojnë për të fjetur dhe herët në mëngjes para se dita të fillojë me të vërtetë të bëni punën tuaj të thellë.

Gjatë atyre kohërave, kam periudha më të gjata të përqendrimit të pandërprerë. Gjatë ditës, unë jam në gjendje të bëj takime dhe të bëj detyra më të vogla, ku nuk është aq e madhe për një marrëveshje nëse ndërpritem. Fëmijët e mi janë 3 dhe 6 vjeç, kështu që sigurisht varet nga sa vjeç janë fëmijët tuaj, por në përgjithësi unë jam duke bërë çmos për të menaxhuar ndërprerje të vazhdueshme duke rregulluar atë punë që po bëj në oraret e tyre.

Unë gjithashtu sigurohuni t'i njoftoj fëmijët e mi kur është në rregull të hyjnë në zyrën time dhe kur është plotësisht jashtë kufijve duke vendosur një shenjë në derë. Ndërsa ata ende kanë arritur të hyjnë brenda disa takimeve të mia, shenja në derë funksionon shumicën e kohës!

Pasi ishte themelues, CEO dhe ekzekutiv në disa nga kompanitë më të shquara në industrinë e Wellness dhe Fitnesit për mbi 14 vjet, Jason tani është përqendruar në punën me kompani dhe ekspertë brenda industrisë për të përdorur sistemin e specializuar të menaxhimit të mësimit të Inspire360 për të ofruar bukur kurse të markës në internet, çertifikime, punëtori dhe abonime.Pasi ishte themelues, CEO dhe ekzekutiv në disa nga kompanitë më të shquara në industrinë e Wellness dhe Fitnesit për mbi 14 vjet, Jason tani është përqendruar në punën me kompani dhe ekspertë brenda industrisë për të përdorur sistemin e specializuar të menaxhimit të mësimit të Inspire360 për të ofruar bukur kurse të markës në internet, çertifikime, punëtori dhe abonime.
Inspire360

Marty Basher: organizoni stacione pune për secilin anëtar të familjes

Vendosni kufijtë e rëndësishëm. Ndërsa kjo është një kohë e shkëlqyeshme që familjet të pushojnë pak, disa kufij janë thelbësorë për t'i mbajtur të gjithë në rrugën e duhur dhe produktive. Ndërsa koha shtesë e TV dhe teknologjisë është plotësisht e pranueshme në një kohë kaq të vështirë, është akoma ideale të kesh kufij të shëndetshëm. Kjo do ta lehtësojë kur oraret kthehen në normale dhe do t'ju ndihmojnë t'i mbani fëmijët tuaj të lumtur dhe të motivuar. -Shtë e dokumentuar mirë që TV dhe teknologjia shumë ndikojnë në disponimin dhe gjumin e një fëmije. Shtë gjithashtu thelbësore të bisedoni hapur me fëmijët tuaj për atë që ju duhet të realizoni çdo ditë duke punuar nga shtëpia dhe çfarë pritet prej tyre. Sigurohuni që ata të kuptojnë që puna juaj kërkon që ju të bëni një sasi të caktuar të punës çdo ditë dhe keni nevojë për ndihmën e tyre. Bëni një shenjë për derën tuaj të zyrës që i lejon ata të dinë kur mund të bisedoni me ta (të tilla si "mos u shqetësoni") ose të krijoni një sinjal dore (bravo lart - ok për të folur ose ulur poshtë) - do të duhet të prisni një minutë ). Ata duhet të dinë që jo gjithmonë do të jeni në gjendje të ndërpriteni sa herë që vijnë tek ju.

Organizoni stacione pune për secilin anëtar të familjes. Ashtu si një zyrë ose klasë, çdo person duhet të marrë zonën e caktuar të punës. Shtë mënyra më praktike dhe produktive për t'i realizuar gjërat në të vërtetë. Ju mund ose mund të mos keni krijuar tashmë një zyrë shtëpie, nëse jo, tani është koha! Kërkoni një vend të qetë ku mendoni se mund të merrni punë dhe të bëni thirrje telefonike nëse është e nevojshme. Nuk është e nevojshme të jetë një dhomë e tërë rezervë e zbukuruar, mund të jetë aq e thjeshtë sa një tavolinë e vendosur në dhomën tuaj të gjumit apo edhe dollap, në varësi të hapësirës suaj. Përpjekja për të punuar nga shtëpia me fëmijët ka sfidat e saj, prandaj përgatituni për ndërprerje dhe pushime të shumta. Sa për fëmijët tuaj, të bëni punë shkollore nga tryeza e kuzhinës funksionon për disa fëmijë, por jo të gjithë ata. Do të duhet të vendosni nëse kjo është e mundur me familjen tuaj. Nëse jo, mund të jetë e dobishme t'i jepni secilit fëmijë hapësirën e vet për të bërë një mësim. Disa fëmijë preferojnë dhomat e gjumit të tyre, të tjerët janë të përkulur bukur në shtrat, ndërsa të tjerët mund të kenë nevojë për një tavolinë / tryezë për të funksionuar plotësisht. Gjeni një vend që secila fëmijë ndihet mirë në lidhje me bërjen e një pune dhe shkulje atë që nuk funksionon. Vendosni secilin fëmijë me mjetet që i nevojiten, siç janë tabletë apo laptop, shkrimi i veglave, letra dhe arti. Nëse shkolla juaj nuk ka caktuar punë, një kërkim i thjeshtë në Google do t'ju ndihmojë të zbarkoni në faqet e internetit arsimore dhe aplikacionet për t'ju bërë të shkoni. Ka një bollëk informacioni dhe ofertash në dispozicion të prindërve të rinj të shkollimit në shtëpi tani.

Marty Basher është eksperti i organizatës në shtëpi me https://www.modularclosets.com/ dhe ndihmon pronarët e shtëpive të përfitojnë sa më shumë nga hapësirat në shtëpinë e tyre. Dollapët Modularë janë sisteme dollapësh me cilësi të lartë dhe të dizajnuara lehtë, të bëra në SH.B.A., të cilat mund t’i porosisni, montoni dhe instaloni vetë, në asnjë moment fare.Marty Basher është eksperti i organizatës në shtëpi me https://www.modularclosets.com/ dhe ndihmon pronarët e shtëpive të përfitojnë sa më shumë nga hapësirat në shtëpinë e tyre. Dollapët Modularë janë sisteme dollapësh me cilësi të lartë dhe të dizajnuara lehtë, të bëra në SH.B.A., të cilat mund t’i porosisni, montoni dhe instaloni vetë, në asnjë moment fare.
Dollapët modularë

Jenifer Joy Madden: Së pari: Jetë atje

Sidomos gjatë këtyre kohërave të frikshme, fëmijët tuaj duhet të dinë që jeni atje për ta, pavarësisht se çfarë. Vëmendja juaj e pandarë i ndihmon ata të ndjehen të sigurt dhe të sigurt. Kur flisni me një fëmijë, shikoni drejtpërdrejt në sytë e tyre dhe dëgjoni me vëmendje ato që thonë, mundësisht pa mbajtur asgjë (siç është një telefon) në duart tuaja.

Mos prisni që ata ta sjellin atë për të pyetur se si janë. Duke kontrolluar rregullisht, ju mund të merrni një kuptim të të kuptuarit të tyre, mund të vërtetoni ndjenjat e tyre dhe të korrigjoni keqkuptimet. Kurseni para për recetat dhe shpërndani lirisht përqafimet - në bord "kombinimi juaj i dashuron, qetësuesin e muskujve dhe qetësuesin", siç thuhet në Manifestin e Qëndrueshëm të Njeriut. Për ta bërë atë jo-inteligjent që do të ketë shumë kohë dhe hapësirë ​​për kontakt fytyrën-për-fytyrën dhe përqafimet, krijoni zona pa teknologji të shtëpisë dhe periudha kohore, të paktën në vakte dhe gjumë.

Jenifer Joy Madden është themeluesi i DurableHuman.com, shkroi Manifesti i Qëndrueshëm i Njeriut: Urtësia praktike për të jetuar dhe prindëruar në botën dixhitale dhe si të jesh një njeri i qëndrueshëm: ringjall dhe lulëzo në epokën dixhitale përmes fuqisë së vetë-modelimit, dhe pret klasën e arsimit të prindërve, Durable U.Jenifer Joy Madden është themeluesi i DurableHuman.com, shkroi Manifesti i Qëndrueshëm i Njeriut: Urtësia praktike për të jetuar dhe prindëruar në botën dixhitale dhe si të jesh një njeri i qëndrueshëm: ringjall dhe lulëzo në epokën dixhitale përmes fuqisë së vetë-modelimit, dhe pret klasën e arsimit të prindërve, Durable U.
DurableHuman.com
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë