Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit

Detyrat e telekomunikacionit nga gjërat thelbësore të shtëpisë

Me ndodhjen e re normale, pas afro tre dekadash ose kalimi nga zyrat personale në zyra të hapura, klasa punëtore tani po bën punën e tyre në zyrën e tyre të re: shtëpitë e tyre, duke bërë telekomunikim nga ajo që quhet zyra e shtëpisë.

Shumica e punëdhënësve kërkojnë që punonjësit e tyre të përshtaten për të punuar nga shtëpia. Për ta bërë këtë, këtu janë disa udhëzime për të konsideruar dhe realizuar ose kryerur, për të arritur një mjedis pune të suksesshëm me ndihmën e punës nga gjërat themelore të shtëpisë që do t'ju ndihmojnë të rritni produktivitetin tuaj, nga një laptop në një karrige zyre ergonomike‌ përmes një VPN lidhje për të siguruar të dhënat tuaja.

vend

Nëse nuk keni një zyrë / dhomë, atëherë gjeni një vendndodhje të përshtatshme në shtëpi e cila mund të jetë e favorshme për një hapësirë ​​të qetë pune. Nëse jeni në një ndërrim të varrezave, zona e ngrënies ose kuzhina mund të shndërrohet në një vend të përshtatshëm.

workspace

Konsideroni disa rregullime për të arritur zonën tuaj ideale të punës. Nëse keni pak hapësirë, shikoni për gjëra rreth shtëpisë për të ndihmuar në vendosjen e asaj zone. Ndarësit ose kutitë e vjetra të grumbulluara mund të prodhojnë një kub të improvizuar. Ai gjithashtu do të ndihmojë në bllokimin e disa zhurmave dhe krijimin e disa intimitetit.

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : workspaceat home
workspaceat home

Lidhja në internet dhe softverët

Kjo është një thelbësore thelbësore për një aftësi efektive të punës. Sigurohuni që një të dhënë me shpejtësi të lartë dhe të pakufizuar të jetë e disponueshme në shtëpi, pasi do të mbështeteni shumë në këtë, veçanërisht gjatë takimeve në internet.

Shtë gjithashtu e rëndësishme të keni një laptop që do të jetë në gjendje të ekzekutojë të gjithë programin tuaj të biznesit, të tilla si Microsoft Office‌ dhe një VPN për të siguruar të gjitha lidhjet tuaja.

Merrni një VPN për sigurimin e punëve në tel
Merrni një VPN për sigurimin e punëve në tel

Tryezë pune

Kontrolloni nëse mund t'i mbajë të gjitha punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë. Një tryezë e guximshme duhet të strehojë laptopin, miun, kufjet, jastëkun e shkrimit, stilolapsat dhe një turi të rastit për kafe ose çaj. Për të mos harruar shishen e ujit të besuar për të mbajtur hidratimin gjatë gjithë kohës. Kjo gjithashtu do t'ju lejojë të ktheheni / largoheni nga tryeza juaj në një moment për ta mbushur atë shishe.

karrige

Një ergonomik është mundësisht i përshtatshëm, por çdo karrige do të bënte nëse është e rehatshme dhe e aftë t'ju shoqërojë gjatë orëve të gjata. Një shtrat gjithashtu mund të përdoret por vetëm nëse jo në një telefonatë ose nëse kontrolloni vetëm postat tuaja.

Merrni një karrige të përsosur zyre
Merrni një karrige të përsosur zyre

Kufje / sytha të veshit

Kur keni një takim, këshillohet t'i keni këto në mënyrë që të përcjellni qartë mendimet tuaja. Një palë eleminimi i zhurmës do të jetë shumë e dobishme për pjesëmarrësit e tjerë që t'ju dëgjojnë mirë.

Qëndrim laptop

Një stendë laptopë ju mundëson të punoni këndshëm pasi përshtatet në nivelin e syve tuaj dhe vendos krahët tuaj të qetë në tavolinë.

Gjithashtu lejon fleksibilitetin se si dëshironi të poziciononi laptopin duke përshtatur stendën e laptopit në konfigurimin e shtëpisë tuaj.

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Përdorimi i një laptopi për ekran
Përdorimi i një laptopi për ekran

Llambë tavolinë

Shumica e punëtorëve ende kanë nevojë për një ndriçim shtesë përveç shkëlqimit të laptopit. Kjo është vërtet e dobishme kur duhet të shkruani disa shënime të rëndësishme dhe të ktheheni në këto si kujtesë për veten tuaj.

Muzike ne sfond

Muzike ne sfondputs you in a relaxing mode and might help stimulate an idea. Or if everyone in the house is asleep, then just use your earbuds and let the music keep you company during your work hours.

Qiri aromatik

Disa njerëz preferojnë ndezjen e dritës me një prekje të aromës i shoqërojnë ata ndërsa punojnë kryesisht gjatë natës. Ndihmon për të qetësuar mendjen, shpirtin dhe trupin që prodhon rezultate pozitive në punë.

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Vendosja e shtëpisë së telekomunikacionit me bimë
Vendosja e shtëpisë së telekomunikacionit me bimë

Thelbësore për punën e telekomunikacionit në një paraqitje të shkurtër

Edhe kur duhet të punoni nga shtëpia, nuk i jep fund aftësive tuaja për të vazhduar të bëni punën tuaj dhe të qëndroni produktiv - ose madje të rrisni produktivitetin tuaj.

Mos harroni bazat: një laptop me një lidhje VPN dhe licencë të Microsoft Office, së bashku me një karrige të rehatshme zyre ergonomike për të filluar!

Me ndihmën e këtyre punëve nga gjërat themelore të shtëpisë dhe punë të tjera nga praktikat më të mira në shtëpi, së bashku me punën nga këshillat e shtëpisë, do të zotëroni shpejt artin e punëve të telekomunikacionit!

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Fletore pune në një hapësirë ​​pune të ngjeshur
Fletore pune në një hapësirë ​​pune të ngjeshur
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Foto Galeria

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : workspaceat home
10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Përdorimi i një laptopi për ekran
10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Vendosja e shtëpisë së telekomunikacionit me bimë
10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit : Fletore pune në një hapësirë ​​pune të ngjeshur

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë