Detyrat e telekomunikacionit 101 për punonjësit: 20+ ekspertë një këshillëVendosja e një hapësire për zyra telekomunikacioni në shtëpi mund të jetë befasuese në fillim, veçanërisht pas viteve të punës në zyra standarde ose zyra të hapura. Sidoqoftë, nuk është aspak aq e komplikuar!

Ne i kërkuam komunitetit të ekspertëve që këshillën më të mirë ta ndanin me punëtorët e rinj të telekomunikacionit, dhe përpilimi i detyrave të telekomunikacionit 101 për këshilla të punonjësve mund t'ju habisë.

Ndërsa është e qartë që vendosja e një rutine të përshtatshme pune dhe të kesh një ambient të rehatshëm për hapësirë ​​zyre është e rëndësishme, këto këshilla mund të të ndihmojnë ta bësh atë siç duhet - dhe disa prej tyre madje mund t’ju ​​habisin!

A jeni duke punuar nga distanca? A keni një këshillë për të ndarë me këdo që po fillon të punojë nga distanca, në mënyrë që të qëndrojë produktiv nga komoditeti i shtëpisë së tij / saj?

Deborah Sweeney: krijoni një rutinë të përditshme dhe përmbaheni asaj

Një këshillë e mia për këdo që fillon punë në distancë është krijimi i një strukture. Vendosni një rutinë të përditshme për veten tuaj dhe përmbaheni asaj. Koha bllokoni ditën tuaj dhe sigurohuni që ta njoftoni ekipin tuaj kur jeni në dhe jashtë orës. Angazhohuni me anëtarët e ekipit dhe bisedoni përmes aplikacioneve si Slack. Mos harroni të bëni pushime të shkurtra përgjatë gjithë ditës, të bëni shtrirje dhe stërvitje dhe pushim për drekë.

Deborah Sweeney, CEO e MyCorporation.com
Deborah Sweeney, CEO e MyCorporation.com

Manny Hernandez: një rutinë mund të jetë më e fuqishme se një orë

Këshilla ime më e mirë për të punuar nga shtëpia është thjesht Krijimi i një Rutine Fillimi Një rutinë mund të jetë më e fuqishme sesa një orë për t'ju ndihmuar të filloni dhe prodhoni çdo ditë. Jo të gjithë ata që punojnë nga shtëpia ndjekin një orar nëntë-pesë. Ndërsa disa fillojnë në orët e para të ditës, disa janë në një kohë tjetër të ditës, ky ndryshim në orarin e punës ndonjëherë mund ta bëjë të vështirë të jesh plotësisht produktiv apo edhe i motivuar për të filluar me punën e ditës. Kështu që krijimi i një lloj zakoni në rutinën tuaj të përditshme që tregon se do të filloni punën mund të jetë vërtet i dobishëm. Mund të jetë duke bërë një filxhan kafe, duke u kthyer në shtëpi pas një vrapimi ose të ktheheni nga palestra, mund të jetë edhe pasi të keni bërë dush. Një filxhan kafe funksionon mirë për mua, e juaja mund të jetë gjithçka tjetër. Farëdo që ju frymëzon dhe ju udhëzon në punë është gjithçka që ju nevojitet.

Manny Hernandez është një CEO dhe bashkëthemelues i Wisdom Growth Wisdom, LLC. Ai është një tregtar i aftë dhe profesionist i teknologjisë së informacionit me mbi dhjetë vjet përvojë në arenën që zhvillohet me shpejtësi të marketingut me përgjigje të drejtpërdrejtë.
Manny Hernandez është një CEO dhe bashkëthemelues i Wisdom Growth Wisdom, LLC. Ai është një tregtar i aftë dhe profesionist i teknologjisë së informacionit me mbi dhjetë vjet përvojë në arenën që zhvillohet me shpejtësi të marketingut me përgjigje të drejtpërdrejtë.

Rafe Gomez: mos u bëni asshole - provojini këtyre provave që sjellin këto strese

Nuk ka dyshim se stresorët tuaj WFH janë realë dhe të pamëshirshëm - por kështu janë stresorët e të gjithë të tjerët që janë në jetën tuaj. Mos u mundoni ta bëni atë një konkurrencë dhe mos e përdorni gjendjen tuaj emocionale të tronditur në një licencë për të ofenduar, zemëruar dhe mërzitur të gjithë në afërsi me ju.

Për të lehtësuar dridhjet tuaja të errëta, në mënyrë që të pastroni mendjen tuaj dhe të riktheheni përsëri në punë, provojuni këtyre lehtësuesve të stresit:

  • Dil jashtë, qetësohem dhe me forcë të plotë, copëto patate ose një duzinë vezë kundër një muri me tulla (sigurohu që të pastrohesh pasi të kesh përfunduar).
  • Ndërsa në ambiente të mbyllura, stomponi në një rrotull të pambuluar të flluskave ose një tufë jastëkësh flluskë nga dërgesat tuaja në Amazon.
  • Hyni në makinën tuaj, rrokullisni dritaret dhe bërtisni në majë të mushkërive tuaja derisa të jeni të përhumbur ose të qani ose të dy.

Furi, ankthi dhe frika juaj nuk do të ikin, por këto mundësi do t'i bëjnë të gjithë shumë më pak spikey.

Unë jam Rafe Gomez, dhe unë jam bashkëpronar i VC Inc. Marketingu. Ne jemi duke dhënë çmime ofruesit e mbulimit të mediave, mbështetjes së shitjeve dhe shërbimeve të strategjisë së biznesit për organizatat në të gjithë SH.B.A.
Unë jam Rafe Gomez, dhe unë jam bashkëpronar i VC Inc. Marketingu. Ne jemi duke dhënë çmime ofruesit e mbulimit të mediave, mbështetjes së shitjeve dhe shërbimeve të strategjisë së biznesit për organizatat në të gjithë SH.B.A.

Indira Wislocki: është e rëndësishme të dini saktësisht se çfarë të bëni tjetër

Ajo që mësova është se për të qëndruar produktiv, keni nevojë për një rutinë (veçanërisht nëse keni fëmijë). Ju duhet të jeni fleksibël, gjërat ndodhin, por është e rëndësishme të dini saktësisht se çfarë të bëni tjetër, dhe të kesh një rutinë do t'ju ndihmojë të strukturoni ditën tuaj dhe, me kalimin e kohës, disa detyra do të bëhen automatike dhe, si pasojë, më pak stresuese.

Zgjohuni herët dhe bëni disa punë para se të zgjohen pjesa tjetër e familjes, bëni pushime të shkurtra çdo dy orë (kontrolloni Metodën Pomodoro!) Dhe përpiquni të vendosni momente të vogla, në mënyrë që të mos irritoheni.

E vërteta është, ju jeni ndoshta duke qenë produktiv! Por ne harxhojmë kaq shumë kohë kur punojmë në një hapësirë ​​zyre: të shkojmë në dhomën e kopjeve, të bisedojmë me bashkëpuntorët mbi tavolinat tona, pushimet e kafesë dhe banjove, biseda të vogla në korridoret ... që kur të filloni të punoni në distancë, ne e gjejmë veten duke punuar vetëm 3 orë të dobëta 4 dhe ndjehemi riprodhues sepse nuk po punojmë 8 ose 10 orë si zakonisht. Dhe ky është një gabim i madh! Të jesh në zyrë gjatë gjithë ditës nuk do të thotë të punosh gjithë ditën, prandaj mos u trego aq keq për këtë.

Ndiqni vazhdimisht kohën tuaj për të zbuluar se sa kohë marrin detyrat tuaja të përditshme (ju mund të përdorni mjete falas siç janë Toggle) dhe do të shihni se si do të jeni në gjendje ta organizoni më mirë jetën tuaj të përditshme.

Asistentja virtuale dhe eksperti i shërbimit të klientëve, ajo udhëton në botë tërë kohën me djalin e saj të vogël ndërsa punon me jofitimprurës dhe biznese që ndihmojnë gratë dhe pakicat.
Asistentja virtuale dhe eksperti i shërbimit të klientëve, ajo udhëton në botë tërë kohën me djalin e saj të vogël ndërsa punon me jofitimprurës dhe biznese që ndihmojnë gratë dhe pakicat.

Andrew Taylor: më e rëndësishmja është të mbetemi sociale

Mund të jetë shumë e lehtë dhe joshëse të izoloheni (kuptoj se është pika në këtë moment) kur jeni punëtor i largët.

Tani nuk dua të dal me miqtë tuaj të shtunën. Unë jam duke siguruar që ju jeni duke prezantuar veten dhe për të njohur një shumëllojshmëri të njerëzve - si ju do të në një mjedis zyre.

Shtë kaq e thjeshtë të futesh në atë që është e rehatshme dhe të shmangësh pakëndshme, por në jetën reale, ka njerëz me të cilët duhet të punojmë me atë që nuk na pëlqen gjithmonë ose një klient i cili është i vështirë me të cilin duhet të merremi.

Në distancë, është më e lehtë ta shmangësh atë ose ta lehtësosh çështjen shpejt duke e kaluar atë. Sigurohuni që idetë, konceptet e reja dhe njerëzit po kalojnë gjithmonë rrugën tuaj, në mënyrë që të mbeteni një ndikim i freskët, i azhurnuar dhe i përgjithshëm pozitiv në shoqëri.

Andrew Taylor
Andrew Taylor

Kevin Miller: Kam mësuar të përqendrohem duke shmangur shpërqendrimet

Unë menaxhoj ekipin tim të largët duke bërë dy gjëra. Së pari, ne bëjmë takime të përditshme në 10:00 PST. Gjatë këtyre takimeve, ne diskutojmë se çfarë bëmë dje, për çfarë po punojmë sot dhe bisedojmë për çdo çështje që ne po përjetojmë. Së dyti, ne bëjmë të gjitha takimet tona përmes Zoom për ta mbajtur njëri-tjetrin të përgjegjshëm. Gjithashtu, ne kemi çdo detyrë të vendosur në Basecamp për t'i mbajtur gjërat të mbikqyrura dhe të organizuara.

Për më tepër, unë përdor disa metoda për të maksimizuar produktivitetin dhe për të minimizuar gabimet gjatë gjithë ditës time të ngjeshur, të ngjeshur. Së pari, unë i pranoj kufijtë e mi, veçanërisht ato që nuk mund t'i kontrolloj. Së dyti, unë veçoj atë që është urgjente nga e rëndësishme. Detyrat me afatet e ardhshme duhet të marrin përparësi. Së treti, kam mësuar të përqendrohem duke shmangur shpërqendrimet. Unë gjithashtu punoj në blloqe të mëdha kohe. Kjo do të thotë duke heshtur telefonin tim, duke mbyllur emailin tim dhe duke u përqëndruar në detyrën në fjalë. Për më tepër, arti i delegimit të detyrave më ka ndihmuar më shumë nga sa mund të thonë fjalët. Pa stafin tim, nuk ka asnjë mënyrë që unë të bëj gjithçka të bëhet ditë brenda ditës dhe jashtë. Planifikimi përpara është thelbësor. Pa planifikimin e duhur, mund të jetë e vështirë të ekzekutohen detyra komplekse.

Kevin Miller është themeluesi dhe CEO i Kundër Fjala. Ai është një tregtar i rritjes me një prapavijë të gjerë në SEO, blerje të paguar dhe marketing me email. Kevin studioi në Universitetin Georgetown, punoi në Google për disa vjet, është një kontribues i Forbes, dhe ka qenë një drejtues i rritjes dhe marketingut në disa fillime të niveleve më të larta në Silicon Valley.
Kevin Miller është themeluesi dhe CEO i Kundër Fjala. Ai është një tregtar i rritjes me një prapavijë të gjerë në SEO, blerje të paguar dhe marketing me email. Kevin studioi në Universitetin Georgetown, punoi në Google për disa vjet, është një kontribues i Forbes, dhe ka qenë një drejtues i rritjes dhe marketingut në disa fillime të niveleve më të larta në Silicon Valley.

Stephanie Bell: nga beli lart duhet të dukeni i prezantueshëm!

Ashtu siç keni rregulla të mirësjelljes në zyrë, gjithashtu i keni ato në distancë. Ju duhet të dukeni të paraqitshëm, ashtu si do të bëni në zyrë. Ndoshta nuk keni pantallona, ​​por nga beli lart duhet të dukeni të paraqitshëm! Ashtu si e tregtoni veten në zyrë, duhet ta bëni edhe në shtëpi!

Nëse shefi juaj përdor video, duhet të përdorni video. Nëse ata përdorin audio, atëherë përdorni audio. Ajo që shoh më shumë në botën e Zoom nuk është duke u përgatitur për video. Mendoni për sfondin tuaj të videos si një grup filmi dhe projektoni atë që dëshironi të shihni njerëzit, kjo është maja ime më e madhe. Punimet e artit, lulet dhe mungesa e rrëmujave, të gjitha bëjnë një ndryshim të madh në mënyrën sesi njerëzit ju perceptojnë. Kam lexuar që nëse e vendosni logon tuaj diku në sfondin tuaj (shishen time të ujit në Windstream), ka më shumë të ngjarë të merrni një promovim. Une jam ne!

Stephanie Bell
Stephanie Bell

Lauren Hyland: Një tip i imi do të ishte të punoja në grupe

Sidomos gjatë kësaj kohe me oraret e të gjithëve jashtë llojeve, ju duhet të planifikoni një kohë (kohë) specifike gjatë ditës për të punuar. Nëse mund ta planifikoni javën tuaj sipas një projekti ose një liste të detyrave, koha juaj ka të ngjarë të jetë më produktive sesa nëse keni pasur një ditë të plotë pune 8 orë me shpërqendrime. Gjeni një kohë që funksionon për stilin e jetës tuaj të tanishme ose situatën e shtëpisë dhe lëreni mënjanë atë kohë çdo ditë për t'u përqendruar vetëm në projektet tuaja ose listën e detyrave. Ju mund të shtoni në një kohë shtesë grumbull gjatë javës për gjëra që kërkojnë kohë dhe ndonjëherë harxhon kohë si disa detyra administrative, d.m.th. email, raporte të shpenzimeve, etj.

Lauren Hyland, Pronare e Hyland Consulting LLC, Traineri Fuqizimi i Grave
Lauren Hyland, Pronare e Hyland Consulting LLC, Traineri Fuqizimi i Grave

Dev Raj Singh: zhvendos veten në një dhomë personale

Zhvendoseni veten në një dhomë personale me të gjitha skedarët tuaj dhe mallrat që lidhen me zyrën. Në këtë mënyrë, ju mund t'i kushtoni kohën tuaj produktive punës tuaj, dhe ta bëni veten nga çdo shpërqendrim nga shtëpia si të qarat e foshnjave dhe zhurma e veglave. Duke përdorur këtë ide ju mund t'i lejoni vetes të punojë në një mënyrë strategjike.

Dev Raj Singh
Dev Raj Singh

Josh C. Manheimer: Kujdes nga Dielli Jugor

Joshëse pasi mund të jetë vendosja e zyrës tuaj të ëndrrave përpara dyerve franceze ose dritares së gjirit, me pamje nga kopshti i perimeve ... gjiri ... vreshti .... ju mund të zbuloni shpejt Diellin Jugor ju pjek më shpejt se KFC ekstra i freskët. Kam krijuar tre zyra ëndrrash me kalimin e viteve, dhe çdo herë nuk ua vura veshin këshillave të mia dhe duhej të tërhiqesha nën hijen e tryezës së kuzhinës. Më në fund, krijova një hapësirë ​​zyre në një dhomë në anën veriore të shtëpisë time (pranë ruterit të internetit - shumë e rëndësishme për lidhje direkte me shpejtësi të lartë), dhe tani mund të qëndroj zgjuar dhe të përqendrohem.

Josh C. Manheimer - Krijuesi i drejtpërdrejtë i postës | Drejtori Krijues
Josh C. Manheimer - Krijuesi i drejtpërdrejtë i postës | Drejtori Krijues

Naheed Mir: gjeni kur jeni më produktivë

Ndërsa punoni në distancë, është më mirë të analizoni veten para se të filloni në mënyrë që të jeni produktiv. Për mua, gjëja më e mirë është që së pari të kontrolloni veten tuaj. Individualdo individ është përgjithësisht produktiv në periudha të ndryshme të ditës. Për shembull, disa mund të jenë prodhuese në orët e mëngjesit, dhe të tjerët mund të jenë prodhues gjatë mbrëmjeve ose netëve. Kështu, është thelbësore të gjesh kur jeni më produktiv dhe zhvilloni rutinën tuaj të punës rreth periudhave tuaja të efikasitetit kulmin *. Kjo do të ndihmojë për të rritur efikasitetin tuaj dhe për të marrë rezultatet e dëshiruara. *

Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *.
Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *.

Sandy Yong: keni rregullimin e duhur në mënyrë që të jeni të rehatshëm

Një këshillë e mia për këdo që ka filluar të punojë nga distanca është të keni formimin e duhur që ju duhet për të qenë të rehatshëm. Ju dëshironi të jeni në gjendje të keni një stacion pune ergonomik, në mënyrë që të mos e tendosni trupin tuaj gjatë gjithë ditës. Nga të paturit e një karrige të duhur tavolinash deri në vendosjen e monitorit tuaj në lartësinë dhe distancën e duhur, është e rëndësishme të bëni këto rregullime për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Nëse keni tendencë të shtypni dokumente, sigurohuni që keni furnizim adekuat të letrës dhe bojës së printerit. Gjithashtu, këto ditë jo të gjithë kanë një kamerë në internet për të bërë thirrje video. Mund të porosisni një kamerë në internet dhe ta bashkëngjitni në laptopin tuaj. Ju mund t'i kërkoni punëdhënësit tuaj të shikojë nëse ato mund të mbulojnë këto kosto shtesë për ju.

Sandy Yong, Autori | Investitori | Kryetari, Mjeshtri i Parave
Sandy Yong, Autori | Investitori | Kryetari, Mjeshtri i Parave

Alan Guinn: gjithmonë supozoni se kamera juaj është e ndezur

Gjithmonë supozoni se kamera juaj është e ndezur, dhe mikrofoni juaj është aktiv, duke transmetuar në botë. Sepse mund të jenë.

Shumë prej nesh kanë tendencën të flasin me veten dhe të shprehin sfida kur zgjidhjen e problemeve, dhe disa sfida të cilat ne punojmë dhe zgjidhim për klientët tanë mund të lihen më mirë të pa komunikuar për ata klientë - ose për të tjerët - derisa ato, me të vërtetë, të zgjidhen .

Asnjëherë mos e lidhni kapelën tuaj për të bërë përshtypje të tjerëve nëse pjesa juaj e flokëve nuk është bashkangjitur plotësisht.

Unë jam Drejtor Menaxhues dhe Drejtor i Përgjithshëm i Grupit të Konsulencës Guinn, Inc gjithashtu jam partner me Këshillime të tjera, me klientë në të gjithë botën.
Unë jam Drejtor Menaxhues dhe Drejtor i Përgjithshëm i Grupit të Konsulencës Guinn, Inc gjithashtu jam partner me Këshillime të tjera, me klientë në të gjithë botën.

Jeremy Harrison: njoftoni të gjithë se do t'ju duhet kohë e pandërprerë

Unë kam menaxhuar një ekip të largët për më shumë se një vit tani, dhe çështja kryesore që kam pasur për të punuar nga shtëpia janë shpërqendrimet. Easyshtë e lehtë në zyrë pasi të gjithë punojnë. Gjërat janë shumë të ndryshme në shtëpi, dhe keni nevojë për ndihmën e të gjithëve për t'u siguruar që jeni të përqendruar në punën tuaj. Unë do t'ju sugjeroja të gjithëve ta dini se do të punoni përkohësisht në shtëpi dhe se do t'ju duhet kohë e pandërprerë për të bërë punën tuaj. Thuaju se do të punosh nga 8 e mëngjesit deri në ora 5 pasdite, në mënyrë që ata të mos dinë të të shqetësojnë në ato orë.

Tani që keni paqe dhe qetësi, qëllimi juaj tjetër është të motivoni veten. Shtë mjaft e thjeshtë të humbësh gjurmët e objektivit tuaj kur jeni në shtëpi. Unë punoj në dhomën e gjumit për të shmangur shpërqendrimet, por edhe atje, unë akoma gjej hutime. Për shembull, shtrati është pikërisht atje dhe është shumë i arritshëm. Nuk do të dëmtonte nëse të merrja një sy gjumë të shpejtë, apo jo? Dhe gjëja tjetër që ju e dini, ajo sy gjumë i shpejtë u shndërrua në një gjumë dy-orësh, dhe ju përfunduat përmbushjen e vetëm gjysmës së detyrave tuaja. Kështu që unë motivoj veten duke renditur të gjitha gjërat që duhet të realizoj për atë ditë. Shikoj një herë në një kohë për të vlerësuar nëse jam ende në shënjestër për të përfunduar të gjitha detyrat e mia. Kjo më ka ndihmuar të ruaj fokusin tim dhe të plotësoj detyrat e mia.

Jeremy Harrison, Themeluesi, Shefi i Strategjisë së Përmbajtjes, Hustle Life Media, Inc.
Jeremy Harrison, Themeluesi, Shefi i Strategjisë së Përmbajtjes, Hustle Life Media, Inc.

David Bakke: Një listë e përditshme e shkruar me dorë

Për të qenë produktiv kur punoni nga shtëpia, ju duhet një listë e detyrave, por nuk duhet të jetë përmes një aplikacioni. Aplikacionet janë të shkëlqyera, ka një aplikacion për gjithçka, dhe sigurisht që ka mjaft aplikacione të listave To-Do. Por kur bëhet fjalë për punë në distancë, ku në thelb jeni duke ulur vetëm në një tavolinë me askush që nuk është rreth jush, keni nevojë për një dokument fizik për të punuar jashtë në mënyrë që të qëndroni produktivë gjithë ditën. Lista juaj duhet të ndahet në tre kategori - e para prej të cilave ka sende që duhet të arrini atë ditë, dhe e dyta ka gjëra në të cilat duhet të arrini, por mund të presin disa ditë nëse është e nevojshme. Kategoria e tretë është e rezervuar për sende të vogla që mund t'i trokitni kur gjërat janë të ngadalta. Ju nuk duhet domosdoshmërisht të plotësoni listën e çdo dite (përveç kategorisë së parë), por gjithçka që nuk keni për të thjesht transferuar në listën e ditës tjetër.

David Bakke, Punëtori i largët në Sanity Sanity
David Bakke, Punëtori i largët në Sanity Sanity

Guillem Hernandez: komunikim i papenguar

Në CRISP Studio, ne kemi mbledhjet e ekipit tonë të hënave. Për shkak të ndryshimeve në zonat kohore, ne kemi rënë dakord për një hark kohor pasi të kemi marrë kontribut nga të gjithë anëtarët e ekipit tonë. Takimet tona javore me të vërtetë na ndihmojnë të qëndrojmë në rrugën e duhur, të përcjellim objektivat e ekipit + pritjet e menaxhimit të ekipit dhe të marrim vesh nëse ndonjë anëtar i ekipit po përballet me ndonjë pengesë në përfundimin e detyrave të caktuara ose nëse duhet të presim vonesë.

Për më tepër, ne kemi trajnuar ekipin tonë për rëndësinë e komunikimit të qartë dhe detyrave të dokumentuara mirë për të shmangur çdo çështje të performancës. Komunikimi nuk duhet të shtyhet kurrë më vonë. nëse ka një pyetje - duhet të pyetet dhe adresohet ASAP. Shtyrja e pyetjeve ose bërja e tyre pranë afatit është katastrofike. Për të shmangur këtë, unë këshilloj anëtarët e ekipit që të dërgojnë pyetjen e tyre në chat, dhe anëtari përkatës i ekipit mund t'i përgjigjet asaj kur ta lexojë atë.

Nga pikëpamja teknike, ne përdorim Missive dhe Zoom për takimet dhe komunikimet tona të brendshme

Guillem Hernandez është menaxheri kryesor i llogarisë në CRISP Studio - një ofrues kryesor Shopify dhe Shopify Plus Solution në Spanjë dhe Evropë. Ai u diplomua në Administrim të Biznesit me një specializim në marketing dixhital nga La Salle BCN, dhe ka mbi 5 vjet përvojë si një e-commerce dhe konsulent i Shopify.
Guillem Hernandez është menaxheri kryesor i llogarisë në CRISP Studio - një ofrues kryesor Shopify dhe Shopify Plus Solution në Spanjë dhe Evropë. Ai u diplomua në Administrim të Biznesit me një specializim në marketing dixhital nga La Salle BCN, dhe ka mbi 5 vjet përvojë si një e-commerce dhe konsulent i Shopify.

Ana Mladenoviç: bëj një listë të detyrave një ditë më parë

Këshilla ime e fundit për të qëndruar produktiv ndërsa punoni në distancë është të bëj lista për të bërë. Zakonisht bëj një listë përpara për të bërë një ditë përpara, për të shtuar një strukturë në ditën time dhe për të shmangur punën, gjë që mund të ndodhë mjaft shpesh gjatë punës në distancë. Thyerja e detyrave të mëdha në një copëza të vogël, më të menaxhueshme, më lejon t'i bëj ato më shpejt, dhe kënaqësia për t'i hequr ato nga lista më jep vetëm goditjen e duhur për t'i përfunduar plotësisht ato.

Këshillë tjetër që unë do të jepja është të përdor teknikën Pomodoro. Që kur fillova të bëj Pomodoro, unë munda të shoh se si nivelet e produktivitetit të mi u rritën, madje edhe me të gjitha mënyrat e largëta të punës. Teknika Pomodoro do të thotë që jemi duke u përqëndruar në një detyrë për 25 minuta dhe të bëjmë pushime 10-minutëshe në mes.

Unë e bëj atë me Flora, e cila është një aplikacion i kohëmatësit të përqendrimit që është i lehtë për t’u përdorur dhe i lehtë për sytë. Kjo ju lejon të rritni pemë virtuale kur jeni duke bërë një Pomodoro. Sapo të filloni një seancë, një bimë fillon të rritet. Nëse largoheni nga Flora për të vizituar një aplikacion tjetër si Instagram, bima juaj vdes! Farë është më e mira: ju mund të praktikoni Pomodoro në ekipe për një përgjegjësi më të madhe. Flora është e lidhur me Facebook, kështu që lehtë mund t’i ftoni miqtë tuaj gjithashtu të bashkohen. Ju mund të rritni kopshtin tuaj të përbashkët dhe nëse dikush largohet nga aplikacioni: bimët tuaja do të vdesin.

Një entuziast i maceve dhe një maniak i filxhanit, Ana është një Shkrimtare e pavarur e përmbajtjes e apasionuar pas burimeve njerëzore, produktivitetit dhe menaxhimit të ekipit. Kur ajo nuk është në tastierën e saj, ju mund të gjeni Ana në kuzhinë, duke u përpjekur të bëjë cookie të shijshme.
Një entuziast i maceve dhe një maniak i filxhanit, Ana është një Shkrimtare e pavarur e përmbajtjes e apasionuar pas burimeve njerëzore, produktivitetit dhe menaxhimit të ekipit. Kur ajo nuk është në tastierën e saj, ju mund të gjeni Ana në kuzhinë, duke u përpjekur të bëjë cookie të shijshme.

Ahmed Ali: ushqimi luan një rol kryesor në produktivitetin tuaj

Unë jam një punëtor i largët dhe besoj fuqimisht se ushqimi luan një rol kryesor në produktivitetin tuaj. Mund të jetë e nënvlerësuar dhe unë njoh shumë njerëz që nuk i kushtojnë vëmendje të madhe. Por më besoni kur ta them këtë, ushqimi që ju konsumoni gjatë orarit tuaj të punës është integrale për cilësinë e punës që prodhoni. Unë në fakt kam vërejtur ndryshimin kur ha ushqim të hedhurinave, kjo më bën të ndjehem i ngadaltë dhe dembel dhe kjo përfundimisht ndikon në produktivitetin tim.

Ushqimi i snackeve jo të shëndetshme në shtëpi mund të mos jetë një ide e mirë.

  • 1. Sigurohuni që po merrni ushqimin tuaj thelbësor për të vazhduar veten.
  • 2. Kështu që në mënyrë që të jesh në krye të lojës tuaj, bëjeni vetes një plan diete ose një përgatitje vakti, kur nuk jeni i lirë nga orari i punës.
  • 3. Sigurohuni që po konsumoni shumë ujë për të mbajtur veten të hidratuar.
  • 4. Kjo do të sigurojë që ju të merrni një konsum të duhur të ushqimit dhe kështu të ndikoni pozitivisht në produktivitetin tuaj.
Rekomandimi i aplikacionit: Ushqimi
Ahmed Ali, Këshilltar për Udhëzimet @ Uji i Zemrës
Ahmed Ali, Këshilltar për Udhëzimet @ Uji i Zemrës

Sandy Collier: Kam mbajtur kontakte të ngushta me marrëdhëniet

Unë zotëroj një kompani të vogël për marrëdhëniet me publikun në Palm Beach County. Rreth 75 përqind e ditës sime të punës ka kaluar në disa nga stacionet televizive Tri-County, duke punuar së bashku me producentët dhe reporterët që po intervistonin klientët e mi. Siç e dimë, media është një biznes shumë vizual, kështu që shfaqja e fytyrës ishte thelbësore. Kur vendi u mbyll, unë hyra në gjendje paniku dhe nuk mund të imagjinoja sesi do të vazhdoja t'i ruaja ato lidhje.

Kuptova se marrëdhëniet që ndërtova ndër vite ishin mjaft të forta për të mbështetur ndryshimet. Vazhdova kontakte të ngushta me njerëzit e dhomës së lajmeve me të cilat ndërtova marrëdhënie për t'u siguruar që ata e dinin që unë akoma kisha lidhjet që duheshin për të ndihmuar në tregimin e tregimeve të tyre. Kështu që këshilla ime më e mirë është të besoni në punën e vështirë që ju vendosni. Besoni në besimin se ndryshimi nuk është gjithmonë i keq dhe ju mund të mbështeteni me ato ndryshime. Dhe mbi të gjitha - besoni tek vetja juaj, sepse nëse besoni se mundeni - do.

Sandy Collier është nëna e 6 fëmijëve dhe gjyshja e 7. Sandy ka punuar në biznesin e lajmeve si reporter në radio dhe menaxher i detyrave për 25 vjet para se të fillonte kompaninë e saj PR, Hej, Sandy! PR dhe komunikimet
Sandy Collier është nëna e 6 fëmijëve dhe gjyshja e 7. Sandy ka punuar në biznesin e lajmeve si reporter në radio dhe menaxher i detyrave për 25 vjet para se të fillonte kompaninë e saj PR, Hej, Sandy! PR dhe komunikimet

Adam Sanders: Asnjë sistem nderimi me shumë detyra

Extremelyshtë jashtëzakonisht joshëse për shumë detyra gjatë çdo takimi në distancë, veçanërisht nëse nuk jeni veçanërisht i angazhuar. Ekipi im nuk ka një sistem nderi shumë-detyra gjatë takimeve tona për Zoom. Kjo do të thotë që ne të gjithë angazhohemi të kushtojmë vëmendjen tonë të plotë dhe të sigurohemi që video dhe mjetet tona të bashkëpunimit janë gjërat e vetme të hapura. Stuhia mendore nuk funksionon kur truri juaj është diku tjetër!

Adam Sanders është Drejtori i Lirimit të Suksesshëm, një organizatë e përkushtuar për të ndihmuar popullsitë e pafavorizuara të gjejnë sukses financiar dhe profesional.
Adam Sanders është Drejtori i Lirimit të Suksesshëm, një organizatë e përkushtuar për të ndihmuar popullsitë e pafavorizuara të gjejnë sukses financiar dhe profesional.

Kathleen Tucka: riorganizoni dhe rikrijoni normën tuaj të re

Mbyllni sytë dhe vizualizoni si do të dukej ambienti juaj i ri i përsosur i punës. Pyete veten, çfarë mendon se do ta bënte jetën tënde të rehatshme dhe argëtuese?

A përfshin një karrige prej pelushi të rehatshme, disa ushqime të shëndetshme të gatshme për t’i konsumuar kur të keni nevojë për një shpërqendrim apo të më marr? Po në lidhje me një kohëmatës për t'ju mbajtur në rrugën e duhur, t'ju them se kur duhet të bëni një pushim ose kur duhet të ndaleni për ditën? Keni një sfond të gatshëm për Zoom me një veshje të mbajtur në krah për atë takim të minutës së fundit? A duket kjo si ambienti juaj i përsosur i punës?

Theelësi është që ta bëni ambientin tuaj të punës. Sa më gjatë të punoni nga shtëpia, do të shihni tweaksat e pakta që ju nevojiten për ta bërë më të lehtë jetën tuaj të punës.

Shkoni përpara, prishni veten, ju ia vlen!

Kathleen Tucka, themeluese e Traineri i jetës së diellit, dhe një trainer Life & Business fitues i çmimeve i cili ka punuar mbi 20 vjet duke menaxhuar me sukses njësitë e biznesit në kompanitë Fortune 100. Ajo trainoi ekipet e saj për të arritur qëllimet e tyre duke fituar shumë çmime për përsosmëri.
Kathleen Tucka, themeluese e Traineri i jetës së diellit, dhe një trainer Life & Business fitues i çmimeve i cili ka punuar mbi 20 vjet duke menaxhuar me sukses njësitë e biznesit në kompanitë Fortune 100. Ajo trainoi ekipet e saj për të arritur qëllimet e tyre duke fituar shumë çmime për përsosmëri.

Kendra Bruning: mirëmbani të njëjtën rutinë para-pune që keni pasur

Si një nomadë dixhitale dhe bashkëthemeluese e faqes së internetit të lojërave të bordit GameCows, unë kam punuar nga distanca për vite me radhë. Këshilla ime më e mirë për ata që nuk janë të ri për të punuar nga distanca është të ruajnë të njëjtën rutinë para-pune që keni pasur kur keni bërë udhëtime në zyrë. Fillimi i ditës sime të punës është pjesa më e vështirë e koncertit për mua.

Shtë me të vërtetë e lehtë të biesh në një lloj mentaliteti ditën e dëborës kur fillon së pari të punosh nga shtëpia. Shtë një lloj i njëjti ndjenjë që ju merrni kur keni një fundjavë tre-ditore ose thirrni në punë. Me punë të largët, kjo është një mendje e rrezikshme. Kështu që nëse dikur zgjoheshit në 7 të mëngjesit për mëngjes dhe kafe, vazhdojeni. Nëse jeni dikush që është mësuar të bëjë flokët dhe përbërjen e tyre para se të filloni ditën e tyre, mbajini atë.

Nëse keni ushtruar, shikuar lajmet ose keni marrë qen për shëtitje para se të bëni udhëtime për të punuar, vazhdoni atë. Unë zbuloj se këto lloj aktivitetesh më largojnë trurin nga Unë jam i sëmurë në shtëpi nga shkolla, karikaturat yay! mentaliteti për Unë kam gjëra për të bërë dhe afate për t'u përmbushur, hoyah! mendim.

Kendra Bruning, Themeluesi i GameCows
Kendra Bruning, Themeluesi i GameCows

CJ Xia: Qëndroni në përputhje me kulturën e kompanisë

Gjërat ndryshojnë kur njerëzit e vendosur do të punojnë nga vendet e fikura. Rutinat e punës ndryshojnë në mënyrë drastike dhe ndërveprimet nuk mbesin më pasi njerëzit nuk janë më personalisht personalisht. Përveç metodës lart-poshtë, ata ende mund të sigurohen që gjërat e vogla që bëjnë në zyrë të vazhdojnë. Bëni gjithçka që mund t'i mbajë ato në përputhje me kulturën e kompanisë. Qëndroni në kontakt me kolegët ndërsa bisedoni me ta kur jeni në detyrë.

Dërgojuni atyre GIF-të qesharake, të përshtatshme për punë në Slack, tekst ose email për të argëtuar ndërsa punoni veçmas. Bisedoni në lidhje me sportet ose filmat e preferuar të shikuar së fundmi. Vullnetare për projekte bamirësie praktikisht që njerëzit përdorin për të marrë pjesë fizikisht. Nëse keni nevojë për ndihmë u takon punëdhënësve dhe ndani mendime me ta për t'i njoftuar ato që po ndodhin dhe si të gjithë po luajnë pjesën e tyre, të jenë të disponueshëm për të gjithë ata që punojnë së bashku me gjërat në mënyrë që të shpërndahen në kohë.

Unë jam CJ Xia dhe unë jam një Profesionist i Shëndetit dhe VP i marketingut dhe shitjeve në Boster Biologjike Technology e cila është një kompani Biotech me qendër në Pleasanton, CA. Boster ka ofruar me krenari antitrupa me cilësi të lartë dhe komplete ELISA për komunitetin shkencor që nga viti 1993. Antitrupat tanë janë të mirë-vërtetuar me indet e Njeriut, Mouse, dhe Rat dhe në WB, IHC, ICC, Flow Cytometry, dhe ELISA.
Unë jam CJ Xia dhe unë jam një Profesionist i Shëndetit dhe VP i marketingut dhe shitjeve në Boster Biologjike Technology e cila është një kompani Biotech me qendër në Pleasanton, CA. Boster ka ofruar me krenari antitrupa me cilësi të lartë dhe komplete ELISA për komunitetin shkencor që nga viti 1993. Antitrupat tanë janë të mirë-vërtetuar me indet e Njeriut, Mouse, dhe Rat dhe në WB, IHC, ICC, Flow Cytometry, dhe ELISA.

Justin B Newman: Kam investuar në kufje që heqin zhurmën me cilësi të lartë

Kam punuar në shtëpi për pjesën më të mirë të njëzet viteve të fundit. Por shumica e asaj kohe ishte në një shtëpi me të vërtetë të qetë. Kur prisnim vogëlushen time, disa vjet më parë, unë investova në një palë  kufje‌  me cilësi të lartë të anulimit të zhurmës. Ndërsa në fillim dukeshin pak ekstravagante, ata ishin thelbësorë që të më kapnin nëpër ditë me një të porsalindur vetëm jashtë derës time të zyrës. Që atëherë, çdo herë që duhet të bëj punë kur shtëpia është e zhurmshme, ata vijnë. Unë nuk mund ta imagjinoj duke provuar të punoj pranë një familje të egër pa to.

Si Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve të Transportit Voxology, Justin Newman udhëheq ekipin e infrastrukturës dhe telekomunikacionit pas CPaaS të shkallës profesionale, Voxology.
Si Drejtor i Përgjithshëm i Shërbimeve të Transportit Voxology, Justin Newman udhëheq ekipin e infrastrukturës dhe telekomunikacionit pas CPaaS të shkallës profesionale, Voxology.

Comments (0)

Lini një koment