Puna nga mjedisi në shtëpi me David GarciaKa më shumë për të vendosur një mjedis pune fizik për të qenë produktiv nga shtëpia, dhe David Garcia, CEO i Scout Logic dhe ekspert në punën plotësisht në distancë, na thotë disa nga sekretet e tij për të mbetur produktiv.

Këshilla e tij kryesore: vendosni një kulturë pune në distancë dhe punoni vazhdimisht në përmirësimin e saj. Udhëheqja mund të bëjë një ndryshim të madh duke marrë parasysh kulturën e bashkëpunëtorëve! Shikoni videokastin, dëgjoni podcast ose lexoni transkriptin më poshtë për të ditur më shumë, dhe na tregoni në komente cilat janë këshillat tuaja për vendosjen e një pune të shkëlqyeshme nga mjedisi shtëpiak për fuqinë tuaj punëtore.

David Garcia, CEO, ScoutLogic
David Garcia, CEO, ScoutLogic

Shikoni videokastin

Puna nga mjedisi shtëpiak Transkriptimi i Videokastit

Përshëndetje dhe mirëseardhje në këtë podcast ndërkombëtar informatikë të podcast, i ftuari im sot është David Garcia. Përshëndetje David!

Oh faleminderit që më keni sot.

Kënaqësi, a mund të na tregoni pak për veten tuaj? Ku ndodheni, cila është përvoja juaj e përgjithshme?

# 1 Hyrje dhe prezantim

Absolutisht emri im është David Garcia Unë jam Drejtori i Përgjithshëm i  ScoutLogic‌  ne jemi një kompani me bazë në para-punësimit, të cilën unë personalisht jetoj rreth 45 minuta në veri-perëndim të agoikagos, por kompania jonë edhe jashtë saj mori një vendim të qëllimshëm disa vjet më parë për të operuar në një mjedis virtual.

Kështu që ne kemi punëtorët që punojnë fjalë për fjalë në të gjithë globin për ne dhe ka qenë një mundësi e mrekullueshme që të dy ta ndërtojnë biznesin tonë në këtë lloj strategjie themelore të blerjes së talentit.

Pra, sa punonjës?

Ne fakt kemi 30 punonjës dhe kështu që kur filluam biznesin besojmë vërtet fuqimisht se talenti bën ndryshimin që dini padyshim që produkti i shkëlqyeshëm është ndërtuar nga njerëz të mëdhenj shërbimi i shkëlqyeshëm vjen nga njerëz të mëdhenj dhe kështu për ne veçanërisht në Shtetet e Bashkuara ku sërish para lakmuar dhe madje edhe tani në një farë mase lufta për talent është intensiv dhe kështu që kur keni menduar të filloni një biznes që jetojmë ju e dini që unë jetoja në veri perëndim të agoikagos.

Nëse do të kishim hapur një zyrë fizike këtu dhe do të kishte përqendruar vërtet punësimin tonë në këtë zonë të vogël gjeografike, ka shumë njerëz të shkëlqyer në komunitetin tim, por nuk do të ishin ata qindra njerëz të klasit botëror që na duheshin për të fituar vërtet në industrinë tonë konkurruese.

Kështu që ne kishim marrë një vendim që të hapnim me të vërtetë globalisht profilin tonë të punësimit dhe thjesht na lejon ashtu siç na lejohet të kemi një talent shumë të madh për të punuar në biznesin tonë.

Pra, keni vendndodhje të ngjashme?

Kështu që ne kemi një zyrë shumë të vogël që është fjalë për fjalë një dhomë 10 nga 10 që kemi për qëllime biznesi dhe sigurie por përndryshe të gjithë punojnë nga shtëpia aktualisht ne kemi 30 të punësuar të gjithë ata kanë një setup në shtëpi ne kemi shumë mësime mësova për të cilën unë e di se do të flasim ndërsa shkojmë gjatë intervistës sonë sot, por që thjesht ka qenë një model i shkëlqyeshëm jo vetëm për biznesin, por edhe për punonjësit tanë.

Asnjë qendër fare nuk është aq e mahnitshme? ne kemi njerëz nga Lindja e Epërme e Manhatanit në Florida në Luiziana rurale deri në Manila në Filipine dhe kudo në mes.

Epo ju menaxhoni një tipe të ndryshme të tyre natyrisht që ju i përmendni Filipine dua të them që mund të jetë e vështirë për t'i menaxhuar ato.

Sigurisht që kështu mund të jetë në një nga vendimet që kemi marrë për punën tonë që është në zona të ndryshme kohore është që ne të kërkojmë njerëz që operojnë në thelb brenda orarit të punës në SH.B.A. ka shumë njerëz për të cilët shkëmbimi i punës në shtëpi e bën atë një vendim të lehtë .

Dhe kështu nga një perspektivë ndihmuese dhe e blerjes edhe me atë lloj kërkese të zonës kohore ne nuk kemi pasur një çështje edhe blerjen e talentit të shkëlqyeshëm, por edhe duke u siguruar që ata janë produktivë dhe më e rëndësishmja janë të lumtur në punën që po bëjnë çdo ditë.

Mirë që është kjo që tingëllon shkëlqyeshëm, kështu që ju keni shumë përvojë me një që ne punojmë nga shtëpia, apo jo?

Ne kemi dhe kur mendoni për këtë padyshim që ju e dini që ka shtyrë shumë kompani, nëse ata pëlqejnë apo jo në atë punë nga mjedisi i shtëpisë, por ne me të vërtetë e bëmë këtë me qëllim si një strategji dhe mendoj se duke dalë nga KVSHILLI 19 ulem në një bord çift ajo që njerëzit po gjejnë po ashtu njerëzit janë po aq produktivë nëse jo më shumë sesa kur ata ishin në zyrë me shpenzime ose më pak të drejtë.

Ne nuk kemi hapësirë ​​të shtrenjtë zyre dhe hapësirë ​​për zyra të Klasit A ​​dhe qytete globale në të gjithë botën për të paguar dhe më në fund njerëzit janë thjesht të lumtur që e dini padyshim që ka një përfitim socializimi që padyshim vjen nga puna me të tjerët e cila është arsyeja pse mund të jetë një strategji e shkëlqyeshme e modifikuar por ju e dini që shumë njerëz më mirë do të kishin aftësinë për të hyrë shpejt në jetën e tyre personale.

Keni ndonjë gjë nëse nuk jemi sot në punë pa e pasur këtë ulur në një makinë treni për dyzet e pesë minuta në çdo mënyrë ose kursimin e kohës së udhëtimit saktësisht.

# 2 Whatfarë është Puna nga Mjedisi në shtëpi dhe pse na duhen?

Unë ju kam marrë unë nuk e ndërpreva atë oh ju lutem jo jo kështu që cili është mjedisi dhe pse njerëzit kanë nevojë për të ju e dini punën nga mjedisi në shtëpi?

Unë mendoj se kemi parë disa strategji të ndryshme, ne kemi pasur disa njerëz që kanë një zyrë dhe ju mund të bëni një lloj hyrje brenda dhe jashtë bazuar në ju e dini zgjedhjen personale të punonjësve tuaj ose një sistem rezervimi përsëri është Logic Scout që kemi marrë një vendim të jemi plotësisht virtual sepse na dha një qasje kaq të mirë në talent.

Dhe kjo është vërtet e punuar mirë për ne gjatë tre viteve të fundit a nuk e dinit edhe për veten time.

Unë kam një pyetje po, a shihni ndonjë ndryshim për punonjësit tuaj në mes të punës nga shtëpia që punojnë në distancë sot duke ecur a do të thotë gjithçka e njëjtë a e dini se ku janë vendosur, a po lëvizin ato?

Oh kjo është një pyetje kaq e shkëlqyeshme dhe ashtu si thashë që e kemi bërë këtë për tre vjet, kështu që le ta lëmë mënjanë COVID për momentin që një nga sfidat që kishim ishte njerëzit që punonin në një kafene për shembull ose si një NAM Starbucks përkundrejt punës nga shtepia.

Se shpejt ne e kuptuam u bë një problem për ne për dy gjëra dy arsye një është zhurma dhe shpërqendrimi u bë një çështje e vërtetë për produktivitetin e njerëzve madje edhe për të bërë një telefonatë për zoom si kjo një nga gjërat që gjetëm dhe një për të cilën do të flasim për këshilla më vonë është se thirrjet video janë vërtet të rëndësishme, sepse keni shumë ndërveprime sociale dhe të dhëna.

Por atëherë tjetra është siguria, kështu që në Scout Logic padyshim që kemi të bëjmë me disa të dhëna të ndjeshme të formimit personal kur ne jemi duke bërë kontrolle të sfondit për njerëzit që kanë folks tonë të lidhen me një rrjet të hapur Wi-Fi, ju nuk jeni ambienti më i sigurt për ne i cili është arsyeja pse ne me të vërtetë kërkojmë nëse do të punoni nga logjika e Skautëve ju duhet ta bëni atë në atë që në mjedisin e shtëpisë ju e dini një VPN në dhe në një vend të qetë që e dini pa shpresë qenin dhe fëmijët dhe gjithçka që ju rrethon edhe pse kjo ndodh ndonjëherë edhe ju dhe thjesht duhet të jeni të gatshëm të rrokeni me të.

Pra, po përdorni një VPN?

Oh më vjen shumë keq për atë që jeni duke përdorur një VPN jo, a po siguroni lidhjen tuaj që bëjmë dhe nëse unë NUK jam djalë IT, por të gjithë ne përdorim një shërbim VPN për të futur ushtritë për të bërë rrjetin tonë kundrejt përdorimit të publikut Wi -Fi rrjete në rregull, si i keni këto kontrollet e sfondit për t'u siguruar që punonjësit do të vendosin tashmë këtë protokoll të vendosur. Më vjen keq që u shpërtheu atje vetëm për një sekondë si sigurohuni të përmendni atë që bëni është pastrimi para se të rekrutoni punonjës të saktë në rregull.

Pra, kompania jonë bën kontrolle të para-punësimit, kështu që përpara se njerëzit të na punësojnë, në mënyrë që para se të punësojnë një punonjës, të rishikojmë të gjitha të dhënat penale bazuar në vendin ku ata kanë jetuar, si dhe duke verifikuar punësimin dhe arsimimin e tyre, kështu që ne kemi një numër bazash të dhënash dhe burimet që ne i përdorim për këtë por edhe si pjesë e kësaj ne mbledhim kandidatët datën e lindjes të sigurimeve shoqërore numrat e të gjitha informacioneve që një aktor i keq mund të përdorë me siguri për të provuar dhe vjedhur identitete.

Cila ishte arsyeja pse ne e marrim sigurinë kaq shumë seriozisht është logjikë dhe Hulk a e njeh sepse e ke nga çelësi i largët Intel kështu që asnjë Sofer nuk është i shkëlqyeshëm kështu që ju flisni për punonjësit tanë ose punën që ne bëjmë në kompani kështu për armatosje punonjësit kemi pasur sukses të madh duke përdorur zmadhimin si një mjet intervistimi me video për ne, kështu që është një pyetje me të vërtetë interesante sepse unë do të thosha ato pesë punësimet e para që i dini se ne po i bëjmë vetëm bazuar në ato që ju e dini se kemi verifikuar për prejardhjen e njerëzve dhe llojin e bashkëveprimit dhe gjallërimit që marrim përmes një telefonate për zmadhim.

Por pasi të keni qenë si një punë vërtet e shkëlqyer nga mjedisi i shtëpisë dhe gjithçka që shkon në atë që ne kemi pasur njerëz që vijnë tek ne të paktën brenda industrisë sonë ju e dini që fjala merr përreth unë dua të ulem në një kub gjithë ditën që ju e dini duke trokitur kontrollet e sfondit ose duke punuar qen në shtëpi menjëherë pranë meje, ju e dini që jeni në gjendje të shihni familjen time dhe kështu që ajo që dinamike fillon të ndodhë.

Shtë me të vërtetë është me të vërtetë një lloj fluturimi i shkëlqyeshëm tani njerëzit që vijnë zakonisht tek ne kanë punuar me njerëz të tjerë dhe kompaninë tonë më parë dhe krejt papritur ju po merrni shumë më pak lojëra të fatit tek njerëzit ndërsa intervistoni ata në një mjedisi virtual siguroni që ata të punojnë nga shtëpia dhe jo më tepër ta rivendosni këtë nga ju punonjësit që është një pyetje tjetër e shkëlqyeshme, kështu që ne përdorim një mjet të quajtur aktiv aktiv.

Më mirë të menaxhoni punonjësit tuaj - Softuer produktiviteti i fuqisë punëtore të aktivTrak dhe analitikë për ekipe

Trackfarë është aktivja aktive është se me të vërtetë na ndihmon të monitorojmë qartë vendndodhjen e adresave IP të njerëzve, por pastaj edhe ato që ata janë duke shfletuar gjatë gjithë ditës, kështu që është një nga mjetet që ne me siguri i përdorim ju e dini dhe unë sigurisht që mund të ndaj edhe më shumë rreth kësaj ndërsa shkojmë përmes intervistës sot.

Dakord, kurrë nuk kam dëgjuar për këtë softuer të tillë.

Pra, gjurmët aktive është që është një mjet me të vërtetë i shkëlqyeshëm që ju e dini dhe përsëri ka një linjë të mirë, sepse ne i besojmë njerëzve tanë dhe kjo është një nga gjërat për të cilën duhet të mendoni me të vërtetë pasi krijoni një punë nga ambienti shtëpiak është kultura dhe besimi megjithatë në të njëjtën kohë duke ditur disa nga burimet e informacionit që ne jemi duke përdorur mjetin aktiv që përdorim është ekran fjalë për fjalë kap të gjithë veprimtarinë në internet të një punonjësi dhe kategorizon faqet e internetit në të cilat janë.

Kështu që ju e dini për shembull le të themi që kemi një punonjës i cili vendos që ata duan të jenë në Facebook 3 orë në ditë ne e dimë që marrim paralajmërime proaktive për këtë dhe tani mund të filloni vërtet të shihni hej kjo është aty ku po kalojnë njerëzit koha jonë, por kjo është fundi ndëshkues, ku ne kemi parë vërtet një përfitim, megjithëse është në gjendje të kuptojmë se si këmbët tona do të bëjnë punën e tyre dhe cilat mjete i përdorin ata më së shumti dhe si mund t'i ndihmojmë ata të jenë më produktivë.

Dhe kjo është aty ku puna nga shtëpia unë mendoj se do të marrë me të vërtetë interesante është kur ne lëvizim përtej njerëzve tanë që punojnë atje ku mendohet të punojnë dhe si mund t'i ndihmojmë ata të jenë më të suksesshëm në atë mjedis.

# 3 Si të krijoni punë nga shtëpia?

Në të vërtetë kjo është një lidhje e shkëlqyeshme me kaq, veçanërisht me përvojën tuaj të viteve të lira dhe disa punonjësve të filmit në momentin se si të krijoni një mjedis të tillë, a keni ndonjë politikë si ju dhe për ta dhe çfarë me të vërtetë ka rëndësi?

Kështu që unë do ta ndërpresë atë në disa kova një është një lloj strategjie dhe teknologjie kulturore e vendosur dhe më pas ajo që është me të vërtetë kritike është komunikimi, pra në kulturë dhe strategji që duhet të vendosni që puna nga shtëpia është jo vetëm pjesë e strategjia juaj e blerjes së talentit por pjesë e mënyrës sesi do të operoni për të bërë biznes sepse ekzistojnë të gjitha llojet e implikimeve në rrjedhën e poshtme.

Kështu për shembull marrim shumë thirrje hyrëse të shërbimit ndaj klientit, nuk ka asnjë përzierje në një mjedis zyre si mund të sigurohemi që thirrjet të drejtohen në mënyrë të përshtatshme gjëra të tilla, kështu që ju duhet të merrni një vendim strategjik për kompaninë që do të bëni për këtë dhe për të punuar të gjitha në rrjedhën e poshtme dhe pastaj si pjesë e saj ju gjithashtu duhet të keni një kulturë besimi si hej ne besojmë se punonjësit tanë do të jenë produktivë por si pjesë e asaj që bëmë në drejtim të ngritjes së këtij besimi dhe gjithashtu duke u bërë të qetë me të.

Unë jam një person metrikë dhe të gjithë në kompaninë tonë kanë një lloj metrike të bazuar në aktivitete që ato përdorin drejt, për shembull për shitësit tanë është që ju e dini numrin e aktiviteteve dalëse në ditë për studiuesit tanë është numri i kërkimeve që ato kryejnë një ditë, kështu që nëse mund të shohim brenda një niveli të tolerancës nivelet e veprimtarisë së njerëzve, kemi një kuptim mjaft të mirë nëse ata po vendosin brenda një dite të plotë apo jo.

Dhe një pjesë e gjërave interesante në lidhje me atë me njerëzit tanë është hej nëse jeni më produktivë nga ora 5:00 e mëngjesit deri në orën 10:00 të mëngjesit, atëherë puna është në rregull me ne për sa kohë që ju po e bëni atë dhe jeni i lumtur kështu që kjo është lloj i strategjisë dhe kulturës, atëherë ekziston përbërja teknike e cila nuk ka tarifë të vogël.

Kështu, për shembull, shpejtësia Wi-Fi gjithmonë duhet të siguroheni që të gjithë kanë Wi-Fi të fortë kudo që të jenë sa më shpejt që ju e dini që merr shumë bandwidth dhe kjo do të jetë një pjesë e protokollit tuaj të komunikimit që keni për t'u siguruar që të gjithë ka që, por pastaj të gjitha strukturat e tjera teknike që shkojnë me të, ju e dini që kishim shumë mësime të mësuara në fillim, por ne ishim si hej do të ju dërgojmë shuma X të dollarëve që shkoni në dyqan dhe merrni paketën tuaj teknike dhe ju e dini që disa njerëz morën monitorin e madh.

Ata janë vërtet të lumtur! Njerëzit e tjerë u pëlqen si Chromebook i vogël dhe ata po përpiqen të bëjnë punë tërë ditën dhe thjesht nuk është e drejtë prodhuese, kështu që ne me të vërtetë duhej të bënim disa standardizime në të gjitha mjetet që njerëzit tanë po i përdornin çdo ditë dhe më pas të fundit dhe më të rëndësishmet nga një setup pjesë është komunikim i gjithanshëm.

Shikoni ju e dini që ne punojmë në një mjedis të shpejtë si shumica e kompanive do të jetë ndonjëherë konflikti i duhur dhe kjo është një gjë e mirë që të gjithë e dimë se konflikti është një gjë e mirë për ekipet, por nëse jeni vetëm në telefon ose thjesht me email ose vetëm në gjendje të ngadaltë dhe ka konflikt gjëja më e vogël mund të vendosë që dikush të dalë spiral dhe ajo mund të jetë plotësisht e padëshiruar, kështu që ajo që ne kemi një lloj çifti rregullash të pashprehura në vendosjen tonë është nëse keni më shumë se tre email ose tre biseda duke shkuar mbrapa dhe me radhë ju duhet të hidheni në një zmadhim ose të merrni telefonin për të parë se çfarë po ndodh.

Dhe nëse në ndonjë mënyrë ndjeheni të pakëndshme si nuk e kam lexuar atë të drejtë ose që më shqetëson vërtet ne inkurajojmë të gjithë njerëzit tanë dhe ne demonstrojmë këtë nga një perspektivë udhëheqjeje merrni me një kosto zmadhimi, kështu që ju mund të shihni dhe bisedoni me njëri-tjetrin që zgjidh gjëra që i dini 99% të kohës.

Por nëse nuk e keni atë nuk e keni atë si pjesë të strategjisë së konfigurimit tuaj dhe vendosni që herët dhe kjo është me të vërtetë e vështirë për t'u ndërtuar pas faktit të vërtetë.

Pra, ju keni realisht një grup rregullash të shkruara?

Oh ne kemi një punë nga politika e shkruar në shtëpi dhe ne vazhdojmë ta shtojmë atë, por me të vërtetë janë ato norma kulturore që ju duhet të drejtoni një kompani të re, kështu që një nga gjërat që ne bëjmë për të mbajtur të gjithë mund të bëjnë është të bëjmë një të gjitha ndërmarrja telefonon dy herë në muaj me të gjithë nga të gjitha departamentet dhe unë duhet të telefonoj kryesisht dhe ne fillojmë të flasim për kulturën në çdo thirrje dhe në punën tonë nga kulturat e shtëpisë pasi thashë që është një pjesë strategjike e mënyrës se si ne operojmë biznesin tonë.

Dhe kështu që njerëzit që ndajnë mësimet e tyre të mësojnë nga kjo punë nga skenari i shtëpisë është ndoshta më e rëndësishme sesa puna nga politika e shtëpisë që thotë se midis orëve 9:00 dhe 5:00 duhet të jesh i disponueshëm dhe ai duhet të jetë brenda këtij diapazoni IP adresash .

Në rregull, kaq kulturore keni gjithçka të ngritur dhe ju punoni në të, dhe gjithashtu fizikisht u siguroni punonjësve tuaj pajisje ose a ju bëjmë ato që funksionojnë?

Ata mund të zgjedhin, kështu që ne priren t'i japim asaj një sërë kemi një sasi buxheti dhe më pas një sërë pajisjesh për punonjësit tanë në SH.B.A. ne përdorim Amazon më të mirë të zjarrit të cilat janë dy shitës me pakicë kështu që kjo ishte edhe para Co por në vend që të shkonim në një dyqan ne fjalë për fjalë kemi dërguar gjithçka në shtëpinë tuaj, ne mbajmë një set mjaft të thjeshtë të të gjitha mjeteve që njerëzit në kompaninë tonë i përdorin kryesisht për të bërë punën e tyre bazën tonë SAS e cila është e shkëlqyeshme.

Kështu që e bën vendosjen shumë më të lehtë dhe ata e marrin atë fëmijë në ditën e tyre të mirëseardhjes që ju e dini si pjesë të kësaj ne kemi përdorur gjithashtu një mjet të quajtur mësuar mbi të cilin është një mjet i sistemit të menaxhimit të mësimit shëndetësor në internet i cili ka qenë fantastik për ne për të ndihmuar me kulturë dhe bord.

Kështu që përsëri ju e dini që unë nuk mund të ulem në një sallë konferencash për dy javë me jurinë time Nana që kalon në një bord, në mënyrë që të ndërtojë gjithçka nga ju, e dini se si mund ta përdor spotin qendror për të raportuar biletat e shërbimeve përmes kulturës sonë dhe duke e bërë këtë gjithçka në një mjedis mësimi virtual ka qenë gjithashtu një ndihmë e madhe.

Ne me siguri kemi bërë 80% të përmbajtjes thelbësore dhe atëherë padyshim do ta shtojmë atë me disa që ju dini tema të praktikave më të mira si komunikimi ose trajtimi i tyre një situatë sfiduese për shërbimin ndaj klientit, por një nga pritjet për menaxherët tanë përsëri është hej ne po përpiqemi të shkallëzojmë kompani shumë shpejt në një punë nga mësimi në shtëpi në shtëpi dhe zbatimi në LMS është absolutisht thelbësore për të qenë në gjendje ta bëjmë atë në shkallë.

# 4 Si të rritet produktiviteti me Puna nga shtëpia?

Mirë shumë interesante dhe tani me të gjitha këto kulturore këto janë këshilla kulturore por edhe kjo përbërje fizike kjo përbërje fizike pra si e rritni produktivitetin?

Pra, si të sigurohemi që por ju vazhdoni të rritni produktivitetin po, është një pyetje e shkëlqyeshme, prapë kur filluam atje nuk kishte shumë njerëz që bënin punë nga shtëpia që njihni ose sigurisht që ata nuk kishin angazhuar për tërë kompaninë e tyre duke bërë punë nga shtëpia.

Kam folur në lidhje me këtë mjet aktiv që ne përdorim për të filluar dhe përsëri në fillim ne e bëmë atë vetëm nga qëllimet e sigurisë të drejtën për të pasur një lloj shikimi për njerëzit sigurohuni që ata ishin në vendin që duhej të ishin por por çfarë ishte shpejt evoluuar në kemi qenë në gjendje që si shembull të shohim se si studiuesit tanë e kalojnë kohën e tyre në cilat faqe do të shkojnë në cilat do t'i marrin më gjatë.

Kështu për shembull studiuesit tanë të drejtë ata po kalojnë të dhëna kriminale gjatë gjithë ditës për kandidatët e mundshëm dhe dhe atë që ne kemi nevojë për t'i ndihmuar ata të bëjnë për lumturinë e tyre personale, por edhe për bizneset tona si t'i bëjmë ata më të efektshëm si duhet?

Si i ndihmojmë ata të bëjnë më shumë raporte për një nivel më të mirë të një cilësie dhe një kohë më të shkurtër dhe kështu që ju e dini mënyrën e vjetër është që të gjithë do të marrin rreth tryezës pasi ta dini një çerek dhe të flasim për hej kjo është ajo që po punon për mua kjo nuk është ajo që ne po punojmë për mua tani shefi ynë operativ mund të thotë në të vërtetë ata prej jush që janë më produktivë, ju e dini tridhjetë përqind më shumë kohë në trajnime në internet brenda një muaji dhe unë mund ta shoh këtë nga kontrata juaj e kapelave.

Statistikat përkundër atyre prej jush që nuk le të përpiqemi t'i afrojmë të gjithë ata që e dini se tridhjetë përqind e intervalit të tyre kohor sepse do t'ju ndihmojë të jeni më produktivë, kjo është diçka që ne ndoshta nuk do ta kishim bërë në një ambient zyre por që puna nga ambienti i shtëpisë lloj na detyron ta bëjmë atë në anën e kësaj, në drejtim të ndihmës së njerëzve të jenë produktivë çdo ditë.

Ne nuk duam që ata të digjen, kështu që një nga vlerat kulturore për të cilën ne rekrutojmë është që ne duam që njerëzit që kontrollojnë në sfond janë më shumë sesa një punë për të drejtën kur mendoni për rolin e një kontrolli të sfondit padyshim që ka një hej që bëri dikush që bëri ata thonë se ata kanë bërë nga një karrierë në perspektivën e arsimit, por gjithashtu veçanërisht për vendin e punës ose vendet e vullnetarëve ose ju dini punë për të bashkëvepruar me fëmijët, elementi kriminal bëhet tepër i rëndësishëm.

Dhe ne rekrutojmë njerëz për të cilët ata e shohin këtë si një mision social si hej ju e dini unë nuk dua dikë që nuk duhet të jetë rreth fëmijëve që punojnë në një shkollë në mënyrë që njerëzit tanë të kenë shumë pasion për atë që bëjnë ata çdo ditë për të cilin rekrutojmë por sfida mund të jetë është hej unë e kam këtë pasion do ta bëj dymbëdhjetë orë në ditë e cila si menaxher personalisht kjo është e shkëlqyeshme sikur ta dini që ne nuk paguajmë për orë në mënyrë që ata janë duke punuar jashtëzakonisht shumë mirë .

Ju e dini se çfarë mund të bëjë pse mund të dëmtojë cilësinë dhe mund të dëmtojë produktivitetin me kalimin e kohës dhe mund të dëmtojë djegien e djegies dhe kur nuk ka ndarje fizike midis meje duke e lënë zyrën time të shkoj në tren dhe të shkoj në shtëpi e dini se udhëtimi im në kuzhinë këtu është shumë më e shkurtër dhe kështu që ne punojmë me njerëzit për t'u siguruar që ata kanë caktuar orar zyre.

Duke u siguruar se si fjalë për fjalë ne flasim me njëri-tjetrin hej ju doli jashtë shtëpisë sot edhe ne kemi një punonjës i cili fjalë për fjalë kur ajo fillon ditën e saj të drejtë ajo do të ha mëngjes ajo do të shkojë jashtë shëtitje rreth bllokut dhe pastaj të kthehet në puna e saj në shtëpi kur ajo të jetë bërë ajo do të shkojë jashtë duke shëtitur rreth bllokut dhe do të kthehet dhe ajo është bërë por oh ne qeshëm por me të vërtetë e ndihmon atë me atë ndarje dhe e mban atë produktive gjatë orarit të saj të punës ajo gjithashtu mban lumturinë e punonjësve të saj lumturia është një pjesë kaq e madhe e pse kemi bërë punë nga shtëpia.

Për kaq shumë arsye një është gjëja e duhur për të bërë dy është kur punonjësit tuaj janë të lumtur që ata po bëjnë një punë më të mirë për klientët tuaj e cila është mënyra se si ne dallojmë dhe fitojmë dhe së fundmi më e rëndësishmja nëse keni dikë që jeni duke punuar me kë është të lumtur që nuk do të duan të lënë vizë, ne ju sigurojmë kompensim, por fundi i ditës dhe një treg pune tepër konkurrues, ku ju merrni kënaqësinë personale dhe lumturia është më e rëndësishmja dhe sigurimi i një pune të shkëlqyeshme nga ambienti i shtëpisë na ka ndihmuar të bëjmë atë mirë.

# 5 Puna e veprueshme nga këshillat e shtëpisë

It'sshtë shumë gjëra së bashku kështu që në të vërtetë na sjellin përsëri në temën tjetër e cila është duke u përpjekur të bashkojmë disa punë të veprueshme nga këshilla në shtëpi, kështu që ju përmendët për shembull po shkoni për punë në mëngjes personalisht unë gjithashtu filloj të jemi një orë punë çdo ditë para duke kontrolluar emailet e mia.

Ju duhet të shkruani duhet të bëni diçka për të pastruar kokën tuaj, kështu që ne kemi për të punuar rreth majës së bllokut të dytin dhe kjo është pjesë e një procesi të marrjes me qira është fjalë për fjalë kur jeni duke intervistuar dikë shkoni i bëni ata të shkojnë në Google në kompjuterin e tyre të udhëtarëve në shtëpi dhe provoni shpejtësinë e shkarkimit nëse shpejtësia e shkarkimit është me të vërtetë e ngadaltë, e dini që do të duhet të bëni diçka për t'i ndihmuar që ata të jenë të suksesshëm atje është një përforcues Wi-Fi ose ndonjë mjet tjetër.

Kjo tingëllon aq themelore por ju e dini që kemi punonjës ku nuk kemi bërë që ata filluan atë internet të ngadaltë që ishim si pse jemi të shkëlqyeshëm e dini që ata janë super të zgjuar ata janë plotësisht të angazhuar në trajnimet tona pse janë pas të gjithëve dhe kjo është për shkak se ata kanë frikë të flasin se Wi-Fi i tyre gjithashtu se kjo është diçka që mund ta rregullojmë me të vërtetë lehtë.

Kështu që ju e dini që ne përfshijmë që në të gjitha proceset tona të vlerësimit në baza të vazhdueshme, si dhe ju dini këshilla të tjera që kanë funksionuar mirë për ne janë ato që padyshim kanë atë politikë dokumenti që jam i sigurt se të gjithë po ndërtojnë sot.

Por përsëri se që të paktën një herë në dy herë në muaj të regjistrohesh me njerëzit për sa i përket kulturës si po funksionon kjo nuk është vetëm për votat që kanë qenë me ne për një kohë të gjatë është vërtet për ata që ishin të rinj e di në atë mënyrë lloj i punonjësve më të aftë po u mësojnë punonjësve tanë të rinj se cilat janë normat dhe sjelljet kulturore të Skocisë kur bëhet fjalë për të punuar në një punë nga ambienti i shtëpisë.

Dhe së bashku me atë ne gjithmonë caktojmë shokë me njëri-tjetrin ashtu si duhet, kështu që ju e dini mjedisin e vjetër kur e pashë atë fillova të punoj në një agjenci të madhe reklamash nga Universiteti në agoikago ne të gjithë punojmë së bashku kam pasur një mik që e dini kush është ai kishte dy vjet në karrierën e tij ne dilnim në drekë një herë në muaj dhe ju e dini që unë do të merrja të gjitha llojet e mësimit të madh kulturor nga ai.

Ne nuk mund ta bëjmë këtë kur të kem një punonjës në Nju Jork dhe një punonjës në Ohio, por ne mund ta bëjmë atë praktikisht, kështu që ne do të bëjmë miq, do t'i inkurajojmë ata që të hanë drekë së bashku në një zoom ose një kafe ose të flasim si kjo dhe ju duhet ta detyroni atë që në fillim përfundimisht ajo do të zhvillojë një kadencë natyrore më vete por ju duhet të shtyni gjithmonë pak më shumë me komunikimin në këto punë nga mjediset e shtëpisë vetëm në mënyrë që njerëzit lloj të kapërcejnë nivelin e tyre të rehatisë.

Kur unë mendoj se këshilla të tjera praktike për të mbajtur vëmendjen si pjesë e punës nga shtëpia është se ju e dini se a janë punonjësit tuaj natyrisht ekstrovertë apo introvertë ekstrovertë të drejtë, ata nganjëherë ata e luftojnë atë mund të ndjehen shumë të izoluar, kështu që ne kemi një shitës të nuk është për t'u habitur një e drejtë masive ekstrovert që ju e dini si ekip udhëheqës ne dalim nga rruga jonë për t'u siguruar që ne jemi duke arritur tek ai dhe ai ka një të drejtë prizë sepse kjo është se si ai merr energji nga njerëzit e tjerë dhe ai është në një dhomë si kjo vetvetiu tërë ditën që nuk ndodh tani.

Nga ana tjetër, ju e dini se ne kemi një mundësi që hulumtuesit tanë kanë tendencë të jenë më introvertë padyshim që ata janë njerëz si të kërkojnë rekorde në vetmi gjatë gjithë ditës që nuk është mirë, prandaj ju duhet të siguroheni që dhe introvertët tanë natyrisht do të qëndrojnë introvertë ju e dini gjatë gjithë javës dhe ata kanë nevojë për socializim, në mënyrë të tillë që të vëzhgojnë stilet personale të anëtarëve të ekipit dhe të sigurohen që menaxherët e tyre ta njohin atë dhe të përfshihen me ta janë me të vërtetë të rëndësishme, kjo është shumë këshilla shumë depërtuese, të shkëlqyeshme, në të vërtetë, jo aq të komplikuara për tu zbatuar vendin që dikush mund ta bëjë.

Pra, nuk është aq e komplikuar të vendosni një punë nga mjedisi i shtëpisë madje edhe të punoni me njerëz që janë në distanca në zona të ndryshme kohore absolutisht është thjesht nuk dua të them unë mendoj se para pesë vjet mund të ketë qenë por disponueshmëria e mjeteve të internetit me shpejtësi të lartë si ju e dini raketa Aplikimi SAS që është ndërtuar në pesë vitet e fundit që ju e dini se është thjesht mahnitëse. Dua të them që ne nuk mund ta kishim bërë kurrë më parë dhe tani nuk mundeni dhe kështu nuk ka të bëjë më me teknologjinë është gjithçka për komunikimin dhe njerëzit kur ata munden Do të jesh fizikisht në të njëjtën dhomë me njëri-tjetrin.

Ju e dini kur kemi njerëz që punojnë ndërkombëtarisht në vende të ndryshme të ndërmarrjeve dhe kulturave padyshim se duhet të jeni edhe më të vetëdijshëm për atë që është arsyeja pse kultura e kompanisë bëhet kaq kritike dhe normat e numrave kulturorë janë aq kritike, kështu që për shembull thashë që kemi punonjësit që ne jemi të vendosur në Manila po, padyshim se anglishtja është një gjuhë e dytë që ata priren të jenë më të trembur, kështu që më shumë të trembur në krye të ju nuk dini asnjë komunikim ndërnjerëzor në të njëjtën dhomë dhe krijoni një problem, kështu që përsëri mbi-komunikimi duke qenë proaktiv duke arritur ato që janë gjërat që ne me të vërtetë duhet të përqendrohemi në rritjen e shpejtësisë Wi-Fi të njerëzve.

Kjo është pjesa e lehtë këto ditë dhe kjo është një ndryshim i vërtetë gjatë disa viteve të kaluara, kështu që në të vërtetë përbërja fizike si të kesh një karrige të rehatshme me një laptop me lidhje interneti dhe një VPN për të siguruar trafikun e rrjetit tuaj është pjesa e lehtë.

Saktësisht, ai në të cilin kompanitë punojnë më mirë është më shumë kontrolli por pa dyshim që ju e dini se po kujdeseni për pajisjet dua të them që janë klikime në tastierë ose porosisni atë nga një shitës por sjellja njerëzore është gjithmonë gjëja më e ndërlikuar dhe me të vërtetë njerëzit ndjenja e angazhuar dhe e fuqizuar në punën e tyre është ajo që ne në logjikën Scala kemi nevojë që ne të ecim biznesin tonë përpara dhe të krijojmë një mjedis të shkëlqyeshëm dhe është se si e mbështetni më së miri që në një mënyrë kur njerëzit nuk janë fizikisht në të njëjtën dhomë dhe ju keni për të përdorur teknologjitë dhe aftësuesin për ta bërë atë, por ju duhet të demonstroni në mënyrë të vazhdueshme në të gjithë kompaninë në të gjitha nivelet.

Dhe duke u nisur nga unë si aftësi të mira komunikimi dhe CEO sjellje të mira komunikimi, kështu që ne të gjithë jemi duke e përqafuar këtë dhe të gjithë jemi duke u siguruar që të gjithë ndjehen të vlerësuar.

Pra, a e bëni atë në atë që përmendët një mbledhje javore thelbësore?

Kështu që ne kështu si kompani bëjmë të gjithë kompaninë të paktën dy herë në muaj dhe më pas ekipet tona studiuese bëjnë një video thirrje çdo ditë me njëri-tjetrin dhe ekipin tonë të shitjeve dy deri në tre ditë në javë dhe unë do të bashkohem me ata si CEO të tij do të bashkohuni me ata në periudha të ndryshme ndonjëherë kur jam në dhomë mund të jetë shpërqendruese siç duhet dhe dua që njerëzit të ndjehen të qetë.

Unë e di se unë jam një djalë argëtues, por ju e dini nëse jam ulur, ju e dini 5 të cilat unë nuk kam takuar shumicën e punonjësve tanë personalisht që është kompani e vogël e drejtë, unë nuk dua të jem kurrë një shqetësim qoftë ajo që unë do të bëj shpesh është kur të shoh që konflikti po ndodh në një email ose një bisedë me shigjeta do të hidhem shpesh në atë pikë them hej shikoni që djemtë duhet të merrni një zoom për ta zgjidhur atë ose unë se por me njerëzit, edhe njerëzit duhet ta dinë që është në rregull ta bëjmë atë dhe në fakt ne e inkurajojmë atë.

Kjo është shumë interesante dhe një këndvështrim shumë i ri në të vërtetë për komponentët ecin nga ambienti i shtëpisë i cili zakonisht është i përqendruar në anën teknike vendosjen fizike.

Nr. 6 i mbështjelljes

Pra, para se të mbarojmë mbase ju doni të na tregoni pak më shumë për kompaninë tuaj se cili lloj shërbimi?

Absolutisht ata e dinë faleminderit që kërkoni kaq të përshkallëzuar ne jemi një kompani e kontrollit të sfondit të para-punësimit, kështu që ne shërbejmë disa qindra kompani këtu në Shtetet e Bashkuara, si pjesë e procesit të tyre të pranimit dhe rekrutimit, rreth gjysma e klientëve tanë janë agjenci të personelit të punësimit, të tjerët janë punëdhënësit tradicionalë.

Shtë një treg i mbushur me njerëz që ju kam njohur 1 konkurrentë çdo ditë dhe mendoj për këtë në të dhënat tona botërore si një rekord gjyqësor si procesverbal gjyqësor kur bëhet fjalë për teknologjinë Rekrutuesi ynë nuk dëshiron të varur jashtë në këtë sfond kontrolloni aplikative.

Ata shkruajnë se duan të shkojnë jashtë dhe të gjejnë talent të shkëlqyeshëm, kështu që ne besojmë fuqimisht se shërbimi është diferencuesi i duhur 80% e kontrolleve të sfondit nuk kanë asnjë çështje është gjithçka në lidhje me 20% ku dikush kishte një rekord ose unë top ka ndonjë pyetje ose ju keni të përcjellim dhe se 20% mund të adresohen vetëm nga njerëzit dhe ne besojmë fuqimisht se nëse kemi njerëzit më të mirë në industri do të kemi klientë më të lumtur.

Dhe më pas është punuar vërtet mirë për ne kemi dyfishuar çdo vit që kur kemi filluar kompaninë tre vjet më parë, por puna nga shtëpia është salca jonë e fshehtë kjo është ajo që duket se lidershipi ynë pse do të shkoni dhe flasim për salcën tonë sekrete sepse si unë nuk kam nevojë të shqetësoheni për gjetjen e studiuesve të shkëlqyeshëm brenda një rreze prej dhjetë kilometrash, ku unë jetoj në periferi të agoikagos, kam gjithë botën për të kërkuar njerëz të mrekullueshëm dhe kjo është një mënyrë me të vërtetë e shkëlqyeshme për të drejtuar një kompani që njihni të gjitha gjërat teknike janë atje për ta bërë atë të ndodhë, por nëse mund të merrni një lloj kulturore dhe përmes dinamikës, njeriu i duhur kompania juaj mund të ketë me të vërtetë një diferencues përtej asaj që po kalojmë tani.

Mirë me atë që është një biznes shumë interesant!


Comments (0)

Lini një koment