Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

A është teleshikimi një normë e re?

Me krizën aktuale botërore që po durojmë, është e qartë që po shkojmë drejt një mënyre të pakontrolluar për të bërë biznes. Në fakt, sipas Forbes, 58% e amerikanëve tani janë të vendosur në shtëpi dhe kryejnë operacionet e tyre të përditshme nga distanca.

58% e punëtorëve të njohurive amerikane tani punojnë në distancë - Forbes

Kjo është një rritje e konsiderueshme në operacionet në mbarë vendin. Ne po jetojmë në kohët moderne dhe bizneset duhet të përshtaten me këtë mënyrë të re moshe për të drejtuar bizneset e tyre.

Farë është detyra e telekomunikacionit?

A është teleshikimi një normë e re? : Gruaja që punon formon shtratin e saj me qenin që fle afër
Gruaja që punon formon shtratin e saj me qenin që fle afër

E njohur zakonisht si telekomutuese, detyrat e telekomunikacionit është thjesht implementimi i punës nga shtëpia duke përdorur pajisje dhe mjete të tilla si Interneti, Emaili dhe Telefoni, shumicën e kohës kryesisht punojnë nga një laptop pa sakrifikuar shërbimin e klientit dhe / ose pritjet e kompanisë.

Përcaktoni detyrat e telekomunikacionit: duke punuar nga shtëpia me mjete të largëta të komunikimit

Kjo nuk është aspak e re brenda bashkësisë së biznesit. Sidoqoftë, për shkak të krizës aktuale botërore, punëdhënësit janë detyruar të zbatojnë këto strategji të reja.

Në kuadër të këtij aranzhimi të ri midis punëdhënësve dhe të punësuarve, pritet që me pajisjet e duhura (zakonisht të siguruara nga punëdhënësi), punonjësi pritet të performojë në të njëjtin nivel, nëse jo edhe më i lartë.

Kuptimi i telekomunikacionit: aftësia për të kryer disa ose të gjitha ditët e punës lëvizin nga një lokacion tjetër siç është shtëpia

Doesfarë kërkon detyra e telekomunikacionit?

A është teleshikimi një normë e re? : Vendosja komode e zyrës së shtëpisë
Vendosja komode e zyrës së shtëpisë

Fillimisht, vendosja e punonjësve për të punuar nga distanca është një rezultat i një sfide. Sidoqoftë, nëse është planifikuar si duhet, një punëdhënës mund të maksimizojë fitimet duke minimizuar kostot e sipërme.

Me fjalë të tjera, pa pasur nevojë të paguajë energji elektrike ose qira (për të përmendur disa), një punëdhënës mund të ulë ndjeshëm kostot e tyre mujore. Një investim fillestar i pajisjeve për punonjësit është një nga hapat e parë për të marrë në lëvizje konfigurimin fillestar.

Nëse mendohet në këtë mënyrë, ai mund të bëhet një implementim pozitiv në vend se një negativ.

Typefarë lloj pajisje nevojitet / kërkohet?

A është teleshikimi një normë e re? : Punonjësi që punon nga shtëpia me disa ekrane kompjuterash
Punonjësi që punon nga shtëpia me disa ekrane kompjuterash

Në shoqërinë e sotme me mend teknologjikisht, shumica e të punësuarve tashmë kanë pajisjet e nevojshme për të kryer biznes nga shtëpia. Pajisjet si telefonat inteligjentë, lidhjet e internetit me shpejtësi të lartë, një kompjuter laptop dhe punë të tjera nga pajisjet e domosdoshme të shtëpisë janë tashmë pjesë e familjes tipike amerikane

Pra, punëdhënësit kanë aftësinë të minimizojnë kostot kur sigurojnë pajisje. Kjo nuk do të thotë të kuptohet, nëse një punonjës ka pajisjet e nevojshme, atëherë duhet të jenë në dispozicion pako kompensimi për të stimuluar punën nga distanca.

Sendet e tjera të dukshme që duhen siguruar mund të përfshijnë:

Cilat janë të metat e punës në telerikë?

A është teleshikimi një normë e re? : Shtëpi e rehatshme për të punuar nga
Shtëpi e rehatshme për të punuar nga

Për fillestarët, çështjet e përgjegjësisë janë një shqetësim në rritje për punëdhënësit që janë akoma duke u konfiguruar. Për vetë punonjësit, kjo është një mundësi e mirë për të shijuar pak rehati nga shtëpia juaj.

Sidoqoftë, të paralajmëroheni, ritmi i detyrave është rritur me punën e telekomunikacionit. Për shkak të sfidave të pashmangshme, më shumë detyra janë të nevojshme për të përfunduar pa një pamje në sy.

Tani për tani, pasi të gjithë ne njihemi me këtë mënyrë të re të drejtimit të një biznesi, ne kemi mbetur me çudinë e afatit kohor. Aktualisht, asnjë ndryshim nuk pritet, dhe puna e telekomunikacionit është rruga e së ardhmes.

A është komplikimi i telekomunikacionit?

Në të kundërt, për sa kohë që ju jeni kompjuter dhe teknologji kursimtar, mund të jetë mjaft i kënaqshëm. Mendoni për këtë në këtë mënyrë; detyrat tuaja të përditshme (përveç nëse keni një takim virtual) mund të kryhen në veshje të rregullt në vend të kostumit tipik ose uniformës.

Por kini kujdes, sigurohuni që t’i mbani larg shpërqendrimet pasi mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë për të përfunduar detyrat me familjen përreth.

A është teleshikimi një normë e re? : Disa anëtarë të familjes që punojnë nga shtëpia së bashku
Disa anëtarë të familjes që punojnë nga shtëpia së bashku
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Foto Galeria

A është teleshikimi një normë e re? : Gruaja që punon formon shtratin e saj me qenin që fle afër
A është teleshikimi një normë e re? : Vendosja komode e zyrës së shtëpisë
A është teleshikimi një normë e re? : Punonjësi që punon nga shtëpia me disa ekrane kompjuterash
A është teleshikimi një normë e re? : Shtëpi e rehatshme për të punuar nga
A është teleshikimi një normë e re? : Disa anëtarë të familjes që punojnë nga shtëpia së bashku

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë