Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN

Si të krijoni një lidhje vpn në kompjuterin tuaj?

Këto ditë, privatësia dixhitale është një shqetësim i madh për individët pasi kompanitë e mëdha dhe korporatat përpiqen të përkthenin jetën tonë të përditshme në të dhënat e përdoruesve dhe t'i shesin ato tek kompanitë e reklamimit në piggybank nga mënyra jonë e jetës.

Ka shumë përdorime në përdorimin e një VPN për të ndryshuar adresën tuaj IP publike gjatë hyrjes në internet. Për shembull, ju mund të përdorni VPN për të marrë fluturime më të lira duke ndryshuar vendin e shitjeve, ose duke përdorur VPN në një celular për të siguruar të gjitha të dhënat tuaja në shfletim ndërsa jeni në lëvizje.

Pasja e një VPN është një mënyrë e rëndësishme për të prishur këtë proces dhe për të pasur intimitet në internet. Sot do të shikojmë disa nga mënyrat se si të krijoni një lidhje VPN. Këto përfshijnë disa programe të paguara dhe të lira.

1. Përdorni një program falas VPN

E para është mënyra më e thjeshtë dhe më e lehtë, për të përdorur një shërbim ose softuer falas VPN. Vendosja e një lidhjeje me një softuer falas VPN është goxha e thjeshtë dhe e drejtë përpara.

Thjesht shkarkoni programin dhe instaloni. Kur është i instaluar, hapni softuerin, zgjidhni vendndodhjen tuaj të synuar dhe filloni lidhjen. Ka shumë VPN falas për të zgjedhur, por shumica prej tyre nuk ia vlen të përdoren pasi nuk janë optimizuar plotësisht për privatësinë, prandaj edhe pse janë të lirë.

VPN-të më të mira falas janë ato që gjithashtu kanë paguar plane. Disa nga këto VPN falas të cilat gjithashtu kanë paguar plane janë Windscrib, ExpressVPN, ProtonVPN, Hotspot Shield, dhe fshehin.me.

Mund të provoni gjithashtu shtrirjen falas të RusVPN Chrome nëse përdorni laptop dhe nuk keni nevojë për shumë ose vendndodhje specifike për lidhje VPN.

Këto VPN falas janë të besueshme për sa i përket deshifrimit, por atyre u mungojnë disa veçori shtesë., Kjo është arsyeja pse ju gjithashtu mund të dëshironi të merrni parasysh opsionet e ardhshme.

Më e mirë pa VPN PC: Zgjatje RusVPN Chrome
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 1. Përdorni një program falas VPN
1. Përdorni një program falas VPN

2. Përdorni një pajtim të paguar VPN

Mundësia tjetër është të përdorni VPN të paguara. Ato mund të vijnë si plane abonimi ose pagesa një herë, por ato janë më të besueshmet përsa i përket sigurisë dhe mbështetjes pasi ato gjithnjë përfshijnë të gjitha tiparet e mundshme të ofruara nga kompanitë e lidhjes VPN për të ndryshuar adresën tuaj IP në kushtet më të mira.

Këto VPN mund të jenë pak më teknike për tu instaluar dhe kontrolluar pasi ato kanë më shumë karakteristika dhe shërbime sesa VPN falas. Disa nga shërbimet dhe karakteristikat që sigurohen nga këto VPN të paguara janë lidhje me shpejtësi të lartë, bandë të pakufizuar, mbështetje 24/7, ndërprerës vrasjeje të lidhjeve, kriptim të shkallës ushtarake, pa reklama, mbështetje të shumëfishtë për pajisje, dhe më shumë.

Disa nga VPN me paga më të mira për përdorim biznesi të vitit 2020 janë shërbimi i shkëlqyer RUS VPN, ExpressVPN, shërbimi i famshëm Nord VPN‌ për Windows 10, shërbimi i mirënjohur CyberGhost VPN‌ Windows 10, Shërbimi i mirënjohur CyberGhost VPN‌ Windows 10, PrivateInternetAccess, Norton VPN, dhe shumë më tepër.

RusVPN ofron dhe zbritje
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 2. Përdorni një pajtim të paguar VPN
2. Përdorni një pajtim të paguar VPN

3. Përdorni klientin falas IPSEC VPN Windows 10

Megjithëse ekzistojnë këto dy mënyra për të vendosur një lidhje VPN dhe teknikisht, ekziston një mënyrë e tretë, duke përdorur cilësimet e Windows VPN për të vendosur një klient falas IPSEC VPN Windows 10 pa ndonjë instalim të softuerit.

Ju mund të mos e dini, por ekziston një sistem i integruar i lidhjeve VPN brenda Windows 10. Për ta marrë këtë, së pari, shkoni te cilësimet dhe hapni menunë e Rrjetit dhe Internetit. Pasi brenda, do të shihni skedën VPN, shtypni atë.

Ndizni VPN dhe shtypni shtoni një buton lidhje VPN. Kur shtypet, do të shfaqet një cilësim i ri i konfigurimit VPN. vendosni lidhjen në hyrjen Emri i Lidhjes, pas së cilës do të shihni një emër tjetër hyrje emrin ose adresën e serverit.

Për të marrë atë shkoni në vpnbook.com/freevpn‌ dhe merrni emrin / adresën e serverit tuaj dëshirat dhe emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Pasi të merrni emrin e adresës së serverit tuaj dhe të vendosni llojin e hyrjes me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, konfigurimi juaj është i plotë.

Tani mund të përdorni klientin e integruar falas IPSEC VPN Windows 10 dhe mund të lidheni në lidhjen tuaj VPN me shtypjen e një butoni, pa kapak bandë, pa çështje sigurie, të gjitha falas!

Llogari VPN Falas - 100% Shërbim PPTP dhe OpenVPN Falas
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 3. Përdorni klientin falas IPSEC VPN Windows 10
3. Përdorni klientin falas IPSEC VPN Windows 10

Si të krijoni një lidhje VPN? përmbledhje

Këto janë disa nga mënyrat më të mira si të krijoni një lidhje VPN duke përdorur një opsion të kufizuar falas, ose duke marrë një zgjidhje profesionale dhe mbështetje me një lidhje VPN që lejon të gjitha përdorimet kudo në botë dhe në të gjitha pajisjet.

Të gjitha këto metoda kanë të mirat dhe të këqijat e tyre, por në fund të fundit, varet nga ju që të zgjidhni lidhjen tuaj të përshtatshme VPN bazuar në nevojat dhe specifikimet tuaja.

3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : Si të krijoni një lidhje VPN
Si të krijoni një lidhje VPN
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Foto Galeria

3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 1. Përdorni një program falas VPN
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 2. Përdorni një pajtim të paguar VPN
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : 3. Përdorni klientin falas IPSEC VPN Windows 10
3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN : Si të krijoni një lidhje VPN

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë