Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Puna nga gjërat themelore të shtëpisë: 40 këshilla të ekspertëve

Puna nga shtëpia kërkon krijimin e duhur për të siguruar një produktivitet të mirë, dhe përfundimisht madje edhe jashtë zyrës standarde të tullave dhe llaçeve.

Por çfarë është thelbësore për të siguruar suksesin në punët e telekomunikacionit? Ne kërkuam komunitetin e ekspertëve për këshillat e tyre më të mira për të punuar thelbësore nga distanca, dhe morëm këto 40 përgjigje të mahnitshme.

Shumica e tyre kanë një gjë të përbashkët: një rregullim i duhur për zyra në shtëpi me një laptop së bashku me një karrige të rehatshme dhe një tavolinë të mirë në këmbë janë të detyrueshme - dhe mos harroni kufjet tuaja para se të hidheni në çdo telefonatë!

 A e keni ngritur zyrën tuaj të telekomunikacionit? Cila është sipas mendimit tuaj një gjë thelbësore që ju duhet të jeni produktiv gjatë punës nga shtëpia, dhe pse?

Stacy Caprio: një listë fizike e shkruar për të bërë

E vetmja gjë që duhet të jem produktive gjatë punës nga shtëpia është një listë fizike e shkruar për të bërë. Unë gjej pa një copë letër fizike me përparësitë e mia të shkruara në të, duke përfshirë edhe kur të bëj një pushim për drekë apo vrap, unë jam shumë më pak produktiv sepse e kaloj gjithë kohën time ose pa kontroll duke e kontrolluar emailin ose duke u përpjekur të vendos se çfarë të bëj. Pasja e listës time fizike për punë gjatë punës nga shtëpia më mban në rrugën e duhur dhe produktive.

Stacy Caprio, Themelues, Marketingu i Përshpejtuar i RritjesStacy Caprio, Themelues, Marketingu i Përshpejtuar i Rritjes
Marketingu i përshpejtuar i rritjes

Dr. Katherine M. Larson: një tavolinë e qëndrueshme e lëvizshme StandStand

Thelbësore ime e punës nga shtëpia është StandStand im. StandStand është një tavolinë e qëndrueshme portative për laptopin tuaj. Kjo platformë laptopë është e përbërë nga tre copa druri të ndërthurura që ju lejojnë të shndërroni çdo tryezë tradicionale në një tavolinë në këmbë brenda sekondave! StandStand është gjithashtu lartësia e përsosur për tu vendosur në dysheme për punë me këmbë të kryqëzuar. Unë personalisht e përdor StandStand tim jashtë në hyrje, ku marr frymë në ajër të pastër, dëgjoj tingujt e natyrës dhe zgjas pasivisht ndërsa punoj. Me StandStand, unë kam qasje në hapësira të shumta zyre ulur ose në këmbë (brenda ose jashtë) brenda sekondave.

Tavolinë e qëndrueshme e lëvizshme StandStand

Për mua, zhvendosja e ambientit tim të punës në pika të ndryshme gjatë ditës, veçanërisht duke i dhënë vetes një orë të plotë për të punuar jashtë, ka qenë e paçmueshme për energjinë dhe produktivitetin tim. Për ata prej jush që nuk mund të punojnë jashtë, një StandStand mund të vendoset në dysheme dhe pranë një dritareje të hapur për të marrë përfitimet e shtrirjes pasive dhe ajrit të pastër. Më e mira nga të gjitha, StandStand dele në madhësinë e një dosje të trashë dhe përshtatet mirë në xhepin e kompjuterit të një shpinës. Kështu, ju mund të merrni StandStand tuaj kudo që të udhëtoni.

Dr Katherine M. Larson u tregon profesionistëve se si të mposhtin tej mase dhe të krijojnë efikasitet me lehtësi pa marrë parasysh rrethanat. Katherine është një Trainer Performance, Power Vinyasa dhe Kundalini Yoga Instruktor, dhe Funksionues Diagnostik Nutrition® Practitioner. Katherine ka një doktoraturë në Inxhinieri Biomjekësore nga Universiteti Brown dhe specializohet në terapeutikë biologjikë.Dr Katherine M. Larson u tregon profesionistëve se si të mposhtin tej mase dhe të krijojnë efikasitet me lehtësi pa marrë parasysh rrethanat. Katherine është një Trainer Performance, Power Vinyasa dhe Kundalini Yoga Instruktor, dhe Funksionues Diagnostik Nutrition® Practitioner. Katherine ka një doktoraturë në Inxhinieri Biomjekësore nga Universiteti Brown dhe specializohet në terapeutikë biologjikë.
Katherine M. Larson

Theis Moerk: pajisje të mira audio mund të lehtësojnë pikat dëgjimore të dhimbjes

Punonjësit do të përfitojnë nga zgjidhje audio me cilësi më të lartë për të mbështetur produktivitetin dhe mirëqenien e tyre ndërsa punojnë në distancë.

Komunikimi në distancë inkurajon punën fleksibël, por gjithashtu ka edhe anët e tij të dobët. Sipas hulumtimeve të reja, 44% e përdoruesve fundorë raportojnë cilësi të dobët të tingullit ndërsa bëjnë thirrje telefonike, dhe 39% të njëjta me thirrjet në internet. Në total, 87% e përdoruesve fundorë të anketuar kanë përjetuar të paktën një pikë dhimbjeje për shkak të cilësisë së dobët të tingullit në thirrje, qoftë në zyrë apo duke punuar nga shtëpia. Këto përfshijnë zhurmë në sfond (42%), duke pasur nevojë të përsërisni veten (34%) dhe të kërkoni që informacioni të përsëritet (34%). Këto pika të dhimbjes audio po shtojnë produktivitetin e humbur. Në fakt, mesatarisht përdoruesit fundorë humbasin 29 minuta në javë për shkak të cilësisë së dobët të tingullit në thirrjet zanore. Për punëtorin mesatar me kohë të plotë, kjo barazohet me pak më shumë se tre ditë kohë të humbur.

Pajisjet e mira audio të tilla si kufjet, kufjet dhe telefonat e altoparlantëve mund të lehtësojnë pikat e dhimbjes dëgjimore si të thirrjeve të ndezura ashtu edhe jashtë. Zgjidhjet më të mira të kufjeve në treg sot përfshijnë karakteristika të tilla si teknologjia e anulimit të zhurmës me bazë AI, që do të thotë se një mjedis i zhurmshëm pune nuk është më tërheqës. Për më tepër, ata mund të jenë kursyes të mëdhenj të kohës. Kufjet më të mira të ndërmarrjeve në treg sot vijnë me butona të dedikuar për të nisur menjëherë mjetet e bashkëpunimit si Skype për Biznes, Ekipet e Microsoft dhe Webex.

Në të ardhmen ne presim që organizatat të sigurojnë kufje‌ me cilësi të lartë për punonjësit në të njëjtën mënyrë si ata laptopë dhe smartphone. një pjesë thelbësore e mjeteve të punëtorit modern.

hulumtim
Theis Moerk, VP i Menaxhimit të Produkteve, Zgjidhje të Ndërmarrjeve në EPOS, e cila jep zgjidhje të nivelit të lartë audio dhe video për profesionistët e biznesit dhe komunitetin e lojërave.Theis Moerk, VP i Menaxhimit të Produkteve, Zgjidhje të Ndërmarrjeve në EPOS, e cila jep zgjidhje të nivelit të lartë audio dhe video për profesionistët e biznesit dhe komunitetin e lojërave.
codewordagency.com

Manny Hernandez: keni nevojë për një hapësirë ​​pune të përkushtuar

Gjëja më thelbësore që ju nevojitet për të shijuar punën tuaj nga përvoja në shtëpi është një hapësirë ​​pune e përkushtuar. Ndërsa një tavolinë e sheshtë dhe karrige e rehatshme‌ është një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar, nuk mbaron këtu. Ju duhet të keni një hapësirë ​​pune të përkushtuar në shtëpinë tuaj nga ku mund të përqendroheni vetëm dhe vetëm në punën tuaj, pa u shpërqendruar nga fëmijët, kafshët shtëpiake, etj. Në mënyrë ideale, kjo do të thotë një dhomë e mbyllur në shtëpinë tuaj që ju jep një ndjenjë psikologjike e punës në një zyrë “të rregullt”. Duhet të ketë hapësirë ​​të përshtatshme, rafte, sirtarë, priza elektrike dhe ndriçim (natyror dhe artificial). Mbajeni derën të mbyllur ndërsa punoni për të shmangur zhurmat të mos ju shqetësojnë. Do t'ju ndihmojë gjithashtu të shkëputeni nga puna në fund të ditës.

Manny Hernandez është një CEO dhe bashkëthemelues i Wisdom Growth Wisdom, LLC. Ai është një tregtar i aftë dhe profesionist i teknologjisë së informacionit me mbi dhjetë vjet përvojë në arenën që zhvillohet me shpejtësi të marketingut me përgjigje të drejtpërdrejtë.Manny Hernandez është një CEO dhe bashkëthemelues i Wisdom Growth Wisdom, LLC. Ai është një tregtar i aftë dhe profesionist i teknologjisë së informacionit me mbi dhjetë vjet përvojë në arenën që zhvillohet me shpejtësi të marketingut me përgjigje të drejtpërdrejtë.
Wisdom Rritja e Pasurisë, LLC

Jeff McLean: një kamera në internet është mënyra e vetme që mund ta keni atë ekspozim ballë për ballë

Unë kam ngritur zyrën time të shtëpisë në cepin e dhomës time, pasi nuk kam dhomë shtesë për të shërbyer si zyrë. Unë do të thoja se sendi më thelbësor që ju duhet të jeni produktiv ndërsa punoni nga shtëpia është një kompjuter me një kamerë. Një kamera në internet është mënyra e vetme që mund ta keni atë ekspozim ballë për ballë, ashtu si do ta bëni në zyrë. Nëse kam nevojë të demonstroj diçka teknike, do të bisedoj me video me punonjësit e mi dhe do t'i udhëzoj ata përmes videos. Ekziston një ton program konferencash video atje, por preferoj Google Hangouts për shkak të ndërfaqes së lehtë për t’u përdorur. Unë do të sugjeroja të vidhja me opsione të tjera, dhe duke parë se cili softuer ju përshtatet më së miri juve dhe ekipit tuaj.

Kompania McLean ofron shërbime parketësh industriale / tregtare dhe pikture për klientët në Danvers, MA dhe zonat përreth. Shërbimet tona përfshijnë nënshkrimin e betonit, dyshemetë epoxy, shirita linjash dhe forma të tjera të mirëmbajtjes industriale.Kompania McLean ofron shërbime parketësh industriale / tregtare dhe pikture për klientët në Danvers, MA dhe zonat përreth. Shërbimet tona përfshijnë nënshkrimin e betonit, dyshemetë epoxy, shirita linjash dhe forma të tjera të mirëmbajtjes industriale.
Kompania McLean

Lewis Keegan: një hapësirë ​​pune e caktuar

Një gjë thelbësore që ju nevojitet për të qenë produktiv kur punoni nga shtëpia është një hapësirë ​​pune e caktuar. Zgjidhni një vend në shtëpi dhe sigurohuni që këtu do të bëni detyra që lidhen me punën në mënyrë që ky vend të shoqërohet me punë; prandaj, duke ju bërë më të efektshme dhe efektive.

Emri im është Lewis Keegan dhe unë jam pronari / operatori i SkillScouter.com i cili synon të ndihmojë studentët e mundshëm të gjejnë shtigjet e tyre të mësimit përmes platformave të mësimit në internetEmri im është Lewis Keegan dhe unë jam pronari / operatori i SkillScouter.com i cili synon të ndihmojë studentët e mundshëm të gjejnë shtigjet e tyre të mësimit përmes platformave të mësimit në internet
https://skillscouter.com/

Lee Hock: Tavolinë e qëndrueshme për shëndetin dhe produktivitetin

Marrja e një tryeze automatike në këmbë ishte një vendim që ishte një gabim, sepse nuk kisha kohë të vizitoja një dyqan departamentesh për të blerë një, kështu që shkova në internet dhe e blija atë nga një dyqan i markës.

Jam i mahnitur nga sa më shpejtë dhe produktiv kam marrë duke qëndruar në këmbë dhe duke punuar, ju nuk do të ndjeheni të përgjumur ose të ngadaltë edhe pa marrë kafeinë, sepse qëndrimi më shumë do të përmirësonte furnizimin me gjak të muskujve tuaj që punojnë, dhe kjo ju bën të shëndetshëm si ju po digjen gjithashtu një pjesë të vogël të yndyrës së kofshës duke qëndruar në këmbë.

Unë jam Lee Hock, autor i një libri të ardhshëm Libri mbi atë që është pasuria e paluajtshme, ky libër po shpërndan informacione rreth pasurive të patundshme, dhe se si dikush është në gjendje të gjejë pronë me njohuri zero në pasuri të paluajtshme ose si të inspektojë pronën për blerje.Unë jam Lee Hock, autor i një libri të ardhshëm Libri mbi atë që është pasuria e paluajtshme, ky libër po shpërndan informacione rreth pasurive të patundshme, dhe se si dikush është në gjendje të gjejë pronë me njohuri zero në pasuri të paluajtshme ose si të inspektojë pronën për blerje.
Lee Hock

Jessica Rose: një meditim tridhjetë minutësh mund të ketë një ndikim të thellë në ditën time të punës

Ndërsa kjo përgjigje mund të jetë disi e pazakontë, unë zbuloj se gjëja më thelbësore për të mbetur produktive gjatë punës nga shtëpia është një teknikë për të bllokuar shpërqendrimet dhe për të përmirësuar fokusin. Kam zbuluar një vlerësim të ri për meditimin dhe kam parë që të jetë një mënyrë shumë efektive për të rritur fokusin tim dhe për të më mbajtur të qetë. Nuk ka dyshim që të punosh në distancë dhe të kesh të bësh me komplikime ka krijuar më shumë shpërqendrime gjatë gjithë ditës. Më parë, të mbërrija në zyrën time në mëngjes, më vinte automatikisht në gjendje pune, dhe unë përgjithësisht isha në gjendje të vendosja disa orë të ngurta të punës së përqendruar. Tani, duke punuar në distancë nga shtëpia, unë zbuloj se nevojitet shumë më tepër përpjekje për të krijuar kufij dhe një mjedis i cili siguron që ka kohë dhe hapësirë ​​për të vënë në punën e vështirë të nevojshme për të përparuar biznesin. Ndërsa kjo çon në sfida, konstatoj se fillimi i ditës me një ushtrim tridhjetë minutash meditimi me frymëmarrje të thellë mund të ketë një ndikim të thellë në cilësinë e ditës time të punës. Nëse e gjej veten duke humbur fokusin ndërsa ditën vazhdon, do të bëj pushime më të shkurtra të meditimit - përgjithësisht jo më shumë se disa minuta. Megjithëse këto seanca janë shumë më të shkurtra, unë zbuloj se ato kanë tendencë të rivendosin fokusin fillestar dhe qetësinë e ndjerë pas meditimit më të gjatë në fillim të ditës.

Unë jam Drejtori i Përgjithshëm i një ndërmarrje shoqërore 100% të drejtuar për tregti elektronike në industrinë e shëndetit dhe shëndetit.Unë jam Drejtori i Përgjithshëm i një ndërmarrje shoqërore 100% të drejtuar për tregti elektronike në industrinë e shëndetit dhe shëndetit.
Bakri H2O

Samantha Moss: produktet ergonomike mund t'ju ndihmojnë në sjelljen tuaj

Tani që po punojmë të gjithë nga shtëpia, ne kemi për të ngritur zyrën tonë. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të investoni në të. Shko në bord. Mendoni për këtë në këtë mënyrë, do të punoni atje pafundësisht, kështu që është e përshtatshme që të përdorni pajisjet më të mira. Ju duhet të ndërtoni zyrën tuaj të shtëpisë nga toka lart. Gjëja që unë mendoj se ju duhet më shumë në një zyrë në shtëpi është ergonomia. Sa për mua, unë me të vërtetë dola të gjithë sepse e dija se këtu do të jem shumicën e kohës. Kështu që unë bleva laptopin më të mirë dhe më të shpejtë që mund të gjeja, kufjet më të mira me cilësi me mikrovalë që heqin zhurmën dhe natyrisht, këmbësorët, karriget dhe tryezat e mia ergonomike.

Produktet ergonomike mund të ju ndihmojnë në sjelljen tuaj, zvogëlon stresin dhe largon llojet e muskujve nga ulja e zgjatur. Në planin afatgjatë, këto produkte janë për mirëqenien dhe shëndetin tuaj. Jo vetëm kaq, por keni investuar edhe në produkte që ju ndihmojnë të bëheni më efektiv dhe më produktiv në punën tuaj. Dhe si një shtesë e shtuar, dizajni i këtyre produkteve ergonomike e bën zyrën tuaj të shtëpisë të duket me shkëlqim dhe qetësi.

Redaktori Samantha Moss & Ambasadori i përmbajtjes në Romantific. Si redaktor dhe ambasador i përmbajtjes, unë kam qenë duke ndarë mendimet e mia për tema të tilla si takim, marrëdhënie, marketing dixhital, media sociale dhe më shumë.Redaktori Samantha Moss & Ambasadori i përmbajtjes në Romantific. Si redaktor dhe ambasador i përmbajtjes, unë kam qenë duke ndarë mendimet e mia për tema të tilla si takim, marrëdhënie, marketing dixhital, media sociale dhe më shumë.
Romantific

Ineke McMahon: tetë hapa për t'u bërë një telektor i suksesshëm

Tetë hapat për t'u bërë një telektor i suksesshëm
  • HAPI I NJE: Declutter.
  • Hapi i dytë: Merrni në hapësirën e duhur hapësinore.
  • HAPI E TRET: Sigurohuni që keni programin e duhur.
  • Hapi i katërt: Up internet.
  • Hapi i Pestë: Duhet të bëni pushime të rregullta.
  • Hapi i gjashtë: Vazhdoni të përdorni ditarin tuaj.
  • HAPA E DREJT:: Zhdukni shpërqendrimet.
  • Hapi i tetë: Shmangni vetminë.
Tetë hapat për t'u bërë një telektor i suksesshëm
Ineke McMahon, Drejtore, Rruga drejt promovimitIneke McMahon, Drejtore, Rruga drejt promovimit
Rruga drejt promovimit

Sarah Walters: thjesht një hapësirë ​​pune e pastër dhe e thjeshtë

Hapësirë ​​e përkushtuar pune - në mënyrë ideale një tavolinë - që është vetëm për punë. Ju nuk hani atje, nuk shikoni TV. Ashtë një hapësirë ​​pune, dhe kur ulesh, automatikisht kalon në mënyrën e punës. Shtë më mirë nëse kjo është një tavolinë, dhe nëse nuk keni një, sigurisht që vlen të investoni në një të thjeshtë. Ju nuk keni nevojë për një monstrositet sofër, por thjesht një hapësirë ​​pune të pastër dhe të thjeshtë. Rregullojeni atë me një shpërqendrim të preferuar - një bimë në vazo që ju pëlqen të shikoni, një akuarium të vogël nëse kjo është gjëja juaj.

Vetëm diçka që ju mund të shikoni për të thyer monotoninë,. Si shpërblim, diçka si një bimë mund të shërbejë gjithashtu si një pikë qendrore nëse tavolina juaj është në një vend publik në shtëpinë tuaj.

Sarah Walters, Menaxher Marketingu, Grupi WhitSarah Walters, Menaxher Marketingu, Grupi Whit
Grupi Whit

Markus Clarke: Vathë me intensitet të lartë.

Ndonjëherë thjesht duhet të jeni në gjendje të bllokoni gjithçka, dhe një grup i mirë i prerjeve të veshëve ka përfitimin e shtuar për t'ju dërguar në një hapësirë ​​të vogël hapësinore. Unë zbuloj se më jep atë avantazh shtesë të përqendrimit, në mënyrë që të mund të vërtet fuqinë përmes një grumbull pune. Së bashku me atë ju me të vërtetë keni nevojë për disiplinë dhe përqendrim në mënyrë që të jeni të suksesshëm gjatë punës nga shtëpia: telat e veshit janë një mënyrë e thjeshtë për t'i dhënë vetes një avantazh në atë zonë.

Marcus Clarke, Themelues, Searchant.coMarcus Clarke, Themelues, Searchant.co
Searchant.co

Alan Silvestri: kufje! anulimi i zhurmës, pa tel me mikrob të bashkangjitur

Kufje! Anulimi i zhurmës, pa tel preferohet, me një mikrob të bashkangjitur nëse bëni shumë video konferenca ose thirrje. Merre veten një palë të shtrenjta; do të keni më shumë të ngjarë t'i përdorni ato, ata me siguri do të duken më mirë, dhe është pak pajisje. Vendosni kufjet tuaja dhe jeni në gjendje pune.

Do të vë në dritë edhe një sekondë këtu - nëse ndodh që të bëni shumë të folura ose regjistroni si pjesë e punës tuaj, një mikrofon aktual mund të jetë një investim i mirë. Ata definitivisht shtojnë ambientin e hapësirës tuaj të punës, dhe ju do të vini re një përmirësim të madh në cilësinë e çdo podcast ose video që prodhoni.

Alan Silvestri: themeluesi i Rritjes Gorilla, një agjenci që siguron lidhje me ndërtimin e produkteve me cilësi të lartë, pa dërrasa për kompanitë SaaS. Rritja Gorilla lindi nga ideja që produktet dhe përmbajtja e shkëlqyeshme meritojnë të gjenden.Alan Silvestri: themeluesi i Rritjes Gorilla, një agjenci që siguron lidhje me ndërtimin e produkteve me cilësi të lartë, pa dërrasa për kompanitë SaaS. Rritja Gorilla lindi nga ideja që produktet dhe përmbajtja e shkëlqyeshme meritojnë të gjenden.
mygrowthgorilla.com

Kevin Miller: makina juaj ekspres

Makina juaj ekspres. Klishe, por e vërtetë. Merrni zhyt, blini një si ju që keni dashur gjithmonë, dhe dhurojini vetes karburant të papërpunuar kafeinat për të marrë përsipër të gjithë punën që askush tjetër në zyrën tuaj virtuale nuk dëshiron të bëjë. Ju sinqerisht nuk do të pendoheni.

Për një raund bonusi, investoni në një tufë me cilësi të lartë të një lloji. Klean Kanteen dhe Yeti janë dy marka që bëjnë kriklla të izoluar që do të mbajnë pije të nxehtë për orë e orë të tëra; Unë kam një që do të mbajë një tubacione amerikane të nxehtë për rreth 6 orë të lehtë, dhe të pijshëm për shumë më gjatë. Kjo gjithashtu funksionon nëse nuk mund të shqetësoheni që të ngriheni dhe të ngrohni përsëri ose të bëni një ekspres të ri.

Kevin Miller, Themelues dhe CEO, Kundër FjalaKevin Miller, Themelues dhe CEO, Kundër Fjala
Kundër Fjala

Liam Flynn: përcaktimi i një hapësire zyre të veçantë nga hapësira e të jetuarit

Kam zbuluar se gjëja e vetme, më e rëndësishmja që më ka mbajtur produktive ndërsa jam duke punuar nga shtëpia ka qenë duke caktuar një hapësirë ​​për mua për të punuar në të cilën është e ndarë nga hapësira ime e jetesës. Pa një zyrë aktuale kjo mund të jetë e komplikuar për shumë njerëz, por një hapësirë ​​e organizuar, e pambuluar e cila është e rezervuar vetëm për punë (edhe nëse është vetëm një pjesë e vogël e një dhome) më lejon të futem në mendjen e punës.

Puna nga shtëpia mund të jetë një sfidë për sa i përket fokusit dhe produktivitetit, por nëse ndjehem se jam duke shkuar për të punuar ”më shumë më shumë bëhet dhe në fund të ditës mund të shkëputem nga puna. Shtë shumë e thjeshtë të sjellësh punën tënde me vete nëse shtëpia dhe puna janë i njëjti vend, por nëse e ndan hapësirën tënde të punës, kur e lini atë, keni një shans më të mirë për të lënë punën tuaj atje, ashtu si do të bëni kur punoni nga një zyrë.

Liam Flynn, Themelues dhe Redaktor i Muzikës GrottoLiam Flynn, Themelues dhe Redaktor i Muzikës Grotto
Muzika Grotto

Scot J Chrisman: një tavolinë e mirë dhe një karrige e rehatshme

Një laptop ose një kompjuter dhe lidhje interneti janë dy gjëra themelore të nevojshme kur punoni nga shtëpia. Puna në distancë kërkon shumë motivim për të qëndruar të përqendruar dhe për të shmangur shpërqendrimet përreth, veçanërisht kur koha juaj ndahet nga punët e shtëpisë dhe detyrat në punë.

Pra, si qëndroni produktiv? Për mua, gjëja më thelbësore është hapësira e punës. Do të ishte më mirë të kishim një tavolinë të mirë dhe një karrige të rehatshme, por ajo që unë me të vërtetë mund të jem është një vend i qetë për të punuar në, i lirë nga shpërqendrimet dhe njerëzit që kalojnë përreth. Sa më shumë që të jetë e mundur, unë punoj me derën time të mbyllur dhe nuk dua të shqetësohem sepse dua ta mbaj përqendrimin tim në atë që po bëj dhe e gjej veten produktiv duke qenë vetëm. Një këshillë shtesë, unë gjithashtu planifikoj gjërat që bëj çdo ditë gjënë e parë në mëngjes dhe i shkruaj ato në një memorandum në telefonin tim dhe caktoj kujtime. Kjo gjithashtu më bën produktive dhe të motivuar gjatë gjithë ditës. Më jep një ndjenjë relaksuese për tu realizuar pasi të arrij qëllimet e mia të përditshme.

Unë jam Scot J Chrisman, themelues dhe CEO në Shtëpinë e Mediave. Unë jam një skiator profesionist i kthyer në influencues dhe sipërmarrës që po ndërton një media, dhe marketing perandori.Unë jam Scot J Chrisman, themelues dhe CEO në Shtëpinë e Mediave. Unë jam një skiator profesionist i kthyer në influencues dhe sipërmarrës që po ndërton një media, dhe marketing perandori.
Shtëpia e Medias

Freya Kuka: përqendrohuni te qëllimet e vogla në vend të atyre të mëdhenjve

Puna nga shtëpia mund të jetë një luftë në fillim sepse kjo ju jep shumë më tepër liri sesa keni pasur ndonjëherë kënaqësinë të merreni me dhe për shumicën e njerëzve që është mënyrë shumë për tu trajtuar ndër vite.

* Një çift i gjërave që më kanë ndihmuar të qëndroj produktive gjatë punës nga shtëpia janë: *

1. Unë e bëj atë një pikë për të mësuar sa më shumë shkurtore sa të mundem për softuer të ndryshëm, në mënyrë që të kursej kohë dhe t’i bëj gjërat më shpejt. Diqka aq e thjeshtë sa skeda Alt + mund t'ju ndihmojë të kaloni mes programeve në laptopin tuaj me lehtësi shumë më të madhe. Ju mund të keni lehtësisht 'shkurtesat Gmail' të Google ose 'Shkurtoret Mac' për të marrë një listë që do t'ju kursejë kohë.

2. Emisioni është i MADH për menaxhimin e projektit dhe betohem për të. Unë planifikoj të gjithë përmbajtjen time në blog duke përdorur Airtable sepse ka aq fleksibilitet në krahasim me programet e tjera që njerëzit përdorin si Trello ose Google Docs. Për menaxhimin e projektit, Airtable mbretëron suprem dhe është falas! 3. Unë përdor një shkurtore kromi si Xhepi që ruan çdo skedë që unë jam i interesuar të shikoj më vonë në 'xhepin tim'. Kjo është aq e rëndësishme për të patur që nga dita e 1 sepse ju mbyllni nevojën për të kursyer tonelata sendesh çdo ditë kur punoni nga shtëpia dhe nuk dëshironi të keni 50 faqeshënues.

Airtable

4. Përqendrohem në qëllime të vogla në vend të atyre të mëdhenjve. Në vend që t'i them vetes të mbaroj 5 artikuj në 2 javë, përqëndrohem në diçka aq të vogël sa të ulesh për të shkruar për gjysmë ore. Pjesa më e vështirë po fillon, kështu që ju duhet të vendosni qëllime për të filluar - pjesa tjetër vjen natyrshëm sapo të merrni prapanicën tuaj në karrige.

5. Unë i bashkoj detyrat e mia së bashku, kështu që i plotësoj të gjitha detyrat e ngjashme në të njëjtën kohë. Për shembull, e marta është një ditë e krijimit të përmbajtjes për mua.

Freya Kuka, bloger i financave personale dhe themelues i Mbledhjes së CentaveFreya Kuka, bloger i financave personale dhe themelues i Mbledhjes së Centave
Mbledhja e centë

Henrik de Gyor: të keni qasje në mjetet që ju nevojiten për të realizuar punën

Të kesh akses në mjetet që ju nevojiten për të realizuar punën në mënyrë efikase dhe efektive është një gjë thelbësore që ju duhet të jeni produktiv gjatë punës nga shtëpia. Edhe nëse keni një laptop, një furnizim të besueshëm energjie dhe një lidhje të mirë në internet, nuk do të keni shumë larg pa hyrë përveç emailit të thjeshtë. Nëse një VPN po ju bllokon jashtë zyrës së kompanisë nga mjetet në internet të një kompanie ose nuk ju është dhënë akoma hyrje në disa suita softuerësh, kërkoni me justifikim dhe përcjellje në mënyrë të përsëritur me palët e interesuara të cc: ed derisa të zgjidhet kjo. Pasi të keni qasje, bëhuni të rehatshëm dhe të aftë me të para se t'ju nevojiten me disa mësime në internet dhe praktikoni duke e përdorur atë jashtë çdo ambienti zyre.

Henrik de Gyor është një Këshilltar i largët në Një tjetër Konsulencë DAM i cili ndihmon, këshillon dhe avokon për klientët e tij. Henrik më parë ka punuar brenda fushave të reklamave, automobilave, arsimit, financave, gazetarisë, prodhimit, marketingut, medias, shitjes me pakicë dhe teknologjisë. Henrik është gjithashtu një podkaster aktiv, folës dhe shkrimtar.Henrik de Gyor është një Këshilltar i largët në Një tjetër Konsulencë DAM i cili ndihmon, këshillon dhe avokon për klientët e tij. Henrik më parë ka punuar brenda fushave të reklamave, automobilave, arsimit, financave, gazetarisë, prodhimit, marketingut, medias, shitjes me pakicë dhe teknologjisë. Henrik është gjithashtu një podkaster aktiv, folës dhe shkrimtar.
Henrik de Gyor

Lilia Manibo: të ketë një stacion pune të rehatshëm dhe ergonomik

Për mua, një gjë thelbësore që duhet të merret në konsideratë sesi të jesh produktiv në punë është të kesh një stacion pune të rehatshëm dhe ergonomik (sa më shumë të jetë e mundur). Më pëlqen të kem tryezën time personale me një lartësi perfekte për mua. Ka edhe disa pajisje në tryezën time që janë rregulluar siç duhet. Unë nuk jam ai person 100% i organizuar, ndonjëherë dëshiroj që gjërat e mia të vendosen aq të lodhshme sa jam.

Farë është e rëndësishme është që unë të sigurohem që mund të punoj i qetë dhe se rezultatet e punës sime janë të një cilësie të lartë. Do të ishte mirë nëse mund të investojmë në një tavolinë në këmbë, në mënyrë që të shmangim orë të gjata ulur dhe të bashkangjitur me një mënyrë jetese të ulur. Një karrige ergonomike është gjithashtu një domosdoshmëri për çdo punëtor të largët.

Shtë gjithashtu thelbësore që mjedisi i punës të jetë i lirë nga shpërqendrimet siç janë zhurma dhe faktorë të tjerë që mund t'ju pengojnë të kryeni detyra në mënyrë të efektshme.

Sigurohuni që stacioni juaj i punës duhet të ketë gjithashtu ndriçim të duhur. Sigurisht, mos harroni të kontrolloni disa faktorë më themelorë të tillë si një lidhje e besueshme në internet, pajisje funksionale si laptop ose kompjuter desktop, furnizime të tilla si klip, stilolapsa, shënime memorandumesh dhe artikuj të tjerë që do t'ju ndihmojnë të bëheni më efikas.

Unë jam Lilia Manibo, duke punuar në distancë për Anthrodesk.ca, një shitës me pakicë i tavolinave në Kanada dhe SH.B.A. Unë jam një shkrimtar dhe redaktues në kompani.Unë jam Lilia Manibo, duke punuar në distancë për Anthrodesk.ca, një shitës me pakicë i tavolinave në Kanada dhe SH.B.A. Unë jam një shkrimtar dhe redaktues në kompani.
AnthroDesk

Robert Theofanis: punë në zyrën e shtëpisë të përkushtuar

Gjeni një hapësirë ​​që mund ta përdorni ekskluzivisht për punë. Me një laptop dhe Wifi, unë mund të punoja në çdo dhomë në shtëpinë time nëse do të doja. Por kam zbuluar që jam më produktiv kur punoj në zyrën e përkushtuar të shtëpisë që është vendosur në garazhin e shkëputur. Në zona të tjera të shtëpisë, shpesh e gjej veten të hutuar lehtë dhe të ndjeshëm ndaj udhëtimeve të shpeshta në kuzhinë. Dyshimi im është që kur jam në zyrën e shtëpisë, ndërrimi në mendje më rrotullohet në kohën e punës. Jam në gjendje të përqendrohem më mirë dhe të punoj për periudha më të gjata pa e lejuar veten time të ndërpritet.

Robert Theofanis është një avokat dhe pronar i Planifikimi i Pasurisë Theo, i cili është i vendosur në Manhattan Beach, CA.Robert Theofanis është një avokat dhe pronar i Planifikimi i Pasurisë Theo, i cili është i vendosur në Manhattan Beach, CA.
Planifikimi i Pasurisë Theo

Chris Gadek: krijoni këndin tuaj të veçantë

Vendosja e hapësirës së punës tuaj në shtëpi mund të jetë një detyrë argëtuese, pasi po krijoni një cep të veçantë ku mund të merrni stuhinë e mendjes, të përfundoni projekte të rëndësishme dhe t’i vini përparësi produktivitetit. Në fund të fundit, të punoni nga shtëpia kërkon shumë përkushtim dhe motivim, prandaj është mirë të siguroheni që keni vendosjen dhe mjetet për t'ju ndihmuar të keni sukses!

Kur zgjidhni vendndodhjen fizike në shtëpinë tuaj, përpiquni të gjeni një zonë që, pasi puna juaj për ditën të jetë e plotë, ju mund të largoheni nga larg - pothuajse sikur të dilni nga zyra për ditën. Njerëzit inovatorë i kanë kthyer të gjitha llojet e hapësirave në zyra, duke filluar nga një verandë e pasme në një dhomë të qetë në bodrum. Ajo që ka rëndësi është se është një vend i lirë nga shpërqendrimet, por mund të jetë plot frymëzim.

Ndërsa të jeni të sigurt se keni pajisje për zyra, laptop ose kompjuter, dhe një ditar pune ose kalendar është gati, do të dëshironi të keni mjetet dixhitale që do t'ju ndihmojnë të punoni në mënyrë më efikase. Pavarësisht nëse këto janë aplikacione për gramatikë dhe pikësim, dizajn grafik, kërkim për fjalë kyçe ose komunikim, është gjithmonë më mirë të investoni disa dollarë këtu dhe atje për t'ju kursyer orë të vlefshme kohe. Ose, disa nga aplikacionet më të mira në të vërtetë kanë versione falas! Shkarkoni gjithçka që ju nevojitet dhe merreni me biznes - fjalë për fjalë.

Chris Gadek është një udhëheqës i fillimit të rritjes dhe marketingut në fazën e hershme me një fokus të fortë në ROI dhe ndjekjen efikase të programeve të marketingut dhe eksperimenteve të rritjes. Për 10 vitet e fundit, Chris është përqendruar në ndihmën në ndërtimin dhe rritjen e kompanive të softuerëve B2B - që operojnë në kryqëzimin e ekipeve të produktit, inxhinierisë, shitjeve, operacioneve dhe financave.Chris Gadek është një udhëheqës i fillimit të rritjes dhe marketingut në fazën e hershme me një fokus të fortë në ROI dhe ndjekjen efikase të programeve të marketingut dhe eksperimenteve të rritjes. Për 10 vitet e fundit, Chris është përqendruar në ndihmën në ndërtimin dhe rritjen e kompanive të softuerëve B2B - që operojnë në kryqëzimin e ekipeve të produktit, inxhinierisë, shitjeve, operacioneve dhe financave.
AdQuick

Greg Brookes: zvogëloni stresin kur gjërat vështirësohen

Një gjë shumë e rëndësishme për tu mbajtur në mend kur jeni duke punuar nga shtëpia është që ju jeni shefi juaj në një kuptim, i përgjegjshëm për menaxhimin tuaj të kohës dhe produktivitetin. Prandaj, është e domosdoshme të qëndroni pa stres dhe të merrni në mentalitetin e duhur për të përfunduar detyrat dhe për të kaluar nëpër ditën tuaj të punës me lehtësi.

Kjo është arsyeja pse çdo zyrë në shtëpi duhet të përmbajë diçka që do t'ju ndihmojë të zvogëloni stresin kur gjërat vështirësohen paksa. Zgjedhja është me të vërtetë ajo që funksionon më mirë për ju, por disa gjëra për t'ju ndihmuar të filloni mund të përfshijnë një top yoga për disa shtrihet gjatë pushimeve tuaja, apo edhe një kazan ose një peshë të lirë për të marrë pompimin e gjakut. Disa mund të gëzojnë diçka më pak fizike, siç është një objekt që mund të shtrihet për të ulur stresin, ose një shesh të çokollatës suaj të preferuar. Farëdo që ju bën të motivuar dhe të gatshëm për të shkuar, mbajeni të dobishëm, në mënyrë që të riktheheni në punë të rifreskuar, të relaksuar dhe pa stres!

Greg Brookes ka shkruar dhe është paraqitur në Shëndetin e Meshkujve, Shëndetin & Fitnesin, Fitnesin e Grave dhe të gjitha Gazetat Kombëtare. Shpesh i etiketuar si Trainer i Trajnerëve, ai është një Trainer Personal i Certifikuar dhe Instruktor i Kettlebell i cili mori kualifikimet e tij të para të fitnesit mbi 21 vjet më parë.Greg Brookes ka shkruar dhe është paraqitur në Shëndetin e Meshkujve, Shëndetin & Fitnesin, Fitnesin e Grave dhe të gjitha Gazetat Kombëtare. Shpesh i etiketuar si Trainer i Trajnerëve, ai është një Trainer Personal i Certifikuar dhe Instruktor i Kettlebell i cili mori kualifikimet e tij të para të fitnesit mbi 21 vjet më parë.
Stërvitjet e Kettlebells

Carrie McKeegan: një nga gjërat më të rëndësishme mund të jetë një planifikues i thjeshtë

Puna nga shtëpia siguron llojin e lirisë që ishte e pathyeshme vite më parë. Kush e dinte që ne mund të zgjidhnim problemet e botës nga tavolinat e kuzhinës në pantallonat e pizhamës? Sidoqoftë, për të qenë me të vërtetë i suksesshëm kur bëhet fjalë për punën në distancë, duhet të jeni të përgatitur. Dhe kjo fillon me hapësirën tuaj për zyra në shtëpi.

Ndërsa mund të duket e thjeshtë, një nga gjërat më të rëndësishme për t'ju mbajtur të organizuar dhe në rrugën e duhur mund të jetë një planifikues i thjeshtë. Kjo mund të jetë diçka në internet, në formë fletore ose një dërrasë për pastrim të thatë. Kushdo që funksionon më mirë për ju, sigurohuni që të planifikoni javën tuaj dhe të planifikoni detyrat tuaja. Kur jeni duke punuar në një mjedis jo-tradicional, rënia pas mund të jetë një gjë e tmerrshme për të përjetuar, pasi mund të duhen javë të tëra përsëri.

Në vend të kësaj, menaxhoni detyrat tuaja dhe qëndroni në krye të projekteve tuaja, dhe ju do të jeni një profesionist për të punuar nga shtëpia në asnjë kohë!

Pas 15 vjet në role korporative në New York dhe Londër, Carrie McKeegan dhe burri i saj, David, vendosën të ndërtojnë një kompani që u jep amerikanëve jashtë vendit paqen e mendjes përmes përgatitjes së sherrit pa taksë të Sh.B.A-së: Shërbimet e Taksave të Eksporteve Greenback. Si një biznes virtual, ne mund të përqendrojmë energjinë dhe burimet tona në kënaqësinë e klientëve tanë me shërbime të thjeshta, të personalizuara tatimore.Pas 15 vjet në role korporative në New York dhe Londër, Carrie McKeegan dhe burri i saj, David, vendosën të ndërtojnë një kompani që u jep amerikanëve jashtë vendit paqen e mendjes përmes përgatitjes së sherrit pa taksë të Sh.B.A-së: Shërbimet e Taksave të Eksporteve Greenback. Si një biznes virtual, ne mund të përqendrojmë energjinë dhe burimet tona në kënaqësinë e klientëve tanë me shërbime të thjeshta, të personalizuara tatimore.
Shërbimet e Taksave të Eksporteve Greenback

Dave Pedley: një gjë thelbësore do të ishte ekuilibri

Nëse mund të rendisja vetëm një gjë thelbësore, duhet të jem produktiv ndërsa punoj nga shtëpia do të ishte ekuilibër. Pa atë, unë kulloj veten shumë lehtë, gjë që jo vetëm që prek mua, por edhe pjesën tjetër të familjes time. Kështu që, kur jam në kompjuterin tim, unë i jap punës time 100 përqind përqendrim dhe kur është koha të shkoj larg, e lë punën time. Në këtë mënyrë, familja ime merr vëmendjen time të plotë dhe kur kthehem në punë ndjehem i freskuar.

Emri im është Dave, unë jam burrë dhe baba i dy fëmijëve. Para se të filloja të punoja nga shtëpia, isha inxhinier softuerësh. Tani unë jam një baba i lumtur i qëndrimit në shtëpi dhe drejtoj një faqe në internet për prindërit gjithçka, e cila është http://yourcub.com.Emri im është Dave, unë jam burrë dhe baba i dy fëmijëve. Para se të filloja të punoja nga shtëpia, isha inxhinier softuerësh. Tani unë jam një baba i lumtur i qëndrimit në shtëpi dhe drejtoj një faqe në internet për prindërit gjithçka, e cila është http://yourcub.com.
http://yourcub.com

Adam Sanders: kufje, mos u shqetësoni në shenjë dhe rutine për punë

* Një palë kufje‌ e mirë * - Edhe nëse keni një zyrë të përkushtuar në shtëpi, mund të ketë shumë shpërqendrime. Një palë kufje‌ e mirë me aftësi për anulimin e zhurmës mund të kenë një ndikim të madh pozitiv në produktivitetin tuaj. Të jesh në gjendje të heqësh kufjet kur gjërat po zhurmohen dhe bllokojnë të gjitha shpërqendrimet është një mundësi fantastike për të pasur. Kombinimi i kufjeve me një mikrofon të fortë do të krijojë gjithashtu një konfigurim të shkëlqyeshëm audio për thirrjet video.

* Mos shqetësoni shenjën * - Kur punoni nga shtëpia do të ketë shumë hutime me të cilat nuk merreni në një zyrë. Një mënyrë e shkëlqyeshme për t'i mbajtur ato shpërqendrime në gji është të vendosni një shenjë mos u shqetësoni jashtë zyrës tuaj, ose afër stacionit tuaj të punës nëse jeni në një hapësirë ​​të përbashkët, kur jeni duke punuar. Kërkojuni të gjithëve në shtëpi të ju trajtojnë sikur jeni në zyrë ndërsa shenja është në rregull dhe ju mund të zvogëloni në mënyrë drastike numrin e shpërqendrimeve që shfaqen. Edhe vetëm një copë letër e vogël ose një shënim pas tij mund ta bëjnë punën.

* Një punë rutine * - It'sshtë për t'u habitur se sa ecni nëpër zyrë gjatë ditës pa e kuptuar as atë. Nuk është e pazakontë që njerëzit të ecin një milje ose dy në ditë në zyrë dhe trupi juaj të mësohet me të. Kur keni ngecur në shtëpi, trupi juaj fillon të dëshirojë ushtrimin e zakonshëm dhe kjo mund t'ju bëjë të shqetësuar dhe të trazoni. Një opsion i shkëlqyeshëm për të shmangur këtë është të provoni një rutine karrige ose të bëni thirrje gjatë ecjes në punë rutine normale. Kjo ju lejon të bëni disa ushtrime ndërsa ende bëni shumë punë!

 Adam Sanders është Drejtori i Lirimit të Suksesshëm, një organizatë e përkushtuar për të ndihmuar popullsitë e pafavorizuara të gjejnë sukses financiar dhe profesional. Para themelimit të Lëshimit të Suksesshëm, ai kaloi një dekadë duke punuar në financa dhe menaxhimin e produkteve për kompanitë kryesore të teknologjisë financiare. Ai ka një MBA nga Shkolla e Biznesit Kellogg në Northwestern dhe një Bachelor në Financë nga MSU. Adam Sanders është Drejtori i Lirimit të Suksesshëm, një organizatë e përkushtuar për të ndihmuar popullsitë e pafavorizuara të gjejnë sukses financiar dhe profesional. Para themelimit të Lëshimit të Suksesshëm, ai kaloi një dekadë duke punuar në financa dhe menaxhimin e produkteve për kompanitë kryesore të teknologjisë financiare. Ai ka një MBA nga Shkolla e Biznesit Kellogg në Northwestern dhe një Bachelor në Financë nga MSU.
Lëshim i suksesshëm

Geninna Ariton: një lidhje e madhe në internet ka një rëndësi të madhe

Një lidhje në internet është e shpejtë dhe nuk fshihet dhe as nuk lidhet çdo 30 minuta. Unë mendoj se kjo varet nga lloji i punës që ju bëni, por unë jam duke bërë marketing dhe shërbim ndaj klientit, prandaj duhet të lidhem në internet ndërsa punoj ose humbas një fije diskutimi ose vrulli im. Shtë e vështirë të marrësh idetë që rrjedhin pasi të ndalen, dhe unë kam provuar se sa zhgënjyese mund të jetë kur je në zjarr dhe më pas papritmas, lidhja juaj e internetit vdes dhe të gjitha idetë shkojnë në humbje. Kjo nuk është kënaqësi, është edhe humbje kohe. Ajo gjithashtu bën që personi në anën tjetër të linjës të tërhiqet nëse unë papritmas zhdukem, më shumë pikë negative për mua, dhe unë nuk mund të vazhdoj të them për shkak të çështjeve teknike. Pra, po, për punën time, një lidhje e madhe në internet ka një rëndësi të madhe.

Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.
Trendhim

Dusan: një stacion i qartë pune

Puna ime nga shtëpia thelbësore është stacioni im i punës. Unë jetoj në një apartament të vogël, dhe organizimi i një hapësire pune të përkushtuar ishte mjaft sfidë.

Sidoqoftë, një tavolinë, afër dritares për të lejuar hyrjen e dritës natyrore, dhe një tabelë ishin gjithçka që unë duhej për të qëndruar produktiv gjatë gjithë ditës.

Vura re që nuk jam aq efikas nëse "biem nën ndikim" për të qëndruar në shtrat dhe punoj prej andej për pjesën më të mirë të mëngjesit, dhe kam tendencën ta tërheq ngarkesën time. Një stacion pune i vendosur i qartë më mundësoi të kaloja më lehtë në mënyrën e punës dhe të vendosja tonin për ditën. Unë mendoj se është mjaft e rëndësishme të ndash jetën private dhe personale kur punoni nga shtëpia, edhe pse ndonjëherë mund të jetë sfiduese.

Dusan është një farmacist i certifikuar nga bordi dhe një menaxher i projektit në shërbimet e kujdesit dixhital shëndetësor. Ai ka punuar për një dekadë në sektorë të ndryshëm të farmacisë: si menaxher për kompanitë farmaceutike dhe si farmacist në komunitet. Tani, ai është i vendosur të përdorë njohuritë dhe përvojën e tij për t'ju dhënë këshillat më të vlefshme në lidhje me kujdesin shëndetësor.Dusan është një farmacist i certifikuar nga bordi dhe një menaxher i projektit në shërbimet e kujdesit dixhital shëndetësor. Ai ka punuar për një dekadë në sektorë të ndryshëm të farmacisë: si menaxher për kompanitë farmaceutike dhe si farmacist në komunitet. Tani, ai është i vendosur të përdorë njohuritë dhe përvojën e tij për t'ju dhënë këshillat më të vlefshme në lidhje me kujdesin shëndetësor.
DealsOnHealth

Jack Wang: lidhje e qëndrueshme në internet

Nëse interneti juaj është spoty, jo i besueshëm dhe vdes mbi ju papritur në mes të punës, kjo menjëherë prish rrjedhën e punës dhe produktivitetin. Do të jetë gjithashtu një telash gjatë thirrjeve në konferencë dhe takimeve virtuale.

Ka disa vende si Filipinet ku njerëzit janë komunikues dhe punonjës të shkëlqyeshëm, por lidhja e tyre në internet është problemi. Të kesh një të mirë në fundin më të lartë është pak e kushtueshme, por do të ishte një investim i shëndoshë për të bërë.

Jack Wang, CEO @ Flokë Amazing BeautyJack Wang, CEO @ Flokë Amazing Beauty
Flokë të mrekullueshme të bukurisë

Dr. Lina Velikova: ushqim i mirë dhe ushqim që është shpejt i arritshëm

Një gjë që është thelbësore për mua të qëndroj produktive ndërsa punoj nga shtëpia është ushqimi i mirë dhe ushqimi që është shpejt i arritshëm. Kështu që më pëlqen të kem ushqime me gisht, arra dhe smoothie të gatshëm në dispozicion në çdo kohë ndërsa punoj nga shtëpia. Shtë e rëndësishme të mbani veten të ushqyer gjatë punës në ndërrime të gjata sepse truri juaj gjithashtu ka nevojë për ushqim. Zakonisht kam arra dhe fruta në një tas afër tryezës time ndërsa punoj, për të mos marrë uri të tepërt dhe një kavanoz gomari në frigorifer gati për të shkuar.

Ndihmon gjithashtu të keni një gotë të plotë me ujë nga tryeza juaj, pasi qëndrimi i hidratuar është po aq i rëndësishëm dhe ju ndihmon të ndjeheni më pak të uritur. Siç e dimë të gjithë, pasi të kemi një vakt të plotë, përtacemi dhe priremi të kemi nevojë për një pushim më të gjatë për t’u rikthyer në punë. Kështu që unë gjithmonë përpiqem të kem vetëm një vakt të plotë gjatë secilës ndërrim pune, dhe çdo gjë tjetër që rostiçem, e cila më mban produktive për periudha më të gjata kohore.

Udhëtimi i Lina në botën e mjekësisë filloi në vitin 2004. Pas diplomimit të saj, ajo u motivua për t'u bërë imunolog. Ajo ka përvojë të gjerë si shkencëtar dhe autor i punimeve shkencore. Fushat e saj të ekspertizës përfshijnë sëmundje autoimune, alerologji, mjekësi të brendshme, ilaç transplantimi, imunoterapi dhe imunologji pediatrike ..Udhëtimi i Lina në botën e mjekësisë filloi në vitin 2004. Pas diplomimit të saj, ajo u motivua për t'u bërë imunolog. Ajo ka përvojë të gjerë si shkencëtar dhe autor i punimeve shkencore. Fushat e saj të ekspertizës përfshijnë sëmundje autoimune, alerologji, mjekësi të brendshme, ilaç transplantimi, imunoterapi dhe imunologji pediatrike ..
Supplements101

Rebeka: një pirg fletore dhe një kohëmatës

Puna nga shtëpia vjen me sfidat e saj me siguri. Unë nuk e dija se për çfarë isha kur fillova veten dhe më kërkoi pak kohë për të arritur në lojën time. Hap pas hapi, unë kam qenë në gjendje të gjej rrugën time. Shtë e vështirë të zgjedh vetëm një gjë thelbësore që unë e shoh të domosdoshme për të punuar nga shtëpia, sepse unë kam mjaft mjete në kutinë time të mjeteve. Por mbase është ashtu! Një kuti mjetesh. Të gjithë kanë nevojë për një, është ajo gjë që ju shkoni kur keni nevojë për mbështetje, përqendrim dhe motivim. Kutia ime e mjeteve përfshin ushtrime për të pastruar mendjen time, një pirg fletore për të mbajtur detyrat e mia të organizuara, dhe një kohëmatës për të më mbajtur në funksion.

Emri im është Rebecca, unë jam një nënë qëndrimi në shtëpi me dy dhe grua e një burri të mrekullueshëm. Pasioni im është t'i ndihmoj njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë në jetë dhe unë ndaj vet-zhvillimit të të gjitha gjërave në uebfaqen time:Emri im është Rebecca, unë jam një nënë qëndrimi në shtëpi me dy dhe grua e një burri të mrekullueshëm. Pasioni im është t'i ndihmoj njerëzit të arrijnë potencialin e tyre të plotë në jetë dhe unë ndaj vet-zhvillimit të të gjitha gjërave në uebfaqen time:
https://www.selfdevelopmentsecrets.com/

Connie Heintz: Google Calendar mund të jetë një ndërrues lojrash

Kam zbuluar që duke e strukturuar me dashje ditën time më ndihmon të qëndroj në orar dhe të bëj realisht gjërat. Një mjet i thjeshtë siç është Kalendari Google mund të jetë një ndërrim i lojërave për këdo që ka telekomunikim - ju lehtë mund të vendosni njoftime për ngjarje dhe takime të ardhshme, të vendosni kujtime dhe të planifikoni detyra, në mënyrë që të mund të ndërroni ingranazhet pa probleme dhe të përfitoni sa më shumë nga dita juaj. Të qenit i qëllimshëm për ditën tuaj të punës e bën më të vështirë shpërqendrimet siç janë media sociale dhe thirrjet e panevojshme për zvarritje. Në krahasim me krahët e saj dhe mos planifikimin e ditës tuaj, caktimi gjithashtu ju ndihmon për t'ju mbajtur të motivuar sepse tashmë e dini se çfarë duhet të bëhet dhe kur.

Connie është themeluesi dhe presidenti i DIYoffer, një komplet ‘për shitje nga pronari’ i cili e bën të lehtë shitjen e shtëpisë tuaj në Ontario.Connie është themeluesi dhe presidenti i DIYoffer, një komplet ‘për shitje nga pronari’ i cili e bën të lehtë shitjen e shtëpisë tuaj në Ontario.
DIYoffer

Mira Rakicevic: Nuk mund të mbijetoj pa jastëkun mbështetës të shpinës

Një artikull, nga i cili nuk mund të mbijetoj është jastëku mbështetës i shpinës. Në shtëpi, unë nuk kam një karrige profesionale si në zyrën time dhe pas 6-8 orësh punë, shpina fillon të lëndojë shumë. Plus, unë ndonjëherë punoj nga shtrati gjë që i bën gjërat edhe më keq. Sidoqoftë, me ndihmën e jastekëve të mbështetjes së shpinës, ulja në një vend është shumë më e lehtë. Këto jastëk gjithashtu ju detyrojnë të keni një qëndrim më të mirë dhe të uleni drejt në karrigen tuaj. Në planin afatgjatë, do të mësoheni të aktivizoni muskuj të caktuar gjatë uljes, të cilat mund të lehtësojnë çdo dhimbje prapa dhe ngurtësi.

Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet për rimodelimin kanë qenë gjithmonë kalimi i preferuar i Mira, ajo vendosi të kombinojë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë. Gjetja e një pjese të mobiljeve ose dekor që kompleton pamjen është bërë pasioni i saj më i madh i cili është arsyeja pse ajo filloi një biznes për përmirësimin e shtëpisë.Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet për rimodelimin kanë qenë gjithmonë kalimi i preferuar i Mira, ajo vendosi të kombinojë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë. Gjetja e një pjese të mobiljeve ose dekor që kompleton pamjen është bërë pasioni i saj më i madh i cili është arsyeja pse ajo filloi një biznes për përmirësimin e shtëpisë.
ComfyLiving

Yulia Garanok: është një sfidë për të balancuar punën dhe jetën

Puna në distancë krijon më shumë liri dhe, në të njëjtën kohë, i bën njerëzit përgjegjës për rezultatet dhe kontributin e tyre. Por kjo mund të jetë një problem. Nëse varet nga menaxherët ose nga jeta 9 deri në 5, mund ta keni të vështirë të krijoni një rutinë të re, orarin e punës dhe të zvogëloni shpërqendrimet. Disiplina dhe një stil proaktiv i punës janë aftësi të shkëlqyera për të mësuar, por mund të jetë e vështirë në fillim.

Gjithashtu, kur kurseni pak kohë në udhëtime ose kozmetikë, ekziston mundësia që ta kaloni këtë kohë shtesë në mënyrë të gabuar, siç është puna jashtë orarit. Edhe pse disa menaxherë janë të shqetësuar se nuk mund të kontrollojnë njerëzit dhe kohën e tyre të punës, është më e mundur që punonjësit e tyre të humbin kohën dhe të punojnë më shumë, gjë që çon në djegie. Shtë një sfidë për të balancuar punën dhe jetën, por sjell avantazhe fantastike nëse gjeni mënyrën tuaj të trajtimit të saj.

Unë kam punuar nga distanca për 4 vjet tani, por kurrë nuk kam qenë i kufizuar nga shtëpia. Më pëlqente të punoja nga dyqanet e kafesë, të punoja, dhe madje edhe kur udhëtoja. Në rastin tim, më sfiduese por më e vlefshme ishte ndërtimi i një rutine të re dhe ekuilibri midis punës dhe jetës.Unë kam punuar nga distanca për 4 vjet tani, por kurrë nuk kam qenë i kufizuar nga shtëpia. Më pëlqente të punoja nga dyqanet e kafesë, të punoja, dhe madje edhe kur udhëtoja. Në rastin tim, më sfiduese por më e vlefshme ishte ndërtimi i një rutine të re dhe ekuilibri midis punës dhe jetës.
datarockets

Isaac Hammelburger: caktimi i detyrave tuaja të punës mund të ndihmojë në mbajtjen e një jete të qëndrueshme

Puna nga shtëpia mund të duket më e lehtë në krahasim me shkuarjen në zyrë, por ajo ka një sërë problemesh që duhet të merren. Një person mund të ketë të gjitha nevojat themelore në dispozicion kur punon nga shtëpia, megjithatë, pa një orar të duhur pune mund të jetë gjithçka për asgjë. Kur njerëzit fillojnë të punojnë nga shtëpia, ata jo vetëm që duhet të bëjnë punët e tyre, por edhe detyrat që duhet të bëhen. Sidomos kur qëndroni me familjen tuaj. Ju duhet të planifikoni kur të punoni, të pushoni, të hani, të flini dhe të kaloni kohë me familjen. Vendosja e një komunikimi të mirë dhe puna me partnerin tuaj mund të ju ndihmojë të organizoni veten dhe të merrni sa më shumë punë me sa më pak rezistencë. Përcaktimi i detyrave tuaja të punës gjithashtu mund të ndihmojë në mbajtjen e një jete të qëndrueshme si për jetën tuaj personale ashtu edhe atë profesionale.

Isaac Hammelburger është themeluesi i Kërkimeve Pro, një agjenci e marketingut dixhital të përqendruar në kërkimeIsaac Hammelburger është themeluesi i Kërkimeve Pro, një agjenci e marketingut dixhital të përqendruar në kërkime
Kërko Pro

Jeremy Bedenbaugh: gjithçka që na duhej ishte strukturë

Unë dhe gruaja ime të dy punojmë dhe kemi 3 fëmijë të moshës shkollore, kështu që java e parë e mbylljes na la të ndihemi kaotikë, joproduktivë dhe të zemëruar. Kuptuam se gjëja kryesore që na duhej të gjithë ishte struktura. Fëmijët kishin nevojë për orare që përfshinin kur ishim dhe nuk ishin në dispozicion për t'i ndihmuar ata. Unë dhe gruaja ime zhvilluam orarin tonë të orarit të zyrës, nuk shqetësojmë periudhat, kohërat e familjes dhe mundësitë personale për secilin nga ne që të largoheshin nga shtëpia për të dekompresuar ose lëshohemi. * Komunikoni, krijoni dhe kontrolloni. * Ne duhej të shkulim për 3 javët e ardhshme për ta marrë atë vërtet, dhe nuk kam dyshim se do të ketë më shumë ndryshime që do të vijnë.

Dr. Jeremy Bedenbaugh është themeluesi dhe CEO i Krijoni zgjidhje, ku ai ndihmon liderët dhe bizneset të fillojnë, të bëhen të shëndetshëm dhe të mos shqetësohen.Dr. Jeremy Bedenbaugh është themeluesi dhe CEO i Krijoni zgjidhje, ku ai ndihmon liderët dhe bizneset të fillojnë, të bëhen të shëndetshëm dhe të mos shqetësohen.
Krijoni zgjidhje

Austin Wolff: një drekë e mbushur është absolutisht thelbësore

Kam punuar nga shtëpia për muajt e fundit, dhe e vetmja gjë që kam parë të jetë thelbësore është një drekë e mbushur. Po, e paketoj drekën edhe nëse punoj nga shtëpia. Nëse jo, rutina ime bie në kaos ndërsa hidhem nga rostiçeri në rostiçeri, e përqendruar në atë që do të mbush stomakun tim sesa portofolin e kompanisë time. Paketimi i drekës gjithashtu më kursen kohë dhe para nga rregullimi, dhe përsëri, më mban në një rutinë të planifikuar.

Austin Wolff është Drejtori i Kërkimeve në Qendrën Novus dhe profesor në UTSM. Ai ka ligjëruar për aplikimet e terapisë me valë shoku, terapi të dritës së kuqe, qelizave burimore dhe ekzozomeve për trajtimet e dhimbjeve të nyjeve, humbjen e flokëve dhe mosfunksionimin seksual. Austin mbetet një avokat për të drejtat e mjekëve për të praktikuar ilaçin rigjenerues dhe shërojnë pacientët e tyre nga brenda-në vend që të detyrohen të përshkruajnë pilula me recetë ndihme bande. Ai është kritik ndaj procesit të aprovimit të FDA dhe është jashtëzakonisht polarizues në besimin e tij se prova shkencore, klinike është më e vlefshme sesa mendimi i një agjencie qeveritare për atë që duhet dhe nuk duhet të përdoret në praktikën e mjekësisë.Austin Wolff është Drejtori i Kërkimeve në Qendrën Novus dhe profesor në UTSM. Ai ka ligjëruar për aplikimet e terapisë me valë shoku, terapi të dritës së kuqe, qelizave burimore dhe ekzozomeve për trajtimet e dhimbjeve të nyjeve, humbjen e flokëve dhe mosfunksionimin seksual. Austin mbetet një avokat për të drejtat e mjekëve për të praktikuar ilaçin rigjenerues dhe shërojnë pacientët e tyre nga brenda-në vend që të detyrohen të përshkruajnë pilula me recetë ndihme bande. Ai është kritik ndaj procesit të aprovimit të FDA dhe është jashtëzakonisht polarizues në besimin e tij se prova shkencore, klinike është më e vlefshme sesa mendimi i një agjencie qeveritare për atë që duhet dhe nuk duhet të përdoret në praktikën e mjekësisë.
Qendra Novus

Abdul Rehman: sesione bisede, mjet konferencash dhe VPN

Një sugjerim që do t'ju dëshiroj është që të keni seanca bisede jashtë-tematike të pa moderuar me kolegët tuaj të paktën një ose dy herë në ditë në konferencë. Kjo do të ndihmojë në krijimin e një kulture pozitive dhe mbajtjen e mjedisit si zyrë. Zakonisht, ne mbrojmë miqtë tanë në mbrëmje për të pasur një seancë miqësore. Ndërton energji.

Një tjetër këshillë që do të dëshiroja t'ju jap është të përdorni një mjet konferencash. Mjeti që kemi përdorur për të qëndruar të lidhur është Zoom. Ka qenë një përvojë e mirë me këtë mjet deri më tani pasi mund të lidhë deri në 100 njerëz menjëherë dhe 500 vetë nëse keni një shtesë shtesë të madhe.

Zmadhimi: Konferenca video, Konferenca në ueb, Webinar, ndarja e ekranit

Mjeti na ndihmon të rrisim produktivitetin pasi jemi në kontakt të vazhdueshëm me shokët dhe mbikëqyrësit e tjerë të ekipit, dhe mund të komunikojmë lehtësisht dhe në mënyrë efektive me njëri-tjetrin.

Ajo gjithashtu na ndihmon të ruajmë një mjedis të ngjashëm me zyrën pasi është një ndryshim i madh për ne që të ikim nga e gjithë papritur, kështu që gjithashtu na ndihmon të mbajmë mjedisin dritë dhe qëndrim pozitiv.

Këshillë e fundit që unë do të doja të ju jap është të përdorni një VPN kur të hyni në rrjetin e kompanisë tuaj nga sistemet e shtëpisë tuaj. Puna nga shtëpia sjell shumë rreziqe të sigurisë.

Sistemet e shtëpisë tuaj mund të mos jenë të sigurta dhe që të dhënat e kompanisë janë kritike dhe konfidenciale, duke ju lejuar të punoni nga shtëpia paraqesin shumë rreziqe. Një VPN kujdeset për atë problem.

Një IP e dedikuar‌ gjithashtu kërkohet për të listuar përdoruesit e bardhë për të hyrë në sferat dhe sistemet e kompanisë nga distanca. Kështu që kërkohet të siguroheni që VPN që ju zgjidhni ofron një IP të dedikuar.

Unë jam Abdul Rehman, një redaktor Cyber-Sec në VPNRanks.comUnë jam Abdul Rehman, një redaktor Cyber-Sec në VPNRanks.com
VPNRanks
Merrni një VPN për të siguruar mjetet tuaja në distancë dixhitale
Merrni një VPN për të siguruar mjetet tuaja në distancë dixhitale

Jeannette Paxia: thelbësore në krijimin e zyrës tuaj të shtëpisë është një kalendar

Një gjë që unë mendoj se është thelbësore në krijimin e zyrës tuaj të shtëpisë është një kalendar. Kjo mund të duket si një zgjedhje e qartë, themelore, por është ajo që ju bëni me atë kalendar që krijon sukses. duhet ta shfrytëzoni për të planifikuar si ngjarje personale ashtu edhe ato të punës. Shtë e rëndësishme të siguroheni që të ndiqni një orar, në mënyrë që të mos humbni takimet e punës dhe në mënyrë që të dini se keni kohën tuaj personale. Kur punoni nga shtëpia, mund të ndjehet sikur ndarja nga puna dhe shtëpia nuk ekziston, por me një kalendar mund të siguroheni që e planifikoni atë kohë personale, dhe mund të shikoni prapa dhe të shihni se keni pasur kohë personale dhe pune .

Kur planifikoni kohën tuaj, sigurohuni që të keni një kohë që po përfundoni punën. nëse nuk ekziston një urgjencë, mos kthehuni në punë derisa të vijë koha.

Jeannette është një autor # 1 bestselling ndërkombëtar, i kërkuar orator dhe trainer për të rritur dhe fëmijë. Ajo është e apasionuar pas ndihmës së të gjithëve për të jetuar jetën që duan të jetojnë, pa marrë parasysh se në cilën moshë janë. përmes vërtetimeve dhe përvojës së saj ajo mund të mbështesë ndryshimin në jetën e njerëzve.Jeannette është një autor # 1 bestselling ndërkombëtar, i kërkuar orator dhe trainer për të rritur dhe fëmijë. Ajo është e apasionuar pas ndihmës së të gjithëve për të jetuar jetën që duan të jetojnë, pa marrë parasysh se në cilën moshë janë. përmes vërtetimeve dhe përvojës së saj ajo mund të mbështesë ndryshimin në jetën e njerëzve.
https://paxcoach.com/

David Couper: të jetë fleksibël dhe të jetë në rregull me gjërat që jo gjithmonë do t'i planifikojnë

Gjëja më e rëndësishme është të jesh fleksibël. Wi-fi juaj do të dalë. Do të duhet të kaloni nga një telefonatë në një linjë telefonike. Ju nuk do të jeni në gjendje të shtypni diçka ose të përdorni një skedar që është në zyrë. Shtëpia juaj nuk është e njëjtë me zyrën tuaj të biznesit edhe pse mund të jetë afër. Jini fleksibël dhe jini në rregull me gjërat që jo gjithmonë do t'i planifikoni.

Kam punuar nga një banjo, duke u ulur në tualet me laptopin e ekuilibruar në prehër, pasi ky ishte vendi i vetëm për të marrë wi-fi.

David Couper është themelues dhe Drejtor i Përgjithshëm i David Couper Consulting, Inc., një firmë këshillimi dhe këshillimi e përqendruar në linjën fundore * të vërtetë të biznesit: * PEOPLE *. Duke sjellë përvojën e tij mbi 20 vjet të industrisë duke punuar me klientë nga e gjithë bota, ai drejton projekte të transformimit të kulturës, duke përfshirë zhvillimin e aftësive të lidershipit dhe komunikimit, dhe drejtimin ekzekutiv dhe menaxhimin.David Couper është themelues dhe Drejtor i Përgjithshëm i David Couper Consulting, Inc., një firmë këshillimi dhe këshillimi e përqendruar në linjën fundore * të vërtetë të biznesit: * PEOPLE *. Duke sjellë përvojën e tij mbi 20 vjet të industrisë duke punuar me klientë nga e gjithë bota, ai drejton projekte të transformimit të kulturës, duke përfshirë zhvillimin e aftësive të lidershipit dhe komunikimit, dhe drejtimin ekzekutiv dhe menaxhimin.
David Couper Consulting
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë