Mjetet më të mira të punës në distancë të ekipitKur bëhet fjalë për të pasur një punë të largët, koncepti i të punuarit nga shtëpia, ndërsa ende jeni virtualisht në zyrë, mund të duket shumë intrigues, por kërkon përkushtim dhe durim të vërtetë për të arritur. Në shumicën e rasteve, edhe të kesh një teknik të thjeshtë kompjuterik mund të kompensojë fluksin e punës gjatë gjithë ditës. Dhe për të mos përmendur uljen e ndjeshme të produktivitetit kur punoni nga shtëpia.

Kështu që, sot, ne do të shikojmë disa nga mjetet thelbësore të punës që janë në distancë që do të përvojësojnë përvojën tuaj të largët të punës dhe do ta mbani produktivitetin tuaj të lartë, ndërkohë që përfundoni punën. Këto mjete të largëta të punës do të ndahen në dy grupe, komunikim dhe bashkëpunim. Le të fillojmë ...

Mjetet e komunikimit

Me rritjen e mediave sociale, ka pasur qindra, në mos mijëra aplikacione dhe mjete për të biseduar ose komunikuar me njerëzit. Sidoqoftë, ekziston një numër minimal i mjeteve të largëta të punës që përqendrohen në komunikimet profesionale ose në vendin e punës. Megjithëse ka një sasi të kufizuar prej tyre, ato janë vërtet të optimizuara dhe të lustruara.

Ekipet e Microsoft-it nga Microsoft është, larg, mjeti më i përparuar, i sigurt dhe më tipik i komunikimit brenda të gjithëve. Jo vetëm që mund të komunikoni me bashkëpuntorët, por gjithashtu mund të integroni mijëra shtesa të tjera, të tilla si aplikime për suitë zyre, mjete analize, mjete bashkëpunimi, version ose kontroll të detyrave, dhe integrime të menaxhimit, dhe shumë më tepër.

Ekipet e Microsoft janë paketa gjithëpërfshirëse për punëtorët në distancë; do të keni shumicën e gjërave që ju duhen vetëm nga kjo kërkesë.

Alternativa për ekipet, ka edhe Skype dhe Zoom. Edhe pse Zoom kohët e fundit pati një rrjedhje masive të sigurisë, ai përdoret gjithashtu shumë nga shumë njerëz.

Skype | Mjet komunikimi për thirrje dhe biseda falas
Zmadhimi: Konferenca video, Konferenca në ueb, Webinar

Mjetet e bashkëpunimit

Për bashkëpunim, Ekipet e Microsoft janë një opsion i shkëlqyeshëm, por nuk është i vetmi këtu .. në fakt, ekzistojnë disa mundësi më të mira për mjetet e bashkëpunimit.

Google Suite dhe  Microsoft Office‌  Suite të dy kanë veçori bashkëpunimi të integruara me to. Ju mund të hapni një dokument dhe të ftoni dikë që të redaktojë të njëjtin dokument së bashku me ju njëkohësisht. Ju madje mund të shihni punën dhe ndryshimet e tyre drejtpërdrejt nga ekrani juaj.

Të dyja Google dhe  Microsoft Office‌  Suites janë mundësi të shkëlqyera. Sidoqoftë, për hir të preferencës, Google Suite është më i miri tani, sepse, megjithëse ka më pak veçori të redaktimit të dokumenteve, Google Suite ka një version falas me të cilin mund të bashkëpunoni me të tjerët, ndërsa  Microsoft Office‌  Suite nuk ka çdo version falas, dhe vijnë vetëm në planet Premium Package.

Team Viewer është gjithashtu një mjet tjetër që mund të përdorni jo vetëm për të bashkëpunuar në dokumente, por edhe për të kontrolluar miun dhe tastierën e bashkëpuntorit tuaj. Për dizajnerët, Figma është një alternative për Adobe Illustrator, e cila ju lejon të bashkëpunoni me dikë për të punuar në dizajne.

përfundim

Pra, këto ishin disa nga mjetet kryesore të punës në distancë që do t'ju duhet të keni një rrjedhë pune të madhe dhe produktive në distancë, edhe kur jeni në shtëpi gjatë gjithë ditës. Disa nga këto mjete mund të jenë të njohura për ju, por nëse ka ndonjë mjet të ri për të cilin keni mësuar, atëherë shpresojmë se, do të mësoni ta përdorni atë dhe do të vendoseni të keni jetën tuaj të largët në karantinë.


Comments (1)

 2020-08-19 -  Maria
Artikull i mirë

Lini një koment