Softueri i largët për menaxhimin e fuqisë punëtore: 20+ reagime të ekspertëveMenaxhimi i një fuqie punëtore nga distanca zakonisht nënkupton zgjedhjen dhe përdorimin e softuerit të duhur të menaxhimit në distancë me të gjithë bashkëpunëtorët.

Ndërsa nevojat e tyre janë të ndryshme në varësi të llojit, madhësisë dhe qëllimeve të biznesit të përfshirë, në përgjithësi nevojat janë të ngjashme, shkëmbimi i skedarëve, teksteve ose audio dhe video janë disa nga ato më themelore.

Për të kuptuar më mirë se çfarë funksionon mirë dhe çfarë nuk bën, për kompani të ndryshme, ne kërkuam komunitetin e ekspertëve për përvojën e tyre në këtë temë - këtu janë më shumë se 20 nga përgjigjet më të mira që kemi marrë.

A keni përdorur një softuer për menaxhimin në distancë të ekipit tuaj? Pse e zgjodhët (ose cilat ishin arsyet e dhëna nga menaxhmenti juaj), dhe cila është përvoja juaj me këtë softuer?

Aalap Shah: Nëse ju si drejtues nuk përdorni mjetin, askush tjetër nuk do

Ajo që kuptuam një herë kur u transferuam për të punuar nga shtëpia është se kemi nevojë për një mjet detyre më të orientuar në detaje kundrejt një master master Excel që liston aktivitetet tona të ndryshme për klient. Ne gjithashtu kemi nevojë për një punë më të mirë për të ndjekur kohën pasi nuk mund të kishim më një bisedë të shpejtë në lidhje me furnizimet dhe ngarkesat e klientit. Ne investuam të dy kohën dhe punësuam një konsulent për të nxjerrë një program PM (menaxhim projekti) të quajtur Asana për ekipin tonë. Ne e përdorim atë për të krijuar një bazë të dhënash të mjeteve dhe detyrave dhe për të matur ngarkesën dhe orët e klientit tonë, duke siguruar që asgjë të mos ketë humbur. Me të vërtetë na ka ndihmuar të kuptojmë më mirë kërkesat e ardhura nga klienti ynë dhe si të prioritizojmë atë që është më e rëndësishmja në këtë kohë. Ne gjithashtu kemi filluar të përdorim Clockify, një program ndjekës të kohës, dhe po përdorim Slack shumë më tepër sesa ishim para-mbyllje :) Këshillat e mia janë:

 • Investoni në një mjet që integrohet me aplikacionet e tjera që keni, kështu që është një ngritës më i lehtë
 • Krijoni një orar trainimi për programin
 • Drejtoni me shembull.
Aalap Shah është një sipërmarrës i lindur në Chicikago, folës publik, filantrop dhe themelues i 1o8, një fillestar i freskët i marketingut dixhital i përqendruar në thellimin e vetëdijes për markën dhe rritjen e shitjeve për Amazon dhe kompanitë e tregtisë elektronike në të gjithë vendin.
Aalap Shah është një sipërmarrës i lindur në Chicikago, folës publik, filantrop dhe themelues i 1o8, një fillestar i freskët i marketingut dixhital i përqendruar në thellimin e vetëdijes për markën dhe rritjen e shitjeve për Amazon dhe kompanitë e tregtisë elektronike në të gjithë vendin.
 
 1o8

Nate Nead: ne e duam Asana dhe do ta përdorim atë për vitet në vazhdim

Për shkak se të gjitha projektet tona të marketingut dhe zhvillimit të programeve kompjuterike kanë afate të rrepta, të punosh me një ekip të largët pa një projekt dhe mjet për përcjelljen e kohës do të ishte një dënim operacional me vdekje.

Brenda, ne përdorim Asana për të gjurmuar të gjitha projektet dhe detyrat, duke përdorur veçori alarmi për mbajtjen e palëve të ndryshme të interesit në një detyrë projekti të vetëdijshëm për nevojën e tyre për të kontribuar në kohën e duhur. Ajo ka qenë kaq efektive dhe tani është aq e ngulitur me ekipin tonë sa sugjerimi i thjeshtë (gjysmë i fundit) që ne përpiqemi të shohim se çfarë tjetër mund të jetë në treg pothuajse krijoi një rebelim midis disa anëtarëve të ekipit. Me pak fjalë, ne e duam Asana dhe do ta përdorim për vitet që vijnë!

Nate Nead, Drejtori, SEO.co
Nate Nead, Drejtori, SEO.co
 
 SEO.co

Allan Borch: Asana vjen me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit

Unë zotëroj dhe menaxhoj një pjesë të vogël të faqeve të blogeve. Si i tillë, unë kam një ekip mjaft të madh që është duke punuar në distancë për të botuar artikuj, të bëj mirëmbajtjen e faqes mbrapa dhe marketing dixhital.

I përdorur për të menaxhuar gjërat me mënyrën e modës së vjetër, që përfshinte shumë takime për të marrë azhurnime. Ky program i prishte njerëzit aq shumë sa pësoi prodhimtaria jonë. Kështu që, unë fillova të kërkoja një program të largët të menaxhimit të projektit që mund të përdorim.

Pas disa dështimeve, gjeta Asana dhe ajo ka punuar për ne me të vërtetë mirë.

Asana është një mjet menaxhimi i projektit dhe një mjet për ndjekjen e kohës. Shtë një softuer i mrekullueshëm që lejon anëtarët nga ekipe të ndryshme të qëndrojnë të përqendruar në detyrat e përditshme, qëllimet dhe projektet për të ndihmuar biznesin të rritet. Përveç përcjelljes së kohës, Asana vjen me një ndërfaqe dashuri për përdoruesin që më lejon të ndaj rezultatet me ekipet e mia dhe të shoh se çfarë është në rrugën e duhur dhe çfarë kërkon vëmendje. Bordet e Asana gjithashtu e bëjnë të lehtë lëvizjen e detyrave specifike të projektit përmes fazave të shumta shpejt. Dhe tipar që më pëlqen më së miri - një platformë që më lejon të shoh statusin e çdo projekti në vazhdim me një shikim.

Allan Borch është themeluesi i Dollar Dotcom. Ai filloi biznesin e tij në internet dhe e la punën e tij në 2015 për të udhëtuar në botë. Kjo u arrit përmes shitjeve të tregtisë elektronike dhe SEO Filialin. Ai filloi Dollar Dotcom për të ndihmuar sipërmarrësit që aspirojnë të krijojnë një biznes të suksesshëm në internet duke shmangur gabimet thelbësore gjatë rrugës.
Allan Borch është themeluesi i Dollar Dotcom. Ai filloi biznesin e tij në internet dhe e la punën e tij në 2015 për të udhëtuar në botë. Kjo u arrit përmes shitjeve të tregtisë elektronike dhe SEO Filialin. Ai filloi Dollar Dotcom për të ndihmuar sipërmarrësit që aspirojnë të krijojnë një biznes të suksesshëm në internet duke shmangur gabimet thelbësore gjatë rrugës.

Ray McKenzie: StartPoint ishte e thjeshtë për tu konfiguruar

Ne kemi kaluar në përdorimin e mjeteve të largëta të fuqisë punëtore gjatë këtyre kohërave. Ne kemi qenë duke përdorur StartPoint (www.startingpoint.ai) për firmën tonë të vogël të këshillimit të menaxhimit. Ne zgjodhëm mjetin sepse ishte e thjeshtë për të konfiguruar, lejoi që klientët dhe klientët tanë të komunikojnë me ne në mënyrë efikase dhe na siguruan shikueshmëri në të gjithë komunikimin në të gjithë portofolin tonë të klientit. Ekipi ynë i brendshëm është gjithashtu në gjendje të komunikojë brenda mjetit i cili është një përfitim i shtuar. Përvoja jonë ka qenë e shkëlqyeshme. Ishte e thjeshtë. Ishte efektive. Ajo ndihmoi për ta bërë jetën më të lehtë gjatë këtyre kohërave me ekipin tonë.

 Emri im është Ray McKenzie dhe Themeluesi dhe Drejtori Menaxhues i Këshilltarëve Red Beach me qendër në Los Angeles, CA.
Emri im është Ray McKenzie dhe Themeluesi dhe Drejtori Menaxhues i Këshilltarëve Red Beach me qendër në Los Angeles, CA.

Chris Davis: Trello ka një ton opsionesh automatizimi të integruar

Unë jam një tregtar në internet që ndihmon biznesin të marrë më shumë trafik. Unë kam përdorur një program të menaxhimit në distancë për ekipe të shumta gjatë viteve të fundit! Trello aktualisht është një vlerësim kryesor për menaxhimin e ekipit në distancë. Ne e zgjodhëm atë sepse është stili i bordit Kanban e lehtëson vizualizimin se ku është një projekt në proces, si dhe kush ka bërë çfarë detyre brenda secilit. Ai gjithashtu ka një ton opsionesh automatizimi të integruar së bashku me integrimet në mënyrë që të mbajnë gjurmimin më të mirë se ku gjërat janë në përfundim e sipër. Nëse tashmë përdorni mjete si Slack ose Hubspot, do të keni mundësi t'i lidhni ato pa probleme dhe të shkëmbeni azhurnime dhe skedarë midis secilës. Ne kemi përdorur Trello për rreth 3 vitet e fundit dhe ai ka qenë sinqerisht një ndërrues lojë për ne.

Chris Davis është bashkëthemelues dhe CMO për kompaninë fillestare PR, Revcarto. Ai është paraqitur në botime të tilla si Databox dhe Rawshorts, si dhe është folur në ngjarje rreth vendlindjes së tij në Filadelfia, PA. Chris është gjithashtu një marrës çmimesh i Liderit të marketingut dhe reklamimit * * * * * * * * * * * * *.
Chris Davis është bashkëthemelues dhe CMO për kompaninë fillestare PR, Revcarto. Ai është paraqitur në botime të tilla si Databox dhe Rawshorts, si dhe është folur në ngjarje rreth vendlindjes së tij në Filadelfia, PA. Chris është gjithashtu një marrës çmimesh i Liderit të marketingut dhe reklamimit * * * * * * * * * * * * *.

Jennifer Willy: Slack sjell gjithë komunikimin tonë të punës nën një çati

Puna nga shtëpia duket si luksi i fundit që askush nuk do ta kalonte. Por shumica e profesionistëve priren të anashkalojnë një element thelbësor që ka më shumë rëndësi, humbjen e produktivitetit për shkak të mungesës së komunikimit. Por për shkak të rritjes së papritur të këtij mediumi, shumë softuer janë zhvilluar kohët e fundit. Kompania jonë përdor personalisht Slack. Ajo sjell të gjithë komunikimin tonë të punës së bashku nën një çati të vetme. Kjo fjalë për fjalë jep off zile off zyra virtuale që ju mund të merrni nga çdo program. Ajo ofron veçori si mesazhesh në kohë reale, arkivim dhe kërkim për ekipe. Ekziston gjithashtu një veçori e shtuar e sinkronizimit të të gjitha mjeteve të tjera të largëta me këtë softuer, në mënyrë që të mund të marrim të gjitha njoftimet në një vend.

Redaktori Jennifer Willy, Etia.Com
Redaktori Jennifer Willy, Etia.Com

Naheed Mir: Unë përdor Trello dhe një aplikacion doktor kohë për të analizuar ekipin tim të largët

* Trello **: * Nëse jeni punëdhënës, mund të përdorni softuer për menaxhimin e ekipit si Trello për të organizuar dhe koordinuar punën me të gjithë ekipin. Kjo suitë e bazuar në ueb e bën të lehtë mbikëqyrjen e detyrave të planifikuara, marrjen e azhurnimeve për përparimin në secilin hap dhe caktimin e anëtarëve të ndryshëm të ekipit për secilën detyrë. Ai gjithashtu lejon komunikimin dhe ju jep një ide të qartë të produktivitetit dhe performancës për të vlerësuar secilin anëtar të ekipit.

* Mjeku i kohës: * Zbatimi i mjekut të kohës është programi më i mirë për të analizuar ekipin tuaj të largët. Doktori i kohës ndihmon për të kontrolluar aktivitetin tuaj çdo ditë. Koha e ekipit në distancë regjistrohet për secilën ngjarje të caktuar për ta. Gjithashtu shënon skedat e hapura ose ekzekutimin e çdo aplikacioni të mediave sociale. Pjesa më e mirë e Doktorit të Kohës është që kërkon fotografi të rastit dhe i ndan ato me menaxherin.

Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *. Epo, kam përvojë dekada në trajtimin dhe menaxhimin e stafit tim të largët pasi pothuajse i gjithë stafi im po punon nga distanca.
Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *. Epo, kam përvojë dekada në trajtimin dhe menaxhimin e stafit tim të largët pasi pothuajse i gjithë stafi im po punon nga distanca.

Syed Usman Hashmi: Slack është softveri më i mirë për të organizuar fuqinë tuaj punëtore në distancë

Ne si ekip përdorim Slack për komunikimet tona, menaxhimin e ekipit dhe më e rëndësishmja për ndarjen e skedarëve. Ajo rriti produktivitetin e ekipit, pavarësisht se ku punojnë të gjithë për shkak të paraqitjes së tij të hijshme për të mbajtur gjithçka të organizuar.

Duke shkëmbyer skedarë dhe dokumente mund të shtoj detaje gjithëpërfshirëse dhe kritike, gjë që nuk është e mundur gjatë shfletimit të dosjeve, kështu që është mirë që ekipi im të hyjë në të pa ndonjë telashe.

Drejtoria e saj e Aplikacioneve është aq e gjerë sa që mund të ndani të gjitha llojet e skedarëve, dokumenteve, fotove dhe mediave pa shpenzuar kohë edhe për ndryshimin e skedave.

Tipar i bashkëpunimit i saj ndihmon për të shpërndarë skedarë të mëdhenj në të gjitha departamentet dhe mund të shihni produktin përfundimtar së bashku me skedarin në internet dhe ndarjen e dokumenteve.

Kanalet (Hapësirat e organizuara) e bëjnë më të lehtë ndarjen e skedarëve dhe kontekstin rreth tyre me njerëzit e duhur - dhe t'i gjeni ato skedarë më vonë.

Më e rëndësishmja karakteristika e saj e Sigurisë: Skedarët në kanale private ose mesazhe vetëm për t'u parë nga njerëzit e shtuar në radhë të parë.

Prandaj, Slack është softveri më i mirë për të organizuar fuqinë tuaj punëtore në distancë dhe për të komunikuar brenda ekipit tuaj me siguri të plotë.

Syed Usman Hashmi aktualisht është duke punuar si një strateg i marketingut dixhital. Ai i pëlqen të shoqërohet, të udhëtojë, të lexojë libra dhe herë pas here shkruan për të përhapur njohuritë e tij përmes blogjeve dhe diskutimeve. Ai gjithashtu mëson individë që janë duke ndjekur të ardhmen e tyre në marketing dixhital.
Syed Usman Hashmi aktualisht është duke punuar si një strateg i marketingut dixhital. Ai i pëlqen të shoqërohet, të udhëtojë, të lexojë libra dhe herë pas here shkruan për të përhapur njohuritë e tij përmes blogjeve dhe diskutimeve. Ai gjithashtu mëson individë që janë duke ndjekur të ardhmen e tyre në marketing dixhital.

Lilia Manibo: Zoho, Skype, Gmail dhe GSuite

Ne përdorim mjetet e mëposhtme për bashkëpunim, angazhim dhe delegim detyrash:

 • 1.Zoho: Mund të them që kjo platformë është një nga më të mirat që duhet të përdorë çdo pronar i biznesit në internet. Shtë e besueshme, e qëndrueshme dhe miqësore për përdoruesit.
 • 2. Skype: Skype kurrë nuk do të jetë jashtë listës. Ne e përdorim këtë për takime, diskutime dhe dërgimin e skedarëve.
 • 3. Gmail dhe GSuite: Si gjithmonë, këto platforma po ndihmojnë sipërmarrësit dhe tregtarët dixhital të komunikojnë pa probleme dhe të ruajnë skedarët në mënyrë të efektshme.
Unë jam Lilia Manibo, shkrimtare dhe redaktore nga Anthrodesk.ca, një shitës me pakicë në këmbë në Kanada dhe SH.B.A.
Unë jam Lilia Manibo, shkrimtare dhe redaktore nga Anthrodesk.ca, një shitës me pakicë në këmbë në Kanada dhe SH.B.A.

Nooria Khan: një numër i softuerëve të largët - secila është unike

Kompania jonë ka përdorur një numër të softuerëve të largëta të punës, secila është unike dhe ofron funksionalitet optimale dhe përvojë miqësore ndaj përdoruesit.

Si përdorues i dorës së parë, përvoja ime e softuerit të mëposhtëm të softuerit të largët ka qenë shumë e lehtë dhe pa probleme. U njoha lehtësisht me të gjitha parakushtet për të përdorur këto softverë në internet.

 • 1. TRACKING TIME: Ne përdorim Hubstaff: https://hubstaff.com/
 • 2. Takimet VIDEO: Zoom + Konferenca Uber
 • 3. UPDATAT E CHAT: Ne përdorim Slack. Ne përdorim Slack për komunikim ditor. Ne kemi thjeshtuar komunikimin tonë të brendshëm për të rritur efikasitetin duke përdorur këtë mjet. Shtë një domosdoshmëri për punëtorët e largët.
 • 4. MENAXHMENTI I PROJEKTIT: Trello. Me ekipin tonë, ne jemi duke përdorur menaxhimin e projektit Trello për të qëndruar të organizuar. Ne përdorim modelin e produktivitetit Tim Ferriss Trello. Do detyrë ka pjesën e vet që e bën më të lehtë ndjekjen e zhvillimeve. Kjo aplikacion na ka ndihmuar të jemi më produktivë, të menaxhojmë rrjedhën e punës dhe bashkëpunimin. Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të njohim veprimtarinë e njëri-tjetrit.
 • 5. SHKOLLIMI: Google Suite (Google Docs, spreadsheets, etj). Bërja e një takimi video me bazë në Zoom çdo javë me të gjithë ekipin për të siguruar që të forcojmë komunikimin dhe të përmirësojmë bashkëpunimin midis anëtarëve të ndryshëm të ekipit. Në të njëjtën mënyrë, ne gjithashtu përdorim UberConference, i cili na është një mënyrë e thjeshtë, e fuqishme dhe pa dhimbje për të planifikuar dhe drejtuar konferenca audio.
Unë jam një ekspert i sigurisë në internet dhe Marketer në Zemrën e Ujit. Unë shkruaj në tema të ndryshme mbi mënyrën e jetesës në lidhje me higjenën mendore dhe shëndetësore dhe janë paraqitur në botime të mëdha si Business Insider, Business2Community, Reader's Digest dhe CNET etj.
Unë jam një ekspert i sigurisë në internet dhe Marketer në Zemrën e Ujit. Unë shkruaj në tema të ndryshme mbi mënyrën e jetesës në lidhje me higjenën mendore dhe shëndetësore dhe janë paraqitur në botime të mëdha si Business Insider, Business2Community, Reader's Digest dhe CNET etj.

Chad Hill: Google Drive është shumë i dobishëm

Të gjithë kemi dëgjuar se sa i dobishëm është Google Drive dhe me rregullime të papritura të punës nga shtëpia, drejtuesit e ekipit kanë krijuar një dosje ekskluzive të ekipit ku ata mund të paraqesin raportin e tyre dhe të marrin disa skedarë që u duhen në një kohë. Google Drive është shumë i dobishëm sepse për aq kohë sa ju keni qasje në dosje, ju mund të merrni skedarët që do t'ju duhen në asnjë kohë plus që nuk keni nevojë të regjistroheni për aq kohë sa të keni lidhjen dhe të disponueshme në internet gjë që e bëri atë të arritshme për të gjithë. Kjo ua zvogëloi shqetësimin tuaj për t'u logjikuar dhe për të hyrë në bazat e të dhënave të tjera ekskluzive, të cilat nganjëherë vonohen më shumë dhe konsumojnë kohë shtesë.

Chad Hill, CMO @ Hill & Ponton: Juristët e aftësisë së kufizuar veteranë
Chad Hill, CMO @ Hill & Ponton: Juristët e aftësisë së kufizuar veteranë

Ljubica Cvetkovska: është e vështirë të gjesh një mjet gjithëpërfshirës

Në përgjithësi, unë mendoj se është e vështirë të gjesh një mjet gjithëpërfshirës që do të menaxhojë çdo aspekt të një biznesi në një fuqi punëtore në distancë, kështu që ne kemi zgjedhur të përdorim disa softuer të specializuar. Por nëse do të më duhej të zgjidhja të preferuarën time, do të thosha që Hubstaff dhe Asana kanë një përparësi.

Hubstaff është një program për ndjekjen e kohës që na lejon të shohim sa orë janë punonjësit tanë që punojnë gjatë gjithë javës. Për më tepër, Hubstaff merr pamje nga ekranet e punonjësve tanë dhe do të na mundësojë të marrim njohuri mbi mënyrën se si ata po kalojnë kohën e tyre në punë.

Asana, nga ana tjetër, është një program i menaxhimit të detyrave që u mundëson ekipeve të drejtojnë punën dhe të gjurmojnë detyrat nga krijimi i tyre deri në përfundim. Asana i lejon organizatat të hapin detyra më të mëdha, më sfiduese në copëza të vogla, të menaxhueshme dhe t'i caktojnë ato tek anëtarët e ndryshëm të ekipit. Kjo veçori mundëson që menaxherët të ndjekin përparimin e tyre pa mundim dhe të kenë listën e tyre për të bërë në një vend. Asana është e dobishme si për punonjësit e largët ashtu edhe për në shtëpi që luftojnë me ngarkesën e punës dhe duan të marrin një ditë pune më të organizuar.

Asana është jashtëzakonisht e përballueshme, dhe është edhe falas për skuadrat deri në 15 përdorues. Sidoqoftë, i mungojnë veçoritë e përcjelljes së kohës dhe afatet e përparuara të projektit, të cilat mund të jenë thelbësore kur bëhet fjalë për faturimin dhe zbatimin e orareve.

Edhe pse Asana ka disa karakteristika që mund t’i gjenim të dobishme (biseda live, për shembull), është e integruar mirë me aplikacione të tjera që mund ta zgjidhin shpejt këtë problem. Për shembull, Asana punon në mënyrë të përsosur me Slack, e cila u mundëson ekipeve të diskutojnë gjëra që lidhen me projektin, ose me Harvest, të ndjekin me sukses kohën e kaluar në projekte specifike.

Një studiuese me kohë të plotë për të gjitha gjërat e lidhura me kanabis, Ljubica i kushton kohën, energjinë dhe aftësitë e saj për të paraqitur të dhënat më të besueshme në sferat e kanabisit dhe CBD-së. Shkrimi e mban mjaft të zënë, por kur ajo ka kohë të lirë mund të gjenden shfaqje televizive që shikojnë me zhurmë ose goditur palestrën.
Një studiuese me kohë të plotë për të gjitha gjërat e lidhura me kanabis, Ljubica i kushton kohën, energjinë dhe aftësitë e saj për të paraqitur të dhënat më të besueshme në sferat e kanabisit dhe CBD-së. Shkrimi e mban mjaft të zënë, por kur ajo ka kohë të lirë mund të gjenden shfaqje televizive që shikojnë me zhurmë ose goditur palestrën.

Mohsin Ansari: Toop Messenger gjithashtu punon në rrjete me shpejtësi të ulët

Ne kemi filluar të përdorim Troop Messenger për të mbajtur të paprekur ekipet tona në distancë. Na ndihmoi të gjurmojmë secilin punonjës të sjelljes së punës dhe rrjedhave të punës me një funksionalitet të përparuar të ndjekjes së punonjësve, TM Monitor. Menaxhimi ynë na bëri që të përdorim këtë mjet për karakteristikat e tij të nivelit të lartë të përputhshmërisë së sigurisë, pasi siguron kulturë dhe mjedis të punës të sigurt si zyra.

Me Troop Messenger, bashkëpunimi i ekipit tonë ishte më i shpejtë, pra sa produktiviteti ynë i punës! Prapa e këtij programi bashkëpunimi është se ai punon edhe në rrjete me shpejtësi të ulët. Aplikimi me kosto efektive i lë ekipet tona të jenë më transparente dhe të përgjegjshëm për modelet dhe rutinat e tyre të punës.

Mohsin Ansari, Tvisha Technologies
Mohsin Ansari, Tvisha Technologies

Hasani: Zmadhimi e bën më të lehtë diskutimin e gjërave të rëndësishme

Ështja më e madhe, megjithëse nga distanca, është hendeku i komunikimit. Kur ka diçka të rëndësishme për të diskutuar, biseda përmes mesazheve me tekst e vështirëson shpërndarjen e qëllimit të mesazhit. Sipas përvojës sonë, Zoom është mjeti më i mirë për punëtorët në distancë, gjë që e bën më të lehtë takimin dhe diskutimin e gjërave të rëndësishme rreth punës. Softueri ofron biseda video live, gjë që përmirëson kënaqësinë e punonjësve dhe kompanisë.

Ne e përdorëm këtë mjet ndërsa punëtorëve iu dha punë nga shtëpia, dhe ishte një përvojë e shkëlqyeshme. Punonjësit tanë thanë se përvoja ishte e ngjashme me punën nga zyra, por vetëm në pizhame tona për gjumë.

Hasan është një menaxher i përmbajtjes që punon për Xhaketat e Filmit me ekspertizë në SEO dhe marketing.
Hasan është një menaxher i përmbajtjes që punon për Xhaketat e Filmit me ekspertizë në SEO dhe marketing.

Dawid Karczewski: Ne e kemi ndarë komunikimin në sinkron dhe asinkron

Komunikimi bëhet një gjë që ju duhet të menaxhoni kur kompania juaj po punon nga distanca. Nuk ka takime më të rastësishme në korridor, nuk ka më dreka të përbashkëta, nuk ka më bisedime për pushimin e cigareve. Ne e kemi ndarë komunikimin në dy nivele - sinkron dhe asinkron. Komunikimi sinkron përdoret për të tërhequr shpejt vëmendjen kur keni nevojë për informacionin e dikujt dhe për të debatuar mbi tema jo-pune (si lojëra, ushqim, etj.). Në thelb është si të shkosh në tryezën e dikujt në zyrë. Ka mjaft mjete të shkëlqyera në treg, vetëm për të përmendur disa: Ekipet e Microsoft, Slack, Discord, Mattermost. Në Ideamotive ne përdorim Slack, pasi ajo ka qenë në treg për një kohë tani dhe pozicioni i saj çoi që të tjerët të integrohen me Slack. Falë kësaj ne mund të kemi informacione nga serverët tanë, kalendarët dhe të gjitha llojet e sendeve të futura në mesazhe Slack me integrime të ulëta pa kode. Për komunikim asinkron, ne kemi përdorur pa dyshim mjetin më të njohur për menaxhimin e projektit - JIRA - për një kohë të gjatë. Kohët e fundit, ne kemi lëvizur në ClickUp dhe ekipi ynë është vërtet i lumtur me përvojën e deritanishme. Taskdo detyrë që duhet të bëhet, çdo bisedë që nuk duhet të jetë sinkron (ose ndryshe e menjëhershme), në thelb gjithçka që ne bëjmë dhe planifikojmë të bëjmë ka vendin e vet në ClickUp dhe të gjithë mund të punojnë me ritmin e tyre dhe kanë të gjitha informacionet e nevojshme në dispozicion në një vend.

Ne kemi ndërruar nga JIRA në ClickUp për projektet dhe proceset tona të brendshme. Dhe rrok! Shtë më e shpejtë, më intuitive, ka shumë karakteristika dhe integrime të shkëlqyera dhe funksionon. Ka shaka të panumërta për performancën dhe kompleksitetin e JIRA-s, megjithatë të gjithë e përdorin atë si një mjet më të mirë për menaxhimin e projektit dhe fuqisë punëtore.

Dhe ne ishim mes tyre. Të jesh objektiv - është një mjet i shkëlqyeshëm, i pjekur, por me kalimin e kohës bëhet i ngadaltë dhe jo miqësor. Vendosëm të kërkojmë diçka më të mirë ... dhe gjetëm ClickUp! Ashtë një mjet i lehtë por i fuqishëm për menaxhimin e detyrave në përgjithësi. Ajo ka të gjitha tiparet JIRA që na duhen pa dhimbjet dhe të metat e saj. Ne kemi përdorur atë për tre muaj tashmë dhe kemi lëvizur të gjitha proceset e brendshme operative dhe projektet atje. Duket sikur kemi bërë zgjedhjen e duhur. Ne kemi qenë duke mbledhur shumë reagime pozitive në lidhje me mjetin nga punonjësit tanë, në ekipe të ndryshme. Nëse nuk e keni testuar atë ende brenda kompanisë suaj, ju inkurajoj fuqimisht të provoni ClickUp.

Me siguri do t’ua rekomandojmë atë Klientëve tanë!

Dawid Karczewski - CTO në Ideamotive, një kompani e zhvillimit të softuerit e specializuar në aplikacione në internet dhe celular. Ai ka punuar si një konsulent sigurie, programues në backend, administrator të sistemit dhe rrjetit. Zhvilluesi i plotë i pirgut. Me përvojë në zhvillimin e aplikacioneve Ruby on Rails dhe React Native. Të apasionuar pas teknologjive të reja.
Dawid Karczewski - CTO në Ideamotive, një kompani e zhvillimit të softuerit e specializuar në aplikacione në internet dhe celular. Ai ka punuar si një konsulent sigurie, programues në backend, administrator të sistemit dhe rrjetit. Zhvilluesi i plotë i pirgut. Me përvojë në zhvillimin e aplikacioneve Ruby on Rails dhe React Native. Të apasionuar pas teknologjive të reja.

Josefin Björklund: ne jemi duke përdorur softuerin Asana për menaxhimin e ekipit tonë në distancë.

Ne kemi zgjedhur këtë softuer për menaxhimin e punonjësve të ekipit tonë të largët dhe detyrat e tyre. Asana e ka bërë punën tonë të lehtë pasi ka disa nga karakteristikat më të mira për menaxhimin e detyrave, si dhe përcjelljen e konvertimit, caktimin e ekipeve dhe arkivat e projektit për të menaxhuar detyrat dhe për të rritur produktivitetin. Ne kemi qasje në pult, për përmbledhje të shpejtë dhe afate kohore që mund të rregullohen në varësi të secilit anëtar të ekipit.

Ne mund të caktojmë detyra për punonjësit tanë, dhe pastaj të gjurmojmë momentet e përparimit dhe rishikimit të pikave të tyre të përparuara për projektin. Sistemi i tij i njoftimeve është gjithashtu i mirë, duke e bërë më të lehtë të mbani vëmendjen e detyrave që në fillim duke na dërguar email për çdo azhurnim, duke rritur më tej komoditetin tonë. Asana ka dëshmuar se është shumë efektive për planifikimin strategjik për çdo madhësi të ekipit.

Josefin Björklund, CEO & Sipërmarrësi
Josefin Björklund, CEO & Sipërmarrësi

Ayushi Sharma: softueri më i mirë varet nga disa faktorë

Ka filluar epoka e re e fuqisë punëtore, dhe * pothuajse 90 përqind e fuqisë punëtore planifikojnë të jenë punëtorë të largët për pjesën tjetër të karrierës së tyre. * Kompanitë e largëta kanë hapur derën për çdo talent të vetëm të pranishëm në të gjithë globin. Ekziston një treg i madh me shumë mundësi për lloje të ndryshme të mjeteve të bashkëpunimit ose programeve të tilla si Base-camp, Skype, Zoom, Google Hangouts, Ekipet e Microsoft, Slack dhe shumë më tepër. Softueri më i mirë për organizatën varet nga disa faktorë të tillë si numri i të punësuarve, buxheti dhe ndonjë veçori specifike e kërkuar.

Me grupin e duhur të mjeteve në distancë, ekipi i largët mund të punojë me lehtësi dhe shkallë në lartësi të reja. * Unë do të doja të rekomandoja Base-camp, softuerin e largët për menaxhimin e fuqisë punëtore i cili përdoret për menaxhimin e projektit dhe ai ka karakteristika të jashtëzakonshme *. Duke përdorur këtë softuer, ne mund të krijojmë detyra që anëtarët e ekipit duhet të kryejnë. Shtë një mjet i menaxhimit të projektit i nisur nga një ekip i largët për të ndjekur përparimin e projekteve në vazhdim nën një ombrellë.

Shtë një platformë cloud që ndihmon ekipin e zhvillimit të softuerit të shikojë azhurnimet e projektit, detyrat e anëtarit të ekipit, përparimin në projekte, afatet e dorëzimit dhe bisedën në grup me ekipin e largët. Ai gjithashtu siguron një strukturë për të krijuar grupe të shumta, plane, dhe tabela kanban në platformë.

Organizatat mund të përdorin këtë mjet në organizatën e tyre për të menaxhuar punën në distancë në mënyrë efektive.

Ayushi Sharma, Konsulent i Biznesit, iFour Technolab Pvt Ltd - Kompania e zhvillimit të softuerëve me porosi
Ayushi Sharma, Konsulent i Biznesit, iFour Technolab Pvt Ltd - Kompania e zhvillimit të softuerëve me porosi

Sean Nguyen: ne komunikojmë në Slack - për menaxhimin e projektit ne përdorim Trello

Nuk mund të jetoj pa softuer të largët për menaxhimin e ekipit: Ne përdorim disa aplikacione dhe mjete për menaxhimin e ekipit në distancë - më pëlqen personalisht Trello dhe Slack, dhe skuadra është përshtatur mirë me ta. Ne u ulëm në këto sepse një pjesë e madhe e punës sonë është bashkëpunuese, dhe unë pashë që këto të jenë fleksibile dhe mjaft të forta në tiparet e tyre për të mbuluar nevojat tona. Ne të gjithë mund të komunikojmë publikisht dhe privatisht në Slack, të dërgojmë dokumente, të ndajmë fotografi, etj. Gjithmonë është kështu që është jashtëzakonisht i përshtatshëm. Ne e përdorim atë për të biseduar në të dy temat e punës dhe ato personale, është shumë e dobishme në atë mënyrë, duke ju lejuar të krijoni kanale të ndryshme për nevoja dhe tema të ndryshme. Mund të shtoni njerëz të ndryshëm në secilin kanal, kështu që është e lehtë t'i mbani gjërat. Për menaxhimin e projektit, ne përdorim Trello. Metoda Kanban që përdorin është më e mira që kam gjetur për të punuar me një ekip. Unë gjithashtu e përdor atë për projektet e mia personale, edhe nëse unë jam i vetmi në to. Ndihmon për të mbajtur gjithçka të qartë dhe të organizuar dhe të gjithë janë gjithmonë të vetëdijshëm se në cilën fazë janë njerëzit - çfarë është në zhvillim, çfarë ka përfunduar, etj.

Sean drejton Këshilltar në Internet sepse beson se të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm për çdo mundësi të ofruesit të shërbimeve në zonën e tyre. Ai është një gamer i etur dhe merr shpejtësinë e internetit pak seriozisht.
Sean drejton Këshilltar në Internet sepse beson se të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm për çdo mundësi të ofruesit të shërbimeve në zonën e tyre. Ai është një gamer i etur dhe merr shpejtësinë e internetit pak seriozisht.

Nikola Baldikov: Brosix vjen me një panel kontrolli për administratorin

Ekipi ynë ka përdorur Brosix Instant Messenger për komunikimin dhe bashkëpunimin e brendshëm të ekipit. Shtë një mjet i koduar nga fundi në fund që vjen me një Panel Kontrolli për administratorin e rrjetit, zakonisht menaxherin e kompanisë ose IT. Anëtarët e ekipit përfitojnë nga një paketë e veçorive të ndërmarrjes siç janë teksti / biseda audio / video, ndarja në ekran dhe telekomandë, transferimi i skedarëve me madhësi të pakufizuar, tabela e bardhë dhe të tjera. Administratori ka qasje në të gjitha informacionet e shkëmbyera dhe mund të kontrollojë të gjithë anëtarët dhe cilësimet e tyre. Mjeti mund të përdoret në desktop, tablet, celular dhe në internet përmes Brosix Web Client. Mund të përdoret gjithashtu në Windows, Mac, iOS, Android, Linux, etj. Ajo vjen me provë 30-ditore falas dhe një mundësi për një seancë demo.

Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
 
 Brosix

Ruben Bonan: Monday.com si softuer për menaxhimin në distancë është shumë i lehtë për t’u përdorur

Si pronar i një biznesi të vogël, menaxhimi i kohës është thelbësor për suksesin tonë. Unë kam qenë duke përdorur Monday.com si softuer për menaxhimin në distancë.

E zgjodha sepse është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe ka shumë integrime me mjete të tjera që na duhen çdo ditë (Zoom, Slack, G Suite, MailChimp, Typeform, Ads Facebook, Github ...), centralizon shumë shërbime në një platformë.

Si një agjenci e marketingut dixhital, ne kemi shumë projekte për të realizuar çdo muaj. E hëna na mundëson të krijojmë shabllone (Borde) që na ndihmojnë të prishim projekte të mëdha në shumë detyra më të thjeshta për të cilat mund të gjurmojmë kohën e kaluar në secilën prej tyre dhe në projektin e përgjithshëm.

Ndjekja e integruar në kohë na mundëson të identifikojmë më mirë detyrat ku performanca duhet të përmirësohet dhe të korrigjojmë në kohë reale kohën e nevojshme për të realizuar secilën detyrë dhe projekt. Për shkak se ne po përmirësojmë vazhdimisht Bordet tona të Hënës dhe falë funksioneve të shkëlqyera të automatizmit, projektet e reja mund të përfitojnë nga ato përmirësime automatikisht.

E hëna është magjike në një mënyrë që ne pothuajse nuk përdorim më email.

Dhe nëse keni përdorur ndonjëherë email për menaxhimin kompleks të projektit, ju e dini se si mund të bëhet shpejt një makth.

E hëna na mundëson të organizojmë të gjitha pjesët e informacionit që na duhen në një mënyrë shumë efikase dhe të qartë.

Ne nuk do të harxhojmë më kohë të kërkojmë informacion.

Ruben Bonan është Themeluesi i Marketingut Marvel, një kompani udhëheqëse në industri e Digital Digital. Përmes shërbimeve të tyre, Marketingu i Marvel ndihmon organizatat të zhvillojnë vetëdijen e tyre për markën dhe të rrisin të ardhurat e tyre duke gjeneruar drejtime me cilësi të lartë.
Ruben Bonan është Themeluesi i Marketingut Marvel, një kompani udhëheqëse në industri e Digital Digital. Përmes shërbimeve të tyre, Marketingu i Marvel ndihmon organizatat të zhvillojnë vetëdijen e tyre për markën dhe të rrisin të ardhurat e tyre duke gjeneruar drejtime me cilësi të lartë.

Shiv Gupta: Filloni të përdorni ASANA si një Mjet bashkëpunimi ekipor për menaxhimin e largët të fuqisë punëtore

Menaxhimi i largët i fuqisë punëtore vjen me një seri sfidash unike. Sidoqoftë, me mjetet e duhura të menaxhimit të projektit si Asana në vend, do të jeni në gjendje të qëndroni ende të azhurnuar dhe të lidhur me të gjithë anëtarët e ekipit tuaj. Ky mjet ofron një pamje të përbashkët të projekteve për të gjithë palët e interesuara në mënyrë që të gjithë ta kuptojnë rolin e tyre në përfundimin e projektit.

Rritësit është një agjenci e marketingut dixhital që ofron një gamë të gjerë shërbimesh nga SEO, Zhvillim Ueb, Dizajn i Uebit, E-commerce, Dizajn UX, Shërbime SEM, Punë e përkushtuar e marrjes në punë dhe nevoja të marketingut dixhital!
Rritësit është një agjenci e marketingut dixhital që ofron një gamë të gjerë shërbimesh nga SEO, Zhvillim Ueb, Dizajn i Uebit, E-commerce, Dizajn UX, Shërbime SEM, Punë e përkushtuar e marrjes në punë dhe nevoja të marketingut dixhital!

Alicia Hunt: Koan u jep skuadrave mundësinë për të drejtuar rezultate të jashtëzakonshme

Koan është mënyra e thjeshtë, bashkëpunuese për të menaxhuar qëllimet dhe OKR-të në çdo organizatë. Shtë një platformë e bazuar në SaaS që fuqizon ndërmarrjet e largëta për të forcuar proceset strategjike dhe vazhdimisht të përmbushë objektivat. Si platformë moderne e udhëheqjes, Koan u jep skuadrave mundësinë për të drejtuar rezultate të jashtëzakonshme përmes shtrirjes, transparencës dhe përgjegjësisë.

Alicia Hunt, Drejtore e marketingut në Koan
Alicia Hunt, Drejtore e marketingut në Koan
 
 Koan

Andrei Vasilescu: Basecamp ka një sistem të jashtëzakonshëm të administrimit të doucment

Basecamp është një zgjidhje e mahnitshme për menaxhimin e fuqisë punëtore në distancë pa probleme dhe kjo është arsyeja pse përdoret shumë nga bizneset dhe agjensitë e shumta. Ky program shumë-funksional është jashtëzakonisht i dobishëm për bashkëpunimin në ekip në mënyrë që të menaxhojë projektet dhe punonjësit nga distanca. Ky mjet ofron një shumëllojshmëri të karakteristikave të tilla si listat për të bërë, bordet e mesazheve, pyetjet e kontrollit, menaxhimin e detyrave, raporte të ndryshme etj. Ky mjet ju ndihmon të mbani shënimet e secilës prej fuqisë punëtore tuaj në distancë dhe çdo lëvizje të projekteve tuaja. Me ndihmën e këtij softueri të largët, ju mund të monitoroni dhe drejtoni me efikasitet projektet dhe punonjësit tuaj për të arritur suksesin e kërkuar në kohë. Përveç kësaj, Basecamp ka një sistem të jashtëzakonshëm të menaxhimit të doucment i cili ju mundëson të siguroni, shpërndani, ruani dhe transferoni dokumentet tuaja të rëndësishme sipas dëshirës tuaj. Bordet e tij të mesazheve ju lejojnë të bëni dhe kategorizoni bisedat tuaja me anëtarët e ekipit tuaj të largët. Mund të futni skedarë imazhi, të rregulloni postimet tuaja dhe t'i kufizoni ato për njerëzit e zgjedhur. Tipari i pyetjeve të kontrollit të këtij mjeti ju lejon të bëni pyetje ekipit tuaj dhe kjo kursen kohën për takime të hollësishme të ekipit. Sistemi i gjithanshëm i raporteve ju ndihmon të qëndroni në krye të statusit të projektit tuaj dhe punonjësve të largët në kohë reale. Basecamp është një nga zgjidhjet më të dobishme të menaxhimit në distancë të largët deri më tani.

Autori, Andrei Vasilescu, është një ekspert i njohur i marketingut dixhital dhe CEO në faqen e internetit të kuponave në emrin e DontPayFull. Ai po ofron shërbime të marketingut dixhital për kompani të ndryshme ndërkombëtare dhe kuponë të ndryshëm në internet të markave të ndryshme për vite.
Autori, Andrei Vasilescu, është një ekspert i njohur i marketingut dixhital dhe CEO në faqen e internetit të kuponave në emrin e DontPayFull. Ai po ofron shërbime të marketingut dixhital për kompani të ndryshme ndërkombëtare dhe kuponë të ndryshëm në internet të markave të ndryshme për vite.

Ian Reid: ekipe të largëta janë të lidhur dhe të angazhuar duke përdorur softuer të besueshëm multitasking si Monday.com

Një sistem i tillë operativ i punës mbështet gjithë menaxhimin gjatë gjithë kohës. Si zhvillues i softuerit, menaxhimi i rrjedhës së punës nga organizata e stafit në monitorimin e produktivitetit u bë i lehtë duke përdorur një mjet të sistemit. Gjatë viteve të aplikimeve të sistemit, shkathtësia e tij për t'u integruar me mjete të tjera ka siguruar një përvojë të qetë në bashkëpunimin ekipor. Kjo lejon transparencë në mbikëqyrjen e detyrave dhe gjurmimin e dërgesave të realizuara individualisht ose nga anëtarët e ekipit. Megjithëse konsiderata më e rëndësishme në zgjedhjen e softuerit të duhur është funksionaliteti i tij për tu përshtatur me kulturën e punës dhe strukturën organizative të kompanisë.

Ian Reid, Shef i Administratës
Ian Reid, Shef i Administratës

Comments (0)

Lini një koment