Mjetet më të dobishme të punës në distancë: 30+ këshilla të ekspertëveQëndrimi produktiv ndërsa punoni në distancë mund të jetë sfiduese, veçanërisht për telektorët e rinj. Sidoqoftë, ka mjaft mjete dhe mashtrime që mund të ndihmojnë çdo lloj organizate të lulëzojë edhe me distancën.

Shumë kompani po përdorin mjete standarde siç janë platforma Slack, një  Llogari Google Drive‌  me suitat e  Google Docs‌  ose aplikacionet shumë të njohura të internetit Trello.

Ne i kërkuam komunitetit këshillat e tyre më të mira për mjetet e largëta të punës për të ditur më shumë rreth produktivitetit efektiv të detyrave të telekomunikacionit!

A jeni duke punuar në distancë për ca kohë, a keni identifikuar një mjet që është më i dobishëm për të qenë produktiv nga një zyrë në shtëpi?

Patricia J .: përdorni një kohëmatës dhe dilni jashtë!

Unë kam punuar nga shtëpia tani për mjaft kohë. It'sshtë ajo ku unë blog dhe bëj pjesë të tjera dhe bobs nëpër internet. Kur fillova udhëtimin tim në shtëpi, do të jem i sinqertë, isha pak i mërzitur. Si do të përqendrohem? A do të mërzitem apo do të ndjehem i boksuar? Gjatë orarit të jashtëm, gjeta zakon dhe shumica e ditëve nuk kam ndonjë problem, por më kërkoi ca kohë.

Dy këshillat e mia më të mëdha për ruajtjen e produktivitetit gjatë punës nga shtëpia përfshijnë:

  • Përdorni një kohëmatës! Mund të tingëllojë e çalë, por të më dëgjosh. Të gjithë mund të përqendrohen për shkallë të ndryshme kohe. Për mua personalisht, sa më të shkurtër të jenë ngjyrosjet, aq më mirë. Zakonisht shkoj për një kohëmatës 20 ose 30 minutash, duke bërë pushime 5-minutëshe midis atyre pjesëve të kohës. Kjo më lejon të shkoj në biznes dhe unë gjithashtu e di se nuk do të zgjasë shumë para se të mund të ngrihem dhe të derdh një filxhan çaj, për shembull.
  • Dil jashtë! Nuk mund ta them sa duhet. Një nga sfidat më të mëdha për të punuar nga shtëpia është të ndjeheni si një vetmitar. Më pëlqen të shkoj për një rrotullim të shkurtër rreth bllokut për të pastruar kokën dhe për të marrë gjakun tim që rrjedh.
Emri im është Patricia J. dhe unë jam një çiklist me përvojë, si dhe një ekspert i shëndetit dhe fitnesit. Unë i ndaj njohuritë e mia në www.pedallovers.com.
Emri im është Patricia J. dhe unë jam një çiklist me përvojë, si dhe një ekspert i shëndetit dhe fitnesit. Unë i ndaj njohuritë e mia në www.pedallovers.com.

Samantha Warren: Toggl ju ndihmon të ndiqni kohën tuaj

Toggl është një aplikacion për ndjekjen e kohës dhe zgjerimin e shfletuesit. Puna nga shtëpia mund të jetë e vështirë sepse e bën më të vështirë ndarjen e kohës së punës nga koha e lojës. Toggl ju ndihmon të ndiqni kohën tuaj dhe ajo mban një regjistër për t'ju treguar sa kohë keni shpenzuar në secilën detyrë. Zgjatja e shfletuesit është jashtëzakonisht e përshtatshme. Ju mund të filloni të gjurmoni kohën pa hapur faqen e internetit Toggl.

kunj

Si një shkrimtar i pavarur, e kam gjetur Toggl jashtëzakonisht të dobishëm si për menaxhimin e kohës ashtu edhe për qëllimet e faturimit. Me Toggl, nuk kam pse të mendoj se sa kohë kam shpenzuar në një punë. Nëse po e ngarkoj klientin tim për orë, unë lehtë mund t'i referohem logit tim Toggl për të parë sa orë për të vendosur në faturë. Toggl gjithashtu më ndihmon të ruaj një ekuilibër të mirë të punës dhe jetës, edhe pse jam duke punuar nga shtëpia. Nëse shoh se sa kohë kam kaluar duke punuar çdo ditë, unë e di se kur të bëj pushime ose e quaj se pushon për ditën.

Samantha Warren është një shkrimtare e pavarur dhe blogere e vetë-përmirësimit me origjinë nga Florida. Ajo pëlqen të shkruajë për rritjen personale, Wellness dhe këshilla për produktivitetin për punëtorët në distancë.
Samantha Warren është një shkrimtare e pavarur dhe blogere e vetë-përmirësimit me origjinë nga Florida. Ajo pëlqen të shkruajë për rritjen personale, Wellness dhe këshilla për produktivitetin për punëtorët në distancë.

Freya Kuka: E dëgjueshme ju lejon të mbani çdo lloj përmbajtje në një vend

Unë përdor Airtable gjatë gjithë kohës si një punëtor në distancë dhe është gjëja më e mirë që kam zbuluar ndonjëherë. Kjo ju lejon të mbani çdo lloj përmbajtjeje që mund të mendoni për të gjitha në një vend.

Gjithçka nga postimi i ideve tek kontaktet mund të futet në këtë mjet. Ato kanë modele të ndryshme të hapësirës së punës që janë jashtëzakonisht fleksibël ndaj LLOJIT të të dhënave që dëshironi të ruani. Mund të jetë gjithçka nga një spreadsheet në një bazë të dhënash me rrjetin, kalendarin, formën, galerinë dhe pamjet e tjera për të zgjedhur. Gjithashtu ka blloqe që mund t’i shtoni në çdo vend pune.

Më pëlqen ta mendoj atë si një bazë të dhënash për krijimin e faqeve që mund t'i përshtatet çdo nevojë, në çdo kohë.

Airtable
Freya Kuka, blogerja e financave personale dhe themeluesi i Mbledhjes së entsentave: Freya u mëson lexuesve se si të rriten të ardhurat e tyre pasive, të kursejnë para, të riparojnë kredinë e tyre dhe të menaxhojnë borxhin në blogun e saj personal të financave
Freya Kuka, blogerja e financave personale dhe themeluesi i Mbledhjes së entsentave: Freya u mëson lexuesve se si të rriten të ardhurat e tyre pasive, të kursejnë para, të riparojnë kredinë e tyre dhe të menaxhojnë borxhin në blogun e saj personal të financave

Erico Franco: Zoom është mjeti i përsosur për punë në distancë

Zmadhimi (zoom.us) është mjeti i përsosur për punë në distancë. Zoom është një platformë profesionale dhe e shfaqur video konferencë.

Zmadhimi është i dobishëm për takimet e dy pjesëmarrësve dhe gjithashtu për videokonferencat më të mëdha, me deri në 25 persona. Zoom dyqanet regjistrimet e plota të takimeve në re që më pas mund të dërgohen automatikisht me email. Ai gjithashtu mbështet të gjithë sistemet operative dhe teknologjitë si Windows, Mac, iOS, Android, BlackBerry, Linux, Zoom Rooms dhe H.323 / SIP

Një tipar tjetër interesant është të jeni në gjendje të integroheni me Kalendarin Google dhe të shtoni linqet e takimit për të ftuar automatikisht që krijohen direkt në kalendarin tuaj!

Zoom.us
Unë jam një inxhinier elektrik dhe menaxher i marketingut hyrëse në Digital Agjencia de Marketing
Unë jam një inxhinier elektrik dhe menaxher i marketingut hyrëse në Digital Agjencia de Marketing

Sam Williamson: xhoko është ende mjeti numër një

Unë besoj se xhoko është akoma mjeti numër një i komunikimit të brendshëm për ekipe të çdo madhësie që janë duke punuar nga distanca. Lehtësia e përdorimit, shpejtësia dhe thjeshtësia e xhoko është e pakrahasueshme, dhe versioni falas i mjetit është mjaft gjithëpërfshirës për shumicën e ekipeve.

Ekzistojnë një numër shtesash që janë krijuar për xhoko që e bëjnë atë edhe më të dobishme - për shembull, ekziston një mundësi për të marrë vetëm njoftime për lloje të caktuara të mesazheve, kështu që ju njoftoheni vetëm kur dërgohet një lloj i caktuar i mesazhit . Kjo është shumë e dobishme për secilin që po punon nga distanca dhe po lufton të qëndrojë i përqendruar.

xhoko
Sam Williamson është bashkëthemelues dhe drejtues i marketingut për CBDiablo në Mbretërinë e Bashkuar
Sam Williamson është bashkëthemelues dhe drejtues i marketingut për CBDiablo në Mbretërinë e Bashkuar

Mark Webster: Kalendari i Google ka disa mjete me të vërtetë të fuqishme produktiviteti të ndërtuara brenda

Shumica e njerëzve ndoshta janë të vetëdijshëm dhe madje mund të përdorin tashmë kalendarin e Google, megjithatë, ajo që mund të mos e dini është se ka disa mjete me të vërtetë të fuqishme produktiviteti të ndërtuara në të cilat e bëjnë atë më shumë sesa thjesht një aplikacion të thjeshtë kalendarik.

Për shembull, a e dini se nëse i dërgoni dikujt një ftesë për kalendar, ajo ftesë do të përmbajë gjithashtu një lidhje të Takimeve Google që mund të përdorni për të kërcyer menjëherë në një telefonatë, pa u gënjyer rreth krijimit të një dhome ose duke u përpjekur të kontaktoni njëri-tjetrin detajet? Kjo është një nga karakteristikat e shumta që kursen ton në kohë dhe është anashkaluar me të vërtetë për sa i përket produktivitetit.

Kalendari Google
Mark Webster është bashkëthemelues i Haker autoriteti, një kompani udhëheqëse e shkollës në internet për edukimin e marketingut. Përmes kurseve të tyre të trajnimit me video, blog dhe podcast javor, ata edukojnë tregtarët fillestarë dhe ekspertë njësoj. Shumë prej 6,000 studentëve të tyre kanë marrë bizneset e tyre ekzistuese në ballë të industrive të tyre, ose kishin dalje shumë milionëshe.
Mark Webster është bashkëthemelues i Haker autoriteti, një kompani udhëheqëse e shkollës në internet për edukimin e marketingut. Përmes kurseve të tyre të trajnimit me video, blog dhe podcast javor, ata edukojnë tregtarët fillestarë dhe ekspertë njësoj. Shumë prej 6,000 studentëve të tyre kanë marrë bizneset e tyre ekzistuese në ballë të industrive të tyre, ose kishin dalje shumë milionëshe.

Mira Rakicevic: Hubstaff është i domosdoshëm për punë në distancë

Në kompaninë tonë, unë përdor një mjet të menaxhimit në distancë të quajtur Hubstaff i cili mund të gjurmojë produktivitetin e punonjësve bazuar në kontributin e tyre, pa pushtuar intimitetin e tyre. Kështu që është e lehtë të gjesh tendencat për të optimizuar orët e tyre të punës me ato kur ato janë më produktive. Ai gjithashtu ndihmon në gjurmimin e produktivitetit të anëtarëve të tjerë të ekipit për të siguruar që askush nuk po zvogëlohet, dhe të gjithë janë mesatare me rezultate të ngjashme të produktivitetit në baza ditore.

Ju mund të përdorni një statistikë të detajuar që mund t'ju ndihmojë të merrni një ide më të mirë për zakonet e punës së një punonjësi. Disa preferojnë të mos ndalen për 12 orë rresht për disa ditë dhe të marrin një ditë pushimi në fund të javës. Të tjerët do të punojnë në ndërrime mikro, siç jam unë, edhe gjatë fundjavave dhe festave.

Hubstaff lejon menaxherët të qëndrojnë në një mendje me punën e brendshme të kompanisë, edhe kur punonjësit janë duke punuar në distancë nga e gjithë bota.

Hubstaff
Pas marrjes së një masteri në Filologji Angleze, një dashuri për fjalët dhe një pasion për librat e frymëzuan Mira që të bëhet një shkrimtar i përmbajtjes. Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet e rimodelimit kanë qenë gjithmonë kalimi i saj i preferuar, ajo vendosi të kombinojë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë.
Pas marrjes së një masteri në Filologji Angleze, një dashuri për fjalët dhe një pasion për librat e frymëzuan Mira që të bëhet një shkrimtar i përmbajtjes. Meqenëse projektet DIY dhe përpjekjet e rimodelimit kanë qenë gjithmonë kalimi i saj i preferuar, ajo vendosi të kombinojë të dy dhe të fillojë një sit të dedikuar për përmirësimin e shtëpisë.

Naheed Mir: Koha e shpëtimit gjurmon zakonet tuaja të vërteta

Aplikacione të ndryshme janë në dispozicion për të siguruar produktivitetin gjatë punës nga shtëpia, por aplikacioni im i preferuar është Koha e Shpëtimit. Ndihmon për të rritur produktivitetin tuaj. Zakonisht gjurmon zakonet tuaja të vërteta. Për më tepër, nuk mund të ndryshoni praktikat tuaja derisa të kuptoni se cilat janë ato. Koha e shpëtimit është një instrument që regjistron aplikimet që përdorni, faqet që vizitoni dhe pushimet që ju merrni gjatë punës. Në atë mënyrë, ju mund të shihni saktësisht se si keni investuar energjinë tuaj në PC. Koha e Shpëtimit gjithashtu mund të bllokojë faqet e internetit që ju largojnë vëmendjen kur punoni dhe ju ndihmojnë të përcaktoni objektivat tuaja. Kështu që përpara se ta përdor, zakonisht bëj punën time të përditshme në rreth 12 orë. Pas fillimit të përdorimit të saj, unë arrij të bëj të njëjtën sasi pune në 7 orë. Kështu më ka ndihmuar shumë të jem produktiv dhe të përqendrohem më shumë në punën time, në vend që të shpërqendroj këtu dhe atje.

Koha e shpëtimit
Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *.
Emri im është * Naheed Mir * dhe unë jam pronar i * Rugknots *.

Thomas Bradbury: Paketa Google Docs nuk kërkon asnjë përpjekje për të filluar

Ekzistojnë shumë mjete që përqendrohen në ndihmën e punëtorëve të largët të jenë më efikas në detyrat që duhet të bëjnë, duke siguruar gjithashtu një komunikim të lehtë midis të gjithë stafit. Disa prej këtyre mjeteve u mungojnë veçoritë thelbësore që janë thelbësore për produktivitetin e një ekipi të largët.

Personalisht, konstatoj se suita e  Google Docs‌  është zgjidhja më e mirë e punës në distancë e disponueshme sot. Mjetet janë të lira për t'u përdorur nga i gjithë ekipi dhe me të vërtetë nuk duhet asnjë përpjekje për të filluar. Një menaxher në një ekip të largët mund të krijojë dokumente në platformë dhe pastaj të ndajë aksesin tek anëtarët e ekipit. Kjo lejon që i gjithë ekipi të punojë së bashku në dokumente, ose mbase të aksesojë dhe azhurnojë një listë për të bërë.

Bottom Line:  Google Docs‌  është një nga platformat më të mira për ekipe të largëta për t'u përdorur.

Suite Google Docs
Thomas Bradbury, Drejtor Teknik në [GetSongkey]
Thomas Bradbury, Drejtor Teknik në [GetSongkey]

Tom De Spiegelaere: Focus Boost është vetëm një mjet i thjeshtë që përdor për aplikimin e teknikës Pomodoro

Shpërqendrimet janë rruga e rregullimit të punës nga shtëpia. Për ta pushtuar këtë, unë kam zbatuar teknikën * Pomodoro * në rutinën time të përditshme të punës. Shtë një ide e thjeshtë, ku ju e ndani punën tuaj në blloqe kohore të kohës alternative të punës dhe kohës së pushimit. Zakonisht është 25 minuta punë dhe 5 minuta pushim, edhe pse mund ta rregulloni këtë në çfarëdo mënyre që ju pëlqen.

Kjo fluks pune me të vërtetë më lejon të kem atë fokus lazer për 25 minuta drejt. Vendosja e vetes në atë pozicion ku unë jam në kurth në thelb në modalitetin e punës për 25 minuta, ka eliminuar shpërqendrimet drastike. * Unë nuk e marr më telefonin tim sa herë që ka një tingull njoftimi. * Ne të gjithë e dimë se një njoftim i vetëm mund të na hedhë në një vrimë lepuri të lëvizjes në internet.

Focus Boost është vetëm një mjet i thjeshtë që përdor për aplikimin e teknikës Pomodoro. Më thotë kur fillojnë dhe mbarojnë kohët e punës time dhe koha e pushimit. * Prishja e fluksit të punës në pjesë të kohës inkurajon produktivitetin në zyrën e shtëpisë *, veçanërisht pasi që mund të keni shumë shpërqendrime kur jeni në shtëpi.

Focus Booster app
Unë jam një tregtar dixhital në Brisbane, Australi. Më pëlqen ndërtimi i projekteve për tërë këtë faqe në internet. Bashkëpunimi është sekreti im, të punosh me njerëz që kanë aftësi plotësuese është tepër e fuqishme!
Unë jam një tregtar dixhital në Brisbane, Australi. Më pëlqen ndërtimi i projekteve për tërë këtë faqe në internet. Bashkëpunimi është sekreti im, të punosh me njerëz që kanë aftësi plotësuese është tepër e fuqishme!

Lee Savery: Monday.com ju lejon të ndërtoni fluks pune

Si një agjenci  SEO,‌  ne përdorim mjete që mund të arrihen nga kudo. Një mjet i tillë është Monday.com. Mjeti i menaxhimit të projektit ju lejon të ndërtoni flukset e punës për punën që ne përfundojmë për klientët e cila azhurnohet drejtpërdrejt për të parë të gjithë përdoruesit. Shtë e lehtë të ngarkoni skedarë, të azhurnoni statuset e detyrave dhe të bashkëpunoni falë ndërfaqes për përdorim të lehtë. Karakteristika e shkëlqyer e Javës time i vë të gjitha detyrat tuaja në një menu në të gjitha bordet, duke lejuar përdoruesit të vazhdojnë me ngarkesën e tyre të plotë të punës.

Monday.com
Lee Savery është një ekzekutiv i përmbajtjes për SEO dhe PPC Agency Ricemedia, ku ai mbështet bizneset me marketingun e përmbajtjes së tyre për të ndërtuar një audiencë, për të rritur renditjen dhe për të sjellë konvertime.
Lee Savery është një ekzekutiv i përmbajtjes për SEO dhe PPC Agency Ricemedia, ku ai mbështet bizneset me marketingun e përmbajtjes së tyre për të ndërtuar një audiencë, për të rritur renditjen dhe për të sjellë konvertime.

Angela Vonarkh: Trello më ndihmoi të organizoja procesin e punës të të gjithë ekipit editorial

Unë jam duke mbajtur pozicionin e Menaxherit të Përmbajtjes për më shumë se 3 vjet dhe kjo është hera e parë që i gjithë ekipi im kaloi në punë në distancë. Si drejtues i ekipit, unë duhej të veproja shpejt dhe të organizoja proceset e përshtatshme të punës dhe komunikimit me ekipin tim. Kam ardhur me të gjithë listën e mjeteve të dobishme, por më e dobishmja prej tyre është Trello.

Shtë një aplikim i bazuar në internet që ndihmon në organizimin e projekteve në borde, krijimin e detyrave për anëtarët e ekipit dhe ndjekjen e përparimit të tyre. Trello ndihmon të jesh produktiv nga një zyrë në shtëpi, të shikosh ngarkesën tënde të punës për ditën, takime dhe thirrje të ardhshme, të menaxhosh kohën dhe të jepesh përparësi detyrave. Ky është një mjet vizual, kështu që secili person mund të krijojë hapësirën e vet, të zgjedhë letër-muri dhe ngjitëse për ta bërë punën më të këndshme. Shtë motivuese për të parë të gjitha detyrat që keni kryer dhe ju bën të ndjeheni një anëtar i vlefshëm i ekipit. Për më tepër, Trello mund të sinkronizohet me mjete të tjera të dobishme si Google Drive, Google Calendar, Jira, Slack, DropBox, dhe të tjerët. Trello më ndihmoi të organizoja procesin e punës të të gjithë ekipit editorial, të plotësoja të gjitha afatet dhe të qëndroja produktiv në shtëpi.

Trello
Angela Vonarkh është një menaxher i lartë i përmbajtjes në TheWordPoint - një kompani që ofron shërbime të përkthimit për individë dhe biznese në më shumë se 50 gjuhë.
Angela Vonarkh është një menaxher i lartë i përmbajtjes në TheWordPoint - një kompani që ofron shërbime të përkthimit për individë dhe biznese në më shumë se 50 gjuhë.

Majid Fareed: G-drive është një mjet i thjeshtë për ruajtjen e cloud dhe ndarjen e skedarëve

G-drive është një mjet i thjeshtë për ruajtjen e cloud dhe ndarjen e skedarëve para se të punoni në distancë unë nuk e dija rëndësinë e saj. Por për punën në distancë, është një mjet thelbësor sepse mund të ndajmë skedarë më të mëdhenj. Ne madje mund të transmetojmë video pa i shkarkuar.

Google Drive
Majid Fareed
Majid Fareed

Carla Diaz: rregullimi i orarit tim të punës mund të më ndihmojë të pushoj

Kam gjetur që mjetet që njerëzit përdorin për të përmirësuar produktivitetin kur punojnë në distancë ndryshojnë për secilin person. Meqenëse disa njerëz preferojnë të punojnë me strukturë, dhe të tjerët preferojnë më shumë fleksibilitet, secili person mund të gjejë vlerë në aspekte të ndryshme të punës nga shtëpia. Personalisht, zbuloj se pak më shumë liri se jeta e zyrës më ndihmon të jem më produktive. Në vend që të bëj një orë specifike në kohën e duhur dhe të filloj punën në një moment specifik, më pëlqen të gjykoj gjendjen time në ditë dhe ta rregulloj atë. Po, afatet për detyrat ndonjëherë mund të mos lejojnë këtë sistem, por kur kjo ndodh thjesht duhet të uleni dhe të punoni, ndonjëherë me ditë. Por kur detyrat tuaja e lejojnë atë, të kesh një liri shtesë dhe aftësi për të lëvizur disa punë në një ndërrim nate me të vërtetë mund të ndihmojë me motivimin. Ne të gjithë jemi njerëzorë, dhe disa ditë janë shumë më të vështira për t'u punuar se të tjerët. Kam zbuluar që thjesht rregullimi i orarit tim të punës mund të më ndihmojë të çlodhem kur trupi im ka nevojë për të dhe më pas ta përdor atë për të më forcuar kur duhet të jem produktiv. Siç e përmenda, kjo nuk funksionon për të gjithë. Disa njerëz mund të kenë nevojë për kalendarët dhe të caktojnë orë për secilën detyrë, por unë kam gjetur metodat e mia të jenë shumë më të mira për mënyrën se si punoj.

Pasioni i Carla për të dhëna dhe copëza teknike e çoi atë të bashkë-krijojë Kërkimin Broadband. Ajo beson se interneti duhet të jetë një e drejtë njerëzore dhe vullnetarë në strehën e saj lokale të kafshëve në kohën e lirë.
Pasioni i Carla për të dhëna dhe copëza teknike e çoi atë të bashkë-krijojë Kërkimin Broadband. Ajo beson se interneti duhet të jetë një e drejtë njerëzore dhe vullnetarë në strehën e saj lokale të kafshëve në kohën e lirë.

Leah de Souza: lidhja më e mirë në internet që biznesi juaj mund të lejojë

Pas 10 vjetësh me drejtimin e një zyre me tulla dhe llaç dhe qendër stërvitore, vendosa të zhvendosem në një zyrë shtëpie. Tani kam pasur një zyrë shtëpie për 6 vjet dhe shoh vetëm klientë për takime të planifikuara, trajnime dhe stërvitje.

Mjeti # 1 që ju nevojitet për një zyrë në shtëpi është lidhja më e mirë në internet që biznesi juaj mund të lejojë. Mos blini një paketë në internet për përdorim tipik në shtëpi. Duke pasur parasysh që të gjitha mjetet tuaja të zyrës do të jenë të bazuara në cloud, gjëja e fundit për të cilën dëshironi të mendoni është paaftësia për të lëvizur sa më shpejt që kërkojnë biznesin tuaj dhe klientët. Sidomos tani që ne të gjithë po bëjmë më shumë thirrje video dhe marketing në bazë të videove, është e rëndësishme për konsulentët si unë të lëvizin pa probleme nga thirrjet video deri në hapjen e 10 aplikacioneve menjëherë për të hyrë në ruajtjen time në internet. Unë paguaj për shpejtësinë e internetit që kërkon biznesi im, jo ​​shtëpia ime. Dhe ia vlen plotësisht.

Një sipërmarrës me kohë të plotë për 16 vjet, unë zotëroj 2 biznese: www.leahdesouza.com - Programet e trainimit për sipërmarrësit, drejtuesit e biznesit dhe individët me arritje të larta www.trainmarconsulting.com - një konsulencë për zhvillimin e talenteve e cila ka trajnuar dhe trainuar mijëra ndërkombëtarisht
Një sipërmarrës me kohë të plotë për 16 vjet, unë zotëroj 2 biznese: www.leahdesouza.com - Programet e trainimit për sipërmarrësit, drejtuesit e biznesit dhe individët me arritje të larta www.trainmarconsulting.com - një konsulencë për zhvillimin e talenteve e cila ka trajnuar dhe trainuar mijëra ndërkombëtarisht

Derek Gallimore: Skype ofron një mënyrë të arritshme për mua për të bashkëvepruar me ekipin tim të jashtëm

Komunikimi është shumë i rëndësishëm ndërsa punoni në distancë, dhe Skype siguron një mënyrë të arritshme për mua për të bashkëvepruar me ekipin tim të jashtëm, si dhe klientë të ardhshëm gjatë punës nga shtëpia. Skype ruan pozicionin e tij si një nga platformat më të larta të mesazheve ndër vite, dhe për një arsye. -Shtë miqësor me celularin, është falas, por kur duhet të përfitoni nga ofertat e tij premium, është e lirë.

Si dikush që shkon në disa takime në ditë, kredia në Skype më ka kursyer më shumë se një herë. Më lejon të telefonoj celularë ndërkombëtarisht me një çmim të lirë. Në krahasim me kreditë e zakonshme për celular, kredia Skype ju jep pothuajse tetë orë thirrje në SHBA, për një çmim të vogël prej 10 dollarë. Tipari i tij për ndarjen në ekran është gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të paraqitur ide dhe për të përmirësuar bashkëpunimet brenda ekipit tim dhe klientëve të ardhshëm.

skype
Përzierja e përvojës së gjerë të biznesit ndërkombëtar dhe të udhëtimit do të thotë që burimet e jashtme i erdhën relativisht natyrshëm atij. Derek ka qenë në biznes për mbi 20 vjet, duke dhënë shërbime të jashtme për më shumë se shtatë vjet, dhe ka jetuar në Manila, Filipine - kryeqyteti i jashtëm i botës - për më shumë se tre vjet.
Përzierja e përvojës së gjerë të biznesit ndërkombëtar dhe të udhëtimit do të thotë që burimet e jashtme i erdhën relativisht natyrshëm atij. Derek ka qenë në biznes për mbi 20 vjet, duke dhënë shërbime të jashtme për më shumë se shtatë vjet, dhe ka jetuar në Manila, Filipine - kryeqyteti i jashtëm i botës - për më shumë se tre vjet.

Jennifer: Basecamp është në thelb menaxhim i projekteve dhe softuer bashkëpunimi ekipor

Ndërsa të gjithë jemi duke punuar nga distanca nga shtëpia është thelbësore të qëndrojmë produktivë në këto kohë krize. Njerëzit shpesh mendojnë se asgjë nuk mund të jetë më mirë sesa të punoni nga shtëpia, por ata shpesh harrojnë se produktiviteti është shqetësimi kryesor i shumicës së punëdhënësve. Ka shumë mjete të rëndësishme në dispozicion për ne, punëtorë të largët. Basecamp është një zgjedhje e njohur softuerësh në mesin e menaxherëve, ekipeve, freelancerve dhe agjencive për funksionalitetin e tij të thjeshtë, dizajnin e pastër dhe përdorshmërinë elegante. Në thelb është menaxhimi i projekteve dhe programi i bashkëpunimit ekipor që ndihmon në menaxhimin e projekteve dhe komunikimin me punëtorët e tjerë. Ajo ofron karakteristika dhe mjete të ndryshme për shkëmbimin e ideve, organizimin e bisedave, dhe mbajtjen e të gjithëve në të njëjtën faqe gjatë gjithë projektit (provë).

Basecamp
Jennifer, Redaktor në Etia.com, ku ne kemi dijeni për komunitetin e udhëtimeve me informacionin më të fundit mbi Etias dhe arsim tjetër të lidhur me udhëtimin.
Jennifer, Redaktor në Etia.com, ku ne kemi dijeni për komunitetin e udhëtimeve me informacionin më të fundit mbi Etias dhe arsim tjetër të lidhur me udhëtimin.
 
 Etia

Trello me të vërtetë ndihmon për të koordinuar ekipin

Trello, pa dyshim. Më pëlqen të jem në gjendje të organizoj projekte, dhe me të vërtetë ndihmon në koordinimin e ekipit. Slack është i shkëlqyeshëm edhe për comms, por unë nuk mund të jetoja pa Trello.

Trello
Kevin Miller, Themelues dhe CEO, Kundër Fjala
Kevin Miller, Themelues dhe CEO, Kundër Fjala

Alan Silvestri: emaili është i kërkueshëm, i shkëlqyeshëm për bashkëngjitje, të gjithë i kanë

Shkolla e vjetër këtu, por mjeti që përdor më së shumti është email i thjeshtë. Kërkohet, e shkëlqyeshme për bashkëngjitjet, VERDON tashmë e ka atë. Gmail në veçanti është i mbushur me karakteristika. Mund të mos jetë gjëja më e fundit dhe më e madhe, por është e besueshme dhe unë e përdor atë vazhdimisht.

Alan Silvestri, themeluesi i Rritjes Gorilla, një agjenci që ofron lidhje të ndërtesave me cilësi të lartë, pa dërrasa për kompanitë SaaS. Rritja Gorilla lindi nga ideja që produktet dhe përmbajtja e shkëlqyeshme meritojnë të gjenden.
Alan Silvestri, themeluesi i Rritjes Gorilla, një agjenci që ofron lidhje të ndërtesave me cilësi të lartë, pa dërrasa për kompanitë SaaS. Rritja Gorilla lindi nga ideja që produktet dhe përmbajtja e shkëlqyeshme meritojnë të gjenden.

Gjeneral Ariton: nuk mund të bëni pa Google Drive

Kam gati 10 vjet që punoj në internet si shkrimtar i pavarur‌ dhe kam përdorur platforma të ndryshme si Slack, Asana, Trello. Megjithëse ato janë të gjitha të dobishme për organizimin e detyrave, komunikimin dhe për shkëmbimin e dokumenteve, unë do të thoja se një mjet që nuk mund të bëj pa do të jetë Google Drive (përfshirë dokumente, fletë, etj). Nuk është vetëm pjesa e emailit e saj, por ndarja e çdo dokumenti është kaq e lehtë. Thjesht mund të dërgoni një lidhje dhe të gjithë mund ta shohin skedarin, ta komentojnë atë ose ta ndryshojnë atë. Ju gjithashtu mund të keni një dhomë bisede të vogël në anën tjetër, nëse të dy jeni në internet. Kjo ju kursen nga sherri i shkarkimit të skedarëve dhe mbajtja e tyre në hard drive tuaj. Pjesa e poshtë është se ju duhet të jeni një përdorues i regjistruar ose të keni një Gmail për të hyrë në të dhe që ju keni vetëm 50 GB falas për t'u përdorur. Por atëherë kjo është gjithashtu më shumë se sa duhet.

Google Drive
Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.
Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një rekord vit, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë dhe një shkrimtar e pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.

Neha Naik: Smartsheet mund të ndihmojë rekrutuesit në raportimin, produktivitetin, menaxhimin e kohës dhe planifikimin e tyre

Smartsheet është një tjetër mjet i njohur për menaxhimin e projektit në internet që mund të ndihmojë rekrutuesit me raportimin, produktivitetin, menaxhimin e kohës dhe planifikimin e tyre. Ajo vjen me një numër karakteristikash që e bëjnë atë një nga mjetet më të mira në treg.

Smartsheet përmban një ndërfaqe si spreadsheet për të ndihmuar ekipet të bashkëpunojnë, të planifikojnë projekte dhe të menaxhojnë detyrat. Tabela është e lehtë për t’u përdorur dhe lejon një menaxhim vizual të afatit kohor, shkëmbimin e diskutimeve bashkëpunuese dhe diskutimet, dhe rrjedhën e automatizuar të punës.

Funksionet kryesore të softuerit përfshijnë planifikimin, ndjekjen, automatizimin dhe raportimin mbi punën. Ai gjithashtu mund të menaxhojë përmbajtje dhe dokumente, të gjenerojë piketa të projektit dhe të përmirësojë komunikimin me email dhe chat live. Smartsheet lehtë mund të integrohet me softuer të tjerë, përfshirë  Google Apps,‌  Box dhe  Salesforce.‌  Smartsheet ofron disa plane çmimesh. Plani individual kushton 14 dollarë për përdorues / muaj dhe përfshin 10 fletë, disa veçori bashkëpunimi, disa integrime. Plani i biznesit është 25 dollarë për përdorues / muaj dhe përfshin 100 fletë / përdorues, më shumë veçori dhe integrime. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një plan të ndërmarrjeve me porosi.

Smartsheet
Neha Naik, Drejtore Menaxhuese, RekrutëGyan
Neha Naik, Drejtore Menaxhuese, RekrutëGyan

Annie Albrecht: Kivi rrit Gmail dhe i bën Google Apps si Docs, Sheets dhe Slides të punojnë së bashku pa probleme

Google Suite është bukë dhe gjalpë e çdo punonjësi në distancë. Ai e bën bashkëpunimin të lehtë, është një mjet i fuqishëm, i përdorur gjerësisht dhe është super miqësor. Vetëm një ankesë: fakti që është i bazuar në shfletues, që kërkon që ju të klikoni midis një milion skedash gjatë gjithë kohës.

* Vendosni Kiwi për G Suite. * Kivi rrit Gmail dhe i bën Google Apps si Docs, Sheets dhe Slides të punojnë së bashku si një suitë e produktivitetit të zyrave të punës me funksion të plotë.

Hapni Gmail-in tuaj si çdo aplikacion tjetër të desktopit. Hapni rrëshqitje, çarçafë dhe dokumente në dritare individuale. Lidhuni drejtpërdrejt me sistemin e ruajtjes së skedarëve të kompjuterit tuaj. Për punëtorët në distancë, lehtësia e përdorimit është tepër e rëndësishme.

Kivi për G Suite më kursen disa orë çdo javë.

Kivi për Gmail
Një sipërmarrës dhe një zemër më e mirë, Annie themeloi Shërbime Rrugore të Larta, një firmë këshillimi jofitimprurëse me qendër në Denver, CO, për të ndihmuar organizatat të bëjnë mirë përmes shërbimeve strategjike, të personalizuara të komunikimit dhe mbledhjes së fondeve. Klientët e saj përfshijnë shkolla, organizata globale shëndetësore, grupe të mbrojtjes së muzikës, organizata të shërbimit shoqëror dhe bamirësi të ujit të pastër, ndër të tjera. Annie ka punuar në distancë për mbi 5 vjet ndërsa jeton në të gjithë botën, përfshirë një vit të kaluar në Madrid, Spanjë. Udhëtimet e saj të fundit përfshijnë Evropën Perëndimore, Kamboxhia, Kenia, Republika Dominikane dhe qyteti i lindjes i saj Austin, TX.
Një sipërmarrës dhe një zemër më e mirë, Annie themeloi Shërbime Rrugore të Larta, një firmë këshillimi jofitimprurëse me qendër në Denver, CO, për të ndihmuar organizatat të bëjnë mirë përmes shërbimeve strategjike, të personalizuara të komunikimit dhe mbledhjes së fondeve. Klientët e saj përfshijnë shkolla, organizata globale shëndetësore, grupe të mbrojtjes së muzikës, organizata të shërbimit shoqëror dhe bamirësi të ujit të pastër, ndër të tjera. Annie ka punuar në distancë për mbi 5 vjet ndërsa jeton në të gjithë botën, përfshirë një vit të kaluar në Madrid, Spanjë. Udhëtimet e saj të fundit përfshijnë Evropën Perëndimore, Kamboxhia, Kenia, Republika Dominikane dhe qyteti i lindjes i saj Austin, TX.

Guillem Hernandez: Missive na lejon të trazojmë dhe t'u përgjigjemi emailave të klientëve

Ne kemi qenë një kompani që punëson, mbështet dhe ushqen talentin nga e gjithë bota. Mjeti i vetëm në të cilin mbështetemi shumë në organizatën tonë është i Dukurishem.

Si konsulentë të tregtisë elektronike, ne marrim pyetje nga klientët tanë nga e gjithë bota, dhe ndonjëherë duke iu përgjigjur këtyre pyetjeve kërkon bashkëpunimin e ekspertëve të lëndës. Meqenëse ekipi ynë është i largët, Missive na lejon të bëjmë tragetimin dhe përgjigjen ndaj postave elektronike të klientëve në këtë situatë.

Në thelb, Missive është një mjet bashkëpunimi me email + që na lejon të bisedojmë, të mblidhemi dhe të ndajmë draftet e postës elektronike vetëm duke etiketuar anëtarin përkatës të ekipit. Pra, ne kemi një përgjigje të rrumbullakosur mirë për çdo email për t'iu përgjigjur klientëve tanë.

Bottom Line: 'Missive' na ndihmon jashtëzakonisht shumë në kulturën tonë të shpërndarë të ekipit.

Aplikacioni i humbur
Guillem Hernandez është menaxheri kryesor i llogarisë në CRISP Studio - një ofrues kryesor Shopify dhe Shopify Plus Solution në Spanjë dhe Evropë. Ai u diplomua në Administrim të Biznesit me një specializim në marketing dixhital nga La Salle BCN, dhe ka mbi 5 vjet përvojë si një e-commerce dhe konsulent i Shopify.
Guillem Hernandez është menaxheri kryesor i llogarisë në CRISP Studio - një ofrues kryesor Shopify dhe Shopify Plus Solution në Spanjë dhe Evropë. Ai u diplomua në Administrim të Biznesit me një specializim në marketing dixhital nga La Salle BCN, dhe ka mbi 5 vjet përvojë si një e-commerce dhe konsulent i Shopify.

Dave Pedley: sigurohuni që të keni hapësirën tuaj, ushqejini pushimet tuaja

Ndërsa unë hoqa dorë nga puna ime inxhinierike për gjallërimet e të qenit në shtëpi, ka edhe shumë sfida për të punuar nga shtëpia, gjithashtu. Për fat të mirë, të gjithë ata vijnë me zgjidhje dhe duke qenë produktiv është i mundur.

Gjëja e parë që do të rekomandoja është të siguroheni që keni hapësirën tuaj, 100 përqind. Nëse nuk keni vend për një zyrë të tërë, ndërtoni një hapësirë ​​në dhomën tuaj të gjumit, dhomën e ngrënies ose dhomën e ndenjes. Dobësia e vetme për këto alternativa është që të planifikoni kiddos tuaj.

Gjëja e dytë që unë rekomandoj është të ushqej pushimet tuaja dhe t'i bëjë ato me kuptim. Puna nga shtëpia shpesh mund të ndjehet e izoluar, kështu që është mirë të dilni jashtë për disa minuta nëse moti lejon. Bëni ulur në kopsht, bëni disa pranga hedhjeje, gjithçka që ndihet mirë.

Unë kam qenë një inxhinier i softuerit deri sa e dhashë atë të isha një baba i qëndrimit në shtëpi. Ekspertiza ime shkon nga marketingu dixhital deri tek prindërit dhe për këtë të fundit, unë drejtoj faqen www.yourcub.com.
Unë kam qenë një inxhinier i softuerit deri sa e dhashë atë të isha një baba i qëndrimit në shtëpi. Ekspertiza ime shkon nga marketingu dixhital deri tek prindërit dhe për këtë të fundit, unë drejtoj faqen www.yourcub.com.

Jakob: ekipi im përdor Slack çdo ditë

Slack është bërë shpejt mjeti im më i përdorur për punë në distancë. Sigurisht që është e shkëlqyeshme për të biseduar me ekipin tuaj, por ata gjithashtu shtuan një veçori videokonferencë që integron goxha pa probleme në aplikacionin e tyre. Ekipi im e përdor atë çdo ditë për të dërguar mesazhe të shpejta, transferimin e skedarëve dhe thirrjen e njëri-tjetrit për takime ose thjesht për të sqaruar pyetjet.

xhoko
Jakobi filloi të mësonte të zhvillonte fushata në Facebook në bodrumin e tij. Shpejt përpara, sot, dhe ai është rritur në disa biznese të vogla në mbi 1 milion dollarë në të ardhura nga reklama në Facebook dhe arriti qindra mijëra dollarë në reklama mujore shpenzon nëpër platforma të shumta.
Jakobi filloi të mësonte të zhvillonte fushata në Facebook në bodrumin e tij. Shpejt përpara, sot, dhe ai është rritur në disa biznese të vogla në mbi 1 milion dollarë në të ardhura nga reklama në Facebook dhe arriti qindra mijëra dollarë në reklama mujore shpenzon nëpër platforma të shumta.

Erick Prospero: Trello është një mënyrë mbresëlënëse për të mbajtur gjurmët e detyrave personale

Ne jemi të ri për të punuar nga shtëpia dhe e vetmja gjë që më ka shpëtuar ishte Trello. Shtë një mënyrë mbresëlënëse për të mbajtur gjurmët e detyrave personale, caktimin e afateve për veten tuaj, dhe projektet e ndarjes në - ide, në zhvillim e sipër! Më pëlqen gjithashtu se si mund ta ndani këtë bord me të tjerët dhe komunikimin për çdo detyrë. Unë e përdor atë për të parë statusin e ekipit tim në detyrat e tyre dhe ata më arrijnë tek kartat e mia për artikuj specifikë. I DUA integrimet në google drive, kalendar, etj.

Trello
Erick Prospero është një edukator, trainer dhe ekspert i mësimit në internet në internet. Ai ka zhvilluar një material trajnimi online për të gjitha klasat k-12, si dhe trajnim dhe edukim të korporatave. Qendrat e tij të punës përqark përdorimit të mësimit të përzier dhe të personalizuar dhe Mjetet e Shekullit 21 për të adresuar nevojat e larmishme të nxënësve të sotëm.
Erick Prospero është një edukator, trainer dhe ekspert i mësimit në internet në internet. Ai ka zhvilluar një material trajnimi online për të gjitha klasat k-12, si dhe trajnim dhe edukim të korporatave. Qendrat e tij të punës përqark përdorimit të mësimit të përzier dhe të personalizuar dhe Mjetet e Shekullit 21 për të adresuar nevojat e larmishme të nxënësve të sotëm.

Zgjohuni dhe dërgoni më vonë në Google / Gmail

* Zvarritni: * Merrni më të pastër kutinë tuaj ndërsa ende nuk harroni emailet e rëndësishme ose ato për të bërë. Kjo është e shkëlqyeshme për të gjetur qartësinë e inbox dhe të jeni në gjendje të përqendroheni në artikujt e duhur në kohën e duhur. Ju gjithashtu mund të vendosni kujtesat e shmangies së klientit ose të përdorni thjesht ato të paracaktuar.

* Dërgoni më vonë: * Kjo është e përsosur për të vazhduar të punoni në një tren mendimesh ose të mos shtyni diçka pas një takimi prodhues ose sesioni pune. Shpesh do të mbledh katër ose pesë postë elektronike në ditë për të siguruar që jam komunikues, me kohë (nëse jo herët), por jo duke e mbingarkuar kutinë e dikujt tjetër.

Këto artikuj komplimentojnë njëri-tjetrin për të lejuar një kutinë më të pastër, më të qartë dhe më të përqendruar duke ndihmuar në largimin e shpërqendrimeve në këtë botë të vështirë të punës.

Google / Gmail
Jes bëhet mirë dhe ka energjinë e katër personave. Qëllimi i saj është të krijojë një ndryshim thelbësor në Operacionet Njerëzore. Si Shef i Mësimit dhe Zhvillimit të Organeve në Quartet Health, Jes fuqizon kulturën organizative të jetë gjithëpërfshirëse, e shumëllojshme dhe të promovojë barazi për të gjithë punonjësit. Si Bashkëthemeluese e The Rise Journey (www.therisejourney.com), ajo punon me kompani të fazës së rritjes që hartojnë dhe zbatojnë strategji për të krijuar ekipe kohezive ndërsa zhvillojnë një kulturë të qëndrueshme organizative. Jes i vendos idetë teorike të njerëzve në praktika më të mira të shkallëzueshme.
Jes bëhet mirë dhe ka energjinë e katër personave. Qëllimi i saj është të krijojë një ndryshim thelbësor në Operacionet Njerëzore. Si Shef i Mësimit dhe Zhvillimit të Organeve në Quartet Health, Jes fuqizon kulturën organizative të jetë gjithëpërfshirëse, e shumëllojshme dhe të promovojë barazi për të gjithë punonjësit. Si Bashkëthemeluese e The Rise Journey (www.therisejourney.com), ajo punon me kompani të fazës së rritjes që hartojnë dhe zbatojnë strategji për të krijuar ekipe kohezive ndërsa zhvillojnë një kulturë të qëndrueshme organizative. Jes i vendos idetë teorike të njerëzve në praktika më të mira të shkallëzueshme.

Shayan Fatani: një portal i korporatave decentralizon strukturën e kompanisë

Mjeti më i dobishëm, i cili ka ekzistuar më parë, por i vlerësuar, është portali i korporatave

Një portal i korporatave është një uebfaqe e brendshme që përmban informacione mbi ndërmarrjet, si qëllimet / politikat / arritjet e kompanisë dhe karakteristikat për proceset e thjeshtësimit të aksesueshëm për palët e interesuara, përfshirë punonjësit si kërkesa për leje / informacion mbi pagën, etj.

Një portal i korporatave decentralizon strukturën e kompanisë pasi që të gjithë janë të lidhur në një platformë. Për më tepër, një portal i korporatave u jep të gjithë palëve të interesuara vizibilitetin e përpjekjeve të bëra nga të gjithë si një e tërë dhe siguron një udhërrëfyes për punonjësit. Në fund të fundit, kjo krijon një kulturë të fortë korporative dhe parandalon largimin nga vizioni i fundit i ndërmarrjes pasi të gjithë janë të përqendruar dhe të drejtuar drejt të njëjtit qëllim.

Për të shtuar këtë, çdo kompani ka gjetur punët më të mira për t'i shërbyer ato mirë për punë në zyrë dhe në distancë. Ndërsa disa nga mjetet tona specifike janë të pronarit dhe ne i kemi ndërtuar ato brenda, portali i korporatave veçanërisht, na ka mundësuar që të bashkëpunojmë dhe të komunikojmë lehtë dhe pa probleme në një numër zonash kohore.

Shayan Fatani, Strategist për marketing dixhital, PureVPN: Unë jam një Strategjik i marketingut dixhital që specializohet në sjelljen e konsumatorit dhe pëlqen të eksperimentojë me ekonominë e sjelljes për të nxitur vendimmarrjen.
Shayan Fatani, Strategist për marketing dixhital, PureVPN: Unë jam një Strategjik i marketingut dixhital që specializohet në sjelljen e konsumatorit dhe pëlqen të eksperimentojë me ekonominë e sjelljes për të nxitur vendimmarrjen.

Dave Molenda: një vlerësim falas që do të përdor personalitetin tim për të përmirësuar aftësitë e mia të punës nga distanca në komunikim

Puna më e mirë nga mjeti shtëpiak që kam hasur është një vlerësim falas që do të përdor personalitetin tim për të përmirësuar aftësitë e mia të punës në distancë të komunikimit. Të gjithë kanë stilin dhe prirjet e tyre. Kështu që, kur punojmë në distancë, duhet të jemi edhe më të vetëdijshëm për pikat e forta dhe të dobëtat tona dhe si t'i menaxhojmë ato. Normalisht, ne kemi bashkëmoshatarët tanë, drejtuesit dhe ndikuesit e tjerë rreth nesh që të ndihmojnë të tregojnë kur kemi nevojë për korrigjime të vogla të kursit. Por pa ata njerëz virtualisht, ne priremi të luftojmë. Vlerësimi falas merr në konsideratë stilin tuaj të komunikimit personal dhe ofron këshilla për t'ju ndihmuar të përmirësoni komunikimin tuaj. Meqenëse 85% e suksesit tonë në biznes është për shkak të sa efektiv është komunikimi ynë, jo edukimi, nxitja apo pasioni ynë, atëherë duhet të përmirësojmë komunikimin tonë në mjedisin e largët.

Puna Nga studimi i shtëpisë
Dave Molenda, CPBA, CPDFA, Themeluesi CPEQA, Polariteti Pozitiv, LLC, Altoparlanti dhe Amazon # 1 Autori më i Shitur
Dave Molenda, CPBA, CPDFA, Themeluesi CPEQA, Polariteti Pozitiv, LLC, Altoparlanti dhe Amazon # 1 Autori më i Shitur

Jay: Trello ofron një mënyrë për të kapur Backlogs të Produkteve dhe Backlogs të Sprintit

Trello është një zgjidhje e lehtë për ekipet që duan të fillojnë shpejt. Trello ofron një mënyrë për të kapur Backlogs e Produkteve dhe Backlogs Sprint dhe është me të vërtetë e lehtë për t’u përdorur. Shumica e skuadrave që unë filloj do të fillojnë me Trello për të shkuar me shpejtësi dhe të mësojnë ta përdorin atë shpejt. What'sfarë është e shkëlqyeshme për Trello është se ndërsa Ekipet piqen, ata mund të blejnë disa shtesa të mahnitshme për të përmirësuar funksionalitetin e mjetit dhe t'i përshtatin ekipit tuaj ashtu siç u duhen. Shikoni Trello këtu:

www.Trello.com
Jay është një Trainer Profesional Scrum nga Scrum.org dhe bashkëthemelues i Fractal Systems Consulting, një konsulencë e shkathët e drejtuar nga një grup Trainerësh Profesional Scrum, agjentë të ndryshimit dhe trainer të shkathët të shkathët që kanë përvojë të thellë dhe njohuri teknike në krijimin e ndryshimit të sjelljes.
Jay është një Trainer Profesional Scrum nga Scrum.org dhe bashkëthemelues i Fractal Systems Consulting, një konsulencë e shkathët e drejtuar nga një grup Trainerësh Profesional Scrum, agjentë të ndryshimit dhe trainer të shkathët të shkathët që kanë përvojë të thellë dhe njohuri teknike në krijimin e ndryshimit të sjelljes.

Aleksandar Hrubenja: Trello funksionon si një tryezë dixhitale

Skuadra ime ka një shumëllojshmëri detyrash për të përfunduar çdo javë dhe bëhet e vështirë të mbash gjurmimin e tyre përveç nëse gjithçka shkruhet në një vend. Ne filluam të përdorim Trello për të na ndihmuar të organizojmë punën tonë. Trello funksionon si një tryezë dixhitale që ju lejon të planifikoni detyra individuale dhe t'i caktoni ato tek njerëz të veçantë. Mund të keni njerëz që komunikojnë brenda një detyre të vetme, e cila ju lejon të mbani punën të përqendruar dhe të merrni akoma një pamje të pamjes më të madhe. Trello ju lejon të bashkëngjitni dokumente në detyra, të ndiqni përparimin e tyre, plus pulti përmban tre kategori të ndryshme - detyrat që duhet të bëhen, ato në proces dhe detyrat e përfunduara. Mjeti është shumë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur edhe për ata që nuk janë shumë të zgjuar.

Trello
Aleksandar Hrubenja, Bashkëthemelues, ModernGentlemen
Aleksandar Hrubenja, Bashkëthemelues, ModernGentlemen

Comments (0)

Lini një koment