Mjetet Më Të Mira Të Bashkëpunimit Për Ekipe Të Largëta: 50+ Këshilla Të EkspertëveKa mjaft mjete të ndryshme në dispozicion për të bashkëpunuar me ekipe të largëta, dhe që mund të funksionojnë për disa përdorime.

Për të qenë në gjendje të kuptojmë cilësitë dhe problemet që vijnë me disa prej tyre, ne kërkuam nga komuniteti i ekspertëve që të japin përshtypjet e tyre për mjetet e bashkëpunimit të ekipeve të largëta.

Ndërsa shumica e tyre përdorin Slack, Asana, zgjidhjen G Suite ose  Microsoft Office‌  365 dhe programin e saj Ekipet shumë të njohura, disa mjete të tjera më pak të njohura gjithashtu mund të jenë të shkëlqyera për bashkëpunimin e skuadrave në distancë!

Mjetet më të mira të bashkëpunimit për ekipet në distancë mund të jenë të ndryshme në varësi të përdorimit tuaj të saktë - prandaj, këto rishikime të programeve të bashkëpunimit në ekip të largët nga ekspertë mund t'ju ndihmojnë të zgjidhni mjetet më të mira të bashkëpunimit për punën tuaj në distancë dhe softuerin e duhur për ekipet e largëta në industrinë tuaj!

A po përdorni një program bashkëpunimi për të punuar me ekipin tuaj të largët? Cili është ai, dhe pse është i mirë - ose pse do të ishte më mirë të përdorni një softuer tjetër / asnjë në të gjitha?

Steve Cooper: tre nga mjetet më të mira të bashkëpunimit për ekipe të largëta

 • Zmadhimi është i shkëlqyeshëm për takimet zyrtare. Karakteristikat speciale përfshijnë votimin, një tabelë të bardhë dhe dhomat e Breakout - të shkëlqyeshme për bashkëpunim dhe ndërtim të ekipit virtual. Alternativa e mirë janë Ekipet e Microsoft, Skype, WebEx dhe Google Hangouts / Takohen
 • Slack është efektiv për komunikimin gjatë gjithë ditës në ekip. Karakteristikat e veçanta përfshijnë sondazhet, ndarjen e emocioneve, thirrjet një-për-një-në-një-moment.
 • Sondazhet e Doodle janë të shkëlqyera për organizimin e takimeve kur të pranishmit nuk kanë një sistem kalendarie të përbashkët / të lidhur.
Me përvojë mbi 30 vjet në këshillimin e teknologjisë, Steve Cooper ka themeluar tre kompani të suksesshme, klientët e të cilave përfshijnë Fortune 100 kompani, agjenci udhëheqëse federale dhe organizata jofitimprurëse të klasit botëror.
Me përvojë mbi 30 vjet në këshillimin e teknologjisë, Steve Cooper ka themeluar tre kompani të suksesshme, klientët e të cilave përfshijnë Fortune 100 kompani, agjenci udhëheqëse federale dhe organizata jofitimprurëse të klasit botëror.

Liv Allen: më i famshmi është Skype For Business

Vendimmarrësit thonë se thirrjet video ose takimet i ndihmojnë ata të ndjehen më afër ekipeve të tyre (27%), të mbajnë marrëdhënie personale ndërsa punojnë nga diku tjetër (24%) dhe të krijojnë besim në marrëdhëniet e punës (23%).

Sipas hulumtimit, më të njohurit nga këto platforma janë Skype për Biznes (të përdorura nga 38% e përdoruesve fundorë), Ekipet e Microsoft (27%) dhe Webex (16%).

Pajisjet e mira audio të tilla si kufjet, kufjet dhe telefonat e altoparlantëve mund të lehtësojnë pikat e dhimbjes dëgjimore si të thirrjeve të ndezura ashtu edhe jashtë. Kufjet më të mira të ndërmarrjeve në treg sot vijnë me butona të dedikuar për të filluar menjëherë mjetet e bashkëpunimit.

Këto gjetje janë nga Raporti EP 'Të kuptuarit e përvojave të shëndosha' të EPOS, i cili anketoi 2.500 përdorues fundorë dhe vendimmarrës të pajisjeve audio, mbi 75% e të cilëve punojnë në organizata të mbi 200 njerëzve.

Kuptimi i përvojave të shëndosha
Liv Allen
Liv Allen

Debbie Biery: VirBELA ofron një alternativë të këndshme për thirrjet Zoom

Ekipi im përdor një platformë virtuale të quajtur VirBELA. Ne login si Avatars dhe bashkëpunojmë me njerëz nga e gjithë bota në një mjedis virtual. Kjo platformë ofron një mënyrë të lehtë dhe efikase për të shkëmbyer ide, për të marrë pjesë në konferenca, dhe ofron një alternative të këndshme për thirrjet Zoom. Unë kam një dhomë të dedikuar për Ekipin ku mund të paraqes faqen time të internetit, prezantimet në pikën e parë dhe materialet e marketingut. Pushimi nga thirrjet video është një rikthim i mirëpritur sepse nuk kemi nevojë të shqetësohemi për flokët dhe veshjet, etj. Përkundrazi, përqendrimi është në temën në fjalë dhe ekziston një ndjenjë e fuqishme e bashkësisë dhe lidhjes që vjen nga ky lloj angazhimi .

Debbie Biery
Debbie Biery

Justina Bakutyte: monday.com na mundëson të punojmë në mënyrë efikase dhe transparente

Si një ekip i vogël i marketingut prej 4 personash që ishin mësuar të uleshim pranë njëri-tjetrit dhe të shkëmbejmë azhurnime me rrotullimin e thjeshtë të një karrige zyre, ne u detyruam të përqafonim punën e largët me të vërtetë të shpejtë dhe të gjesh mjetet e nevojshme për të mbështetur proceset tona.

Pasi të kemi testuar disa mjete softuerësh bashkëpunimi më parë, ne zbritëm në monday.com dhe vazhdojmë të vlerësojmë funksionalitetin e produktit që na mundëson të punojmë në mënyrë efikase dhe transparente.

What'sfarë është kaq e shkëlqyeshme në lidhje me monday.com - dhe hej, kjo nuk është një prizë, thjesht e dua vërtet këtë softuer - është se ai ofron një larmi shikimesh, nga tabela të thjeshta deri tek pamja e kalendarit, bordi kanban, afati kohor, etj. Do të thotë që ju mund të zgjidhni në mënyrë dinamike pamjen që i përshtatet më së miri llojit tuaj të detyrës: tregtarët e përmbajtjes - mbase pamja e kalendarit është më e mira; zhvilluesit dhe operacionet - bordet kanban gjatë gjithë rrugës! Shtë gjithashtu bukur të kesh borde të përbashkëta, në mënyrë që të kontrollojmë lehtësisht përparësitë e njëri-tjetrit, përparimin dhe më shumë.

Justina është një menaxher i mirë-rrumbullakosur i marketingut dixhital me përvojë të gjerë në marketing me përmbajtje, SEO dhe CRO. Aktualisht po zhvillohen nisma të marketingut të rritjes në një fillim Yieldify me bazë në Londër.
Justina është një menaxher i mirë-rrumbullakosur i marketingut dixhital me përvojë të gjerë në marketing me përmbajtje, SEO dhe CRO. Aktualisht po zhvillohen nisma të marketingut të rritjes në një fillim Yieldify me bazë në Londër.

Robert Kienzle: ata me dhoma ndarëse video, përkatësisht Zoom dhe BlueJeans

Platformat më të mira të takimeve virtuale për bashkëpunim të madh në ekip dhe punëtori virtuale janë ato me dhoma për ndarjen e videove, përkatësisht Zoom dhe BlueJeans.

Për sa i përket komunikimit në grup të vogël, ku të gjithë kanë një shans për të folur, dëgjuar dhe për tu parë, dhomat e thyerjes së videove janë tipari më i mirë për fejesën. Disa platforma të tjera kanë dhoma veçmas audio, por angazhimi vizual bie në mënyrë dramatike ndërsa multitaskimi në aplikacionet e tjera rritet me shpejtësi. Roomdo sallë virtuale e takimeve me më shumë se 6 persona në të nuk do të nxisë diskutimin e plotë të ekipit për shkak të kohës që duhet për secilin person për të folur dhe sepse temat e bisedave evoluojnë përpara se të gjithë të marrin një shans për të kontribuar. Sondazhet, kutitë e bisedave dhe reagimet e emoji janë të shkëlqyera për ekipe të mëdha, por asnjëra nga këto nuk përsërisin dialogun real në kamera.

Jashtë platformave të takimit, tabela e bardhë, bashkëpunuese Miro dhe Mural, janë të shkëlqyera për bashkëpunim të menjëhershëm dhe të vazhdueshëm. Ata tejkalojnë çdo tabelë që do të gjeni në dhomat e takimeve virtuale sepse lejojnë kursimin, eksportimin, hyrjen me kalimin e kohës për njerëzit që punojnë në periudha të ndryshme, ngulitjen e skedarëve, komentet mbi përmbajtjen, si dhe qasjen e autorizuar dhe qasjen anonime në varësi të nevojave të hostit. Modelet e integruara janë të mahnitshme dhe kurseni shumë kohë.

Si Këshilltar i Lartë në Knowmium, Robert ndihmon kompanitë të përmirësojnë komunikimin e biznesit dhe udhëheqjen e ekipit. Ai është këshilluar personalisht në të 7 kontinentet dhe po angazhon profesionistë në internet nga zyra dhe shtëpia e tij gjatë gjithë orëve të ditës dhe natës.
Si Këshilltar i Lartë në Knowmium, Robert ndihmon kompanitë të përmirësojnë komunikimin e biznesit dhe udhëheqjen e ekipit. Ai është këshilluar personalisht në të 7 kontinentet dhe po angazhon profesionistë në internet nga zyra dhe shtëpia e tij gjatë gjithë orëve të ditës dhe natës.

Stephanie Riel: Pakët për komunikimin në vazhdim, Asana për menaxhimin e projektit

Dy mjete që ekipi ynë përdor për të bashkëpunuar nga distanca janë Slack dhe Asana.

Ne përdorim Slack për komunikim dhe azhurnime të vazhdueshme. Ne përdorim Asana për menaxhimin e projektit për punën e klientit tonë. Platforma Asana gjithashtu ka një veçori të komenteve, kështu që ju mund të ofroni komente të lidhura me projektin për të gjithë ekipin. Ne kemi përdorur këto mjete për të menaxhuar punën e klientëve për më shumë se një vit dhe t'i duam ata.

Stephanie Riel është një strategji marke dhe themeluese dhe pronare e Marketingu i RielDeal, një firmë e marketingut dixhital Boutique dhe firmë e markave që partnerët me pronarët e bizneseve për të zhvilluar një plan markë që drejton shitjet dhe marketingun për rezultatet që rrisin në fund të fundit.
Stephanie Riel është një strategji marke dhe themeluese dhe pronare e Marketingu i RielDeal, një firmë e marketingut dixhital Boutique dhe firmë e markave që partnerët me pronarët e bizneseve për të zhvilluar një plan markë që drejton shitjet dhe marketingun për rezultatet që rrisin në fund të fundit.

Nicole Kinney: ne jemi duke përdorur disa mjete bashkëpunimi për ta mbajtur ekipin të lidhur

Në Procurify, ne jemi duke përdorur disa mjete bashkëpunimi për të mbajtur ekipin të lidhur gjatë punës nga distanca.

Këto mjete përfshijnë:

Slack & Zoom (për komunikim ditor në të gjithë skuadrat), Nocion (për dokumentacion të centralizuar), BambooHR (për menaxhimin e njerëzve, duke kërkuar kohë pushimi), email (me të vërtetë mund të jetoni pa këtë :)), si dhe mjete të tjera për Ekipe specifike si programi i dobët i DailyBot për paraqitjet ditore, Konkursin dhe ZenDesk për ekipin inxhinierik.

Sidoqoftë, ne përpiqemi të ndjekim paradigmën e njerëzve, proceseve, mjeteve. Pra, ne kërkojmë të kuptojmë se çfarë duhet të punojnë së pari anëtarët e ekipit tonë, së pari, dhe pastaj të kuptojmë se cilat procese dhe mjete duhet të vendosen për t'i mbështetur ata. Ne kemi krijuar një politikë pune të largët me lehtësi për t'u ndjekur këshilla se si të bashkëpunojmë më mirë ndërsa punoni në distancë me pirun tonë të teknologjisë.

mund ta gjeni këtu

Për më tepër, ne fillojmë anketime mujore mbi atë që punon për anëtarët e ekipit tonë dhe cilat fusha të komunikimit duhet të përmirësohen.

Nicole është kreu i njerëzve në Procurify (www.procurify.com) dhe është një profesionist i pasionuar i njerëzve që përpiqet të përmirësojë dhe të zhvillojë bizneset duke investuar në kapitalin njerëzor. Ajo beson se njerëzit janë themeli i çdo organizate.
Nicole është kreu i njerëzve në Procurify (www.procurify.com) dhe është një profesionist i pasionuar i njerëzve që përpiqet të përmirësojë dhe të zhvillojë bizneset duke investuar në kapitalin njerëzor. Ajo beson se njerëzit janë themeli i çdo organizate.

Jane Flanagan: Trello ju lejon të planifikoni, komunikoni dhe organizoni detyra

Mjeti im numër një për bashkëpunim është Trello.

Trello është një platformë e mahnitshme që ju lejon të planifikoni, komunikoni dhe organizoni detyrat në mënyrë shumë efektive.

Me këtë kërkesë, ju mund të caktoni detyra për individë të ndryshëm, të vendosni afate, të ndani dokumente, të komunikoni dhe të bëni shumë më tepër. Zvogëlon shumë nevojën për takime virtuale të bezdisshme.

Jane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet Tacuna
Jane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet Tacuna

Jason Lee: përdorni disa platforma të ndryshme që funksionojnë mirë së bashku

Marrja e rezultateve nga ekipi juaj i largët bëhet shumë më e lehtë kur jeni në gjendje të shfrytëzoni teknologjinë. Në qoftë se nuk jeni të përgatitur të shpenzoni shumë para për një porosi, do t'ju duhet të punoni me produktet e bashkëpunimit aktualisht të disponueshme në tregun e hapur. Ajo që kemi gjetur që funksionon më mirë për ne është të përdorim disa platforma të ndryshme që funksionojnë mirë së bashku. Për komunikim, ne i duam të ngathët. Për të punuar në projekte dhe menaxhimin e afateve, ne përdorim Basecamp. Dhe pjesa më e mirë? Të dy integrohen bukur. Para se të zgjidhni kombinimin tuaj të përsosur, përcaktoni se çfarë është e rëndësishme për ju dhe cilat tipare nuk mund të jetoni pa. Mund të ndihmojë në prerjen e zhurmave në procesin e përzgjedhjes.

Jason Lee është Drejtori i Përmbajtjes për Dating Online Online, një sit që specializohet në rishikimet e takimeve në internet dhe vaktet e rishikimit, një kompani për shqyrtimin e çantave të dorëzimit të vakteve.
Jason Lee është Drejtori i Përmbajtjes për Dating Online Online, një sit që specializohet në rishikimet e takimeve në internet dhe vaktet e rishikimit, një kompani për shqyrtimin e çantave të dorëzimit të vakteve.

Nancy Baker: mjete bashkëpunimi si Milanote dhe Cage

Unë menaxhoj Childmode në shtëpi dhe nuk do të ishte e mundur për mua nëse nuk do të përdorja ndonjë program bashkëpunimi për të menaxhuar punonjësit e mi të largët. Unë personalisht përdor mjete bashkëpunimi si Milanote dhe Cage.

Unë përdor Cage për të koordinuar me ekipin tim dhe për të menaxhuar oraret, afatet e tyre dhe të merrem me rrjedhën e punës së projektit. Aplikacioni është shumë i thjeshtë për t’u përdorur dhe madje njerëzit me mend të pa teknologjisë mund të mësohen me të brenda ditësh. Milanote nga ana tjetër ofron pak a shumë të njëjtat shërbime si Cage por unë zbuloj që funksionon më mirë për ekipe që janë në dizajn krijues. Si i tillë, unë përdor Milano për të punuar me projektuesit e mi në internet dhe ekipin SEO për të krijuar dizajne bindëse dhe SEO miqësore për faqen time.

Nancy është një kopshtare organike me kohë të pjesshme, duke prodhuar një sasi të madhe të ushqimit për familjen e saj. Ajo ka dy djem të bukur dhe i pëlqen të tregojë histori dhe këshilla për prindërit. Ajo gjithashtu shkruan artikuj për të jetuar një mënyrë jetese natyrale, duke qëndruar e përshtatshme dhe për të bërë shtëpi.
Nancy është një kopshtare organike me kohë të pjesshme, duke prodhuar një sasi të madhe të ushqimit për familjen e saj. Ajo ka dy djem të bukur dhe i pëlqen të tregojë histori dhe këshilla për prindërit. Ajo gjithashtu shkruan artikuj për të jetuar një mënyrë jetese natyrale, duke qëndruar e përshtatshme dhe për të bërë shtëpi.

Randy VanderVaate: ne mund të përdorim Slack në çdo pajisje

Slack është mjeti numër një i bashkëpunimit për menaxhimin e ekipeve në distancë.

Slack është një mjet komunikimi në vendin e punës që është i lehtë për t’u përdorur. Ajo siguron një-për-një mesazheve dhe opsione chat video. Komunikimi ndodh në një vend dhe mund të segmentohet duke krijuar kanale. Channeldo kanal është i dukshëm për anëtarët e ekipit të përfshirë.

Slack gjithashtu ka një mundësi për ndarjen e skedarëve që bën ndarjen e skedarëve shpejt me ekipet tona në distancë. Shtë gjithashtu e lehtë për të kërkuar skedarë dhe përmbajtje që keni ndarë shumë javë më parë nga një kuti kërkimi.

Slack gjithashtu ka një aplikacion mobil dhe desktop që mund të përdorim në çdo pajisje. Kjo gjithashtu na lejon të përdorim vetëm një aplikacion, i cili na kursen problemin për të menaxhuar shumë SMS dhe aplikacione të telefonit celular. Kjo siguron një komunikim të qartë dhe të shpejtë midis të gjithë anëtarëve tanë të largët të ekipit në çdo kohë të ditës.

Randy VanderVaate është Presidenti dhe pronari i Fondet Funeral. Fondet Funeral është një ndërmjetës i sigurimeve të jetës i cili është i specializuar për të ndihmuar njerëzit të paguajnë për funeralet e tyre dhe shpenzimet përfundimtare. Fondet Funeral janë të licencuar në të 50 shtetet.
Randy VanderVaate është Presidenti dhe pronari i Fondet Funeral. Fondet Funeral është një ndërmjetës i sigurimeve të jetës i cili është i specializuar për të ndihmuar njerëzit të paguajnë për funeralet e tyre dhe shpenzimet përfundimtare. Fondet Funeral janë të licencuar në të 50 shtetet.

Raymer Malone: ​​Asgjë nuk e rrah Asana

Mantra e kompanisë time është që nëse nuk është në Asana, nuk ka nevojë të bëhet.

Asana është një program dhe aplikim për menaxhimin e detyrave që është i thjeshtë për t’u përdorur dhe kompleks në funksionalitet. Ka mjete planifikimi që lejojnë kohën e duhur dhe caktimin e anëtarëve kryesorë të ekipit. Softueri është intuitiv dhe ka rrjedhë detyrash së bashku me aftësi për punonjës të shumtë.

Asana është programi më i mirë i bashkëpunimit në treg, pa asnjë bar.

Raymer Malone, Pronar
Raymer Malone, Pronar

Kenny Trinh: Slack dhe Trello

Pak në një platformë të komunikimit të biznesit. Ashtu si në Telegram ose Whatsup, ju mund të lidhni ekipin tuaj të largët duke përdorur Slack, por ai gjithashtu ka shumë pro. Për shembull, mund të krijoni kanale speciale - kanal dev, kanal marketingu, kanal shitjesh, etj., Dhe anëtarët e ekipit tuaj do të shohin se për cilën çështje po flisni ose pyetni. Gjithashtu, mund të bëni thirrje të shpejta biznesi duke përdorur Slack.

Me ndihmën e Trello, ju mund të menaxhoni të gjitha detyrat e biznesit, afatet. Ju mund të jepni komente për detyrat, të zgjidhni përparësinë për to dhe t'i vlerësoni ato. Kjo është shumë e rëndësishme sepse asgjë nuk do të humbasë dhe do të shihni rezultatin përfundimtar të detyrës.

Anh ndërtoi desktopin e tij të parë në moshën 10 vjeç dhe ai filloi të kodifikonte kur ishte 14 vjeç. Ai e di një ose dy gjëra kur bëhet fjalë për të gjetur një laptop të mirë dhe ai synon të ndajë gjithçka që di përmes faqeve të tij në internet.
Anh ndërtoi desktopin e tij të parë në moshën 10 vjeç dhe ai filloi të kodifikonte kur ishte 14 vjeç. Ai e di një ose dy gjëra kur bëhet fjalë për të gjetur një laptop të mirë dhe ai synon të ndajë gjithçka që di përmes faqeve të tij në internet.

Yana Carstens: Miro dhe Stickies.io për ide dhe bashkëpunim

Shumica e takimeve do të kenë një aspekt bashkëpunimi dhe stuhie për të. Për ide dhe bashkëpunim, preferoj të përdor Miro dhe Stickies.io. Që idetë të jenë të suksesshme, të gjithë pjesëmarrësit duhet të jenë në gjendje të paraqesin mendimet e tyre vizualisht. Miro u mundëson të gjithëve të vizatojnë dhe vizualizojnë atë që ndahet në kohë reale. Isshtë përvoja më e efektshme në distancë krahasuar me një sesion të personalizuar në tabelë. Ajo vjen me shumë modele të dobishme që ekipet gjithashtu mund të ndërtohen.

Stickies.io, Më pëlqen ta përdor sa herë që kemi nevojë për një hartë afiniteti ose të dalim me shumë ide. Ky mjet gjithashtu u mundëson të gjithë pjesëmarrësve të kontribuojnë në të njëjtën kohë dhe na mundëson që të organizojmë mendimet tona vizualisht.

Për komunikim dhe angazhim të përgjithshëm, i preferuari im ka qenë Slack.

Yana Carstens, një strateg dhe udhëheqëse e dizajnit të produktit me mbi dhjetë vjet përvojë me kompani të inxhinierisë të drejtuar në EdTech dhe FinTech, ku ajo prezantoi me sukses dhe shkallëzoi praktikat e të menduarit të projektimit.
Yana Carstens, një strateg dhe udhëheqëse e dizajnit të produktit me mbi dhjetë vjet përvojë me kompani të inxhinierisë të drejtuar në EdTech dhe FinTech, ku ajo prezantoi me sukses dhe shkallëzoi praktikat e të menduarit të projektimit.

Allan Borch: tre mjete më të mira bashkëpunimi për menaxhimin e një ekipi të largët

E para është Asana. Ky është një mjet online i menaxhimit të projektit që lejon anëtarët e ekipit tim të qëndrojnë të përqendruar në detyrat e përditshme, qëllimet dhe projektet për të ndihmuar biznesin të rritet. Ajo ka një ndërfaqe pulti të lehtë për t’u përdorur dhe ka një platformë që më lejon të shoh statusin e çdo projekti me një shikim.

Dhe atëherë është Zmadhimi, i cili është një platformë e lehtë për t’u përdorur webinar dhe konferenca në internet që lejon një bashkëpunim të detajuar virtual. Shtë e shkëlqyeshme për takimet tona virtuale sepse duhet të dëgjoni dhe shikoni pjesëmarrësit në HD si dhe ekranet, fotot, dokumentet dhe përmbajtjen në re. Zmadhimi është i përballueshëm, i lehtë për t’u përdorur dhe i shkallëzuar.

Më në fund, ne përdorim Slack si aplikacionin tonë kryesor të komunikimit. Employeesshtë aty ku punonjësit mund të marrin përshtypje të menjëhershme dhe të lidhen me mua ose kolegët e tyre, një-për-një dhe në grupe. Një tipar në Slack që vlerësoj më së shumti është aftësia për të instaluar aplikacione që raportojnë automatikisht mbi aktivitetin e biznesit, si pajtimtarët e rinj me email ose vlerësimet e produkteve, dhe bots që ndihmojnë për t'i mbajtur punonjësit të angazhuar.

Allan Borch është themeluesi i Dotcom Dollar. Ai filloi biznesin e tij në internet dhe e la punën e tij në 2015 për të udhëtuar në botë. Kjo u arrit përmes shitjeve të tregtisë elektronike dhe SEO Filialin. Ai filloi Dotcom Dollar për të ndihmuar sipërmarrësit që aspirojnë të krijojnë një biznes të suksesshëm në internet duke shmangur gabimet thelbësore gjatë rrugës.
Allan Borch është themeluesi i Dotcom Dollar. Ai filloi biznesin e tij në internet dhe e la punën e tij në 2015 për të udhëtuar në botë. Kjo u arrit përmes shitjeve të tregtisë elektronike dhe SEO Filialin. Ai filloi Dotcom Dollar për të ndihmuar sipërmarrësit që aspirojnë të krijojnë një biznes të suksesshëm në internet duke shmangur gabimet thelbësore gjatë rrugës.

Chris: deri tani Slack ka ndikimin më të madh

Kam punuar në një numër skuadrash të largëta në një larmi rolesh për punën time ditore dhe faqen në blog.

Gjatë asaj kohe unë kam përdorur gjithashtu programe të ndryshme për tu lidhur, dhe deri tani Slack ka pasur ndikimin më të madh.

Ka një numër avantazhesh. Së pari, është fleksibiliteti që ai ofron si një mjet bisede. Ne punojmë me shumë kontraktorë dhe ofrues të shërbimeve, kështu që lejimi i tyre qasje në një kanal specifik në llogarinë e ngadaltë të kompanisë është fantastike. Do të thotë që nuk keni nevojë të kërkoni në një aplikacion tjetër për të qenë në bisedë.

Tjetra është lehtësia e saj e përdorimit. Shtë e lehtë për të shkuar, por gjithashtu ofron kaq shumë njoftime unike që mund të ndihmojnë në automatizimin e proceseve të biznesit tuaj.

Jo vetëm që ne mund të shohim modelet e ndërfaqes brenda pakët, ju gjithashtu mund të lidhni programin tuaj mbështetës për të njoftuar një kanal kur është krijuar një biletë e re për mbështetjen e klientit. Do ta rekomandoja për çdo biznes - të madh apo të vogël!

Unë jam redaktori kryesor në Guy Lojrat. Unë kam një pasion për lojëra në tavolinë si ping pong dhe foosball, menaxhimin e produkteve dhe punës në distancë.
Unë jam redaktori kryesor në Guy Lojrat. Unë kam një pasion për lojëra në tavolinë si ping pong dhe foosball, menaxhimin e produkteve dhe punës në distancë.

Andrea Loubier: mjete dhe aplikacione që mund të ndihmojnë ekipin tuaj të mbetet produktiv dhe në kohë

Kur menaxhoni një fuqi punëtore në distancë, mbajtja e të gjithëve në të njëjtën faqe (fjalë për fjalë) është e domosdoshme. Kjo është arsyeja pse është një ide e shkëlqyeshme të hulumtoni mjetet dhe aplikacionet që mund të ndihmojnë ekipin tuaj të mbetet produktiv dhe në kohë.

Slack është një aplikacion i shkëlqyeshëm për komunikim dhe bashkëpunim në detyra përmes mesazheve të shpejta. Ky shërbim i ngjashëm me të dërguarin është ideal për check-in të shpejtë që nuk kërkojnë kohën e nevojshme për të dërguar një email zyrtar dhe pastaj të presin për një përgjigje. Marrësi merr një ping për telefonin ose kompjuterin e tij / saj dhe, nëse ato janë në krye të gjërave, mund të keni një përgjigje në sekonda, të cilat mund të jenë vendimtare kur prisni të shkoni përpara në një aspekt të veçantë të një detyrë

Tani, kur bëhet fjalë për delegimin e detyrave dhe caktimin e detyrave, Asana është padyshim rruga për të vazhduar. Ju mund të krijoni me shpejtësi dhe lehtësi detyra me përshkrime, imazhe dhe dokumente, duke i caktuar lehtësisht ato tek anëtarët e ekipit tuaj. Aplikacioni do të mbajë gjurmët e detyrave tuaja dhe do t'ju njoftojë kur diçka është për shkak. Gjëja interesante është se ju mund të bëni edhe vetë detyrë, kështu që është perfekte për një ekip që bashkëpunon në projekte të shumta.

Andrea Loubier është Drejtori i Përgjithshëm dhe themeluesi i Mailbird, një klient i postës elektronike për Windows. Ajo gjithashtu është intervistuar në BBC dhe Bloomberg TV dhe është një kontribuese e Forbes.
Andrea Loubier është Drejtori i Përgjithshëm dhe themeluesi i Mailbird, një klient i postës elektronike për Windows. Ajo gjithashtu është intervistuar në BBC dhe Bloomberg TV dhe është një kontribuese e Forbes.

Bernice Quek: Tani jemi duke përdorur programin e mëposhtëm të bashkëpunimit

Tani jemi duke përdorur softuerin e mëposhtëm të bashkëpunimit:

 • Telegram për komunikim të përditshëm
 • Zmadhoni takime dhe diskutime në internet
 • Dokumentet, Fletët dhe Slidet e Google për bashkë-redaktimin e dokumenteve në kohë reale
 • Asana për menaxhimin e projekteve dhe afatet e monitorimit
 • Korrja për ndjekjen në kohë të detyrave

Për Telegram-in, është e shkëlqyeshme për diskutimet e përditshme, shkëmbimin e skedarëve dhe përdorimin e afisheve të lezetshme për të pasur biseda tërheqëse. Por nëse biznesi juaj përfshin shumë klientë ose projekte të ndryshme, ju mund të preferoni të përdorni një softuer si Microsoft Teams, Slack ose Discord. Këto programe ju lejojnë të vendosni kanale të ndryshme për secilin projekt, kështu që vetëm ata që janë përgjegjës për atë projekt janë të përfshirë në diskutim.

Sa për Zoom, Asana dhe Harvest, ata kanë plane falas dhe të paguara. Zmadhimi lejon vetëm 40 minuta kohë telefonate në një kohë, kështu që nëse takimet tuaja zgjasin më shumë se kaq, do të ishte më së miri të merrni planin e paguar. Harvest Pro është 12 dollarë / person në muaj për njerëz dhe projekte të pakufizuara. Asana ka tipare premium që janë në dispozicion vetëm për planin e paguar. Së fundmi, dokumentet / fletët / sllajdet e Google janë të lira për t'u përdorur dhe vijnë me karakteristika të shkëlqyera.

Bernice është Specialist SEO i Astreem, një firmë konsulence biznesi që ofron strategji të zhvillimit të ekskluzivitetit, zgjidhje biznesi dhe dizajn të markës.
Bernice është Specialist SEO i Astreem, një firmë konsulence biznesi që ofron strategji të zhvillimit të ekskluzivitetit, zgjidhje biznesi dhe dizajn të markës.

Nelli Orlova: Ende duhet të përdorim paralelisht disa shkolla të vjetra

Në InnMind kemi një ekip të shpërndarë në 6 vende të ndryshme dhe softueri i bashkëpunimit për skuadrat në distancë ishte pika jonë e dhimbjes për një kohë të gjatë. Pas hulumtimit dhe testimit të gjatë të mjeteve të ndryshme të disponueshme në treg, ne ende nuk e gjetëm një mjet ideal që mund të plotësojë të gjitha nevojat tona. Të hënën, Wrike, Përzierja, etj - ata ose humbasin në përdorshmërinë ose në çmim përkundrejt faktorit të vlerës. Prandaj, pas 5 vjet eksperimentesh me mjete të reja të bashkëpunimit në ekip, ne duhet të përdorim paralelisht disa shkolla të vjetra: Trello dhe Google Sheets për planifikimin dhe menaxhimin e detyrave dhe projekteve, Slack dhe WhatsApp për komunikimin e rrjedhshëm ndër-ekip.

Emri im është Nelli Orlova, Themeluesi dhe CEO në InnMind, platforma # 1 për fillimin e teknologjisë në Evropë.
Emri im është Nelli Orlova, Themeluesi dhe CEO në InnMind, platforma # 1 për fillimin e teknologjisë në Evropë.

M. Ammar Shahid: Ne jemi duke përdorur Slack për t'u lidhur me të gjithë ekipin

Menaxhmenti ynë zgjodhi Slack sepse shumica e të punësuarve janë tashmë të njohur me përdorimin e tij, dhe ata që nuk janë, madje e gjykojnë të dobishëm pasi ndërfaqja e tij është shumë si një dhomë chatat për adoleshentët që e bën të lehtë për t'u përdorur dhe kuptuar lehtë.

Opsionet unike që përshpejtojnë performancën përfshijnë mesazhe dhe linqe lidhëse në kanalet e dëshiruara kur kemi nevojë për informacion menjëherë. Opsione të përparuara të kërkimit për të kërkuar një pjesë të informacionit nga disa ditë komunikim mbrapa.

Ndjekja dhe administrimi i dokumenteve, si dhe lidhja me të gjitha departamentet dhe çdo anëtar i ekipit individualisht dhe si ekip është gjithashtu një karakteristikë jetike e këtij programi. Mbi të gjitha, opsioni i kujtesës qëndron si një avantazh konkurrues i përdorimit të këtij programi kompjuterik.

M. Ammar Shahid në një MBA në marketing nga Uok. Aktualisht, ai është duke punuar si një Ekzekutiv i marketingut dixhital dhe po administron një dyqan në internet të xhaketave të frymëzuara nga superhero. Ai gjithashtu ka punuar në Ibex Global dhe posedon ekspertizë të madhe në përdorimin e Salesforce, Slack, dhe Zendesk (i njohur më parë si Zopim).
M. Ammar Shahid në një MBA në marketing nga Uok. Aktualisht, ai është duke punuar si një Ekzekutiv i marketingut dixhital dhe po administron një dyqan në internet të xhaketave të frymëzuara nga superhero. Ai gjithashtu ka punuar në Ibex Global dhe posedon ekspertizë të madhe në përdorimin e Salesforce, Slack, dhe Zendesk (i njohur më parë si Zopim).

Joaquim Miró: Ne kemi zhvilluar një mjet telepresence grupi VR SaaS

Ndërsa puna në distancë bëhet normë, të kesh mënyra për të bashkëvepruar personalisht pa marrë parasysh afërsinë fizike do të jetë e rëndësishme. Ne kemi zhvilluar një mjet telepresence grupi VR SaaS që lejon saktësisht këtë. Ekipet mund të vendosin një  kufje‌  dhe të takohen së bashku përpara Kullës Eifel, në një plazh në Portugali, në selitë e tyre ose në zyrat satelitore, dhe në çdo vend tjetër që është ngarkuar në platformë si një video 360.

Kjo është aplikacioni i parë i këtij lloji, duke lejuar ndërveprime ballë për ballë kudo në botë, midis njerëzve që janë në vende të ndryshme.

Joaquim Miró, Partner Themelues & CGO
Joaquim Miró, Partner Themelues & CGO

Medha Mehta: ne mbështetemi në shumë mjete për të koordinuar dhe komunikuar me anëtarët e tjerë të largët të ekipit

Si kompani me punonjës në të gjithë botën, ne mbështetemi në shumë mjete për të koordinuar dhe komunikuar me anëtarët e tjerë të ekipit të largët. Këto mjete përfshijnë Hubstaff, SharePoint, Skype, GoToMeeting, etj. Sfida më e madhe me të cilën përballemi me ekipe të largëta që punojnë në tre vende është ndjekja dhe menaxhimi i projekteve. Kemi qindra detyra për të cilat caktohen, punohen dhe përfundohen çdo ditë. Për këtë arsye, Basecamp është një nga mjetet tona të preferuara. Kjo zgjidhje e menaxhimit të projektit ka një tabelë miqësore për përdoruesit që na lejon të gjurmojmë dhe menaxhojmë detyra me lehtësi. Me Basecamp, ne mund të krijojmë dhe caktojmë detyra me afate kohore, mbikëqyrës të etiketave dhe anëtarëve të ekipit si pajtimtarë, të ndajmë dokumente dhe të bashkëpunojmë përmes bordit të mesazheve. Menaxherët mund të monitorojnë detyrat e anëtarëve të ekipit për të siguruar që afatet janë përmbushur. Për mua, pjesa më e mirë e Basecamp janë azhurnimet e saj të postës elektronike. Të gjithë anëtarët e ekipit marrin njoftime me postë elektronike për postimet e reja, përgjigjet dhe statuset e detyrave. Njoftimet e njoftimit të postës elektronike të Basecamp sigurojnë që detyrat të mos bien midis çarjeve - edhe nëse nuk e vizitojmë shpesh Basecamp.

Medha Mehta po punon si Specialiste e marketingut të përmbajtjes për SectigoStore. Ajo është një entuziast i teknologjisë dhe shkruan për teknologjinë, sigurinë në internet dhe marketingun dixhital. Ajo ka punuar në fushën e marketingut SaaS për 5 vitet e fundit. Në kohën e saj të lirë, ajo shijon leximin, patinazhin në akull dhe pikturën e qelqit.
Medha Mehta po punon si Specialiste e marketingut të përmbajtjes për SectigoStore. Ajo është një entuziast i teknologjisë dhe shkruan për teknologjinë, sigurinë në internet dhe marketingun dixhital. Ajo ka punuar në fushën e marketingut SaaS për 5 vitet e fundit. Në kohën e saj të lirë, ajo shijon leximin, patinazhin në akull dhe pikturën e qelqit.

Muhamed Hamza Shahid: Slack integrohet me sukses me shërbimet

Përveç që mbështetem në Google G Suite që përfshin Docs, Sheets, Slides dhe mjetet e komunikimit si Hangouts dhe Google Meet, unë përdor softuerin Slack. Integrohet me sukses me shërbime si Dropbox, Google Drive, Salesforce dhe Zoom.

Në të njëjtën kohë, ai ofron ndërveprim pa probleme me anëtarët e tjerë të ekipit dhe klientët. Ju mund të krijoni grupe për projekte të dedikuara, të cilat ndihmojnë për të rregulluar më tej proceset dhe komunikimet tuaja. Fillova ta përdorja pasi dëgjova që edhe emra të mëdhenj si Laboratori i Propulsionit Jet i NASA-s dhe Lfyt përdorin Slack.

Që kur u regjistrova me të, nuk jam shikuar mbrapa. Tani është një pjesë e rregullt e operacioneve tona dhe të punosh pa u dukur si një detyrë e vështirë në vetvete.

Muhammad Hamza Shahid është një Avokat / Siguri Online në BestVPN.co, i cili pëlqen të ndajë njohuritë e tij të ekspertëve në lidhje me tendencat e fundit në intimitetin e përdoruesit, ligjet në internet dhe çështjet dixhitale.
Muhammad Hamza Shahid është një Avokat / Siguri Online në BestVPN.co, i cili pëlqen të ndajë njohuritë e tij të ekspertëve në lidhje me tendencat e fundit në intimitetin e përdoruesit, ligjet në internet dhe çështjet dixhitale.

Rick Wallace: G Suite për bashkëpunim dhe produktivitet si një ekip i largët

Ne përdorim G Suite (platformën e biznesit të Google) për bashkëpunim dhe produktivitet si një ekip i largët. Ne na pëlqen cilësia e funksionit të thirrjes video, aftësia për të punuar në dokumente në të njëjtën kohë dhe për të ndjekur ndryshimet, dhe thjeshtësinë e përgjithshme të G-Suite. Funksioni i bisedës (Hangouts) është gjithashtu i dobishëm dhe ju jep mundësinë për të kthyer një bisedë të bazuar në tekst në një telefonatë ose një video me lehtësi dhe thjeshtë. Të gjithë jemi të vendosur në lokacione të ndryshme në periudha normale, por gjatë pandemisë aktuale ka qenë e thjeshtë mirëmbajtja dhe madje edhe përmirësimi i bashkëpunimit me platformën G Suite.

Rick Wallace, Themelues, Fshati i trajtuar
Rick Wallace, Themelues, Fshati i trajtuar

Emma-Jane Shaw: Ne përdorim dy mjete kryesore për të përmirësuar bashkëpunimin tonë të largët

Plogët. Jam i vetëdijshëm që shumë ekipe po përdorin Slack për bashkëpunim në distancë. Ky mjet për ne siguron që jemi në gjendje të komunikojmë lehtë dhe të ndajmë dokumentet me njëri-tjetrin. Ne integrojmë Asana me pothuajse shumë rafinën tonë të teknologjisë për të siguruar që të gjitha komunikimet janë të centralizuara dhe asgjë nuk mungon.

Asana. Mjeti ynë i zgjedhur për menaxhimin e projektit. Ne e përdorim këtë për të ndjekur detyrat e përditshme dhe përparimin e projektit. Ne kemi rregulluar bordet tona sipas sprints tona dyjavore. Funksionaliteti i mjetit lejon transparencë në secilën detyrë dhe përparimin e saj. Ne gjithashtu integrojmë Asana me platformën tonë të automatizimit të marketingut, në mënyrë që çdo detyrë e krijuar të banohet më pas në Asana si një e dorëzueshme brenda një sprinti.

Zoom. Ne shpresojmë të qëndrojmë në këmbë çdo ditë, ku ne harxhojmë kohën vetëm duke u kapur si ekip dhe nga atje duke u zhytur në disa nga furnizimet e mëdha për ditën. Kjo lidhje e përditshme është thelbësore për disa nga diskutimet tona më të mëdha dhe seancat e stuhisë së trurit.

Emma-Jane Shaw, Drejtore e Përmbajtjes në Uku Inbound
Emma-Jane Shaw, Drejtore e Përmbajtjes në Uku Inbound

Agnieszka Kasperek: mjeti më i rëndësishëm i bashkëpunimit është Taskeo

Ekipi ynë është plotësisht i largët dhe puna pa mjete bashkëpunimi është e pamundur. Ne jemi të vendosur në dy kontinente me ndryshime kohore aq të mëdha sa gjashtë orë. Puna në një përbërje të tillë është një sfidë në vetvete, kështu që softueri që përdorim duhet të na ndihmojë të bëjmë këtë distancë të jashtëzakonshme.

Mjeti i parë dhe më i rëndësishëm i bashkëpunimit që ne përdorim është në fakt produkti ynë - Taskeo- të cilin e përdorim për menaxhimin e projektit, përcjelljen e kohës dhe menaxhimin e marrëdhënieve me klientët. Me komente, përmendje dhe integrimin e integruar Slack, po e bën punën tonë jo vetëm të mundshme, por edhe shumë më të lehtë sesa çdo mjet tjetër që kemi përdorur përpara se të krijonim Taskeo. Përveç Taskeo, ne jemi gjithashtu duke përdorur disa mjete të tjera që thjeshtojnë punën tonë në ekip. Ne përdorim Loom për regjistrimin në ekran, kështu që nuk kemi nevojë të dërgojmë mesazhe të gjata. Ne hartografojmë dhe ruajmë idetë tona në Whimsical dhe flasim për Slack tashmë të përmendur.

CMO në Taskeo, punëkërkues SaaS dhe punëtor në distancë
CMO në Taskeo, punëkërkues SaaS dhe punëtor në distancë
 
 Taskeo

Tatiana Gavrilina: Google Drive për menaxhimin e projektit dhe zgjidhjen e detyrave tona të përditshme

Ne në departamentin e marketingut të përmbajtjes zgjedhim Google Drive si mjetin më të përshtatshëm për menaxhimin e projektit dhe zgjidhjen e detyrave tona të përditshme. Ne e përdorim atë për hartimin dhe funksionalitetin e tij të thjeshtë. Shtë vetë arsyeja pse ne kemi zgjedhur atë mjet midis të tjerëve.

Një arsye më shumë pse Google Drive është një zgjedhje e përsosur për mirëmbajtjen e biznesit gjatë punës në distancë është disponueshmëria e tij nga çdo pajisje. Gjëja e madhe është që të gjitha të dhënat sinkronizohen në fluturim. Nuk ka nevojë të ruani dokumente përveç kësaj, nuk ka rrezik të shkeljes së të dhënave (zgjidhet duke vendosur nivele të qasjes). Isshtë e mundur, në sajë të qasjes pothuajse të qetë në Internet, që të ruani skedarët automatikisht.

Ne përdorim gjithashtu Google Drive për gamën e tij të gjerë të karakteristikave si për ndjekjen ashtu edhe për caktimin e detyrave. Dosjet, dhe fletët Excel, për shembull, ndihmojnë të gjitha projektet të mbajnë strukturuar. Nëse ka nevojë urgjente për të diskutuar për kopjen, caktimin e detyrave, bërjen e ndryshimeve në projekt, funksioni i komentit është i disponueshëm. Edhe nëse ka shumë komente, ato do të porositen në një mënyrë të përshtatshme.

Google Drive është mjeti më i mirë i përdorur për sa i përket punës në distancë, sidoqoftë, sepse anëtarët e ekipit mund ta bëjnë veten të lidhur me të, duke pasur nevojë të ngarkojnë ndonjë aplikacion ose mjet tjetër. Në fund të ditës, të gjithë kanë një aplikacion të postës elektronike të instaluar në smartphone ose laptop, apo jo? Pasi të regjistroheni, një individ i ekipit ka qasje të drejtpërdrejtë në skedarë, të domosdoshëm për punë, në çdo kohë dhe nga kudo. Siç u vërtetua, detyrat e punës zgjidhen shumë më shpejt dhe shumë më me efikasitet duke përdorur Google Drive.

Unë jam një shkrimtar i marketingut të përmbajtjes dhe drejtoj një blog të IT të kompanisë DDI Development
Unë jam një shkrimtar i marketingut të përmbajtjes dhe drejtoj një blog të IT të kompanisë DDI Development

Petar Kostadinov: mënyra më e mirë për të menaxhuar me lehtësi projektet tona është përdorimi i mjetit Trello

Trello ka shumë karakteristika të mahnitshme që e bëjnë menaxhimin e projektit të funksionojë më lehtë.

 • 1. Unë preferoj të përdor këtë mjet sepse kursen kohë dhe stres ndërsa kërkoni për orare të ndryshme pune. Të gjitha punimet janë të organizuara, kështu që është më e lehtë të gjesh projekte për të cilat po punoni.
 • 2. Me trello jam në gjendje të gjurmoj statusin e të gjitha projekteve të mia që nga fillimi, të punojnë në vazhdim e deri në përfundim.
 • 3. Unë gjithashtu jam në gjendje të bëj përparësi në të gjitha projektet e mia duke përdorur këtë platformë. I vendosa të gjitha detyrat urgjente në krye si përparësi, kështu që është më e lehtë për mua të mbaj gjurmët e të gjitha detyrave që duhen ndjekur së pari.
 • 4. E bën më të lehtë delegimin e detyrave. Shtë më e lehtë për mua të caktoj detyra për punëtorët duke krijuar tabela personale të punës për secilin punëtor dhe të caktojë një detyrë të ndryshme duke përdorur kartat trello.
 • 5. Trello e bën më të lehtë për mua planifikimin për detyrat në të ardhmen.

Për mua, unë preferoj të përdor këtë mjet Trello sesa softuerët e tjerë, pasi për mua është më e lehtë të mbaj shënime të gjitha punimet e kryera.

Petar Kostadinov themelues i 7daysbuyer
Petar Kostadinov themelues i 7daysbuyer

Carla Diaz: softueri i bashkëpunimit në ekipe të largëta është thelbësor

Unë nuk dua të them që një markë e programeve të bashkëpunimit është më e mirë se një tjetër, pasi ajo me të vërtetë zbret në një kompani individuale, për çfarë kanë nevojë nga ai softuer dhe sa efektivisht plotëson nevojat e tyre. Ka kaq shumë shembuj të ndryshëm softuerësh bashkëpunimi atje (Slack, Trello, Google Docs, etj.), Secila me grupin e tyre të veçorive unike që kujdesen për këta individë të ndryshëm. Në disa raste, njerëzit madje mund të përdorin shumëfish për të marrë një përvojë më të mirë. Unë mendoj se softueri i bashkëpunimit në ekipe të largëta është thelbësor, pasi komunikimi është një pjesë thelbësore e përfundimit efektiv të projektit. Sidoqoftë, siç e përmenda edhe më lart, softveri që ju zgjidhni do të varet posaçërisht nga nevojat e kompanisë tuaj dhe sa efektiv është softveri për të ndihmuar ekipin tuaj të prodhojë punë me cilësi të lartë.

Pasioni i Carla për të dhëna dhe copëza teknike e çoi atë të bashkë-krijojë Kërkimin Broadband. Ajo beson se interneti duhet të jetë një e drejtë njerëzore dhe vullnetarë në strehën e saj lokale të kafshëve në kohën e lirë.
Pasioni i Carla për të dhëna dhe copëza teknike e çoi atë të bashkë-krijojë Kërkimin Broadband. Ajo beson se interneti duhet të jetë një e drejtë njerëzore dhe vullnetarë në strehën e saj lokale të kafshëve në kohën e lirë.

Julie Bee: Slack është një mjet i shkëlqyeshëm

Slack është një mjet i shkëlqyeshëm kur bashkëpunimi ekipor ndodh në kohë të ndryshme nga lokacione të ndryshme. Sistemet e menaxhimit të skedarëve që ndjekin me lehtësi redaktimet dhe mund të kenë disa njerëz që punojnë në të njëjtin dokument menjëherë, si Google Drive, janë mjete të mira gjithashtu. Komunikimi i përgjithshëm, i qartë dhe konciz, së bashku me mjetet e menaxhimit të projektit si Asana, e bëjnë punën në këtë mjedis më të menaxhueshëm.

Për të menaxhuar sfidat e bashkëpunimit në distancë, pritjet e përcaktuara në fillimin e një projekti ndihmojnë. Por ndonjëherë menaxherët duhet të jenë fleksibël ndërsa stafi i tyre punon nga shtëpia. Fëmijët ndërpresin planet, shokët e dhomës mund të përdorin shumë sinjalin WiFi, duke e bërë të vështirë përmbushjen e afateve, lehjen e qenve - ka shumë arsye që fleksibiliteti është një aftësi e nevojshme menaxheriale me ekipe të largëta.

Të kesh mënyra të shumta për të komunikuar me ekipin tuaj, si Slack, një softuer i menaxhimit të projektit dhe video konferenca, është thelbësore për tejkalimin e sfidave në një ekip të largët.

Julie Bee, Presidente, BeeSmart Media Sociale, Charlotte, NC dhe Themeluese e Udhëheqjes nga Kudo
Julie Bee, Presidente, BeeSmart Media Sociale, Charlotte, NC dhe Themeluese e Udhëheqjes nga Kudo

Meg Marrs: Me Asana, ju mund të prisni detyra specifike

Mjetet e menaxhimit të projektit - si Asana, e preferuara ime personale - janë një ndihmë * e madhe * për menaxhimin e një ekipi të largët. Me Asana, ju mund të ndani detyra specifike në nëndegë të ndryshme dhe ta vendosni sistemin në mënyrë që çdo detyrë tjetër të varet nga e fundit.

Për shembull, brenda një projekti të caktimit të artikullit, ne kemi detyra që përmbajnë pjesën e hulumtimit, shkrimin, burimin e figurës, etj. Anëtarët e ekipit u kërkohet të kontrollojnë nën-detyrat para se të hapet detyra tjetër - plus çdo detyrë dhe nën detyrë mund të ketë afatin e vet.

Ju madje mund ta vendosni atë në mënyrë që anëtarët e caktuar të ekipit të njoftohen kur një detyrë specifike e projektit ka përfunduar nga një punonjës tjetër. Mjete si kjo e bëjnë të lehtë për të mbajtur gjurmët se kush po punon për çfarë detyra, si dhe çfarë pengesash mund të hasin.

K9 of Mine është një vend i kujdesit për qen, i dedikuar për të ndihmuar pronarët të kujdesen shumë më mirë për miqtë e tyre me katër këmbë përmes burimeve dhe udhëzuesve të kujdesit - si Udhëzuesi ynë Ultimate për Shtretërit e Qenëve më të Mirë!
K9 of Mine është një vend i kujdesit për qen, i dedikuar për të ndihmuar pronarët të kujdesen shumë më mirë për miqtë e tyre me katër këmbë përmes burimeve dhe udhëzuesve të kujdesit - si Udhëzuesi ynë Ultimate për Shtretërit e Qenëve më të Mirë!

Christian Antonoff: Më së shumti kam përdorur dy aplikacione për të komunikuar dhe bashkëpunuar

Ndërsa punoja nga shtëpia, unë kryesisht përdora dy aplikacione për të komunikuar dhe bashkëpunuar me ekipin tim:

Asana përmendet rrallë në ato mjete më të mira bashkëpunimi artikujsh. Por ata kanë njoftuar planet për të integruar më shumë funksionalitete për ekipe të largëta. Edhe pa to, Asana është e shkëlqyeshme për skuadrat pa marrë parasysh se ku janë stacionuar. Kjo ju jep një përmbledhje të projektit tuaj dhe progresit të tij, kush po bën çfarë, dhe afatet që ka secili anëtar i ekipit. Asana ju lejon të automatizoni shumë detyra, duke e bërë më të lehtë për ekipet që të drejtojnë detyra të ndryshme.

Slack është gjithmonë në listat më të mira “më të mira” dhe me arsye të mirë. Ai integrohet pa probleme me shumë CRM si Salesforce, Hubspot dhe Zoho, ju mund të vendosni chatbots, dhe nëse është e nevojshme mund të keni edhe thirrje një-për-një me anëtarët e ekipit tuaj. Slack është mjaft një platformë e fortë bashkëpunuese që e bën shumë të thjeshtë shpërndarjen dhe punën në skedarë të ndryshëm.

Christian është një shkrimtar i përmbajtjes në Model Excel. Ai ka punuar si gazetar dhe është i apasionuar pas muzikës, koncerteve dhe kafesë. Në kohën e lirë, ai pëlqen të udhëtojë dhe të marrë pjesë në ekspozita arti
Christian është një shkrimtar i përmbajtjes në Model Excel. Ai ka punuar si gazetar dhe është i apasionuar pas muzikës, koncerteve dhe kafesë. Në kohën e lirë, ai pëlqen të udhëtojë dhe të marrë pjesë në ekspozita arti

Abby MacKinnon: Google Suite është dëshmuar më e vlefshme se kurrë më parë

Ekipi im gjithmonë është mbështetur në Google Suite dhe ka rezultuar më i vlefshëm se kurrë më parë pas kalimit në punë në distancë. Kjo na lejon të gjithëve të redaktojmë të njëjtat dokumente në kohë reale, takime të ekipit pritës, dhe si një agjenci krijuese, madje na jep fleksibilitetin për të bashkëpunuar në prezantime dhe spreadsheets të dizajnuara bukur. Lehtësia e përdorimit dhe opsioneve të personalizimit që ofron Google Suite është e pakonkurueshme.

Abby MacKinnon është një krijues kopje dhe krijues i përmbajtjes në Hoot Design Co, një agjenci e marketingut krijues në pronësi të grave në Columbia, Misuri.
Abby MacKinnon është një krijues kopje dhe krijues i përmbajtjes në Hoot Design Co, një agjenci e marketingut krijues në pronësi të grave në Columbia, Misuri.

Vance: Trello ju ndihmon të caktoni detyra

Rekomandimi im për pronarët e bizneseve të vogla ose të faqeve të internetit që po ndërtojnë ekipe të largëta është aplikacioni i internetit Trello. Trello është një mjet organizimi i projektit që ju ndihmon të caktoni detyra, t'i monitoroni ato nga fillimi deri në fund.

Së pari, Trello ka një version falas i cili është me të vërtetë i mirë për bizneset e vogla. Megjithëse, mund të regjistroheni për një version të paguar me një çmim të përballueshëm. Unë ende nuk e kam provuar atë të paguar pasi mund të menaxhoj skuadrën time mjaft mirë me versionin falas.

Së dyti, më pëlqen shkathtësia dhe thjeshtësia e këtij aplikacioni në internet. Nuk ka shumë karakteristika komplekse që kërkojnë një kurbë të mprehtë të të mësuarit. Mund ta përdor në shumë mënyra siç dua. Për mua, disa kolona të tilla si Todo, Në Progres, Finish dhe Documentations janë pak a shumë të mjaftueshme.

Së fundmi, unë mund të krijoja sa më shumë projekte pa u kërkuar për versionin e paguar. Të gjitha projektet janë private dhe të mbrojtura nga bota e jashtme. Për më tepër, UI është miqësor, elegant dhe i personalizueshëm.

Një pronar i faqes në internet me ekipin e tij të largët, të cilët po botojnë artikuj me cilësi të lartë në lidhje me Zgjidhjet dhe furnizimet e Zyrës.
Një pronar i faqes në internet me ekipin e tij të largët, të cilët po botojnë artikuj me cilësi të lartë në lidhje me Zgjidhjet dhe furnizimet e Zyrës.

Benjamin Sweeney: Ekipet kanë një funksion të shkëlqyeshëm të thirrjeve video të integruara

Kohët e fundit organizata jonë i kaloi të gjitha sistemet tona sekrete në platformën 365 të Microsoft. Para kësaj ne ishim duke përdorur shërbimet e videokonferencimit të Slack dhe të videoklipeve të Google si metodë kryesore e komunikimit me ekipet tona të largëta. Tani të dy këto mjete janë zëvendësuar nga aplikacioni Teams i Microsoft dhe unë me të vërtetë më pëlqen. Slack është me shkëlqim dhe shumë i lezetshëm. Ajo integron me një bandë të platformave të tjera (megjithëse kjo ishte nën shfrytëzim nga ekipi ynë) dhe ka shumë karakteristika UX dhe rehati. Një nga gjembat në anën tonë ishte gjithnjë që veçoria video thirrëse e Slack kurrë nuk funksionoi si duhet. Ekipet, nga ana tjetër, kanë një funksion të shkëlqyeshëm të integruar të thirrjeve video me regjistrim dhe ndarje screenshare të ndërtuara menjëherë. Unë nuk mund të them gjëra të mira për sa mirë funksionon kjo platformë, plus cilësia e videos është më e mirë mesatarisht sesa Google ose Slack in eksperienca ime.

Karakteristikat UX dhe rehatia për Ekipet janë paksa të zhveshura në krahasim me Slack, por funksionaliteti i plotë i platformës më shumë se sa e bën atë. Dhe po, ka një mënyrë të errët. Ashtë një tipar i lehtësisë së lehtësisë, por jam mësuar me kaq në këtë pikë që mungesa e një mënyre të errët pothuajse të bëhet një tregtar për mua.

Unë jam një shkrimtar dhe menaxher i përmbajtjes dhe marketingut në Media ClydeBank, një kompani e pavarur botuese me qendër në Albany, NY.
Unë jam një shkrimtar dhe menaxher i përmbajtjes dhe marketingut në Media ClydeBank, një kompani e pavarur botuese me qendër në Albany, NY.

Steve Pritchard: G Suite ofron një sërë programesh bashkëpunimi

Nëse i gjithë stafi juaj duhet të kontribuojë në të njëjtën detyrë njëkohësisht ndërsa punon nga distanca, unë do t'ju rekomandoja të merrni G Suite të Google për biznesin tuaj. Kjo siguron një gamë të programeve të bashkëpunimit që i mundësojnë ekipit tuaj të diskutojë, organizojë dhe përfundojë detyrat me lehtësi. Punonjësit mund të punojnë së bashku në të njëjtat dokumente, spreadsheets dhe prezantime njëkohësisht nga kompjuterë të veçantë, duke e bërë atë ideal për departamente në distanca. Do të thotë që ata mund të bëjnë punën e tyre kudo dhe gjithmonë do të jenë në gjendje të përdorin skedarët kryesorë në raste urgjente.

Pas hyrjes në një skedar, secilit përdorues i është caktuar një kursor me kod të ngjyrosur ose nxitës, duke ju lejuar të monitoroni atë që çdo punonjës po shton në projekt. Të gjitha ndryshimet janë regjistruar dhe madje keni mundësinë të rivendosni versionet e mëparshme, vetëm në rast se duhet të ktheheni në një draft të parë. Ka shumë mjete plotësuese, gjithashtu. Google Drive ju lejon të rregulloni dokumentet dhe të kufizoni se kush mund t'i ndryshojë ato, ndërsa Google Hangouts dhe Google Chat lehtësojnë takimet me video dhe diskutimet e shpejta. G Suite me të vërtetë i mbulon të gjitha bazat në një mënyrë të qartë dhe të drejtpërdrejtë. Pra, bazuar në përvojën time, është e domosdoshme për bizneset me ekipe WFH.

Steve Pritchard - Drejtor Menaxhues i Punon Media, një agjenci e marketingut dixhital i specializuar në SEO, me qendër në Leeds, MB.
Steve Pritchard - Drejtor Menaxhues i Punon Media, një agjenci e marketingut dixhital i specializuar në SEO, me qendër në Leeds, MB.

Karolina: Manualisht ndihmon në organizimin e detyrave dhe verifikimin kur ato janë gati

Para së gjithash, po! ne përdorim programe bashkëpunimi për ta bërë punën e largët të lehtë për të gjithë ne. Kjo quhet Manifestisht dhe është vërtet e mirë sepse ndihmon në organizimin e detyrave dhe kontrollimin dhe verifikimin kur ato janë gati. Gjithashtu, lejon që shefat të kontrollojnë departamentet e tyre, dhe nëse i kanë kryer detyrat e tyre!

Unë me të vërtetë e rekomandoj këtë aplikacion sepse është me të vërtetë i lehtë për t’u përdorur, si, ekzistojnë shumë të tjera që punojnë me të njëjtat parime, për shembull, Trello, i cili është me të vërtetë i mirë gjithashtu, por gjithashtu është pak më i komplikuar për t’u përdorur, kjo është për shkak se duket si një pult, ku mund të vendosni të gjitha idetë tuaja dhe të krijoni shumë mini dashboard dhe gjithçka ... por kjo funksionon më shumë për projektuesit grafikë dhe specialistin krijues ...

Nga ana tjetër, haptazi është më i mirë sepse është më shumë si një listë kontrolli dhe është krijuar posaçërisht për punë në distancë dhe kompani ... Përveç kësaj, është me të vërtetë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur.

Emri im është Karolina dhe unë përfaqësoj haptazi.
Emri im është Karolina dhe unë përfaqësoj haptazi.

Nikola Baldikov: Brosix vjen me ndarjen në ekran dhe copëza të largëta

Një mjet bashkëpunimi gjithëpërfshirës që mund të ndihmojë organizatën tuaj të rrisë produktivitetin dhe sigurinë e tij është Brosix Instant Messenger. Brosix është një aplikacion i koduar nga fundi në fund që vjen me veçori të ndryshme të ndërmarrjes si teksti / biseda audio / video, ndarja në ekran dhe telekomandë, transferimi i skedarëve me madhësi të pakufizuar, tabela virtuale e të tjera. Mund të përdoret në desktop, tablet, celular, si dhe plotësisht në internet përmes Brosix Web Client. Ajo vjen me një kosto të arsyeshme, dhe ju gjithashtu merrni një provë 30-ditore falas. Unë do të rekomandoja të kalonit një sesion demo falas për të zbuluar se si dhe nëse mjeti do t'i përshtatte nevojave tuaja.

Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
 
 Brosix

Ben Walker: Slack, i ngathët dhe më shumë i ngathët

Easilyshtë lehtësisht mjeti më i mirë që kemi gjetur për atë që bëjmë. Si një ofrues i shërbimeve të transkriptimit, ne shpesh duhet të kemi biseda në grup në lidhje me klientët, stilet e tyre, formatet, shabllonet dhe personalizimet, kështu që njollosja ka qenë vërtet e mirë për atë për ne. Mund të ndajmë skedarë të të gjitha llojeve menjëherë, gjë që e bën aq të lehtë për dy ose tre nga ne që të jenë në gjendje të shohin të njëjtat gjëra në të njëjtën kohë. Mbajtja e një regjistrimi të gjithçkaje që mund të kërkohet është gjithashtu shumë e vlerësuar pasi duhet të kthehemi te gjërat nga muajt, apo edhe vite më parë ndonjëherë, dhe këtu është në rregull për të kërkuar dhe gjetur.

Emri im është Ben Walker dhe unë jam Drejtori i Përgjithshëm dhe Themeluesi i Transkriptimit Transferues, LLC
Emri im është Ben Walker dhe unë jam Drejtori i Përgjithshëm dhe Themeluesi i Transkriptimit Transferues, LLC

Nelson Sherwin: PO për softuer bashkëpunimi, JO për Asana

Ne e kemi përdorur Asana për kohëzgjatjen, por unë do të jem i sinqertë, nuk mendoj se është aq i mirë sa opsionet e tjera në treg. Unë kam punuar me Pipefy dhe Trello më parë dhe ndjehem sikur Asana mungon, nuk është aq miqësore për përdoruesit dhe e gjykoj pak të komplikuar ta kuptoj. Unë nuk do të them që do të jemi më mirë pa përdorur një aplikacion bashkëpunimi, sepse shpejt do të zbriste në kaos. Ne jemi një ekip i madh dhe veçanërisht si menaxher, unë mbështetem në këtë ndoshta më shumë se të tjerët që të jenë në gjendje të mbajnë gjurmët e gjithçkaje dhe të kemi një pasqyrë të qartë se ku janë të gjithë në procesin e tyre. Pra, po për softuerin e bashkëpunimit, jo për Asana.

Nelson Sherwin, Menaxher i Kompanive PEO
Nelson Sherwin, Menaxher i Kompanive PEO

Jennifer Mazzanti: Ekipet na lejojnë të ruajmë të gjitha informacionet që lidhen me një takim

Me punëtorë në të gjithë Evropën dhe Amerikën e Veriut, ne varemi nga Microsoft 365 për punë në distancë, duke përdorur opsione të forta dhe të sigurta për takime online (Ekipe) dhe bashkëpunim (Outlook, Ekipet, OneNote, OneDrive).

Ekipet me konferencë të pasura me video ndihmojnë për të kapërcyer hendekun e krijuar nga distanca dhe urdhrat e qëndrimit në shtëpi, duke rritur angazhimin dhe moralin. Anëtarët e ekipit që kanë humbur takimin ose kanë nevojë të rishikojnë mund të qasen në regjistrimet e mbledhjeve dhe transkriptimet automatike më vonë. Mjetet e sigurimit sigurojnë qasje për kriptimin dhe kontrollin e regjistrimeve dhe shënimeve. Zbehja në sfond dhe shtypja e zhurmës minimizojnë shpërqendrimet nga fëmijët, kafshët shtëpiake dhe zhurmat e tjera shtëpiake.

Ekipet na lejojnë të ruajmë të gjitha informacionet që lidhen me një takim në një fije takimi, të siguruar me kriptim dhe leje. Kjo mund të përfshijë regjistrime dhe shënime takimesh, axhendat dhe dokumentet përkatëse. Ai gjithashtu përfshin integrimin e plotë me të gjitha tiparet e bashkëpunimit të Microsoft 365. Për shembull, ju mund të mesazhoni anëtarët e ekipit ose të bashkëpunoni në një dokument pa lënë takimin.

Për më tepër, Microsoft 365 ju lejon të kaloni nga një metodë komunikimi në tjetrën në një çast. Për shembull, mund të hapni një bisedë brenda  Microsoft Word‌  ndërsa redaktoni një dokument dhe më pas klikoni në butonin video për të filluar një telefonatë kur është e nevojshme.

Jennifer Mazzanti është Drejtori Ekzekutiv dhe Bashkëthemelues i eMazzanti Technologies, 4X Partner i vitit i Microsoft dhe 8X Inc. lista e nderuar 5000. Si drejtuese e një biznesi teknologjik në pronësi të grave, ajo frymëzon të tjerët dhe i jep komunitetit përmes përpjekjes për ruajtjen e jetës së egër të oqeanit të kompanisë, Projektin Blu.
Jennifer Mazzanti është Drejtori Ekzekutiv dhe Bashkëthemelues i eMazzanti Technologies, 4X Partner i vitit i Microsoft dhe 8X Inc. lista e nderuar 5000. Si drejtuese e një biznesi teknologjik në pronësi të grave, ajo frymëzon të tjerët dhe i jep komunitetit përmes përpjekjes për ruajtjen e jetës së egër të oqeanit të kompanisë, Projektin Blu.

Maxim Ivanov: Redmine është veçanërisht i dobishëm për koordinimin e të gjithë anëtarëve të ekipit tonë

Bashkëpunimi i personelit në një regjim të largët mund të jetë mjaft sfidues, veçanërisht për kompanitë me 250+ të punësuar si në rastin tonë. Kështu, për t'i bërë të gjitha proceset në distancë të funksionojnë si ora, ne ndërtuam sistemin tonë të menaxhimit duke mbuluar 3 fusha kryesore: menaxhimin e detyrave (Redmine, Jira), ndjekjen e kohës (Redmine) dhe komunikimin e brendshëm. Redmine është veçanërisht e dobishme pasi ne e kemi përdorur atë jo vetëm për menaxhimin e projektit, por edhe për koordinimin e të gjithë anëtarëve të ekipit tonë. Gjatë regjimit të largët, ai është bërë jashtëzakonisht i dobishëm falë ndërfaqes së tij të kuptueshme për përdoruesin dhe lehtësisë në përdorim. Për më tepër, ky mjet është mjaft i përshtatshëm për mbledhjen e analitikëve të brendshëm pasi tregon tabelat me kohën e përgjithshme të kaluar, të cilat mund t’i kategorizoni nga përdoruesi, llojin e çështjes, kategorinë ose aktivitetin.

Për të siguruar një komunikim të thjeshtuar dhe efikas midis të gjitha departamenteve dhe ekipeve, ne kemi vazhduar të përdorim bisedën tonë të zhvilluar brenda. Për më tepër, softueri i zhvilluar posaçërisht për nevojat e kompanisë ka mundësuar ndërveprim pa probleme midis të gjithë punonjësve, përhapjen e lehtë të njoftimeve urgjente dhe përgjigje të shpejtë. Përdorimi i gamës së përmendur të mjeteve na lejon të ruajmë të gjitha proceset e biznesit në të njëjtin nivel siç kemi pasur gjatë punës në zyrë.

Maxim Ivanov, CEO Aimprosoft
Maxim Ivanov, CEO Aimprosoft

Rahul Vij: Mjetet më të mira të bashkëpunimit për ekipe të largëta

Basecamp për Menaxhimin e Projektit: isshtë një mjet i dobishëm për të organizuar punë, veçanërisht me ekipe të largëta. Ne e kemi përdorur atë për vite me rradhë dhe kemi gjetur mirë që të rregullojmë proceset dhe të mbajmë një sy afatet. Menaxherët e projektit u caktojnë detyra anëtarëve të ekipit të tyre në Basecamp dhe përmendin afatin. Punonjësit punojnë në detyrat e caktuara dhe raportet postojnë në platformë. Shtë e lehtë, e thjeshtë dhe e dobishme.

Google Drive për bashkëpunim në kohë reale: Google Drive nënkupton ruajtjen e sigurt të skedarëve dhe hyrjen në të gjithë kohën. Duke përdorur Google Drive, është e lehtë të bëni që shumë njerëz të punojnë në një skedar të vetëm. Më parë, kemi pasur një sistem të centralizuar ruajtjeje. Por ne e zëvendësuam atë me Google Drive, duke e gjetur atë një mundësi më kosto dhe më të besueshme.

DeskTime për Monitorimin e Punonjësve: isshtë një program për ndjekjen e kohës që tregon se çfarë po bëjnë punonjësit e largët, pavarësisht nëse ata janë produktivë, dhe çfarë lloj burimesh ata përdorin për punën e tyre. Ne kemi zgjedhur DeskTime pasi kemi përdorur Hubstaff për disa muaj. DeskTime është më e lehtë, më e thjeshtë dhe më efektive.

Takimi Google për Takime Virtuale: Më parë, ne po përdornim Zoom për takime në internet. Para se të zbuloheshin luhatjet në aplikacion, e gjetëm pak komplekse për t’u përdorur. Ne e zëvendësuam atë me Google Meet dhe e gjetëm më të butë, më të thjeshtë dhe më të sigurt sesa mediumet e tjera për konferenca video.

Rahul Vij, CEO
Rahul Vij, CEO

Vladlen Shulepov: Jira i lejon të gjithë të bashkëveprojnë në një vend

Si një kompani e shkathët për zhvillim, ne përdorim softuer bashkëpunimi qoftë nëse punojmë në zyrën tonë apo nga distanca, si tani. Mjeti ynë i zgjedhjes është Jira, një program ndjekës i çështjeve i krijuar nga Atlassian, pasi lejon të gjithë nga zhvilluesit tek anëtarët e ekipit të marketingut të bashkëveprojnë në një vend shpejt dhe me lehtësi.

Ajo që me të vërtetë e bën këtë mjet kaq të përshtatshëm për ne është fakti që çdo anëtar i ekipit mund të mbajnë shënimet e punës së tyre, të regjistrojë kohën e kaluar në secilën detyrë, të caktojë përgjegjësi ndaj njëri-tjetrit dhe të bashkëveprojë me ndihmën e tij. Do departament i kompanisë sonë ka hapësirën e vet, ku punonjësit kanë të gjitha detyrat e tyre të organizuara. Ekziston edhe Konkluzioni, një mjet shtesë ku mund të ndani skedarë dhe udhëzues të ndryshëm për të ndihmuar ekipin. Si një kompani që specializohet në zhvillimin e softuerit telemjekësor, ne, për shembull, kemi një udhëzues pajtueshmërie HIPAA atje për të siguruar stafin me të gjitha informacionet e nevojshme për këtë temë.

Vladlen Shulepov, Drejtor i Përgjithshëm në Riseapps, Rriteps.co - strateg biznesi me 12+ vjet në IT, duke lehtësuar ekipin e zhvilluesve yjor. Ne dorëzuam me sukses 50 projekte në kujdesin shëndetësor, Wellness, shërbimet sipas kërkesës, IoT, AR, dhe sektorë të tjerë.
Vladlen Shulepov, Drejtor i Përgjithshëm në Riseapps, Rriteps.co - strateg biznesi me 12+ vjet në IT, duke lehtësuar ekipin e zhvilluesve yjor. Ne dorëzuam me sukses 50 projekte në kujdesin shëndetësor, Wellness, shërbimet sipas kërkesës, IoT, AR, dhe sektorë të tjerë.

Tom Massey: Slack dhe Asana përdoren çdo ditë me ekipe të largëta

Slack dhe Asana janë dy mjete të shkëlqyera bashkëpunimi që përdoren çdo ditë kur punoni me ekipe të largëta. Slack është një mënyrë e thjeshtë për të komunikuar një-në-një, me një ekip të caktuar, ose me tërë kompaninë. Ju mund të përdorni kanale të ndryshme për nevoja të ndryshme të kompanisë, dhe është një mënyrë e bukur për të qëndruar në kontakt me kolegët tanë ndërsa jeni në distancë. Asana nuk është vetëm një mjet i mirë bashkëpunimi për ekipin tonë, por gjithashtu një mjet i shkëlqyeshëm i organizimit për secilin punonjës. Asana ndihmon ekipin tim të qëndrojë në krye të detyrave, të mbetet i azhurnuar me datat e duhura, dhe një mënyrë e shkëlqyeshme për të dokumentuar afatin kohor që do të marrë dhe çfarë duhet të bëhet për të përfunduar secilën detyrë. Ju madje mund të shokët tuaj të ekipit për t'i njoftuar ata kur bëhet një detyrë, duhet të bëhet, ose keni nevojë për ndonjë ndihmë shtesë. Pjesa më e mirë është që ju të mund të kodoni gjithçka, duke e bërë më të këndshme ta shikoni dhe ta keni të thjeshtë për tu organizuar.

Tom Massey, Laboratorë me dëborë me dëborë
Tom Massey, Laboratorë me dëborë me dëborë

Daniel J. Mogensen: kanalet në Slack janë të orientuara drejt temave

Kompania ime ka përdorur Slack për komunikim që kur kemi themeluar kompaninë. Duke punuar kryesisht si një mjet komunikimi, Slack ndihmon organizatën për shkak të komunikimit të saj të segmentuar bazuar në kanale. Kanalet në Slack janë të orientuara drejt temave, në krahasim me organizimin nga njerëzit që marrin pjesë në to. Temat e vazhdueshme, për të cilat duhet të ktheheni dhe të zbuloni se për çfarë u fol, janë të lehta për t'u përdorur dhe për të gjetur informacionin që ju nevojitet thjesht duke lëvizur.

Një këshillë për të përfituar sa më shumë nga Slack është të shikoni integrimet e saj të shumta. Nga burimet njerëzore, organizative, deri tek mjetet e ndërtimit të ekipit - mund të gjeni një mori aplikacionesh të dobishme për biznesin tuaj të vogël. Një gjë fantastike në lidhje me integrimet e Slack është që ju mund t'i përdorni pa u angazhuar për aplikacione të mëdha dhe duke shpenzuar kohë për t'u mësuar në ndërfaqet e tyre, ndonjëherë duke paguar për veçoritë që nuk ju duhen as si një biznes i vogël.

Një teknik që nga ditët e tij të reja, pasioni i Danielit për kodimin dhe gjithçka futuristike e shtyn atë të fillojë Kodyl, një firmë për zhvillimin e teknologjisë proptech.
Një teknik që nga ditët e tij të reja, pasioni i Danielit për kodimin dhe gjithçka futuristike e shtyn atë të fillojë Kodyl, një firmë për zhvillimin e teknologjisë proptech.
 
 Kodyl

Alex Shute: të kesh një program bashkëpunimi të besueshëm është një domosdoshmëri

Me natyrën e biznesit tonë, të kesh një program bashkëpunimi të besueshëm është një domosdoshmëri. Tani jemi duke përdorur Slack dhe e rekomandojmë shumë. Ne kemi përdorur Slack për mjaft kohë tani dhe na pëlqen që lehtë mund ta shkarkoni në desktop, laptop dhe në celularin tuaj. Ka shumë karakteristika, përfshirë aftësinë për të hyrë në ekipe të shumta në një llogari të vetme përdoruesi, e cila ka dëshmuar se është shumë e dobishme për ne dhe e bën komunikimin me ekipe të ndryshme shumë më të lehtë dhe të organizuar.

Një veçori tjetër që ka qenë shumë e dobishme për ne është se Slack ju lejon të krijoni dhe etiketoni temat posaçërisht për tema të cilat dëshironi të diskutoni se cilat anëtarët e ekipit tuaj mund të qasen, ju gjithashtu mund të bëni thirrje dhe të dërgoni mesazhe private për anëtarët e ekipit tuaj dhe skedarin ndarja është gjithashtu e shpejtë dhe e lehtë. Zbulojmë që përdorimi i këtij programi specifik e lehtëson ekipin tonë të komunikojë dhe organizojë detyrat në mënyrë efektive. Unë mendoj se është ideale të përdorni një program bashkëpunimi, veçanërisht kur duhet të punoni në një përbërje të largët, ekzistojnë shumë mundësi në treg, por sigurohuni që të gjeni se cilat prej tyre do t'i përshtaten më së miri nevojave të ekipit tuaj.

Alex Shute, bashkëthemelues i daljeve në lartësi
Alex Shute, bashkëthemelues i daljeve në lartësi

Krit Saiyyam: Trello lejon anëtarët që të konsolidojnë dhe organizojnë projekte në borde

Ne jemi duke përdorur '* Trello *' si një mjet bashkëpunimi për ekipin tonë. Trello lejon anëtarët të konsolidojnë dhe organizojnë projekte në borde. Shtë një aplikim i shkëlqyeshëm për t'ju thënë se çfarë po punohet, kush po punon në çfarë, dhe ku diçka është në proces. Meqenëse ne ndjekim metodologjitë kanban, Trello është më i përshtatshmi për të mbajtur punën që rrjedh nga fillimi deri në fund të saj.

Trello Business na lejon të automatizojmë proceset që përdoren nga menaxherët e projektit për të thjeshtuar detyrat manuale. Në Trello, shumë anëtarë dhe aktiviteti i tyre mund të monitorohen dhe gjurmohen nëpër borde të ndryshme. Në secilin bord, detyrat mund të jepen ose krijohen me shumë anëtarë që kanë qasje në këto karta. Brenda kartave, mund të vendosni afate, përparim të aktivitetit, bashkëngjitje, lidhje, lista kontrolli dhe më gjerë. Sidomos UI e thjeshtë dhe UX dhe kursimi-si-ju-shkruani në mekanizëm në kohë reale që ofron mjeti është i jashtëzakonshëm.

Krit Saiyyam, Strategjik i përmbajtjes së zinxhirit të furnizimit
Krit Saiyyam, Strategjik i përmbajtjes së zinxhirit të furnizimit

Shradha Kumari: ekipe brenda organizatës insistojnë të punojnë së bashku

1). Slack: Ky është kanali ynë i komunikimit ku ne lidhemi me njëri-tjetrin duke biseduar ose duke ndarë disa informacione të rëndësishme. Kjo është një platformë e vogël por kjo është shumë e përshtatshme për të qëndruar në kontakt me të gjithë ekipin. Ne kemi grupe të nivelit të ekipit dhe të organizatës, ku njerëzit bashkëpunojnë, ndajnë informacione, ruajnë komunikimin e tyre.

2). Takimi Google: Për të gjitha telefonatat me video dhe zë një dhe një, ne përdorim Google Takim. Ne përdorim Google Takohen për të gjitha pjesët e ekranit të takimeve të ekipit, shkëmbimin e skedarëve dhe aktivitetet argëtuese. Na jep ndjesinë sikur jemi ulur pranë njëri-tjetrit. Ekziston gjithashtu një veçori shtesë, ku ne gjithashtu bisedojmë.

Unë jam një lidhës i lindur natyral, dhe kam qenë i njohur për zhvillimin e partneriteteve afatgjata dhe efektive të biznesit. Unë jam ushqyer nga pasioni im dhe dashuria e vërtetë për burimet njerëzore dhe lidhja me të tjerët. Njohuritë dhe vendosmëria ime për ta shndërruar informacionin në veprim dhe nisma kanë kontribuar në karrierën time të suksesshme deri më tani.
Unë jam një lidhës i lindur natyral, dhe kam qenë i njohur për zhvillimin e partneriteteve afatgjata dhe efektive të biznesit. Unë jam ushqyer nga pasioni im dhe dashuria e vërtetë për burimet njerëzore dhe lidhja me të tjerët. Njohuritë dhe vendosmëria ime për ta shndërruar informacionin në veprim dhe nisma kanë kontribuar në karrierën time të suksesshme deri më tani.

Anastasiia Khlystova: Nocioni dallon nga zgjidhjet e tjera të menaxhimit të projektit

Ekipi ynë i marketingut ka përdorur mjetin e menaxhimit të projektit Nocion herë pas here për më shumë se një vit. Por gjatë dy muajve të fundit, u bë vendi ynë për të gjithë, madje edhe detyrat më të vogla. Këtu janë vetëm disa nga rastet e përdorimit që përdorim mjetin për:

 • Lista javore dhe ditore e detyrave për të bërë marketing
 • Kalendari editorial i blogut
 • Planet në bord
 • Detyrat 2-javore të sprintit
 • Baza e brendshme e njohurive

Shumë detyra që më parë mund të diskutonim në zyrë gjatë një pushimi kafeje, tani janë zhvendosur në Nocion dhe kanë marrë hapësira të veçanta pune atje. Mjeti dallon nga zgjidhjet e tjera të menaxhimit të projektit me dizajnin e tij të hijshëm intuitiv. Për më tepër, çdo hapësirë ​​pune është gjithashtu 100% e personalizueshme me modele të shumta, mbulesa, emojis dhe çfarëdo. Farë është gjithashtu e rëndësishme është që Nocioni është falas për përdorim personal dhe ka plane të çmimeve të përballueshme për bashkëpunimin në ekip.

Anastasiia Khlystova është një menaxher i marketingut të përmbajtjes në HelpCrunch, një platformë komunikimi gjithëpërfshirëse e klientëve. Përvoja e saj profesionale përfshin SEO dhe strategjitë e ndërtimit të lidhjeve.
Anastasiia Khlystova është një menaxher i marketingut të përmbajtjes në HelpCrunch, një platformë komunikimi gjithëpërfshirëse e klientëve. Përvoja e saj profesionale përfshin SEO dhe strategjitë e ndërtimit të lidhjeve.

Khris Steven: Gsuite - thjesht nuk mund të bëjmë pa të

Softueri më i mirë dhe më i dobishëm i bashkëpunimit që ka qenë një ndihmë e jashtëzakonshme për mua dhe ekipin tim të asistentëve virtualë është Gsuite.

Ne thjesht nuk mund të bëjmë pa të.

Gsuite është një grup i integruar i bashkëpunimit të sigurt, të besueshëm, të mbështetur në re dhe produktivitetit të mundësuar nga Google AI.

Një nga gjërat e këndshme në lidhje me Gsuite është se ajo vjen me një hapësirë ​​të pakufizuar për fotografitë, skedarët, dokumentet dhe emailet tuaja.

Një avantazh tjetër i shkëlqyeshëm është se funksionon më shumë si i gjithi-në-një. Ai përfshin emailin e biznesit të Gmail, kalendarët e përbashkët, redaktimin dhe ruajtjen e dokumenteve në internet, takimin me video, konferencën dhe shumë më tepër.

Përdorimi i Gsuite na ka kursyer shumë më tepër dhe nuk mund ta rekomandoj sa duhet.

Ne bashkëpunojmë nga kudo shpejt, shpërndarjen e lehtë të skedarëve në kohë reale në fluturim. Nuk ka telashe.

Khris Steven është një gyp shitës dhe ekspert i marketingut të përmbajtjes i cili sjell pasionin për të ndihmuar njerëzit të shërbejnë më shumë dhe të bëjnë ndikim në internet
Khris Steven është një gyp shitës dhe ekspert i marketingut të përmbajtjes i cili sjell pasionin për të ndihmuar njerëzit të shërbejnë më shumë dhe të bëjnë ndikim në internet

Lista përfundimtare e mjeteve më të mira të bashkëpunimit për ekipet në distancë:

Tani keni të gjithë programin dhe mjetet e bashkëpunimit në distancë të nevojshme për të kryer çdo lloj pune në distancë me çdo ekip!


Comments (0)

Lini një koment