Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Cili është Softueri më i mirë për të monitoruar punonjësit në distancë?

Menaxhimi i ekipeve të largëta mund të jetë i ndërlikuar, pasi që ata nuk janë mënyrë e drejtpërdrejtë për të parë se çfarë bëjnë ata ose ku janë në çdo kohë, siç është rasti në një zyrë të hapur për shembull.

Me përdorimin e gjerë të zgjidhjeve dixhitale për të ushtruar biznes, sidoqoftë, nuk është e mundur që vetëm të punohet me telera në një kompani dhe të mos keni nevojë të merrni me qira ndonjë hapësirë ​​zyre, por të keni të gjithë punonjësit që punojnë nga shtëpia ose të punojnë si nomadë dixhital në vend të kësaj, por është gjithashtu e mundur të monitorohen këta punonjës.

Ne pyetëm disa ekspertë se cilat janë programet më të mirë për të monitoruar punonjësit në distancë në përvojën e tyre, dhe këtu janë përgjigjet e tyre të ekspertëve.

A po përdorni një softuer për të monitoruar punonjësit tuaj të largët, apo jeni një punonjës i largët që ju kërkohet të përdorni një program monitorimi? Cilin softuer është ai, cili është feedback juaj, do ta rekomandonit?

David Garcia: ActiveTrak për të monitoruar aktivitetet kompjuterike të punonjësve tanë

Ne përdorim ActiveTrak për të monitoruar veprimtarinë kompjuterike të punonjësve tanë. Ne kemi pasur sukses të madh me këtë mjet pasi na ndihmon të kuptojmë kur hyjnë punonjësit tanë, cilat vende vizitojnë dhe kur janë bërë për ditën. Përfitimi i vërtetë ka qenë duke e përmirësuar produktivitetin e tyre duke hequr fletët e kohës dhe duke kuptuar se si ata e kalojnë kohën e tyre. Ne kemi qenë në gjendje të heqim pengesat për ekipet tona përmes të dhënave që AktivTrak ka siguruar.

Emri im është David Garcia dhe unë jam Drejtori i Përgjithshëm i ScoutLogic, një kompani e kontrollit të sfondit të para-punësimit. Kompania jonë ka qenë tërësisht e largët që kur u themeluam në vitin 2017.
Emri im është David Garcia dhe unë jam Drejtori i Përgjithshëm i ScoutLogic, një kompani e kontrollit të sfondit të para-punësimit. Kompania jonë ka qenë tërësisht e largët që kur u themeluam në vitin 2017.
ScoutLogic

Jayson DeMers: EmailAnalytics është krijuar për të monitoruar punonjësit në distancë

Biznesi im është në të vërtetë një mjet softuer që është krijuar për të monitoruar punonjësit në distancë, dhe ne e përdorim atë për të monitoruar punonjësit tanë.

Quhet EmailAnalytics dhe vizualizon aktivitetin e postës elektronike në Gmail G Suite‌ - Aktiviteti i postës elektronike është një masë fantastike për produktivitetin në shumë punë të WFH, sepse kaq shumë punë janë shumë të mbështetura në komunikim. Për shumë punë, nëse aktiviteti i postës elektronike bie ndjeshëm, kjo tregon një rënie të ngarkesës së punës ose produktivitetit.

Pra, softveri ndihmon në ribalancimin e ngarkesave të punës duke identifikuar se cilët punonjës kanë ngarkesat më të rënda ose më të lehta të punës.

Natyrisht, unë e dua softuerin dhe e shoh jashtëzakonisht të dobishëm për të monitoruar punonjësit në distancë.

Jayson DeMers, CEO, EmailAnalytics
Jayson DeMers, CEO, EmailAnalytics
EmailAnalytics

Bruce Hogan: Koha Doktor vjen me të gjitha tiparet që do t'ju duhen kompanive

Në SoftwarePundit, ne kemi testuar disa nga zgjidhjet më të njohura të programeve të monitorimit në distancë. Ai që ne kemi përdorur dhe si më shumë është Time Doctor.

Doctor Doctor është një mjet për përcjelljen e kohës dhe produktivitetin që përdoret nga mbi 80,000 njerëz. Shtë shumë e përballueshme - duke filluar nga 12 dollarë në muaj për një përdorues. Plani themelor vjen me të gjitha tiparet që do t'ju duhen nga shumica e kompanive, përfshirë ndjekjen e kohës, screenshots dhe ndjekjen e miut, ndjekjen e faqes në internet dhe integrimet e pagesave. Ju gjithashtu merrni akses në ekipin e tyre mbështetës me këtë çmim. Për ekipe më të mëdha me nevoja më të avancuara, Time Doctor gjithashtu ofron një plan me 24 dollarë në muaj.

Ne na pëlqen Doctor Doctor sepse ofron një seri të gjerë karakteristikash dhe ndërfaqe miqësore për përdoruesin në një pikë çmimi të përballueshëm. Dy tiparet e këndshme për të pasur në Doktorin Koha që kënaqemi më shumë janë integrimi me mjetet e menaxhimit të projektit dhe alarme për përdorimin e kohës. Ju mund të përdorni një nga integrimet e para-ndërtuara të Doctor Doctor për të shtuar funksionalitetin e përcjelljes së kohës në shumicën e sistemeve të menaxhimit të projektit. Për shembull, ju mund të integroheni me Asana për të parë se sa kohë ka kaluar ekipi juaj në secilën detyrë. Për të ndihmuar në rritjen e produktivitetit, mund të zbatoni sinjalizimet për përdorimin e kohës të TIme Doctor. Kjo veçori paralajmëron anëtarët e ekipit nëse kanë qenë të papunë për shumë kohë ose kanë kaluar shumë kohë në faqet e internetit që nuk punojnë.

Bruce Hogan është Bashkëthemelues dhe Drejtor i Përgjithshëm i SoftwarePundit, një firmë kërkimore teknologjie që ofron këshilla, informacion dhe mjete për të ndihmuar bizneset të përdorin me sukses teknologjinë.
Bruce Hogan është Bashkëthemelues dhe Drejtor i Përgjithshëm i SoftwarePundit, një firmë kërkimore teknologjie që ofron këshilla, informacion dhe mjete për të ndihmuar bizneset të përdorin me sukses teknologjinë.
SoftwarePundit

Alessandra Gyben: GreenRope na lejon të ndjekim me saktësi orët tona

Unë jam një punonjës i largët, por gjithashtu menaxhoj një ekip të largët.

Ne përdorim GreenRope, automatizimin e plotë të crm dhe automatizimin e marketingut me menaxhimin e projektit për të menaxhuar të gjithë ekipin.

Ne përdorim një kohëmatës ditore që fillojmë kur fillojmë ditën, të ndalojmë gjatë pushimeve dhe të ndalojmë dhe dorëzojmë në fund të ditës. Kjo na lejon të ndjekim me saktësi orët tona. Së bashku me dorëzimin, ne azhurnojmë të gjitha projektet dhe detyrat e punuara atë ditë. Ky kohëmatës dhe menaxheri i projektit është i integruar në GreenRope dhe të gjitha azhurnimet gjithashtu mund të gjurmohen me raportim të plotë, kështu që unë mund të shoh se sa orë u kaluan duke punuar në detyra ose projekte specifike.

Shtë gjithashtu shumë e rëndësishme për mua të jem në gjendje të shoh postën elektronike që ekipi im po krijon së bashku me çdo automatizim që ata krijojnë. Pasja e një sistemi të plotë më lejon të identifikohem dhe të gjurmoj çdo azhurnim të bërë në çdo email ose proces të automatizuar. Plus, unë mund të kufizoj ose të lejoj leje për të bërë gjëra të caktuara brenda sistemit. Kjo ndihmon në mbrojtjen e procesit tonë aktual dhe natyrisht, të dhënat tona.

Alessandra Gyben
Alessandra Gyben
GreenRope

Crystal Diaz: Sistemi i bazuar në bileta të punës ekipore jep detyra për të bërë

Programi që ne përdorim quhet Punë ekipore. Ky është si një sistem i bazuar në bileta për të dhënë të gjitha detyrat e ndërmarrjes për të bërë dhe menaxherët tanë mund t'i shohin ato, t'i shikojnë ato dhe t'i shënojnë gjërat vonë. Kjo është se si ata e dinë që ne jemi në krye të gjërave tona sepse nëse është vonë, menaxherët do të dinë dhe të na pyesin pse. Më pëlqen vërtet sepse më mban të organizuar!

Emri im është Crystal dhe unë punoj për Krijues i guximshëm
Emri im është Crystal dhe unë punoj për Krijues i guximshëm
Xtractor Depot

Willie Greer: Time Doctor ndjekja e thjeshtë por e zgjuar

Pas disa muajsh provë dhe gabim, zbulova se * Doktori i kohës * punon në mënyrë perfekte për ekipin tim. Unë e kam përdorur atë për më shumë se 2 vjet, dhe këtu janë arsyet pse:

 • * Ndjekja e thjeshtë por e zgjuar e kohës * - ’shtë një program i drejtpërdrejtë që ndjek me zgjuarësi orët prodhuese. Thjesht klikoni një buton për të filluar ose ndaluar ndjekjen e kohës tuaj të punës. Dhe në rastet kur dikush ka harruar të klikojë butonin, automatikisht mund të kuptohet nëse nuk ka asnjë aktivitet në kompjuter.
 • * Karakteristika kundër shpërqendrimit * - Mund të tregojë kur një punonjës po kalon kohën në median sociale dhe dërgon një pop për të kontrolluar nëse është akoma pjesë e punës apo jo.
 • * Fotografitë e fotove * - Kjo është shumë e dobishme në fazat fillestare të punës me një ekip. Ndërsa kam besim se anëtarët e ekipit tim po punojnë me zell, unë përdor këto pamje (së bashku me përcjellësin e kohës) për të monitoruar produktivitetin e tyre.
Willie Greer, Themeluese, Analisti i Produkteve
Willie Greer, Themeluese, Analisti i Produkteve
Analisti i Produkteve

Dan Bailey: punonjësit kanë bordet e tyre në Trello

Unë personalisht nuk besoj se programi i mbikqyrjes bën ndonjë gjë pozitive për punëdhënësit ose punonjësit dhe jam shumë rezistent ndaj përdorimit të tij. Nëse punonjësit e mi tradhtojnë me siguri atë besim, unë do ta konsideroj atë. Por kanë kaluar dy muaj dhe nuk kemi pasur probleme.

Në vend të kësaj, unë do të doja të flas për ato që ne përdorim për të mbajtur nën kontroll produktivitetin e punonjësve: Trello. Ne kemi një bord detyrash në të gjithë kompaninë me një kalendar që menaxherët heqin detyrat në çdo ditë, duke i caktuar ato në raportet e tyre. Kur këto detyra të përfundojnë, ato transferohen në një kolonë tjetër.

Punonjësit gjithashtu kanë bordet e tyre ku mund të shtojnë detyra individuale, dhe menaxherët kontrollojnë në ato për të monitoruar progresin. Deri më tani sistemi ka funksionuar shumë për ne dhe nuk kam parë ndonjë nevojë më pushtuese.

Dan Bailey, President, WikiLawn
Dan Bailey, President, WikiLawn
WikiLawn

Jessica Rose: Top Tracker regjistron pamje të ekranit të punëtorit tuaj

Ne jemi një ndërmarrje sociale 100% e drejtuar për tregti elektronike në industrinë e shëndetit dhe shëndetit. Ne e filluam biznesin tonë në 2015 dhe kemi disa anëtarë të stafit që punojnë nga distanca. Ne kemi eksperimentuar me disa sisteme të ndryshme të monitorimit të stafit ndër vite dhe besojmë se një kombinim i Top Tracker dhe Google Drive funksionon më së miri. Top Tracker (toptal.com) ka një version themelor falas që regjistron fotografitë e ekranit të ekranit të punëtorit tuaj të largët dhe i ruan ato për rishikimin tuaj më vonë. Kjo ju lejon të verifikoni me lehtësi se punëtori juaj është i përqendruar në detyrat që keni caktuar. Për një program falas, ky është një mundësi e shkëlqyeshme dhe ne e rekomandojmë shumë. Ne gjithashtu e shohim optimale që punëtorët e largët të ruajnë të gjithë dokumentet e tyre në Google Drive. Kjo ju lejon të kontrolloni dhe shikoni dokumentet në mënyrë që të kontrolloni përparimin e tyre dhe të jepni komente dhe reagime në kohë reale.

Jessica Rose, Kryeshefi Ekzekutiv i bakrit H2O
Jessica Rose, Kryeshefi Ekzekutiv i bakrit H2O
Bakri H2O

Sudip Samaddar: Imaginesales gjurmët e shënimeve kush është duke bërë atë që tani

Softueri ynë është përdorur nga shumë klientë për të menaxhuar telecallers ose telesale të largëta ose staf mbështetës. Kompanitë si Fliplearn, Fshati i projektimit etj.

Menaxheri ngarkon të dhënat nga një vendndodhje qendrore që shpërndahet në mes të ekipit. Ekipi fillon të telefonojë ose të mesazheve në këto rezultate. Gjurmët e tabelës së rezultateve live kush po bën tani? Sa kohë ai ose ajo është në pushim ose në thirrje dhe me kë? Gjithashtu regjistron të gjitha thirrjet.

Ne po përjetojmë një rritje të kërkesës.

Unë jam ceku i Imaginesales
Unë jam ceku i Imaginesales
Imaginesales

Shivbhadrasinh Gohil: Plutio për menaxhimin e detyrave, Ekipe për komunikim

Puna nga distanca ka bërë që është thelbësore për ne të përdorim mjetet e mëposhtme për menaxhim të lehtë:

 • Plutio
 • ekipet

Plutio ndihmon në menaxhimin e detyrave dhe përcjelljen e kohës. Secili projekt menaxhohet dhe anëtarët e ekipit lehtë mund të gjejnë detyrën e tyre. Menaxheri i projektit mund të ndjekë kohën dhe të udhëzojë ekipin në përputhje me rrethanat.

Also, Microsoft ekipet have been our new choice for communication within the team and video call meetings and daily stand ups.

Unë jam Shivbhadrasinh Gohil, bashkëthemeluese dhe CMO në Meetanshi, një kompani e zhvillimit Magento në Gujarat, Indi.
Unë jam Shivbhadrasinh Gohil, bashkëthemeluese dhe CMO në Meetanshi, një kompani e zhvillimit Magento në Gujarat, Indi.
Meetanshi, një kompani e Zhvillimit Magento

Mark Webster: Hubstaff mund të shkatërrojë gjërat sipas secilës zonë të kompanisë

Biznesi ynë ka qenë plotësisht i largët për mbi 6 vjet tani dhe ne kemi provuar shumë mjete monitorimi për t'u siguruar që ekipi ynë po vazhdon të performojë mirë. Tani jemi duke përdorur Hubstaff dhe jemi shumë të lumtur me të. Unë definitivisht do ta rekomandoja atë për këdo, veçanërisht ato me shumë projekte dhe ekipe të mëdha.

Një nga karakteristikat kryesore që më pëlqen në lidhje me Hubstaff është se si mund t'i prishim gjërat për secilën zonë të kompanisë dhe të shohim saktësisht se sa kohë dhe burime janë duke kaluar në secilin projekt nga ekipi ynë. Kjo na lejon të marrim një vështrim nga zogjtë dhe të zgjidhim problemet. Për shembull, le të themi që një numër i klientëve tanë janë ankuar për mbështetjen që kanë marrë kohët e fundit. Shpejt mund të shohim sa orë janë punuar nga ekipi ynë mbështetës gjatë muajit të kaluar dhe të kuptojmë nëse ka pasur një rënie në produktivitet apo nëse anëtarët e ekipit kanë qenë të sëmurë etj.

Kjo është e shkëlqyeshme për të identifikuar shpejt problemet dhe për të qenë në gjendje të bëj një vështrim më të afërt në atë që unë, si pronar biznesi, duhet ta përqendroj kohën time në përmirësim përmes trainimit më të mirë ose rekrutimit shtesë.

Mark Webster është bashkëthemelues i Haker autoriteti, një kompani udhëheqëse e arsimit të marketingut në internet. Përmes kurseve të tyre të trajnimit me video, blog dhe podcast javor, ata edukojnë tregtarët fillestarë dhe ekspertë njësoj. Shumë prej 6,000 studentëve të tyre kanë marrë bizneset e tyre ekzistuese në ballë të industrive të tyre, ose kishin dalje shumë milionëshe.
Mark Webster është bashkëthemelues i Haker autoriteti, një kompani udhëheqëse e arsimit të marketingut në internet. Përmes kurseve të tyre të trajnimit me video, blog dhe podcast javor, ata edukojnë tregtarët fillestarë dhe ekspertë njësoj. Shumë prej 6,000 studentëve të tyre kanë marrë bizneset e tyre ekzistuese në ballë të industrive të tyre, ose kishin dalje shumë milionëshe.
Haker autoriteti

Jennifer Willy: Veriato ka një platformë të integruar të AI për të monitoruar aktivitetin e përdoruesit

Veriato ka një platformë të integruar të AI-së që përdoret për të monitoruar aktivitetin e përdoruesit i cili ndihmon në zvogëlimin e shkeljes së të dhënave dhe monitorimin e veprimtarisë së punonjësve. Fazat e monitorimit përfshijnë ndjekjen e veprimtarisë së punonjësve në të gjithë rrjetin, postat elektronike, aplikacionet chat, dhe monitorimin se në cilat faqe janë vizituar faqet e internetit, përdoren aplikacionet dhe cilat dokumente zhvendosen përreth ose ngarkohen. Hubstaff përfshin karakteristika si fletë orare në internet, përcjellje të kohës, caktim, ndjekje, si dhe raportim. Në mënyrë të ngjashme, InterGuard gjithashtu synon të mbrojë të dhënat dhe informacionin konfidencial përmes regjistrimeve, alarmeve, blloqeve, dhe ruajtjes së produktivitetit, dhe të sigurojë pajtueshmërinë ligjore.

Unë jam Jennifer, Redaktore në Etia.com, ku ne kemi në dijeni komunitetin e udhëtimeve me informacionin më të fundit për Etias dhe arsim tjetër të lidhur me udhëtimin.
Unë jam Jennifer, Redaktore në Etia.com, ku ne kemi në dijeni komunitetin e udhëtimeve me informacionin më të fundit për Etias dhe arsim tjetër të lidhur me udhëtimin.
Etia

Pranay Anumula: Produktet tona shfaqin si pjesëmarrja, ndjekja e kohës

Kjo mund të ndjehet si një promovim vetë, por kjo është ajo që ne jemi duke përdorur tani. Produkti ynë është një platformë HRMS, kështu që me veçori të tilla si frekuentimi, ndjekja e kohës, ai mbulon gjërat themelore, por kohët e fundit kemi shtyrë një azhurnim të gjurmuesit të produktivitetit. Kështu që kap ekranin e punonjësve në momente të rastit së bashku me URL-në që vizituan dhe kohën që ata kanë kaluar për secilën URL.

Megjithëse mori disa gabime, pasi ne jemi duke punuar në versionin beta por rezultatet janë mjaft të mira që nga tani. Problemi me programin monitorues është çështja e intimitetit nga këndvështrimi i punonjësve, kështu që ne kemi dhënë një mundësi që të kthehet monitorimi nga ana e punonjësve vetë, kështu që ata do të zgjedhin t'i lënë ata të monitorojnë ose jo. Shtë akoma në Beta, kështu që ne po përdorim vetëm për qëllime të brendshme.

Unë jam Pranay Anumula, Marketer i Produkteve në Keka HR
Unë jam Pranay Anumula, Marketer i Produkteve në Keka HR
Keka

Carlo Borja: Pjesa e ndjekjes së doktorit me kohë ndihmon në përcaktimin e produktivitetit

Ne kemi ndërtuar një softuer për të monitoruar punonjësit në distancë. It'sshtë përdorur nga dhjetëra mijëra ekipe të largëta që nga viti 2011.

E përdor vetë.

Softueri quhet Doktori i kohës dhe pjesa përcjellëse e tij ndihmon punëdhënësit të përcaktojnë produktivitetin e të gjithë ekipit.

Kjo sepse ndihmon ekipin të dijë se ku dhe si saktësisht ata e kaluan kohën në punë.

Carlo Borja, Shef i Marketingu Online
Carlo Borja, Shef i Marketingu Online
Doktori i kohës

Vance: Hubstaff janë opsioni më i përballueshëm për bizneset e vogla

Kam një përvojë praktike me programin monitorues për pronarët e bizneseve sepse kam provuar disa prej tyre, siç janë Hubstaff ose Timedoctor.

Unë do të rekomandoja Hubstaff për disa arsye. Së pari, ato janë opsioni më i përballueshëm për bizneset e vogla. Ju paguani më pak se 7 dollarë për përdorues ose 14 dollarë për një ekip (përfshirë pronarin). Ky është çmimi më i ulët për aq sa mund të them.

Së dyti, ka shumë karakteristika që janë më shumë se sa duhet për mua. Njëri prej tyre është duke marrë fotografi për çdo 15 minuta, kështu që nëse punonjësit tuaj janë të ri, ju mund të gjurmoni nëse ata janë me të vërtetë duke punuar apo jo. Hubstaff ju dërgon email çdo ditë me rezultate të produktivitetit të përdoruesit.

Timedoctor është një zgjedhje e mirë me një periudhë prove 14-ditore (e njëjtë me Hubstaff). Mimi është 7 dollarë për përdorues, por duhet të shpenzoni të paktën 39 dollarë për ekipin (deri në 5 përdorues). Ju nuk mund të formoni një ekip me 2 përdorues për aq sa unë di. Kjo është vërtet e hutuar për mua në fillim.

Një pronar i faqes në internet që po boton përmbajtje me cilësi të lartë në lidhje me zgjidhjet dhe furnizimet e zyrës
Një pronar i faqes në internet që po boton përmbajtje me cilësi të lartë në lidhje me zgjidhjet dhe furnizimet e zyrës
pointerclicker.com

Hamna Amjad:

Heart Water është një kompani e parë e largët me anëtarët e ekipit që punojnë në distancë nga shumë vende të botës. Të kesh një mjet efikas të përcjelljes së kohës është i detyrueshëm për ekipe të largëta të kontrollojnë performancën e tyre të përgjithshme.

A e dini se vjedhja e kohës mund t'i kushtojë punëdhënësve mesatarisht 11 miliardë dollarë në vit?

Prandaj, është e nevojshme të investoni në një program të sofistikuar të monitorimit të punonjësve për të eliminuar këtë rrezik. Kompania jonë përdor Hubstaff për monitorim në distancë dhe ne do ta rekomandojmë atë plotësisht edhe për kompani të tjera.

Këtu janë 9 arsyet kryesore që përdorim Hubstaff:

 • 1. * ashtë një mjet i përsosur për ekipe të vogla. Ne përdorim planin e tij të paguar për të hyrë në karakteristikat e tij të përparuara.
 • 2. * Ai kryesisht përqendrohet në produktivitet, duke përfshirë karakteristika të tilla si nivelet e aktivitetit, përcjelljen e kohës, fletët e kohës në internet, etj.
 • 3. * Ju mund të mbani gjurmët e kohës së kaluar në projekte të ndryshme nga secili anëtar i ekipit.
 • 4. * Ajo siguron pamje të rastësishme të ekraneve të punonjësve që i ndihmon ata të mos shpërqendrohen lehtë.
 • 5. * Ai siguron raporte javore ku mund të analizoni performancën e ekipit tuaj.
 • 6. * Opsionet e tij të faturimit dhe pagave mund të ndihmojnë menaxherët të mbajnë një sy në financat e tyre. Pasi të keni vendosur profilet e pagesave për anëtarët e ekipit tuaj, ato mund të paguhen automatikisht për kohën totale që kanë punuar.
 • 7. * Karakteristika e tij e faturimit është e shkëlqyeshme për të gjeneruar dhe dërguar fatura për klientët.
 • 8. * Mund të jetë i integruar me një numër mjetesh të tjera të stafit.
 • 9. * Ai funksionon njësoj mirë si në desktop ashtu edhe në celular.
Hamna Amjad, Këshilltare për Udhëzime @ Uji i Zemrës
Hamna Amjad, Këshilltare për Udhëzime @ Uji i Zemrës
Uji i zemrës

Dusan Goljic: Hubstaff për hartimin e tij miqësor

Ne përdorim Hubstaff, i cili është kryesisht një aplikacion për përcjelljen e kohës që ka disa veçori të monitorimit të punonjësve të tilla si marrja e pamjeve në ekran, ndjekja e aktivitetit të tasteve dhe veçoritë e përcjelljes së produktivitetit.

Në përgjithësi, Hubstaff mund të përshkruhet si një "Big Brother" sepse i lejon punëdhënësit të shohin kur punojnë punonjësit e tyre, çfarë bëjnë ata kur punojnë dhe sa duhet të paguhen në fund të muajit. Për më tepër, ekziston një mundësi për të rregulluar cilësimet për secilin punonjës, gjë që vjen mjaft e dobishme duke pasur parasysh që kemi role të ndryshme brenda kompanisë dhe ritmin e pritshëm të punës.

Një shpërblim shtesë për këtë softuer është dizajni i tij miqësor ndaj përdoruesve dhe një tabel i rregullt në kërkim, ku mund të shihni shpejt aktivitetin e punonjësve dhe orët e punës. Hubstaff është i mahnitshëm për ekipet në zyrë dhe në distancë; megjithatë, kushdo që ka nevojë për ndjekje më të avancuar (për shembull, kompani kamionësh transporti) nuk do ta përdorë atë.

Dusan është një farmacist i certifikuar nga bordi dhe një menaxher i projektit në shërbimet e kujdesit dixhital shëndetësor. Ai ka punuar për një dekadë në sektorë të ndryshëm të farmacisë: si menaxher për kompanitë farmaceutike dhe si farmacist në komunitet. Tani, ai është i vendosur të përdorë njohuritë dhe përvojën e tij për t'ju dhënë këshillat më të vlefshme në lidhje me kujdesin shëndetësor.
Dusan është një farmacist i certifikuar nga bordi dhe një menaxher i projektit në shërbimet e kujdesit dixhital shëndetësor. Ai ka punuar për një dekadë në sektorë të ndryshëm të farmacisë: si menaxher për kompanitë farmaceutike dhe si farmacist në komunitet. Tani, ai është i vendosur të përdorë njohuritë dhe përvojën e tij për t'ju dhënë këshillat më të vlefshme në lidhje me kujdesin shëndetësor.
www.dealsonhealth.net

Abdul Rehman: ne qëndrojmë në vjeshtë në video për 9 orë me Zoom

Një këshillë që unë do të dëshiroj t'ju jap është të përdorni një mjet konferencë. Mjeti që ne kemi përdorur për të qëndruar të lidhur është Zoom. Ka qenë një përvojë e mirë me këtë mjet deri më tani pasi mund të lidhë deri në 100 njerëz menjëherë dhe 500 vetë nëse keni një shtesë shtesë të madhe.

Ne qëndrojmë në thirrje video për 9 orë me kamerat tona të heshtura.

Sidoqoftë, nëse jeni duke e përdorur atë, duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me rreziqet e tij të sigurisë. Për të parandaluar komprometimin, kurrë mos ndajni lidhje të mbledhjes së zmadhimit. Gjithmonë përdorni butonin e ftesës në aplikacionin e zmadhimit për të dërguar ftesa te anëtarët. Ndarja e lidhjeve mund të shkaktojë çështje të sigurisë me njerëzit e padëshiruar që të kenë qasje në dhomë.

Së dyti, fjalëkalimi mbron të gjitha takimet tuaja për zoom. Dhe përdorni fjalëkalime të forta për t'u siguruar që ato nuk janë lehtësisht të thyer.

Mjeti na ndihmon të rrisim produktivitetin pasi jemi në kontakt të vazhdueshëm me shokët dhe mbikëqyrësit e tjerë të ekipit, dhe mund të komunikojmë lehtësisht dhe në mënyrë efektive me njëri-tjetrin.

Unë jam Abdul Rehman, një redaktor Cyber-Sec në VPNRanks.com
Unë jam Abdul Rehman, një redaktor Cyber-Sec në VPNRanks.com
VPNRanks.com

Liam Flynn: Basecamp punon më shumë se një monitorues i bazuar në detyra

Me zhvendosjen e fundit në punë në distancë, ne e dinim se ishte e rëndësishme të përdorim softuer monitorimi për t'u siguruar që ekipi ynë ishte në gjendje të mbante punën në mënyrë produktive dhe ne mund të mbanim shënimet e projekteve tona. Sidoqoftë, një konsideratë e rëndësishme për ne ishte që softveri nuk ishte shumë ndërhyrës; ne nuk donim që ekipi ynë të mendonte se nuk u besuam atyre. Ne përfunduam duke zgjedhur Basecamp pasi është më shumë një mjet bashkëpunimi dhe punon në një drejtor të bazuar në detyra sesa të monitorojë çdo veprim të ekipit.

Ky program lejon njerëzit të punojnë së bashku në projekte dhe detyra, dhe të gjurmojnë detyrat që duhet të bëhen. Ju gjithashtu mund të bisedoni me kolegë dhe klientë. Për ne kjo ka qenë e shkëlqyeshme, pasi shumë nga puna jonë varet nga bashkëpunimi, por për dikë që kërkon një program të plotë të menaxhimit të projektit, kjo mund të mos jetë zgjidhja e duhur.

Liam Flynn, Themelues dhe Redaktor i Muzikës Grotto
Liam Flynn, Themelues dhe Redaktor i Muzikës Grotto
Muzika Grotto

Alice Figuerola: Korrja për të ndjekur kohën në secilën detyrë

Për momentin ne jemi duke përdorur tracker kohë Harvest dhe ne e duam atë. Unë jam duke e përdorur atë si një anëtar i largët i ekipit për t'u monitoruar, si dhe për të monitoruar ekipin tim të brendshëm të marketingut.

Në SilverLogic ne përdorim Harvest për të ndjekur kohën që përdoret në secilën detyrë, jo vetëm për të verifikuar orët në javë të punuar, por edhe për të parë se ku ata kanë kaluar sa më shumë nga koha e tyre, për të kuptuar nëse mund t'i ndihmojmë secilit punonjës të zvogëlojë përpjekjet e tyre në disa detyra të thjeshta.

Të dhënat janë fuqia për të zbuluar mundësitë.

Si menaxher, mund të them që pavarësisht se në cilën industri jeni, duhet të ndiqni gjithmonë kohën tuaj për të pasur një kuptim të asaj për të cilin jeni duke e përdorur atë. Koha është një nga gjërat më të çmuara që posedojmë që nuk mund të blihet.

Menaxher i marketingut dhe anëtar i ekipit të zhvillimit të biznesit TSL. Me vite në industri që punojnë për një sërë ndërmarrjesh, si dhe këshillojnë fillestarët që marrin përvojë unike në menaxhimin e projektit, strategjinë e marketingut dhe zhvillimin e biznesit.
Menaxher i marketingut dhe anëtar i ekipit të zhvillimit të biznesit TSL. Me vite në industri që punojnë për një sërë ndërmarrjesh, si dhe këshillojnë fillestarët që marrin përvojë unike në menaxhimin e projektit, strategjinë e marketingut dhe zhvillimin e biznesit.
SilverLogic

David Lynch: Doktori i kohës mund t'ju lajmërojë kur keni ndërprerë punën

Unë përdor Doktorin Time në kompjuterin tim për të ndjekur kohën time. Jo vetëm që Doktori i Kohës regjistron kohën tuaj të punës, ai gjithashtu mund të marrë fotografi të ekranit të kompjuterit tuaj, të ndjekë kohën me anë të aplikacionit ose uebfaqes dhe t'ju paralajmërojë kur mendon se keni ndaluar së punuari. Unë do të rekomandoja Doctor Doctor për çdo pronar biznesi që duhet të ndjekë orët e punonjësve të tyre çdo ditë.

Pavarësisht nga programi për ndjekjen e kohës që vendosni të përdorni, është e rëndësishme të vendosni pritshmëri për punonjësit tuaj. Në një mjedis normal pune, punonjësit ngrihen rregullisht për të përdorur banjën ose për të udhëtuar në ftohësin e ujit. Softueri për përcjelljen e kohës mund t'i interpretojë këto lloj ndërprerjesh gjatë ditës si përdorim i dobët i kohës. Sigurohuni që të bisedoni me punonjësit tuaj dhe të dëgjoni shqetësimet e tyre, veçanërisht nëse puna nga distanca është e re për ta.

David Lynch, Udhëheqësi i përmbajtjes
David Lynch, Udhëheqësi i përmbajtjes
Payette Forward, Inc.

Josefin Björklund: ActiveTrak përqendrohet në matjen e produktivitetit të punonjësve

Ne përdorim programin ActiveTrak për të monitoruar punonjësit tanë në distancë. Shtë një mjet monitorimi i punonjësve me origjinë cloud që përqendrohet në matjen e produktivitetit të secilit punonjës. Ky softuer analizon të gjithë veprimtarinë në vendin e punës të secilit punonjës dhe na jep raporte të cilat na ndihmojnë në identifikimin e sasisë së secilit punonjës.

ActivTrak tregon nivelin e angazhimit të secilit punonjës. Paralajmërimi i softuerit na bën nëse një punonjës ka ndonjë rrezik të shkëputet. Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar çdo rrjedhë joefikase të punës. Ju mund të shihni hapat që punonjësit kalojnë për të përfunduar detyrat në kohë reale. Kjo ju lejon të vendosni kohë krahasimi për çdo detyrë specifike gjithashtu.

Këto janë disa nga karakteristikat kryesore të ActiveTrak:

 • Bllokimi i faqes në internet
 • Monitorim në kohë reale
 • Rishikim video
 • Flamuri i ekranit
 • Vlerësimi i rrezikut
 • Ndjekja USB
 • Alarme të aktivitetit
 • Opsionet e riprodhimit në ekran
 • Instalimi në distancë

Unë me siguri do ta rekomandoja këtë softuer pasi të gjitha tiparet mund të menaxhohen lehtësisht me pultin e tij. Pricemimi i këtij programi është gjithashtu transparent dhe i përballueshëm. Ata gjithashtu ofrojnë një plan falas përgjithmonë që është në dispozicion për deri në tre përdorues. Për bizneset me ekipe më të mëdha që kanë nevojë për qasje në veçoritë e avancuara mund ta blejnë këtë softuer me vetëm 7.20 dollarë për përdorues në muaj.

Josefin Björklund, CEO & Sipërmarrësi
Josefin Björklund, CEO & Sipërmarrësi
toppcasinobonus.com

Jane Flanagan: Doktori i kohës për të ndjekur kohën e kaluar, duke u hapur në uebfaqe, ...

Ne përdorim doktorin e kohës për të monitoruar punonjësit tanë në distancë.

Ky program, i instaluar një herë në një pajisje, ka qasje në vendndodhjen e pajisjes, aktivitete të shfletimit, aplikacione të hapura, kohën e kaluar në aplikacione dhe shumë më tepër.

Ne zakonisht i përdorim këta softver për të ndjekur kohën e kaluar, duke punuar, faqet e internetit të hapura, aplikacionet e përdorura dhe numrin e fjalëve të shtypura.

Shtë shumë efektive në inkurajimin e produktivitetit.

Jane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet Tacuna
Jane Flanagan është Inxhinier i Projektit Drejtues në Sistemet Tacuna
Sistemet Tacuna

Nikola Baldikov: Doktori i kohës mund të gjurmojë sa pushim marrin punëtorët në çdo kohë

Unë do të rekomandoja të përdorni Time Doctor. Ju mund të gjurmoni se cilat faqe interneti dhe aplikacionet janë duke u përdorur nga punonjësit tuaj, sa pushim marrin ato në çdo kohë dhe të gjurmoni kohën e tyre te klientët dhe projektet. Ju gjithashtu mund të merrni fotografi të ekranit aktual të punonjësve. Ata gjithashtu mund të njoftohen kur përdorin uebfaqe që harxhojnë kohë, siç është media sociale, duke i kujtuar detyrat e tyre. Time Doctor integrohet me të gjitha mjetet kryesore të menaxhimit të projektit dhe mund të përdoret në të gjitha pajisjet, si Windows, Mac, Linux, iPhone, etj.

Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
Emri im është Nikola Baldikov dhe unë jam një menaxher i marketingut dixhital në Brosix, një program i sigurt i mesazheve për komunikim biznesi. Përveç pasionit tim për marketing dixhital, unë jam një adhurues i zjarrtë i futbollit dhe më pëlqen shumë të kërcej.
Brosix

Nelson Sherwin: Interguard na lejon të regjistrojmë të gjithë veprimtarinë për t'u shqyrtuar më vonë

Ne jemi këshilluar nga ekipi ynë i sigurisë në internet për të përdorur InterGuard për monitorimin e punonjësve, dhe ne jemi mjaft të kënaqur me produktin. Kjo na lejon të regjistrojmë të gjithë aktivitetin për të shqyrtuar më vonë, por ai gjithashtu ka disa veçori shtesë, siç mundëson të bllokosh, paralajmërosh ose të veprosh ndryshe në veprimtarinë e punonjësve. Kjo më dukej pak tërheqëse në fillim, por më shpjegohej si e nevojshme për qëllime të sigurisë. Në atë mënyrë, ne mund të sigurojmë siguri dhe pajtueshmëri të plotë me ligjin. Pavarësisht se si ndjehem personalisht për këtë, duhet të pranoj që e shoh të domosdoshme në një mjedis të largët pune dhe do ta rekomandoja nëse keni çështje të produktivitetit ose po merreni me të dhëna të ndjeshme që ju duhet të mbroni.

Nelson menaxhon Kompanitë e PEO dhe nuk beson se menaxhimi i HR duhet të jetë i vështirë. Pasioni i tij kryesor është të ndihmojë bizneset e vogla të kapërcejnë pengesat e HR.
Nelson menaxhon Kompanitë e PEO dhe nuk beson se menaxhimi i HR duhet të jetë i vështirë. Pasioni i tij kryesor është të ndihmojë bizneset e vogla të kapërcejnë pengesat e HR.
Kompanitë PEO

Sophie Burke: Toggl për të menaxhuar disa prej punonjësve tanë të largët

Në të kaluarën ne kemi përdorur Toggl për të menaxhuar disa nga punonjësit tanë të largët. Shtë një program miqësor për përdoruesit dhe vjen me një plan falas dhe të paguar për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Në atë kohë, ne nuk kishim nevojë për diçka jashtëzakonisht të fortë, kështu që i përshtatet vërtet nevojave tona.

Sophie Burke, Drejtore e marketingut
Sophie Burke, Drejtore e marketingut
Rreze Ndryshimi

Michael Miller: Hubstaff përqëndrohet në produktivitetin - oraret në internet, caktimin, ...

Unë përdor Hubstaff për monitorimin e punonjësve sepse përqendrohet në produktivitetin. Disa nga karakteristikat që më pëlqejnë janë fletët e kohës në internet, përcjellja e kohës, caktimi, dhe më e rëndësishmja nga të gjitha, raportimi. Kujdeset për të gjitha nevojat e mia për pagën, dhe mund të integrohet në FreshBooks. Nëse jeni si unë dhe vlerësoni produktivitetin, ju rekomandoj të përdorni Hubstaff pasi është i vetmi që përqendrohet në të. Unë kurrë nuk kam përdorur ndonjë softuer tjetër sepse ato adresojnë më shumë sigurinë e të dhënave. Mbrojtja themelore është e mjaftueshme për mua, dhe unë kam nevojë për diçka si ky program për të trajtuar pagën time. Unë kurrë nuk kam pasur nevojë ta përdor këtë softuer më parë. Ishte vetëm pasi bëra punë në distancë që duhej.

Ju vlerësoj që keni kohë për të lexuar mendimet dhe idetë e mia në lidhje me softuerin që përdor për të monitoruar punonjësit në distancë. Kjo është diçka për të cilën kam menduar shumë kohët e fundit dhe do të interesohesha të shoh se çfarë kanë të tjerët për të thënë. Do të më pëlqente shumë nëse do të më lejoni ta di kur artikulli ka mbaruar ashtu siç do të dëshiroja të hidhja një sy.

Michael Miller, CEO dhe Security Evangelist
Michael Miller, CEO dhe Security Evangelist
VPN Online
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë