Softueri më i mirë për të monitoruar punonjësit në distancëPrezantimi

A jeni shqetësuar ndonjëherë për fuqinë tuaj punëtore në distancë që punon apo jo? A keni menduar ndonjëherë për softver për të monitoruar punonjësit në distancë? Epo nëse keni atëherë unë kam një lajm të mirë për ju. Ka shumë softuer atje dhe ne kemi pasur nderimet t'i rishikojmë ato për ju.

Një program i duhur për monitorimin e punonjësve në distancë do t'ju ofrojë mundësinë për të mbajtur nën kontroll forcën tuaj të jashtëzakonshme të punës. Softueri i monitorimit të punonjësve mund të monitorojë dhe ndjekë kohën që do të kalojë një punëtor i largët në një aplikacion, sit, apo edhe një detyrë specifike. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni më mirë se çfarë janë punonjësit tuaj të largët, në mënyrë që të mund të maksimalizoni produktivitetin dhe efikasitetin e tyre.

Për më tepër, përdorimi i softuerit të monitorimit në distancë për punonjësit tuaj do t'ju lejojë të përdorni statistikat e monitorimit të punonjësve që do t'ju japin një kuptim më të mirë se si po punon me të vërtetë forca juaj e punës dhe ku janë më produktivët për shembull.

Përfitimet e një programi të monitorimit në distancë

Punonjësit tuaj do të jenë të motivuar të punojnë dhe të japin rezultate çdo ditë. Kjo do t'i bëjë ata përgjegjës për kontributin e tyre çdo ditë.

Punonjësit e largët përfitojnë nga ky mjet gjithashtu. Nëse keni një mjet të mirë për përcjelljen, kontraktorët dhe freelancer do të kenë prova për kohën e tyre të kaluar, kështu që ju nuk do të keni një bisedë të vështirë dhe të pakëndshme herën tjetër që punonjësi juaj kërkon pagën e tij / saj.

Softueri i monitorimit ju ndihmon të mbani një rekord të kohës së kaluar për çdo detyrë specifike në mënyrë që klientët të kenë transparencë të plotë për të ditur se për cilën punë po faturohen.

Ju nuk do të keni nevojë për hapësirë ​​zyre; kjo do t'ju kursejë para sepse punonjësit tuaj do të punojnë nga distanca.

Ne kemi rishikuar shumë mjete, por ne do të thellojmë t'ju tregojmë për veçoritë dhe integrimin për vetëm një. Ky program quhet Doctor Doctor.

Mjeku i kohës

Doctor Doctor është programi më i mirë për ndjekjen e kohës atje. Përdoret nga organizata si Verizon, Apple dhe PwC.

Me këtë softuer, këto janë gjërat që mund të gjurmoni:

  • Detyra për të cilën po punon tani ekipi juaj.
  • Sasia e kohës së kaluar për secilën detyrë.
  • Uebfaqet që ata vizitojnë.
  • Koha e hyrjes dhe log-së.
  • Frekuentimi i punonjësve.
  • Orari i faturimit për klientët.

Doktori i kohës është një mjet i lehtë për t’u përdorur i cili do të ndihmojë punonjësit tuaj të jenë produktivë. Këtu janë disa nga karakteristikat që e bëjnë mahnitëse doktorin e kohës.

Ndjekja e thjeshtë e kohës

Në ditët e sotme shumica e mjeteve të largëta të punës janë të ndërlikuara për t'u përdorur dhe kjo mund të jetë një problem. Këto mjete kërkojnë gjithashtu që të futni të dhëna manualisht, të cilat mund t'i shqetësojnë punonjësit tuaj dhe t'i largojnë ata nga detyrat e tyre në fjalë.

Mjeku i kohës is designed around simplicity.

Punonjësi juaj thjesht duhet të fillojë kohëmatësin përpara se të fillojë një detyrë. Doktori i kohës do të fillojë gjurmimin pa ndërhyrë në punën e punonjësit. Do të llogarisë sasinë e kohës së kaluar dhe faqet e internetit në të cilat janë arritur. Pasi punonjësi juaj të bëhet me detyrën gjithçka që ata duhet të bëjnë është të ndaloni kohëmatësin. Asshtë aq e lehtë sa ajo.

Monitorim i dobët i përdorimit

Nëse jeni të shqetësuar nëse punonjësit tuaj mund të jenë në media sociale ose në faqet e internetit të mesazheve të çastit, atëherë më lejoni t'ju siguroj se Doktori i Kohës mban një gjurmë të tillë.

Nëse një punonjës është në një faqe interneti joproduktive, Time Doctor do të dërgojë automatikisht një mesazh pop-up duke pyetur nëse ata janë ende duke punuar.

Si i monitoroni punonjësit që punojnë nga shtëpia?

Ndërsa nuk ka asnjë mënyrë perfekte për të monitoruar punonjësit që punojnë nga shtëpia, përdorimi i një softueri të tillë si Time Doctor për të gjurmuar ekipet tuaja të largëta është një fillim i mirë, përveç vendosjes së thirrjeve ditore të ekipit dhe raportimit javor.

Sidoqoftë, shumë raportime dhe monitorime mund të jenë kundërproduktive, pasi punonjësit të cilët monitorohen vazhdimisht dhe u kërkohet të krijojnë gjithnjë e më shumë të dhëna për ndjekjen, prandaj punojnë më pak në detyrat e tyre të rëndësishme ditore.

Monitorimi në distancë i punonjësve duhet të përdoret vetëm kur ka prova se jo e gjithë puna e pritur është bërë me sukses, në mënyrë që të lejojë punonjësit të japin veten më të mirë!

përfundim

As a client, you must make sure that the employee is being productive during working hours. After all, you are spending valuable resources, and just hoping that your employee will work is not an option. Tools like Mjeku i kohës will help you keep track of everything, from time spent to websites visited. This will help you make the most out of your resources.


Comments (1)

 2020-11-05 -  Aaron Paul
Faleminderit për diskutimin e gjerë! Gjysma e ekipit tonë janë punëtorë me bazë në distancë nga vende të ndryshme anembanë globit, kështu që ne përpiqemi të bëjmë më të mirën për t'i bërë ata të ndihen të përfshirë. Ne jemi gjithashtu duke përdorur softuer të largët të monitorimit të punonjësve për t'i mbajtur ata të përgjegjshëm dhe të vëmendshëm gjatë orëve të punës. Ajo po na ndihmon të gjurmojmë kohën dhe të analizojmë performancën duke kontrolluar kohën produktive dhe boshe. Unë do të inkurajoja më shumë organizata të përdorin këtë mjet.

Lini një koment