Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Cili është Softueri më i mirë për të monitoruar punonjësit në distancë?

Menaxhimi i ekipeve të largëta mund të jetë i ndërlikuar, pasi që ata nuk janë mënyrë e drejtpërdrejtë për të parë se çfarë bëjnë ata ose ku janë në çdo kohë, siç është rasti në një zyrë të hapur për shembull....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Cilat janë punët më të mira të nomadit dixhital?

Ka shumë mundësi për të punuar si një nomad dixhital që kërkon aq pak sa një laptop për të punuar, qoftë nga aftësitë e grumbullimit në shtëpi dhe do të udhëtojë sapo biznesi të shkëputet, ose duke udhëtuar së pari dhe të gjeni koncerte digjitale lokale në rrugë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

A është teleshikimi një normë e re?

Me krizën aktuale botërore që po durojmë, është e qartë që po shkojmë drejt një mënyre të pakontrolluar për të bërë biznes. Në fakt, sipas Forbes, 58% e amerikanëve tani janë të vendosur në shtëpi dhe kryejnë operacionet e tyre të përditshme nga distanca....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

5 destinacionet kryesore në Azi për nominalët dixhital

Nomadizmi dixhital ka ndryshuar keqkuptimin e zakonshëm që udhëtimet konsiderohen thjesht një luks. Këto prirje të reja të jetesës kryesisht nga të rinjtë e teknologjisë së përparuar rrëzuan stereotipin se udhëtimi është mënyra e përsosur për të humbur para....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Destinacionet kryesore për nomadët dixhital: 30+ këshilla të ekspertëve

Gjetja e vendit të duhur për të punuar në distancë dhe për të shijuar lirinë e të qenit një nomadë dixhitale, qoftë për një periudhë të shkurtër ose më gjatë, mund të duket e vështirë në radhë të parë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Stilet e Nomadizmit Digjital: Si janë jetët e nomadëve të bazuar në tokë dhe në oqean? Videocast

Përshëndetje dhe mbasdite të mira Joanna dhe Dawn. Mirëdita e lumtur që ju takova personalisht - në botën dixhitale natyrisht! Pra, tre nomade dixhitale në një pus të paktën dy pjesë të ndryshme të botës - hemisferën veriore dhe jugore. Po, dy kontinente të ndryshme....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Tetë hapat për t'u bërë një telektor i suksesshëm

Nëse jeni duke punuar nga një dhomë gjumi rezervë, një zyrë e veçantë, apo edhe dhoma gjumi juaj, është thelbësore të siguroheni që hapësira juaj të jetë pa rrëmujë dhe të mund të përqendroheni. Bëni hapësirën tuaj të punës sa më të jetë e mundur. Kjo gjithashtu do t'ju ndalojë të hutoheni. Unë nuk rekomandoj të punoni nga shtrati juaj pasi kjo duhet të mbahet e veçantë për gjumin tuaj. Truri juaj do të fillojë ta shoqërojë shtratin tuaj me punën. Tani që shumë prej nesh kanë ngelur në shtëpi, është thelbësore të mbani hapësirat tuaja të pushimit pikërisht për këtë. pushoni. Alsoshtë gjithashtu shumë më mirë për ju për sa i përket të qenit produktiv....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Mjetet më të dobishme të punës në distancë: 30+ këshilla të ekspertëve

Qëndrimi produktiv ndërsa punoni në distancë mund të jetë sfiduese, veçanërisht për telektorët e rinj. Sidoqoftë, ka mjaft mjete dhe mashtrime që mund të ndihmojnë çdo lloj organizate të lulëzojë edhe me distancën....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Si të bëhet një nomad dixhital? 25 këshilla ekspertësh

Pas viteve të jem një nomade dixhitale, dhe pasi kam udhëtuar në 55+ vende më vete, duke përfshirë vetëm një turne të tërë botëror vetëm, ishte koha për të reflektuar se çfarë po bëjnë nomadët e tjerë dixhitalë dhe cilat janë këshillat e tyre, jo vetëm për të kuptuar se çfarë është një nomad dixhital dhe si të bëhet një, por edhe si të mirëmbahet stili i jetesës së nomadëve të pavarur....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

14 Fleksibiliteti në shembujt e vendit të punës

Kohët e fundit, është bërë gjithnjë e më e rëndësishme të zbatohet fleksibiliteti në vendin e punës për të gjitha kompanitë - madje edhe ato që nuk ishin aq të interesuara për punët e telekomunikacionit, duke detyruar transformimin dixhital të ndodhë më shpejt....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

3 mënyrat më të mira se si të krijoni një lidhje VPN

Këto ditë, privatësia dixhitale është një shqetësim i madh për individët pasi kompanitë e mëdha dhe korporatat përpiqen të përkthenin jetën tonë të përditshme në të dhënat e përdoruesve dhe t'i shesin ato tek kompanitë e reklamimit në piggybank nga mënyra jonë e jetës....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit

Me ndodhjen e re normale, pas afro tre dekadash ose kalimi nga zyrat personale në zyra të hapura, klasa punëtore tani po bën punën e tyre në zyrën e tyre të re: shtëpitë e tyre, duke bërë telekomunikim nga ajo që quhet zyra e shtëpisë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Këtu janë 4 vendet e punës më të mira të kandidatëve dixhitalë, kushdo që mund të zgjedhë

Të gjithë duan një punë që u lejon atyre të shohin pamjet e botës, të gjitha ndërsa paguhen. Megjithatë, jo të gjitha punët i lejojnë punonjësit të bredhin në botë ashtu siç dëshirojnë, ndërsa i paguajnë ato sa duhet. Nëse jeni një nga ata njerëz që keni endacak ekstrem, por e kuptoni që portofolin tuaj jo, duhet ta konsideroni një profesion që ju lejon të jeni një nomad dixhital....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Puna nga shtëpia me fëmijët: një sfidë

Interneti, teknologjia dhe globalizimi kanë lejuar miliona njerëz në mbarë botën të punojnë nga shtëpia, me të gjitha avantazhet që sjell. Falë këtij sistemi ne jemi bosët tanë, nuk kemi nevojë të lëvizim askund për të punuar, menaxhojmë oraret tona, vendosim qëllimet tona dhe shumë më tepër. Të punosh logjikisht nga shtëpia mbart gjithashtu një përgjegjësi të madhe, pasi vetëm detyra jonë është që të kemi sukses në atë që bëjmë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

5 praktikat më të mira kur punoni në shtëpi

Në ditët e sotme, të punosh nga komoditeti i shtëpisë tuaj po bëhet normale e re. Kjo u bë mënyra më efektive për të kryer akoma dhe kryerjen e punës suaj pa rrezikuar sigurinë tuaj, për shkak të situatës aktuale që po ndodh në të gjithë botën....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë