Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Cilat janë punët më të mira të nomadit dixhital?

Ka shumë mundësi për të punuar si një nomad dixhital që kërkon aq pak sa një laptop për të punuar, qoftë nga aftësitë e grumbullimit në shtëpi dhe do të udhëtojë sapo biznesi të shkëputet, ose duke udhëtuar së pari dhe të gjeni koncerte digjitale lokale në rrugë.

Ne kemi pyetur komunitetin se cilat janë përvojat e tyre në punën si nomad dixhital dhe cili është sipas mendimit të tyre punët më të mira të nomadëve dixhitalë që janë në dispozicion tani.

Nga shkrimi i pavarur që kërkon shumë pak aftësi - përveç se të dimë se si të shkruani - deri tek këshillimi që mund të kërkojë aftësi dhe çertifikime shumë të specializuara, ka shumë punë atje për nomadë dixhitalë që aspirojnë ose ekzistojnë dhe të gjithë mund të gjejmë frymëzim të ri për ndryshimet në karrierë.

Cila është sipas mendimit tuaj punët më të mira të nomadëve dixhitalë të arritshme për këdo? Na tregoni në koment!

Cila është puna më e mirë e nomadës dixhitale sipas mendimit tuaj? E keni provuar, cila ishte përvoja juaj, pse do ta rekomandonit dhe për kë?

Sunny Ashley: puna për zhvillimin e softuerit nuk është e ndjeshme për kohën

Unë do të rekomandoja shumë zhvillimin e softuerit për nomadët dixhitalë. Pjesa më e madhe e punës së zhvillimit nuk është e ndjeshme për kohën, do të thotë se është perfekte për të punuar në zonat kohore kur udhëtoni. Kjo është veçanërisht e bukur nëse jeni duke udhëtuar në zona me hyrje sporadike në internet; sapo të ktheheni në një vend me lidhje, është e lehtë të marrni të djathtën, ku u larguat dhe të vazhdoni të punoni. Nëse ju jeni lloji i personit që është në gjendje të kontrollojë fokusin e tij dhe të hidheni brenda dhe jashtë punës së thellë, atëherë do të jeni të përsosur i përshtatshëm për punën e kodimit.

Sunny Ashley, themelues dhe CEO i Autoshopinvoice. Autoshopinvoice siguron softuer për menaxhimin e dyqaneve për dyqane dhe garazhe të pavarura për riparimin e automjeteve.Sunny Ashley, themelues dhe CEO i Autoshopinvoice. Autoshopinvoice siguron softuer për menaxhimin e dyqaneve për dyqane dhe garazhe të pavarura për riparimin e automjeteve.
autoshopinvoice.com

Kara Brodhecker: Menaxher i Pinterest - asgjë në Pinterest nuk ndodh në kohë reale

Unë do të rekomandoja të bëhesha menaxher i Pinterest. Për dallim nga platformat e tjera të mediave sociale ku angazhimi dhe përgjigja ndaj komenteve pasi të postoni është e nevojshme, asgjë në Pinterest nuk ndodh me të vërtetë "në kohë reale", kështu që ju të mund të punoni shumë ndërsa wi-fi është i fortë, dhe jo stres nëse është duke u ulur një pasdite. Për më tepër, menaxhimi i Pinterest është gjithashtu në kërkesë të lartë dhe për shkak se platforma është e ngadaltë, rezultatet janë të gjata. Sipas Pinterest, 97% e kërkimeve nuk janë të kufizuara gjë që e bën atë një nga vendet më të lehta për bizneset e vogla që nuk kanë tashmë një markë të vendosur për t'u gjetur nga klientët e rinj. Kjo e bën platformën jashtëzakonisht të dëshirueshme për të investuar.

97% e kërkimeve janë pa kufizime - Pinterest

Unë aktualisht punoj si menaxher i Pinterest dhe e dua absolutisht atë. Para kësaj kam punuar si një planifikues dasme destinacioni, por nuk kam dashur që të isha gjithmonë “në telefon”. Edhe pse ekzekutimi i një strategjie të fortë Pinterest për klientët tuaj mund të jetë punë e vështirë (dhe e lodhshme - unë pin mesatarisht 600 herë në muaj për çdo klient), nëse jeni i gatshëm të vendosni në punë, do ta keni të lehtë ta mbani besnikun gjatë klientët afatgjatë. Një ëndërr e vërtetë nomade dixhitale!

Kara Brodhecker është me qendër në Kanada, por është shpesh në Meksikë. Ajo është e specializuar për të ndihmuar pro dasmave dhe biznese të tjera të vogla të gjenden (dhe të rezervuar!) Në internet përmes marketingut të përmbajtjes dhe strategjisë së Pinterest.Kara Brodhecker është me qendër në Kanada, por është shpesh në Meksikë. Ajo është e specializuar për të ndihmuar pro dasmave dhe biznese të tjera të vogla të gjenden (dhe të rezervuar!) Në internet përmes marketingut të përmbajtjes dhe strategjisë së Pinterest.
loveatfirsttravel.com

Kristen Pizzo: Të shkruarit është puna më e mirë e nominalit dixhital

Kam mbaruar studimet e larta për Shkrim dhe Retorikë në vitin 2019 nga Universiteti i Floridës Qendrore. Unë nuk jam i lindur në Florida, kështu që gjatë gjithë kolegjit, kam kaluar kohën time duke shkuar mbrapa dhe atje midis atje dhe Kalifornisë. Tani unë jam në Kaliforni dhe do të transferohem në Oregon javën tjetër për një muaj para se të transferohem në Hawaii. Pas kësaj, unë planifikoj të transferohem në New York City.

Unë do të ruaj klientelën time në çdo qytet dhe zonën kohore. Gjithë sa kam nevojë është laptopi im dhe Wifi. Unë kam punuar tashmë ndërsa kam udhëtuar mjaft dhe shkrimi ka dëshmuar se është një karrierë e qëndrueshme për mua.

Emri im është Kristen Pizzo dhe unë jam një shkrimtar i pavarur dhe menaxher i mediave sociale. Unë zotëroj shërbime të shkrimit kameleon.Emri im është Kristen Pizzo dhe unë jam një shkrimtar i pavarur dhe menaxher i mediave sociale. Unë zotëroj shërbime të shkrimit kameleon.
Shërbimet e Shkrimit Chameleon

Joni Holderman: ekspert i pajtueshmërisë së kontratave me fokus në pasuritë e patundshme dhe qendrat e të dhënave

Një nga nomadët dixhitalë më të suksesshëm për të cilët kam shkruar një rezyme për të ishte një ekspert i pajtueshmërisë së kontratave me fokus në pasuritë e patundshme dhe qendrat e të dhënave. Ai ishte një i diplomuar në shkollë juridik, nomade dhe sipërmarrës serik i cili kishte zbuluar se ai nuk dëshironte të praktikonte drejtësi.

Pajtueshmëria e kontratës i lejoi atij të punonte nga distanca. Gruaja e tij ishte një infermiere udhëtimi dhe ata fjalë për fjalë kishin një spreadsheet të të gjitha zonave ku ata donin të jetonin.

Ai ishte një nga klientët e mi më të suksesshëm ndonjëherë dhe zbarkoi një punë të re në të njëjtën javë rinia e tij u përfundua. Kjo bazohet kryesisht në aftësitë e tij të shkëlqyera të rrjetit, jo të rifilloj shkrimin tim!

Si një shkrimtar profesionist i një rezyme, Joni Holderman, ndërthuri pasionet e saj për të shkruar dhe ndihmuar të tjerët të arrijnë qëllimet e tyre përmes Lulëzojnë! rinisSi një shkrimtar profesionist i një rezyme, Joni Holderman, ndërthuri pasionet e saj për të shkruar dhe ndihmuar të tjerët të arrijnë qëllimet e tyre përmes Lulëzojnë! rinis
Lulëzojnë! rinis

Jared Cohen: roli i artistit dixhital do të ishte lloji i përsosur

Si një i diplomuar i shkollës së artit gjithmonë mendoja se roli i artistit dixhital do të ishte lloji i përsosur i punës për një nomad dixhital, dhe ndërsa nuk isha larg markës, aktualisht po jetoj ëndrrën në një mënyrë të barabartë krijuese dhe më shumë fushë e besueshme. Përveç artit, gjithmonë i kam dashur aspektet teknike të programimit dhe hartimit të faqes në internet. Në rolin tim aktual si një ekspert SEO, unë jam në gjendje të përmbush përpjekjet krijuese që përfshijnë punën e projektimit dhe grafikës, ndërsa gjithashtu përdor aftësitë e mia në shkrim dhe programim. Sinq nuk jam i detyruar në një vendndodhje fizike është çliruar mua për të drejtuar një jetë që nuk është e lidhur me shumë pasuri. Si dikush që e do ndihmën e njerëzve dhe bizneseve të tjera, më lejon të krijoj biznes për të tjerët, ndërsa më siguron lirinë për të vënë burimet e mia drejt pajisjes së automjetit tim për të udhëtuar dhe ofron mundësinë për të punuar nga vende të largëta.

Jared është një nomad dixhital aktualisht me qendër në Los Angeles, por është i gatshëm të udhëtojë në shtetet e reja në një automjet të konvertuar.Jared është një nomad dixhital aktualisht me qendër në Los Angeles, por është i gatshëm të udhëtojë në shtetet e reja në një automjet të konvertuar.
Iffel International

Malcolm Simister: një biznes trajnimi në internet do të më lejojë të bëhem një nomad i plotë

Për shtatë vitet e fundit kam qenë një gjysmë nomade, duke kombinuar disa muaj duke jetuar në një varkë të ngushtë në Angli me disa muaj në shtëpi në Australi çdo vit.

Unë e kam prishur biznesin tim nga konsultimi me pak trajnime nga ana, tek trainimi me pak këshillime. Unë organizoj punëtori ballë për ballë kur jam në shtëpi, por qëndroj në kontakt me klientët dhe zhvilloj material trajnimi ndërsa jam në varkën time të ngushtë.

Unë kam punuar ndërsa jam ankuar në vende të bukura në Rivers Thames, Severn dhe Avon (përfshirë në qendër të Stratford-on-Avon në vendin fqinj në teatrin e kompanisë Royal Shakespeare) dhe në kanale të shumta, në mes të Londrës dhe në mes e askund. Shtë i mrekullueshëm!

Unë jam duke punuar në një biznes trajnimi në internet i cili, kur kjo situatë do të marrë fund, do të më lejojë të bëhem një nomad i plotë. Nuk mund të presim!

Malcolm Simister është një Kontabilist i Drejtuar i specializuar në trajnimin e njerëzve jo-financë në financa dhe në trainimin e kontabilistëve për drejtimin e rezultateve financiare.Malcolm Simister është një Kontabilist i Drejtuar i specializuar në trajnimin e njerëzve jo-financë në financa dhe në trainimin e kontabilistëve për drejtimin e rezultateve financiare.

Kristine Thorndyke: konsulente e SEO për kompanitë e arsimit në internet

Kam mësuar se si të bëj SEO për ngrohtësinë e arsimit në internet dhe kam qenë në gjendje të punoj për një vit duke bërë konsultime për kompanitë e arsimit në internet. Ajo që më pëlqen në lidhje me SEO është se është jashtëzakonisht i drejtuar nga rezultatet dhe mund të parashikohet me saktësi të duhur në drejtim të rritjes së kërkimit organik që mund të prisni të shihni brenda një periudhe 6-mujore deri në 1-vjeçare. Do muaj kur fillova një telefonatë me klientët e mi, unë isha në gjendje të ndaja disa 'fitore' të tilla si një rritje në SERPs si dhe backlinks të fituara. Klientët mund të mos e kuptojnë gjithmonë SEO, por diçka që ata kuptojnë qartë është një rritje e vëllimit të kërkimit, e cila çon në një rritje të vëllimit të shitjeve në fund të tyre. Shtë një fitore e të dy palëve dhe mund të ndjeheni të realizuar pasi keni një ndikim të ligjshëm pozitiv në një biznes. Përfundimisht, kur ju merrni përvojë të mjaftueshme në SEO dhe marketing të përmbajtjes, ju gjithashtu mund të vendosni të hidheni nga fundi i thellë me biznesin tuaj në internet!

Unë rekomandoj SEO për këdo që është i drejtuar nga të dhëna dhe rezultate. Ju duhet të jeni të gatshëm të mbështillni mëngët dhe të punoni në Excel, si dhe të keni organizim për drejtimin e fushatave dhe azhurnimin e klientëve në progres.

Kristine Thorndyke është themeluesi i Test Nerds, një burim kryesor për burimet e provës dhe njohuri për kurset popullore të përgatitjes, duke përfshirë ACT, SAT, GRE, MCAT, dhe më shumë!Kristine Thorndyke është themeluesi i Test Nerds, një burim kryesor për burimet e provës dhe njohuri për kurset popullore të përgatitjes, duke përfshirë ACT, SAT, GRE, MCAT, dhe më shumë!
Test Nerds

Freya Kuka: shkrimi i pavarur ka potencial të fitimit të pakufizuar me kualifikime të ulëta të nevojshme

Unë do të rekomandoja shkrim të pavarur si një punë të shkëlqyeshme për këdo që dëshiron një mundësi që ka potencial të fitimit të pakufizuar me një sasi të ulët të kualifikimeve të nevojshme.

Unë kam qenë një shkrimtar i pavarur tashmë 4 vjet dhe nëse doni të jetoni jetën e një nomade dixhitale, kjo është perfekte. Ju ndoshta nuk do të dëgjoni kurrë zërin e shumicës së klientëve tuaj, e gjithë puna bëhet në mënyrë të veçantë dhe nuk ka kufizime kohore - mund të punoni në çdo kohë nga çdo zonë kohore.

Ekziston edhe përfitimi i shtuar për të qenë gjithmonë rreth. Gjithmonë do të ketë kompani që kanë nevojë për shkrimtarë të rinj të pavarur.

Shtë argëtuese, fleksibël dhe po aq e sigurt sa një pozicion i pavarur mund të marrë.

 Freya Kuka, bloger i financave personale dhe themelues i Mbledhjes së Centave Freya Kuka, bloger i financave personale dhe themelues i Mbledhjes së Centave
Mbledhja e qindarkave

Teri Ross: teknolog i marketingut për njerëzit që janë kurioz dhe teknik i zgjuar

Unë jam një teknolog i marketingut dhe kam qenë një nomad dixhital për 5 vitet e fundit. Kam vizituar dhe jetuar në Angli, Francë, Greqi, Kuala Lumpur, Bali, Australi dhe kam mësuar ski në Vail në dimër.

Unë do ta rekomandoja këtë mënyrë jetese për njerëzit me karrierë të lëvizshme, të cilët janë kurioz dhe teknik të zgjuar.

Si teknolog i marketingut, unë i ndihmoj organizatat të drejtojnë drejtimet dhe të ardhurat me një strategji të drejtuar nga të dhënat që identifikon ROI të të gjitha nismave të marketingut.Si teknolog i marketingut, unë i ndihmoj organizatat të drejtojnë drejtimet dhe të ardhurat me një strategji të drejtuar nga të dhënat që identifikon ROI të të gjitha nismave të marketingut.
Teri Ross

Anzhela Vonarkh: Përkthyesi i pavarur mund të jetë një burim i mirë i të ardhurave të rregullta dhe shtesë

Sipas mendimit tim, puna më e mirë e nomadit dixhital është një përkthyes i pavarur. Kam rreth 5 vjet që punoj në këtë pozicion dhe nuk planifikoj të braktis. Mund të jetë një burim i mirë i të ardhurave të rregullta dhe shtesë. Me globalizimin dhe zhvillimin teknik, përkthyesit dhe ekspertët e lokalizimit janë në kërkesë, pavarësisht nga industria. Unë rekomandoj këtë punë për ata që kanë një diplomë në gjuhësi ose përkthime dhe kanë njohuri të thella për lëndë të ndryshme. Përkthyesit duhet të jenë të gatshëm të mësojnë gjëra të reja, të pasurojnë fjalorin e tyre, të vazhdojnë me trendet. Certifikimi nga organizatat e përkthimit si ATA do të lejojë punën me një përkthim të dokumenteve gjithashtu.

Anzhela Vonarkh është një menaxher i vjetër i përmbajtjes në TheWordPoint - një kompani që ofron shërbime të përkthimit për individë dhe biznese në më shumë se 50 gjuhë.Anzhela Vonarkh është një menaxher i vjetër i përmbajtjes në TheWordPoint - një kompani që ofron shërbime të përkthimit për individë dhe biznese në më shumë se 50 gjuhë.
TheWordPoint

Sam: Blogimi dhe marketingu i filialeve është për këdo që është i hapur për të mësuar

Aktualisht unë drejtoj dy bloge që janë monetizuar nga Amazon Associates. Fillova blogun e parë në Mars 2019 dhe të dytin në Mars 2020. Përvoja ime deri më tani ka qenë e shkëlqyeshme. Si një shkrimtar i pavarur dhe për herë të parë në një kohë të gjatë, unë ndiej pavarësi të vërtetë që të mos kufizohem nga zonat kohore, dhe të jem në gjendje të punoj në vendin tim. Nuk marr stereotip bazuar në vend ose gjuhë. Jo vetëm kaq, këto janë biznese që unë zotëroj; investimi im që unë mund edhe të kapërcej nëse kaloj në disa vështirësi financiare; dhe që unë po fitoj, megjithëse me vendosmëri nga, në një bazë të qëndrueshme.

Autoriteti, rëndësia, cilësia - zgjidhni një ose një maksimum prej dy për të kandiduar. Nëse keni disa kredenciale, përvojë ose sfond në tema të caktuara, kjo gjithashtu mund të ndihmojë. Ta themi thjesht, Blogging dhe marketing i filialeve është për këdo që është i hapur për të mësuar, i përqendruar, i disiplinuar dhe i durueshëm.

Sam zotëron dhe administron një çift bloge mjaft të suksesshëm që po ndihmon njerëzit të përmirësojnë jetën e tyre. Ai mund të flasë, dhe ka interes në tema që të përfshijnë marketingun e përmbajtjes, duke fituar para në internet dhe telekomunikues.Sam zotëron dhe administron një çift bloge mjaft të suksesshëm që po ndihmon njerëzit të përmirësojnë jetën e tyre. Ai mund të flasë, dhe ka interes në tema që të përfshijnë marketingun e përmbajtjes, duke fituar para në internet dhe telekomunikues.
Vault Smart Home

Julie Singh: Marketingu, Shkrimi i përmbajtjeve, zhvillimi dhe mbështetje të tjera për bizneset e vogla

Ne jemi vetë nomadë dixhitalë dhe preferojmë të punësojmë nomadë të tjerë dixhitalë si freelancer të biznesit tonë, TripOutside.com. Përveç që jemi ndërmarrës dhe ndërtoni biznesin tuaj, ne mendojmë se koncertet e pavarura janë të përsosura për nomadët dixhitalë - veçanërisht Marketingu, Shkrimi i përmbajtjeve, zhvillimi dhe mbështetje të tjera për bizneset e vogla. Këto lloje role nuk kanë nevojë të jenë më punë zyre, veçanërisht me COVID-19 dhe shumicën e kompanive që lëvizin në punë në distancë. Ka platforma si Fiverr dhe Upwork ku ne punësojmë freelancer, që janë burime të shkëlqyera për të gjetur punë nga distanca, me përfitimin e të qenit në gjendje të punojnë kudo në botë!

Julie Singh dhe burri i saj Reet u larguan nga karriera e korporatave në vitin 2017 në ndjekje të pasionit të tyre për jashtë. Ata kanë qenë duke udhëtuar me kohë të plotë në RV me macen e tyre Juke që nga ajo kohë, duke gjetur aventurat më të mira në natyrë dhe dyqanet lokale për të shfaqur në platformën e tyre të kuruar, TripOutside.com. Qëllimi i TripOutside është që të sjellë më shumë njerëz jashtë dhe të bëjë prenotimin e aventurave në natyrë të thjeshtë.Julie Singh dhe burri i saj Reet u larguan nga karriera e korporatave në vitin 2017 në ndjekje të pasionit të tyre për jashtë. Ata kanë qenë duke udhëtuar me kohë të plotë në RV me macen e tyre Juke që nga ajo kohë, duke gjetur aventurat më të mira në natyrë dhe dyqanet lokale për të shfaqur në platformën e tyre të kuruar, TripOutside.com. Qëllimi i TripOutside është që të sjellë më shumë njerëz jashtë dhe të bëjë prenotimin e aventurave në natyrë të thjeshtë.
TripOutside.com

Itamar Blauer: një konsulent SEO mund të zgjedh klientin e vet

Unë jam një konsulent SEO që punon tërësisht nga distanca për klientët në të gjithë botën, dhe me gjithë zemër besoj se është puna më çliruese për të pasur.

Ju caktoni orarin tuaj dhe zgjidhni klientët tuaj, do të thotë se mund të punoni me njerëz që ju pëlqejnë, si dhe të keni një lidhje më të mirë qëndrimi ndaj projekteve. Të kesh lirinë për të zgjedhur ku dhe kur të punosh gjithashtu ka përfitimet e saj, pasi kam më shumë kohë për të krijuar përmbajtje për blogun tim dhe kanalin YouTube, si dhe jam në gjendje të ushtroj rregullisht.

Itamar Blauer është një Ekspert i SEO me qendër në Londër. Ai ka një rekord të dëshmuar të rritjes së renditjes me SEO që është i përqendruar në UX, i mbështetur nga të dhënat dhe krijuesi.Itamar Blauer është një Ekspert i SEO me qendër në Londër. Ai ka një rekord të dëshmuar të rritjes së renditjes me SEO që është i përqendruar në UX, i mbështetur nga të dhënat dhe krijuesi.
Konsulent SEO

Mark Hemming:

Përvoja ime më e mirë e një pune nomade dixhitale duhet të punoj si një përkthyes i pavarur. Nuk është më e lehtë e punëve për të filluar, pasi zakonisht kërkon pak kohë për të krijuar një portofol të klientëve dhe agjencive për të punuar me të, por ka edhe një numër në rritje të portaleve që mund të marrësh punë, siç është proz. com, ku rrugëtimi im për përkthimin filloi rreth 10 vjet më parë. Unë mendoj se një nga pjesët më të mira të punës është të jesh në gjendje të zgjedhësh dhe të zgjedhësh atë që bën, do të thotë se është e lehtë për t’u kombinuar me burimet e tjera të të ardhurave.

Unë do të rekomandoja punën për këdo që ka një prapavijë në gjuhë me një detaj për detaje, pasi duhet të jeni shumë të mirë në zgjedhjen e gabimeve dhe hulumtimin e kushteve të ndërlikuara, por ana tjetër është që vendndodhja juaj dhe zona kohore nuk janë me të vërtetë të rëndësishme (Unë gjithmonë kam ndjerë një kontrabandë të vogël kur mbaroj një punë në një udhëtim me aeroplan duke ditur që shumë njerëz të tjerë atje janë të lidhur me zinxhir në një tavolinë!) Dhe tarifat e pagave janë zakonisht mjaft të arsyeshme.

Mark Hemming ka kaluar një pjesë të madhe të jetës së tij të ndarë midis Rusisë dhe Anglisë dhe tani drejton Përkthimin Peshorja në Liverpool, MB.Mark Hemming ka kaluar një pjesë të madhe të jetës së tij të ndarë midis Rusisë dhe Anglisë dhe tani drejton Përkthimin Peshorja në Liverpool, MB.
Përkthim i Peshores

Gjeneral Ariton: shkrimtar i pavarur është puna më e mirë e nomadëve dixhitalë

Unë besoj se të jesh një shkrimtar i pavarur është puna më e mirë e nomadëve dixhitalë. E kam bërë gati gati 10 vjet. Në fillim, unë e fillova atë si një mënyrë për të plotësuar 9-5 tim, dhe pastaj sa herë që dëshiroja të bëja një pushim në mes të punëve, veçanërisht pasi punoja pa ndalesë për më shumë se një vit, unë do të udhëtoja nëpër botë duke u mbështetur nga pagesa ime e pavarur e shkrimit. Për shembull, kam punuar në Katar për 1 vit e 2 muaj, pastaj u ktheva në shtëpi në Filipine dhe fillova të udhëtoj në vende të ndryshme të vendit, ndërsa punoja vetëm i pavarur. Pastaj pas gati 2 vitesh, unë kam marrë 9-5 të tjerë në Indonezi, kam qëndruar atje për një vit, pastaj kam shkuar në Emiratet e Bashkuara Arabe, kam qëndruar edhe për një vit, pastaj kam filluar përsëri të bëj punë të pavarur, kam qëndruar për një muaj në Tajlandë, pastaj një muaj në Vietnami, pastaj 20 ditë në Kamboxhi.

Nuk është për të gjithë, natyrisht, veçanërisht jo për ata pa një sens aventure, për ata që nuk janë të gatshëm të provojnë gjëra të reja, dhe për ata që dëshirojnë rutinën e përditshme të botës.

Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një vit rekord, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë, një shkrimtar i pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.Dndërrimi i plazheve të pacenuar me rërë të bardhë dhe përpjekja për të rrahur 40 librat e saj të lexuar në një vit rekord, ajo është një specialiste e komunikimit për ditë, një shkrimtar i pavarur natën. Adresa e saj postare ndryshon çdo vit, dhe tani kodi i saj postar është në Rumani, nga ku burri i saj është.
www.trendhim.com

Marina Avramovic: një programues i një uebi ose një programues është në krye të listës

Me rritjen e ekonomisë së koncerteve dhe kulturës së largët të punës, shumë karriera mund t'i përshtaten stilit të jetës së nomadëve. Sidoqoftë, punët më të mira të nomadit janë ato që sigurojnë të ardhura të konsiderueshme në mënyrë që të mund të lëvizësh lirshëm nga një vend në tjetrin. Të qenit një zhvillues në internet ose një programues është në krye të listës - nëse jeni i mirë në punën tuaj, mund të fitoni mjaftueshëm për të jetuar në vendet e zhvilluara ose të pazhvilluara. Nuk ka nevojë për takime të shpeshta virtuale me ekipin, gjë që e bën shumë të mirë nëse jeni në vendet që nuk shkëlqejnë në lidhjen e internetit.

Një tjetër punë fantastike e nomadit dixhital është shkrimi. Si shkrimtar, unë kam përjetuar lirinë dhe ndjenjën e një fluksi krijues në vende të ndryshme të globit. Si shkrimtar, ju mund të përqendroheni në përmbajtjen, kopjen, shkrimin teknik ose çfarëdo forme tjetër që do t'ju ofrojë një rrjedhë të qëndrueshme të klientëve. Farëdo që të shkruani, skedarët nuk janë të mëdha, kështu që mund të shkoni në vendet më të largëta të tokës nëse dashuroni - dhe dërgoni punën tuaj duke përdorur vetëm celularin tuaj në internet. Gjëja e mirë është që nuk keni nevojë të keni shumë takime - nëse ka - takime për të bërë mirë punën tuaj, në mënyrë që të keni një mjedis pune plotësisht fleksibël. Unë do të rekomandoja punën e shkrimtarëve nomadë për këdo që mund të prodhojë vazhdimisht punë me shkrim dhe t'i përshtatet ambienteve që ndryshojnë.

Marina gjithmonë ka pasur një pasion për shpërndarjen e miteve nga realiteti, për të ndihmuar në eliminimin e konfuzionit dhe për të shkëmbyer njohuritë e saj mbi një temë, shumë ende e konsiderojnë një tabu. Me kalimin e viteve, misioni i saj u bë ndërgjegjësimi për kanabisin dhe CBD, gjë që çoi në themelimin e faqes së saj të parë, CannabisOffers.net.Marina gjithmonë ka pasur një pasion për shpërndarjen e miteve nga realiteti, për të ndihmuar në eliminimin e konfuzionit dhe për të shkëmbyer njohuritë e saj mbi një temë, shumë ende e konsiderojnë një tabu. Me kalimin e viteve, misioni i saj u bë ndërgjegjësimi për kanabisin dhe CBD, gjë që çoi në themelimin e faqes së saj të parë, CannabisOffers.net.
CannabisOffers

Alex Tran: çdo punë që mund të bësh përmes video për të mësuar klasa kudo

Punët më të mira të nomadëve dixhitalë për mendimin tim janë Blogimi dhe çdo punë që mund të bëni përmes videos. Unë aktualisht ofroj tarot lexim përmes video (10 seanca minutë për vetëm 5 dollarë) dhe mësimdhënie të yogës në internet. Unë përdor zoom për të mësuar klasa kudo ku jam në botë.

Me blogun tim bëj të ardhura pasive dhe fitoj një jetesë të konsiderueshme nga AD, postime të sponsorizuara dhe të ardhura nga bashkëpunëtorët. Unë mund ta bëj këtë kudo në botë.

Unë gjithashtu kam një punë plotësisht të largët, e cila më lejon të punoj kudo në botë.

Këshillat e mia për të qenë një nomad janë që kurrë nuk duhet të vendosni për një punë që nuk i plotëson kërkesat tuaja të jetës nomade. Vazhdoni të kërkoni derisa të gjeni atë mundësi që funksionon për ju.

Unë gjithashtu bëj disa konsultime të pavarura për marketing, por që mund të kërkohet dhe mundësitë janë të parregullta.

Unë jam një bloger i shëndetit dhe i mënyrës së jetesës në www.schimiggy.com. Unë jam gjithashtu një instruktor yoga dhe meditimi.Unë jam një bloger i shëndetit dhe i mënyrës së jetesës në www.schimiggy.com. Unë jam gjithashtu një instruktor yoga dhe meditimi.
www.schimiggy.com

Justin Ngo: shkrimi i përmbajtjes do t'ju lejojë të vini në provë aftësitë tuaja krijuese

Sipas mendimit tim, unë besoj se shkrimi i përmbajtjes është puna / karriera më e mirë e nomadit dixhital. Unë kam qenë një shkrimtar i përmbajtjes për 5 vjet - dhe unë kam për të thënë, është puna më e mirë në të cilën kam punuar ndonjëherë. Në përvojën time, nëse jeni krijues i shkrimit - shkrimi i përmbajtjes do t'ju lejojë të vendosni aftësitë tuaja krijuese testi. Si mund ta merrni blogun e klientit tuaj për të gjeneruar më shumë pamje me shkrimin tuaj dhe si do të përkthehet në shitjen e produkteve / shërbimeve? Shumica e bizneseve nuk dinë të shkruajnë për SEO - dhe nëse mund t'i tregoni kujtdo rezultatet që mund të merrni në një bazë të qëndrueshme, ju jeni një këpucë për më shumë punë dhe të ardhura. Unë definitivisht do ta rekomandoja këtë punë për dikë që ka aftësi krijuese të shkrimit dhe që dëshiron të zgjerojë kutinë e mjeteve të tyre për sa i përket lëndëve dhe kërkimit. Kopjimi i mirë i reklamave paguan jashtëzakonisht mirë, dhe ju duhet të vendosni kur doni të punoni dhe kur doni të pushoni.

Justin Ngo - Krijues i kopjeve, Shkrimtar i përmbajtjes dhe bashkëthemeluesJustin Ngo - Krijues i kopjeve, Shkrimtar i përmbajtjes dhe bashkëthemelues
Pastro Media Bounce

Kalev Rudolph: Shkrimtarët e mirë do të jenë gjithmonë në kërkesa të mëdha

Tranzicioni në stilin e jetës nomade dixhitale kërkon shumë durim, zgjuarsi, fleksibilitet dhe fat. Të kuptosh një vend të përsosur për aftësitë tuaja është një hap i parë kritik përpara se të jeni gati për të paketuar çantat dhe kokën në të gjithë botën. Nëse jeni një shkrimtar i fortë, mendimtar krijues dhe zgjidhës i problemeve, shkrimet e kopjeve mund të jenë përshtatja e përsosur për ju.

Mbani një mendje të hapur për atë që jeni i aftë të shkruani gjithashtu. Shumë kompani do t'ju trajnojnë në fushën e tyre të ekspertizës dhe do t'ju ofrojnë të dhënat, shkencën dhe informacionin e nevojshëm për të shkruar një përmbajtje të fortë. Në rastin tim, kurrë nuk e imagjinoja se do të mund të ndihmoja prindërit e mi të kuptojnë kompanitë më të mira të sigurimeve, por kjo ndodhi vetëm muajin e kaluar, falë punës time me Expert Insuranc Review.

Shkrimtarët e mirë do të jenë gjithmonë në kërkesa të mëdha. Ndërsa algoritmi rafinon dhe ne hyjmë në një epokë të internetit, ku prania është fuqi, kompanitë kanë nevojë për njerëz me përvojë të larmishme dhe zëra unikë për të ndihmuar në zanatin e zërit të tyre të markës.

Jini të durueshëm dhe të kujdesshëm në fazat e hershme të aplikimit të punës — vazhdoni të kërkoni, përsosni mostrat e shkrimit dhe mos hiqni dorë!

Kalev Rudolph është një shkrimtar për ExpertInsuranceReviews.com, aktualisht i bazuar në Philadelphia, PA.Kalev Rudolph është një shkrimtar për ExpertInsuranceReviews.com, aktualisht i bazuar në Philadelphia, PA.
ExpertInsuranceReviews.com

Shagun Chauhan: një strateg marketing ndihmon klientin e tyre për të krijuar dhe menaxhuar buxhetin

Ka disa punë të shkëlqyera për nomadat dixhitalë për të zgjedhur. Nëse jeni lloji krijues, mund të punoni si një dizajn grafik ose mund të filloni një blog. Ata që kënaqen të bashkëveprojnë mund të dëshirojnë të mësojnë një gjuhë në internet. Për ato shqetësime teknike, ju mund të punoni si programues ose zhvillues.

Sot, më lejoni ta ndaj me ju atë një nomad dixhitale që unë preferoj është duke u bërë një * Strategjik i marketingut, *

Duke qenë një marketing marketing, ju do të ndihmoni kompanitë dhe bizneset në mënyrë virtuale të rriten. Disa nga detyrat themelore që përfshijnë janë hartimi i fushatave dixhitale të marketingut dhe marrja në konsideratë e hulumtimit të tregut. Si një marketing marketing, ju do të jeni në gjendje të analizoni biznesin dhe të vendosni reklama të nevojshme në Facebook. Për më tepër, një strateg marketing gjithashtu ndihmon klientin e tyre për të krijuar dhe menaxhuar buxhetin. Ata hartojnë një buxhet që mund të plotësojë nevojat e secilit klient në nivelin fillestar të projektit dhe të jenë në gjendje ta gjurmojnë atë gjatë gjithë procesit për t'u siguruar që i përmbahet.

Bota virtuale në internet po rritet vazhdimisht dhe kështu janë bizneset në internet. Kjo rezulton në mundësi për strategjistin e marketingut në internet thjesht do të vazhdojë të rritet.

Shagun Chauhan, Konsulent i Biznesit, Four Technolab Pvt Ltd - Kompania e Përshtatur e Zhvillimit të SoftueritShagun Chauhan, Konsulent i Biznesit, Four Technolab Pvt Ltd - Kompania e Përshtatur e Zhvillimit të Softuerit
iFour Technolab Pvt Ltd

Sarah Walters: këshillimi kërkon disa takime udhëtimi dhe personal

Këshillimi qëndron atje lart si një nga punët më të lehta për një nomadë dixhitale. Pjesa më e madhe e tij mund të automatizohet (kurse online, etj), dhe nuk është e rrallë që ajo të kërkojë disa takime udhëtimi dhe personalisht, të shtojë përfitime për dikë që nuk është i lidhur. Shtë më së miri për marrësit dhe njerëzit që janë në rregull me një orar fleksibël edhe pse - mund të duhet të jeni vonë ose të ngriheni herët për të bërë një telefonatë në orarin e klientit.

Sarah Walters, Menaxher Marketingu, Grupi WhitSarah Walters, Menaxher Marketingu, Grupi Whit
Grupi Whit

Marcus Clarke: shkrimi paguan mirë, duke kaluar një pikë të caktuar

Shkrimi paguan mirë, të paktën kaluar një pikë të caktuar. Unë kam hedhur poshtë vetëm, por më shumë se një nga shkrimtarët e pavarur me të cilët punoj janë nomadë të vërtetë. Duket të jetë më e mira për njerëzit që mund të përshtaten me çfarëdo kulture lokale dhe që punojnë më mirë në breshëri të shkurtër.

Marcus Clarke, Themelues, Searchant.coMarcus Clarke, Themelues, Searchant.co
Searchant.co

Kevin Miller: shkrimi i pavarur është një nga koncertet më të lehta për të marrë rrugën

Mbarova disa shkrime në ditën time, dhe më duhet të them që shkrimi i pavarur (ose edhe shkrimi i largët për një agjenci / kompani) është një nga koncertet më të lehta për të marrë rrugën. Asgjë nuk duhet, por truri juaj dhe një lidhje interneti për laptopin tuaj, gjëra që gjenden në të gjithë botën këto ditë. Nuk është gjithmonë një punë magjepsëse, dhe mund të jetë pak e klikuar, por është e njohur për një arsye. Dhe është mirë të jesh pjesë e një tradite shumë të gjatë të shkrimtarëve që udhëtuan dhe shkruanin në rrugë.

Kevin Miller, Themeluesi dhe CEO Kundër FjalaKevin Miller, Themeluesi dhe CEO Kundër Fjala
Kundër Fjala

Alan Silvestri: marketingu i filialeve funksionon jashtëzakonisht mirë

Unë kam bërë pak marketing marketing, dhe kjo funksionon çuditërisht mirë për dikë që jeton stilin e jetës nomade dixhitale. Pak më pak tradicionale sesa të themi shkrimi i pavarur dhe kërkon vëmendje të hollësishme për detajet. Por në përgjithësi ofron të njëjtën fleksibilitet - është gjithçka në internet, dhe sakrifica më e keqe që mund të të duhet të bësh është të rregullosh pak orarin tuaj.

Alan SilvestriAlan Silvestri
mygrowthgorilla.com

Steve Deane: marketing dixhital dhe SEO duke përdorur aftësi të specializuara

Me kohën në të cilën ndodhet tani shoqëria, të kesh hyrje në teknologji sa herë dhe ku të duam, të bëhesh një nomadë dixhitale është një mundësi e shkëlqyeshme për këdo që është i interesuar të punojë në kohën e vet. Puna më e mirë e nomadit dixhital për mendimin tim ka të bëjë me marketingun dixhital dhe SEO, duke përdorur aftësi të specializuara për të ndihmuar në reklamimin e një biznesi dhe të synoni një audiencë që do të rezultojë në rezultate dhe shitje të vërtetë. Kjo është pjesa më e rëndësishme e suksesit, ngushtimi i një audiencë dhe krijimi i përmbajtjes që në të vërtetë do të arrijë tek kjo audiencë. Jo të gjithë mund ta bëjnë këtë, kjo është arsyeja pse një shumicë e korporatave më të mëdha transferojnë punën për një ekspert në këtë fushë. Duke siguruar mjete dhe softuer të vlefshëm SEO për çdo kompani, profesionistët e ekspertëve janë në gjendje të zhvillojnë saktësisht planin e duhur për të ndërtuar suksesin përfundimtar. Sidomos për bizneset e vjetra që nuk janë aq teknologjikisht të mendueshëm dhe kërkojnë të punësojnë dikë që mund të ndihmojë të kujdeset për ndërtimin e vetëdijes fillestare në internet. Merrni kohën për të studiuar dhe praktikuar teknikat e marketingut dixhital / SEO për të fituar aftësitë më të mira të nevojshme për t'u bërë një nomad dixhital.

Unë kam punuar në industrinë e internetit që nga mbarimi i diplomës Master në Multimedia në 1999. Unë fillimisht kam një diplomë kontabël e cila më ndihmon të analizoj dhe të shpjegoj në terma të thjeshtë vlerën relative për klientët e parave që mund të presin nga strategjitë e tyre të marketingut në internet.Unë kam punuar në industrinë e internetit që nga mbarimi i diplomës Master në Multimedia në 1999. Unë fillimisht kam një diplomë kontabël e cila më ndihmon të analizoj dhe të shpjegoj në terma të thjeshtë vlerën relative për klientët e parave që mund të presin nga strategjitë e tyre të marketingut në internet.
SteveDeane.com
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Artikuj të ngjashëm


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë