Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Këtu janë 4 vendet e punës më të mira të kandidatëve dixhitalë, kushdo që mund të zgjedhë

Cilat janë punët më të mira të nomadit dixhital?

Të gjithë duan një punë që u lejon atyre të shohin pamjet e botës, të gjitha ndërsa paguhen. Megjithatë, jo të gjitha punët i lejojnë punonjësit të bredhin në botë ashtu siç dëshirojnë, ndërsa i paguajnë ato sa duhet. Nëse jeni një nga ata njerëz që keni endacak ekstrem, por e kuptoni që portofolin tuaj jo, duhet ta konsideroni një profesion që ju lejon të jeni një nomad dixhital.

Një nomad dixhital është dikush që është në gjendje të punojë pavarësisht nga vendndodhja e tyre për shkak të përdorimit të tyre të teknologjisë (përgjithësisht me një kompjuter, një licencë të Microsoft Office‌ dhe një lidhje Virtual Private Network për të punuar me siguri). Lexoni përpara për të zbuluar katër punët më të mira të nomadëve dixhitalë për të qenë udhëtari botëror për të cilin keni ëndërruar gjithmonë.

Farë është një nominal dixhital? Investopedia

Sipas mendimit tonë, këto janë punët më të mira të nomadëve dixhitalë:

  • Inxhinier Softuerësh,

  • Shkrimtar i përmbajtjes,

  • Marketer Dixhital,

  • Konsulent biznesi.

Inxhinier Softuerësh

Nëse jeni lloji i personit që e do zgjidhjen e problemeve dhe ndodh që të keni një problem të udhëtimit, një inxhinier softuerësh është një nga punët më të mira të nomadëve dixhitalë për ju! Dikush që punon si ky mund të krijojë softuer për të gjitha ndërmarrjet e ndryshme, si sistemet e përcjelljes së inventarit tek kalkulatorët financiarë. Lloji i projekteve nga të cilat mund të zgjidhni janë jashtëzakonisht të larmishme.

Jo vetëm që ju mund ta bëni këtë nga kudo në botë, por zakonisht paguan mjaft mirë! Ata që e mbajnë këtë profesion bëjnë diku nga 63K në 134k në vit, sipas statistikave të mbledhura nga Glassdoor. E tëra që ju nevojitet është një laptop për të filluar dhe një VPN për të siguruar të dhënat e klientëve tuaj. Ka një sasi dërrmuese të burimeve falas në dispozicion në internet për të filluar mësimin si FreeCodeCamp dhe Codecademy.

një laptop
Inxhinier Softuerësh Salaries - Glassdoor

Shkrimtar i përmbajtjes

Ndoshta ju mendoni se nuk mund ta merrni punën tuaj në rrugë sepse ju mungojnë aftësitë teknike. Kjo është larg nga e vërteta! Nëse mund të keni akses në një kompjuter dhe ta dashuroni veten një shkrimtar mjaft të mirë, atëherë një nga punët më të mira të nomadëve dixhitalë për ju është një shkrimtar i përmbajtjes. Duke zgjedhur këtë punë ju do të merrni për të shkruar për të gjitha llojet e ndryshme të temave duke filluar nga produktet më të mira të flokëve deri në llojin më të mirë të pica!

Kufiri i vetëm është sa punë doni të vendosni. Sites si iWriter dhe Textbroker lejojnë njerëzit të krijojnë një ide shkrimi që duhet të kenë përfunduar. Pastaj, shkrimtarët kanë mundësinë të zgjedhin atë artikull për të shkruar. Shkrimtarët e përmbajtjes janë në kërkesë sepse përmbajtja e freskët në faqen e internetit ose blogun e një personi në përgjithësi i rrit ata më të larta në rezultatet e kërkimit.

Tregtar dixhital

Marketingu dixhital është një fushë që kombinon testimin e ideve me analitikë për të ndihmuar ecurinë e biznesit të një personi. Nëse një punëdhënësi ka nevojë për një normë më të mirë të hapur në emailet e tyre ose një nxitje në vlerësimet e shërbimit të tyre ndaj klientit, kjo është aty ku një tregtar dixhital mund të ndihmojë.

Gjëja më e mirë për të qenë një është që ju mund ta bëni këtë punë të gjithë në internet dhe nga një plazh në Bali nëse zgjidhni kështu. Për sa kohë që ju e dini rrugën tuaj me një laptop rreth Microsoft Excel‌ dhe Google Analytics (të dyja të cilat mund të mësoni se si të përdorni në internet), së bashku me vendosjen e një qasje private në internet për të siguruar sigurinë e të dhënave të klientëve tuaj, ju mund të jepni rezultate të drejtuara nga të dhënat.

Microsoft Excel

Konsulent biznesi

Një nga punët më të mira për të qenë në gjendje të punoni si një nomad dixhital është të bëheni një konsulent biznesi, për shembull duke marrë një certifikim SAP në internet dhe duke shitur shërbimet tuaja në platformat e punës si Freelancer, punë pune, ose duke u bërë rrjetëzim në LinkedIn - ka mjaft punë të largëta ose të përkohshme në të gjithë botën për konsulentët e biznesit.

Certifikimi i SAP në internet
Punë të largimit të këshillimit të biznesit SAP në LinkedIn

Pagat janë gjithashtu shumë tërheqëse, pasi lehtësisht mund të ngarkoni deri në 100 dollarë në orë ose 1000 dollarë në ditë nëse jeni mjaft i aftë. Dhe, në rast se nuk jeni, është mjaft e thjeshtë të mësoni aftësi të reja në internet duke ndjekur kurse në një platformë të përshtatshme.

Për më tepër, ju do të keni shumë zgjedhje të klientëve, mundësi dhe mundësi, pothuajse kudo në botë - gjithçka që ju nevojitet është një laptop me lidhje VPN së bashku me një qasje SAP dhe një licencë të Microsoft Office‌ për të qenë në gjendje të fillojë në kushtet më të mira, dhe gjeni klientët menjëherë.

Qasje në SAP

Punët më të mira të nomadëve dixhitalë

Tani është e mundur që shumica e njerëzve të bëhen një nomadë dixhitale në ditët e sotme, me ose pa përvojë paraprake. Me lehtësinë për të mësuar aftësi të reja në internet dhe për të gjetur kontrata thjesht me një laptop dhe një qasje në internet privat për të siguruar të dhëna të klientëve, gjithçka që ju nevojitet është një lidhje interneti për të punuar nga kudo që ju pëlqen, dhe shumicën e kohës në çdo kohë që dëshironi, duke ju lënë. mjaft mundësi për të eksploruar botën me disa nga punët më të mira nomade dixhitale në majë të gishtave.

mësoni aftësi të reja në internet

Merrni një nga punët më të mira të nomadëve dixhital në këtë listë për të fituar para në internet ndërsa eksploroni botën tani!


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Artikuj të ngjashëmSiguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Comments (0)

Lini një koment


Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë