Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

A është teleshikimi një normë e re?

Me krizën aktuale botërore që po durojmë, është e qartë që po shkojmë drejt një mënyre të pakontrolluar për të bërë biznes. Në fakt, sipas Forbes, 58% e amerikanëve tani janë të vendosur në shtëpi dhe kryejnë operacionet e tyre të përditshme nga distanca....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Tetë hapat për t'u bërë një telektor i suksesshëm

Nëse jeni duke punuar nga një dhomë gjumi rezervë, një zyrë e veçantë, apo edhe dhoma gjumi juaj, është thelbësore të siguroheni që hapësira juaj të jetë pa rrëmujë dhe të mund të përqendroheni. Bëni hapësirën tuaj të punës sa më të jetë e mundur. Kjo gjithashtu do t'ju ndalojë të hutoheni. Unë nuk rekomandoj të punoni nga shtrati juaj pasi kjo duhet të mbahet e veçantë për gjumin tuaj. Truri juaj do të fillojë ta shoqërojë shtratin tuaj me punën. Tani që shumë prej nesh kanë ngelur në shtëpi, është thelbësore të mbani hapësirat tuaja të pushimit pikërisht për këtë. pushoni. Alsoshtë gjithashtu shumë më mirë për ju për sa i përket të qenit produktiv....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

10 punët nga gjërat thelbësore të shtëpisë për punë të telekomunikacionit

Me ndodhjen e re normale, pas afro tre dekadash ose kalimi nga zyrat personale në zyra të hapura, klasa punëtore tani po bën punën e tyre në zyrën e tyre të re: shtëpitë e tyre, duke bërë telekomunikim nga ajo që quhet zyra e shtëpisë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Puna nga shtëpia me fëmijët: një sfidë

Interneti, teknologjia dhe globalizimi kanë lejuar miliona njerëz në mbarë botën të punojnë nga shtëpia, me të gjitha avantazhet që sjell. Falë këtij sistemi ne jemi bosët tanë, nuk kemi nevojë të lëvizim askund për të punuar, menaxhojmë oraret tona, vendosim qëllimet tona dhe shumë më tepër. Të punosh logjikisht nga shtëpia mbart gjithashtu një përgjegjësi të madhe, pasi vetëm detyra jonë është që të kemi sukses në atë që bëjmë....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

5 praktikat më të mira kur punoni në shtëpi

Në ditët e sotme, të punosh nga komoditeti i shtëpisë tuaj po bëhet normale e re. Kjo u bë mënyra më efektive për të kryer akoma dhe kryerjen e punës suaj pa rrezikuar sigurinë tuaj, për shkak të situatës aktuale që po ndodh në të gjithë botën....
Lexo më shumë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë