Vendosja e një serveri VPN në Windows 10 në 8 hapa

Mund të jetë e dobishme për të krijuar një server VPN nëse doni të lidheni me një rrjet shtëpiak, nëse doni të luani lojëra LAN, ose nëse doni të siguroni shfletuesin tuaj të internetit në wi-fi në kafene publike. Këto janë disa nga arsyet e panumërta pse duhet të konsideroni përdorimin e një VPN. Windows ka potencialin për të pritur serverët VPN. Windows e bën këtë duke përdorur një protokoll tunelizimi nga pika në pikë, PPTP për shkurt. Ne do t'ju tregojmë se si ta gjeni atë në kompjuterin tuaj dhe të krijoni serverin VPN. Nëse jeni duke përdorur Windows 7, 8 ose 10, atëherë nuk keni nevojë të shqetësoheni, hapat që do t'ju tregojmë për vendosjen e serverit VPN në Windows 10 do të funksionojnë për të gjithë ata....
Lexo më shumë

Farë është konfigurimi i VPN? Siguria e iOS në 7 hapa të thjeshtë

A keni menduar ndonjëherë se çfarë është konfigurimi i VPN? Epo, është thjesht zhargon teknik për të thënë thjesht Vendosja e një lidhjeje VPN, në cilëndo nga pajisjet tuaja - Pc, android, ose pajisje iOS. Para se të hidhemi në kuptimin e gjithë kësaj duhet të dimë pak rreth asaj që saktësisht është një VPN....
Lexo më shumë

Softueri më i mirë për të monitoruar punonjësit në distancë

A jeni shqetësuar ndonjëherë për fuqinë tuaj punëtore në distancë që punon apo jo? A keni menduar ndonjëherë për softver për të monitoruar punonjësit në distancë? Epo nëse keni atëherë unë kam një lajm të mirë për ju. Ka shumë softuer atje dhe ne kemi pasur nderimet t'i rishikojmë ato për ju....
Lexo më shumë

Softueri kryesor i menaxhimit të fuqisë punëtore në distancë

Kohët e fundit, puna _remote është bërë një term shumë i zakonshëm në jetën tonë të përditshme. Gjatë pandemisë mijëra ndërmarrje kanë kaluar nga puna në zyra në punë të largëta. Në të vërtetë, puna në distancë mund të sjellë shumë përfitime, si për punonjësit ashtu edhe për punëdhënësit, kursen kohë dhe shpenzime, ofron një autonomi më të lartë dhe lejon zgjatjen e orarit operacional. Tjetra, unë do t'ju tregoj një program të lartë të menaxhimit të fuqisë punëtore të largët që do të përmirësojë produktivitetin dhe komunikimin e ekipit tuaj....
Lexo më shumë

5 nga mjetet më të mira të bashkëpunimit për ekipe të largëta

Me rritjen e punës në punët e shtëpisë, mjetet e bashkëpunimit janë duke u përdorur për punë. Kompanitë kanë filluar të lejojnë zhvilluesit ose projektuesit e tyre të punojnë më lirshëm në shtëpi. Jo vetëm që kompanitë i lënë punonjësit e tyre të punojnë në apartamentin e tyre të bukur, por sipas hulumtimeve, puna në shtëpi punonjësit tregohet të jetë më produktiv dhe i angazhuar në punën e tyre shumë më tepër në shtëpi....
Lexo më shumë

Mjetet më të mira të punës në distancë të ekipit

Kur bëhet fjalë për të pasur një punë të largët, koncepti i të punuarit nga shtëpia, ndërsa ende jeni virtualisht në zyrë, mund të duket shumë intrigues, por kërkon përkushtim dhe durim të vërtetë për të arritur. Në shumicën e rasteve, edhe të kesh një teknik të thjeshtë kompjuterik mund të kompensojë fluksin e punës gjatë gjithë ditës. Dhe për të mos përmendur uljen e ndjeshme të produktivitetit kur punoni nga shtëpia....
Lexo më shumë
kategori: Vegla në distancëVegla në distancë