Lifestyle Digital Nomads: Si jetojnë ata në të vërtetë?

Termi nomadë digjitale përshkruan një grup njerëzish që nuk janë të lidhur me një qytet apo vend. Puna e tyre u lejon atyre të jenë kudo në botë ku ka energji elektrike dhe internet. Jeta digjitale e nomadeve është një fenomen relativisht i ri. Përkundër kësaj, tërheq shumë vëmendje. Autoritetet e vendeve progresive përpiqen të krijojnë kushte të rehatshme për profesionistët e lirë. Për punëtorët e zyrës, jeta e një nomad dixhital duket si një ëndërr e vërtetë: të jesh në një udhëtim të vazhdueshëm nëpër vende të ngrohta - çfarë nuk mund të pëlqente? Megjithatë, realiteti nuk është aq i thjeshtë. Piktura ideale Picture Paint nuk përfshin sfidat dhe kompleksitetet e nomadeve digjitale. Si ekziston ekzistenca e atyre që nuk qëndrojnë kudo për një kohë të gjatë të rregulluar me të vërtetë?...
Lexo më shumë

5 Arsyet Për Tu Bërë Një Nomad Dixhital

Në një botë ku dixhitali rritet më shpejt se kurrë, Nomadism Digital po përdor përparësitë e pajisjeve tona elektronike kur bëhet fjalë për punën tonë. Në thelb, një nomad dixhital është dikush që punon nga vendi që ai ose ajo preferon. Ai / ajo mund ta bëjë këtë falë një lloji të veçantë të punëve që nuk kërkojnë që ai ose ajo të jetë personalisht në zyrë. Për shembull, punë si zhvillues, shkrimtar, freelancer, mësues në anglisht në internet, redaktues video, projektues, etj., Nuk kërkojnë që ju të jeni në një vend të veçantë në një kohë të veçantë. Këto punë kërkojnë vetëm një gjë: Një lidhje interneti. Disa nga ato punë, si projektuesi për shembull, gjithashtu kërkojnë një kontakt të rregullt me ​​klientët, por kjo është plotësisht e mundur përmes internetit në ditët e sotme. Punët e disa nomadëve dixhitalë janë aq të lehta sa çdokush mund t'i marrë ato....
Lexo më shumë

Këtu Janë 4 Vendet E Punës Më Të Mira Të Kandidatëve Dixhitalë, Kushdo Që Mund Të Zgjedhë

Të gjithë duan një punë që u lejon atyre të shohin pamjet e botës, të gjitha ndërsa paguhen. Megjithatë, jo të gjitha punët i lejojnë punonjësit të bredhin në botë ashtu siç dëshirojnë, ndërsa i paguajnë ato sa duhet. Nëse jeni një nga ata njerëz që keni endacak ekstrem, por e kuptoni që portofolin tuaj jo, duhet ta konsideroni një profesion që ju lejon të jeni një nomad dixhital....
Lexo më shumë

Vendi më i mirë për të hapur biznes për kandidatët dixhital: 17 Përvoja Eksperte

Gjetja e vendit të duhur për të hapur biznes për një nomadë dixhitale mund të jetë e ndërlikuar, pasi shumë vende ofrojnë stimuj të ndryshëm, dhe kanë të mirat dhe të këqijat në varësi të situatave personale dhe nga lloji i biznesit dixhital që do të zhvillohet. Për të ditur më shumë, ne i bëmë komunitetit pyetjet e mëposhtme - dhe morëm disa përgjigje mahnitëse për të na ndihmuar të gjthë zgjidhjen e duhur!...
Lexo më shumë

Punët më të mira të marketingut të largët dixhital sot

Në ditët e sotme punë të ndryshme që lidhen me marketingun dixhital mund të kryhen nga distanca, pasi atyre nuk u nevojitet një lokacion specifik fizik. Një individ mund të zhvillohet në marketing dixhital ndërsa udhëton nëpër botë dhe të fitojë para falë punësimit të tyre të largët. Këtu janë punët më të mira të largëta të marketingut dixhital....
Lexo më shumë

Gjetja e Sigurimit më të Mirë Shëndetësor për Nomadat Digital

Shumë individë shikojnë sigurimin shëndetësor për nomadët dixhitalë dhe mendojnë se kjo nuk ia vlen as paratë, as e nevojshme. Sidoqoftë, realiteti është se nuk është e mundur të drejtosh një biznes pa të, dhe në krye të të kesh një vizë udhëtimi për secilën nga destinacionet e tua, një sigurim shëndetësor i udhëtimit është një domosdoshmëri për çdo nomad dixhital....
Lexo më shumë

Tofarë duhet të dini për Nomadët Botërore Sigurimi i Udhëtimit

Sigurimi i udhëtimit nga nomadët në botë është shumë i popullarizuar. Shumë njerëz kanë qenë duke vrarë mendjen se sa e madhe ishte përvoja e tyre kur udhëtonin me këtë lloj plani. Për shkak të kësaj, nuk është çudi që njerëzit janë tërhequr për sigurimin e udhëtimit, i cili mund të blihet në internet....
Lexo më shumë
kategori: Nomadizmi dixhitalNomadizmi dixhital