Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

7 këshilla të ekspertëve në ikonën e uebit përcaktojnë përdorimin dhe përfitimet

A jeni duke pyetur veten për të përdorur një ikonë të vendosur për faqen tuaj në internet dhe cilën të zgjidhni? Këto këshilla ekspertësh thjesht mund t'ju bindin për atë që shumë zhvillues profesionistë të uebit e dinë tashmë: është shumë më e lehtë të kërkoni ikona nga një grup ikonash të përfshira, sesa të gjeni ikona një nga një dhe të gjeni një mënyrë për t'i bërë ato disi të qëndrueshëm së bashku....
Lexo më shumë

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Podcast International Consulting: Jeta e nomadizmit dixhital të Campervan me Hilary Bird

Nomadizmi dixhital vjen në të gjitha format, dhe Hilary mori hapin për të lënë jetën e korporatës për të jetuar në një furgon kampe, dhe për të punuar disa punë të largëta nga furgoni i saj i zakonshëm....
Lexo më shumë

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

Stilet e Nomadizmit Digjital: Si janë jetët e nomadëve të bazuar në tokë dhe në oqean? Videocast

Përshëndetje dhe mbasdite të mira Joanna dhe Dawn. Mirëdita e lumtur që ju takova personalisht - në botën dixhitale natyrisht! Pra, tre nomade dixhitale në një pus të paktën dy pjesë të ndryshme të botës - hemisferën veriore dhe jugore. Po, dy kontinente të ndryshme....
Lexo më shumë

Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
Siguroni biznesin tuaj ndërsa punoni në distancë
 

14 Fleksibiliteti në shembujt e vendit të punës

Kohët e fundit, është bërë gjithnjë e më e rëndësishme të zbatohet fleksibiliteti në vendin e punës për të gjitha kompanitë - madje edhe ato që nuk ishin aq të interesuara për punët e telekomunikacionit, duke detyruar transformimin dixhital të ndodhë më shpejt....
Lexo më shumë