Stilet e Nomadizmit Digjital: Si janë jetët e nomadëve të bazuar në tokë dhe në oqean? VideocastShikoni videokastin

Transkriptim videokasti

Përshëndetje dhe mbasdite të mira Joanna dhe Dawn.

Mirëdita e lumtur që ju takova personalisht - në botën dixhitale natyrisht! Pra, tre nomade dixhitale në një pus të paktën dy pjesë të ndryshme të botës - hemisferën veriore dhe jugore. Po, dy kontinente të ndryshme.

Po kështu Agimi jeni në Argjentinë? Jam tani per tani  Buenos Aires? ‌  A jeni me një varkë? Jo. Oh ... Dhe ajo është shumë e lumtur për këtë. Mirë...

Pra, mbase mund ta prezantoni veten? Unë jam Dawn Bates I ... në varësi të mënyrës sesi njerëzit më njohin do të jetë ose si një trajner autori ose si personazh, një mentor biznesi, si marinar, nëna e pijeve të çajit, motrën, gjithçka. Shumë etiketa nuk kam prirje të blej në ndonjë prej tyre Unë thjesht dua të them autorin më të shitur ndërkombëtar të Agimit që aktualisht lundron nëpër botë duke hulumtuar për serinë time të ardhshme - dhe po është një udhëtim interesant. E kaloj pjesën më të madhe të kohës në det.

Interestingshtë interesante faleminderit! Dhe ne gjithashtu kemi Joanna e cila është në Athinë në Greqi të drejtë?

Po unë jam Athinë, Greqi - përshëndetje të gjithëve kjo është Joanna Vaiou dhe unë jam një specialist i Optimizimit të Motorit të Kërkimit, kështu që detyra ime është të ndihmoj markat të renditen në faqen e parë të Google në mënyrë organike me mediume të ndryshme si videot me tekst në Google Maps faqet dhe llojet e tjera të përmbajtja dhe unë jam gjithashtu një nomad i pjesshëm dixhital që do të thotë sepse nuk kam një zyrë të rregullt me ​​punonjësit jam një markë personale vetë.

Biznesi im është krejtësisht i largët, kështu që mund ta bëj nga kudo në botë dhe gjithashtu kam zbuluar kur isha 28 vjeç që udhëtimi është i shkëlqyeshëm për mua sepse më bëri një person krejtësisht të ndryshëm dhe më të fortë dhe më të apasionuar pas jetës, dhe kërkon mua përpara duke udhëtuar më çon përpara Unë e dua atë si një përvojë që ajo ka ndryshuar jetën time. Për shkak të udhëtimeve kam takuar njerëz që nuk do të takohesha kurrë në Greqi dhe pashë që lloje të tjera të jetës janë të mundshme dhe nëse nuk dilja kurrë, kurrë nuk do të kisha provuar se kjo është e mundur për mua. Kështu që unë bëra që e takova nomin tim të parë dixhital kur udhëtova në  Barcelona ‌  tetë vjet më parë dhe pashë që ai më tha që ti e di që kjo është e mundur mund ta bësh edhe ti dhe ishte e shkëlqyeshme për mua sepse në atë kohë isha shumë i dëshpëruar duke u rritur , dhe më thanë që si grua nuk mund të udhëtoj vetë - Unë nuk mund të largohem nga shtëpia pa burrin tim atje ose çfarëdo që të ishte kështu, po, njerëzit janë më të lirë këtu dhe njerëzit mund të udhëtojnë dhe unë jam një grua dhe unë gjithashtu mund të marr veten time dhe të më çoj në aeroplan me paratë e mia pa asnjë njeri, ju e dini, duke më përkrahur sepse unë jam mjaft i aftë të mbështes veten dhe mjaft të zgjuar për të mbështetur veten time.

Ishte e shkëlqyeshme që takova njerëz të tjerë si unë dhe kjo më dha forcë, sepse po, ambienti atje nga ku vij unë është mirë nuk është aspak.

Inkurajimi për të gjitha këto gjëra moderne po është ndryshuar mendja ime nga njerëzit që takova dhe pashë që gjërat janë të mundshme.

Pra, si do të takoheshit dy?

Si u takova me Agimin? Ne u takuam në LinkedIn apo jo? Po, unë mendoj se ishte pikëpamja ime, zonjat rrëmbejnë jetën nga vezoret Unë mendoj se Agimi ju keni parë foton time të kopertinës kam pasur një foto me kapak tullac si hej po, fotografia si të kap menjëherë vëmendjen time - ne themi këtu në Argjentinë kam një Zemra blu Unë sapo shkova Unë në të vërtetë shkova në marinë ditën tjetër dhe nuk e kisha parë oqeanin si Horizon disa njerëz kjo mund të duket si pak ekstreme, por unë nuk e kisha parë oqeanin si për disa muaj sepse nuk na lejohet të shkonim më shumë se pesë blloqe - dhe unë pashë horizontin dhe u bëra me lot në vesh duke dëgjuar gajsitë, sepse do të lundroja përgjatë këtij horizonti vetëm disa muaj më parë, kështu që po! Kurdoherë që shoh oqeanet ose anijet me njerëzit jam fare dhe ai që është parë është njerëzit e oqeanit sepse shumica e njerëzve vetëm qëndrojnë në plazh pinë birrën e tyre ose ata pinë xhin dhe tonik dhe ata e shikojnë ashtu siç u pëlqen se u pëlqen të bëjmë diell në plazhi por ata prej nesh që kalojnë oqeanet për argëtim po.

Mezi pres të dëgjoj për këtë, është interesante për mua. Unë jam atje por unë jam personi që ha dhe pi një birrë dhe shikon detin, por përndryshe mendoj se është në përvojën tuaj në rregull, ku po shkojmë?

Tjetra le të diskutojmë në të vërtetë temën që sollët në një LinkedIn jo shumë kohë më parë

Pra, çfarë është nomadizmi dixhital çfarë do të thotë?

Sepse disa njerëz mund të kenë një ide, por është i ndryshëm nga ai me realitetin.

Po, unë mendoj se duke qenë një nomade dixhitale është kjo që dua të them që kam shkruar një artikull në lidhje me të disa muaj më parë kam menduar se ishte muajin e kaluar por unë jam i trazuar u bëra ju tregojnë se po bëni kthesë është për mua nuk ka të bëjë vetëm sepse kam dashur të bëj dallimi midis të qenit një nomad dixhital dhe të qenit punë nga kudo dhe një vend pa vend.

Për shkak se aspekti pa vendndodhje është që ju mund të keni një bazë në shtëpi dhe ju mund të dilni dhe të punoni në një kafene mund të shkoni dhe të punoni në hotele ose në salla konferencash ose e dini ose në plazh dhe sigurohuni që keni laptopë të vërtetë të mirë rreth megjithëse unë me të vërtetë nuk punoj së bashku duke folur nga përvoja dhe puna nga kudo dhe ajo që ne priremi të shohim është se ka shumë njerëz që do të shkojnë me pushime të zgjatura marrin shumë foto të mediave sociale, i ngarkojnë në mediat e tyre sociale por ata nuk janë vërtet siç themi në botën lundruese kur tërheq ankorën, nuk do të dish që ke shkuar tani për mua në nomadë dixhitale si dikush që ka prerë lidhjet me bazën e tyre të shtëpisë, dhe ka ngulitur spirancën.

Kur kam lënë për të bërë këtë udhëtim kam nënshkruar çdo gjë që nuk kam pasuri tani gjithçka që zotëroj unë mbaj nëpër botë me mua në çanta të papërshkueshëm nga uji shumica e tyre dhe për mua duke qenë një nomade dixhitale kam thënë që ka të bëjë me rritjen personale ka të bëjë me rritjen e biznesit është duke shfrytëzuar se sa jeni elastik dhe ju duhet të ndërlidhni rrjetin në një nivel krejt të ri, sepse shumë nga këto ngjarje dixhitale të Nomadit që unë kam qenë i ftuar për njerëzit nuk janë të rrjetit.

Ata janë në telefonin e tyre si dhe është sikur ta dini djemtë e dytë kjo është një ngjarje në rrjet që mund të bëni rrjetëzimin tuaj në mediat sociale si kur jeni në hapësirën tuaj që kur të bëheni së bashku do të thotë që nuk kam qenë në atë shumë por duke qenë një nomade dixhitale ka të bëjë me përqafimin e shpirtit të vjetër nomad brenda secilit prej nesh traditat e lashta të qenieve njerëzore me teknologji moderne dhe krijimin e aq shumë mundësive për thyerjen e barrierave që të dy thyejnë stereotipet e gazetarëve thanë që ti e di që gratë që udhëtojnë vetëm pa burrë nuk guxojnë edhe ty mendoni se është e mundur zonjë e re.

Agimi në jetën e nomadit dixhital të oqeanit

Ti e di që unë eci deri në një marinë dhe unë jam si rregull, ti e di se cilin oqean po kalojmë sot dhe njerëzit, por dhe më pas ata zbulojnë se kam dy fëmijë që qëndrojnë në shtëpi me babanë e tyre, ish-burrin tim, i cili më mbështet plotësisht në këtë udhëtim është koha që kam marrë ca kohë për veten time.

Zonja e vëren atë sepse gjëja është që ne sakrifikojmë kaq shumë për familjet tona për bizneset tona, saqë unë mendoj se kur futemi në botë dhe mundësinë e të qenit një nomadë dixhitale ne kemi për të përqafuar të gjithë ata që jemi sepse kemi për të qenë një marrës rreziku ne duhet të jemi elastik duhet të jemi të adaptueshëm.

Ne hedhim në kaq shumë energji të ndryshme të zonave kohore dhe kulturave dhe duhet të mësojmë se si të komunikojmë ndryshe gjuhën e tyre në ritmin e jetës në të gjitha këto vende të ndryshme, në të cilat shkojmë, nëse nuk jemi të gatshëm të integrojmë dhe pranojmë të gjithë dhe unë mendoni se në të vërtetë një nga frazat e mia të preferuara të kapjes është më shumë që dimë më shumë mësojmë për të tjerët aq më shumë mësojmë për veten tonë.

Dawn Bates: sa më shumë dimë aq më shumë mësojmë për të tjerët

Dhe nëse do të shkojmë në një vend tjetër dhe nuk do të mësojmë për njerëzit në rrugëtimin e tyre historinë e tyre antrologjia e tyre me prejardhje antropologjike ju e dini prejardhjen e atij vendi ushqimet që njihni dhe si jeton jeta si oqeani absolutisht çdo ditë kështu po kjo është lloji im për të marrë atë.

Po ajo që unë i referohem për të qenë një nomade dixhitale ka të bëjë me të kaluar ca kohë të paktën pak kohë në bazën për të mos shkuar për një fundjavë diku, është duke i bërë miqtë të takojnë njerëz siç thoshit duke kuptuar dallimet e specialiteteve lokale çfarëdo.

Por ka të bëjë me lidhjen nuk është për të punuar nga nga një hotel po, unë e bëra atë si një konsulent ndërkombëtar për vite me radhë si të qenit një e hënë e enjte në një vend tjetër, hotel gjatë natës, zyrë gjatë ditës, por jo në të vërtetë takim njerëz dhe kjo është. .. Duke bërë miq dhe thjesht duke shkuar me çantën tuaj të shpinës Unë jetoj vetëm me bagazhet e mia për gjashtë vjet, nuk e di dhe faleminderit diku tjetër në atë që ju dëshironi të takoni njerëz.

Krijimi i lidhjeve tamam si ne ende bëjmë por nga distanca dixhitale është një gjë e bukur kur mund të lidheni me njerëz në të gjithë botën.

Ti e di që dikush më tha dhe unë e gjeta këtë është me të vërtetë mjaft interesante Ndihem keq për ty që isha si ajo që dhe e vërteta është një ishte sikur të kesh për të bartur të gjitha ato gjëra ishte sikur të ishte një palestër e lëvizshme që e di si isha në palestër unë do të mbledhje për 40 50 kilogramë Unë jam duke e marrë atë e dini me mua është gjithçka mirë dhe ajo që ishte interesante kjo zonjë ishte me të vërtetë mjaft e madhe, kështu që ajo ndoshta mbante shumë më shumë mbi të sesa unë mbaja në tim bagazhe por gjëja tjetër ishte që ajo shkon të keni miq ajo shkon ju i njihni këta njerëz në të gjitha këto vende të ndryshme se çfarë miq keni?

Whoa ok që ishte një pasqyrë shumë interesante sepse për dikë që është një trajner transformues dhe që përdor përdorimin e një autobiografie si më transformuese në të gjitha plagosjet dhe kufizimet që pashë në atë koment faleminderit gosh që isha unë kam ngarkesa të mikut shtëpi në të gjithë botën që ju e dini Unë e di se mundem në çdo vend tani shumë në çdo vend të botës dhe kam garantuar një përqafim që do të shtrydh jetën nga unë dhe do të ketë më të qeshurat në bark që palët e mia do të ndihmojnë dhe ne mund vazhdo me vite pa folur dhe futu në secilën nga ato pragjet e derës dhe vetëm vazhdo kështu.

Sepse kemi kaluar kaq shumë së bashku si udhëtarët dhe si marinarët, sepse gjëja është kur keni kapërcyer oqeanet dhe jeni në mes të oqeanit dhe nuk ka tokë për ditë të tëra me javë të tëra përveç tokës ndonjëherë tokës poshtë jush, këtu e dini tokën poshtë jush është vendi më i afërt.

Ju nuk e shihni tokën me javë të tëra dhe kjo është thjesht e lumtur që duhet të jesh miq të mirë për ta bërë këtë sepse eshtrat bëhen më të vogla në sekondë kur po thuash me njerëz që nuk të pëlqejnë unë mund ta imagjinoj ndonjëherë që do të bëj .

Për sa kohë keni qenë një nomadë dixhitale me kohë të plotë për të akorduar deri në dy vjet e gjysmë, unë mendoj se këtë herë po për rreth dy vjet e gjysmë.

Unë fillova në Zelandën e Re bëra shumë vela rreth atje, më pas lundrova në Vanuatu që isha në Australi, atëherë më dhuruan një shtëpi fluturimi nga një organizatë në Australi që merret me gratë që punojnë për shkak të punës që bëj për gratë në botë sepse unë jam d humbi një varkë që kalonte një vendkalim oqeanik drejt Indonezisë.

Njerëzit vazhdojnë të më thonë ose Bali nuk është gati për mua ose unë nuk jam i gatshëm për Bali ose e zbuloj një ditë dhe më pas u ktheva në MB, kështu që djemtë e mi për një muaj dhe më pas u nisën me vela nga Britania e Madhe dhe unë sapo kam mbaruar një kalim tre muajsh të oqeanit nga  Ishujt Kanarie ‌  dhe lundruan për në Cape Verde ose Cabo Verde pastaj në Montevideo pastaj për të las malvinas ose siç britanikët e quajnë atë Ishujt Falkland dhe pastaj poshtë në punt adonus në Kili dhe unë kam bërë rrugën time deri në Patagoni.

Sepse ndonjëherë jam në tokë sepse e dini që ishte qëllimi për të shkuar në një vend nëse nuk do të shkoni në brendësi dhe do të zbuloni liqenet e vendit dhe malet Patagonia pashë një ajsberg që duhet të jetë nxehtësi e pabesueshme po kjo ka të bëjë me të nje nomade dixhitale e drejte?

Ne jemi duke e pasuruar jetën tonë dhe dikë që jemi ne, shpejt çojmë përpara bizneset tona globale ndërkombëtare që ju e dini që ne kemi qenë gjithmonë një vajzë lokale me një mentalitet global dhe mendoj se kjo është gjëja për të qenë një nomad dixhital që mund të jesh introvert dhe për të ndërtuar një markë globale ju mund të jeni një person i qetë që nuk ju pëlqen shumë turma si Qyteti i Londrës, Athina apo Parisi, ose gjithashtu dua të them që kam jetuar në Kajro dhe gjatë kryengritjes që ishte qytet mjaftueshëm për mua.

Por mund të jesh i qetë sepse ke kaluar aq shumë kohë vetë, duhet të shkosh në brendësi dhe të jesh i qetë me atë që je dhe të tregohesh megjithatë dëshiron të tregohesh se e di dhe kjo është një dhuratë shumë e bukur për t’i dhënë vetes kështu kur po lundroni rrugës, a keni varkën tuaj apo po shpresoni te njerëzit e tjerë a funksionon mirë Unë jam duke mos qenë pirat jo vërtet.

Unë jam me të vërtetë kam konsideruar të shkoj pirate në shumë raste, kështu që mbulon anije në këtë moment sepse unë jam duke studiuar për udhëzuesin e sirenë për hipnotikë dhe udhëzues sirenë për udhëheqjen dhe ajo që unë jam duke bërë është që unë jam duke varkë anije nëpër botë kështu që Unë po shoh se si kapitenë të ndryshëm e udhëheqin ekuipazhin e tyre nëse janë udhëheqës ose nëse ata janë thjesht kapitenë dhe kështu dhe duke mësuar se si kultura të ndryshme bëjnë lundrimin e tyre dhe si jeta në marina.

Kështu që në këtë moment unë jam duke pushuar dhe po mbledh varkën time kur të shkoj në Amerikën e Veriut gati që unë të lundroj përsëri nëpër Atlantik mund të shkoj në mënyrë tjetër dhe të kaloj Paqësorin, por po ne nuk e dimë Asnjëherë nuk e di se ku po shkoj tjetër, por e di që jam duke bërë rrugën time nëpër Amerikë dhe kur të shkoj në Amerikën e Veriut marr varkën time dhe pastaj është vamos përsëri në Zelandën e Re për të përfunduar fillimin e qarkullimit.

Do të thotë kështu që kur të merrni varkën tuaj do të keni një shans në disa lloje të ndajnë po unë do të dhuroj përsëri sepse gjëja është kur të hapni barkën e dikujt tjetër ju duhet të mbani mend që është shtëpia e tyre shumë kohë . Po unë kam bërë dërgesa me anije dhe kjo është diçka që shumë nomade oqeanike nuk e kuptojnë se nuk është një udhëtim falas ka pasur punë për të bërë në anije që po futesh në shtëpinë e dikujt dhe ata po ju dhurojnë një mundësi për të lundruar me ata ju i dini dhe ata dua të them që gjithmonë paguaj mënyrën time, gjithmonë paguaj vetë ushqimin tim sepse unë jam duke bërë falas dhe një vegan dhe ju e dini që jam shumë i inatosur për atë që futet brenda trupit tim dhe por gjithashtu dhe ju e dini ju keni orë nate për të bërë.

Ti e di që nuk mund të jesh i gjithë ulur në kuvertë dielli me një xhin dhe tonik, të njohin ty që ndoshta ke vetëm tetë orë zgjuar dhe në atë kohë duhet të bësh dy vela që ke për të pastruar varkë ju duhet të siguroheni që gjithçka po funksionon me siguri duke bërë helmues dhe më pas të flini edhe katër orë të tjera dhe pastaj përsëri jeni zgjuar duhet të jeni vërtet të adaptueshëm nëse ka një stuhi që po shkoni.

Dua të them para 18 muajsh kam shkuar në bord shkatërrova të gjithë dhëmbët e mia përpara dhe Lorenzo këtu nëse ai nuk do të kishte qenë në bord unë e dua atë djalë që ai më tërhoqi përsëri, por ne ishim jashtë në një stuhi gjashtë metër valë pesë nyje domino erë dhe ne po shkonim në erë më vjen keq në hundë, kështu që është vërtet vërtet ju duhet të hapni fuqinë tuaj kur ta bëni këtë dhe ta kuptoni vërtet se kur dikush ju dhuron mundësinë të lundroni me ta është një nder në shumë mënyra.

Sepse unë mund të them se është shtëpia e tyre ata kanë investuar kohë dhe përpjekje mbase ata kanë punuar gjithë jetën e tyre për të qenë në gjendje të kursejnë dhe të blejnë këtë varkë mbase ata e kanë ditur se keni shitur gjithçka për të blerë në këtë varkë dhe ata po ju lejojnë të vijë dhe të qëndrojë ose me ta dhe të jetë në hapësirën e tyre private dhe kjo është një dhuratë me të vërtetë përulur për të nënkuptuar se kam shërbyer me disa njerëz që godasin ca ushqyes, por gjithashtu ka qenë e mirë.

Epo kjo është goxha e ngjashme për ne një mënyrë e gjatë si të bëjmë gjëra si një karrige në gjumë, ose ju e dini të qëndroni në vendet e njerëzve të tjerë ose asgjë nuk është falas në këtë botë kur dikush ju ofron diçka që dua të them se nuk mund të duhet të jepni pak mbrapa .

Pra, sa kohë keni qenë një nomad dixhital atëherë?

Me ok Wow Problemi im i parë ishte 11 vjet më parë unë shkova për 12 ditë në New York nga vetja hmm takova një mik që kisha takuar si turist në një gardh të bukur dhe gjëja ime

fillova nga tetë vjet më parë kur fillova të shkoja në  Barcelona ‌  dhe takova nomade të tjera dixhitale dhe vendosa që do të isha mirë nëse largohem si dhe gjëja e parë që duhet të bëja ishte të bëhesha specialist për të punuar njëqind për qind nga distanca.

Kështu që unë mund të marr laptopin tim dhe të udhëtoj sa herë që mundem dhe sa herë të ndjehem si kjo sepse kërkon shumë energji që kërkon energji gjëja tjetër e saj që të jetë një shkumë këtu e rehatshme dhe ti e di që unë e di ku të shkoj dhe kjo është një gjë tjetër për të keni gjithë këtë energji shtesë të nevojshme për të rezervuar fëmijët që të paketojnë gjërat e mia gjithashtu.

Për të qenë shumë në ankth dhe shumë duke pritur urgjentisht është shumë energji që hyn në të çdo udhëtim, kështu që përpiqem ta shmang atë kur të jem kam shumë projekte të reja sepse shumë energji është investuar atje në mënyrë që të ketë të bëjë me ku Unë jam me projektet e mia janë projektet e mia në atë ndërfaqe që në rregull.

Tani po qetësohem sepse shoh që oh ju bëni pak punë të shkëlqyera në fillim kur ju sjellni disa qëllime dhe më pas i ruani ato kështu që nuk është se është një lloj i ndryshëm i punës në iniciativë kur fillon projekti dhe kur një projekt është një vjeç është e ndryshme, kështu që çdo gjë që është përparësia e parë është gjithmonë puna e tyre, kështu që edhe kur udhëtoj përparësia ime e parë është të shkoj dhe të gjej kafene të këndshme ushqim të lumtur dhe internet të shpejtë.

Për mua që të punoj kjo është gjëja e parë që II kujdesem për keqardhjen që ju futa në kafene dhe shihni se gruaja e çmendur që kërkon bimë në fjalët e mureve është tabela me një prizë në mur dhe gjëja e parë që kërkoj është a ka klient jo nëse e gëzon gruan e çmendur me një laptop.

A do të dëshironit një këshillë për dikë që do të dëshironte të bëhej një nomad dixhital?

Po unë do ta lejoj Joanna të shkojë këtë.

Dakord një pus të thellë që duhet të jesh duhet të kesh mendje edhe për atë përsëri varet nga mënyra sesi dëshiron të jem personalisht kështu që më duhet një fytyrë ime nuk do të shkoj në bujtina të cilët ndajnë fytyrën unë do të marr me qira çdo apartament tim dhe nëse shkoj në vendet që më pëlqejnë oh nuk shkoj në Tyler më keq akoma.

Unë shkoj në Paris shkoj në Londër shkoj në Estoni kryeqyteti në përgjithësi më pëlqen një grua e qytetit sepse e di se kafenetë e qytetërimit restorante nuk më marrin mua në të njëjtën mënyrë, por ju e dini vetëm në  San Francisko ‌  natën dhe jo të jem kini frikë kështu që kjo është lloji im i aventurës ose shkoni në  San Francisko ‌  vetëm nga La Paz të gjithë vetë.

Rezervoni një apartament Airbnb si vetëm për një javë dhe mbërrini në  San Francisko ‌  gjatë natës me shi në ditën që është mashtrim-ose-trajtoni dhe dikush është jashtë dhe është duke rënë shi dhe të stresuar të gjithë dhe disa jam përpjekur ta gjej atë AXI për të më çuar në bletë dhe - djemtë ndalen dhe dikush dëshiron të vjedh çantën time.

Dhe më pas shoferi i taksisë ndalet dhe ata zbulojnë se kam qenë po, përvoja të bukura të mira dhe përsëri gjithçka shkoi mirë dhe në fund të fundit këta dy djem të vegjël ata ishin fëmijë shumë të vegjël kishin frikë nga shoferi i madh i taksisë që po më mbronte mua ata qëndruan këtu nga Greqia dhe po.

Ata më dhanë çantat e mia sepse unë kisha valixhen time dhe çantën e laptopit dhe ata u përpoqën të më merrnin një çantën time dhe më pas e kthyen dhe ata thanë që je shumë e bukur kështu që unë mora komplimentin tim edhe nga djemtë që donin të më vidhnin dhe po, toka është gjithashtu aventurë.

A keni një këshillë për nomadët dixhitalë?

Padyshim, po, unë mendoj se duhet të keni besim duhet të keni besim tek vetja juaja që t’i besoni të tjerëve dhe unë mendoj që dhe gjithashtu t’i besoni procesit dhe se gjithçka do të funksionojë ashtu siç duhej të kishte sepse ka pasur vende që dua të them Unë nuk qëndroj në hotele shumë shpesh.

Sepse me punën që jam duke bërë dhe hulumtimin që po bëj dhe audiencën time ti e di se disa prej tyre nuk kanë shumë para, disa prej tyre kanë një shumë të madhe parash dhe kështu që unë kam qëndruar në disa vende që janë shumë të lira Kam qëndruar në vende që nuk janë edhe aq të lira Kam qëndruar kam qëndruar në hotel për herë të parë në jetën time.

Unë kam qëndruar në një shumëllojshmëri të llojeve të spitaleve dhe tani unë tjetër tani kam arritur kur ku është si ju e dini se çfarë ata janë duke u Apartamente në rrugën përpara gjithçka.

Ju e dini që i shmang të gjitha sepse natyrisht se gjithmonë ka lëvizje nuk duhet të shqetësoheni për letrat e lejes nuk duhet të shqetësoheni për depozitat e gjata ose si tre depozita gjashtëmujore në lidhje me agjencinë e qëndrimit që thjesht gjeni këtu, por dhe gjëja është kur ju duhet të besoni vajzën tuaj ju e dini se duhet t'i besoni intuitës tuaj sepse ju dhe lexoni përshtypjet që dini.

Por mos i merrni ata sepse ne jemi të gjithë mirë, dikush tjetër mund të mendojë se është një qëndrim i mahnitshëm, ju nuk e dini se çfarë marrëveshje kanë marrë me atë person që mund të jetë ju e dini se ata mund të kishin qëndruar atje dhe të keni dhënë një përmbledhje sepse një mik donte të ndërtonte një gjë dhe ti e di, por vetëm beso besimin në proces se e ke këtë, e di besimin se edhe me një projekt masiv mund të lëvizësh prandaj unë do të sfidoj nderin tënd.

Po, si edhe kur të keni këto projekte të mëdha masive që ju keni vazhduar vetëm besimin se është gjithçka si kur ju dhe kur ndjeheni të qetë për të lëvizur dëgjuar atë që ju e dini dhe kur gjërat nuk funksionojnë jashtë shkoni ju dijeni se çfarë ka diçka më mirë të planifikuar që nuk ndodhi për një arsye që unë duhej të kisha tre dërgesa me varka në Karaibe dhe jo një prej tyre u kthye një ka pasur një vonesë të përsosur, atëherë ishte aty ku ishin kushtet dhe pastaj gruaja kur burri po fliste me mua për të gjitha gjërat që po i arrij asaj ajo u bë pak xheloze për këtë.

Por vetëm besoni se kur gjërat nuk rezultojnë ashtu siç dëshironi, sepse gjithçka që do të largohet nga të gjitha, ju vjen të besoni vetveten duke i besuar intuitës tuaj duke u besuar njerëzve të tjerë se nuk janë të këqij, ju e dini që nuk janë duke u përpjekur të ju shqyej se nuk janë jashtë për të marrë diçka nga të gjitha, vjen për të besuar absolutisht 100% dhe besim që ju do të gjeni një kafene të madhe me ushqim të shkëlqyeshëm dhe internet të mahnitshëm padyshim i lumtur për të.

Dikur jam në një vend që kam në plan të qëndroj për ca kohë por nuk shkon gjithçka sipas planit dhe jam si rregull le të jem akoma në Argjentinë saktësisht dimër nuk kam dritare kam kam natë lundrimi në Tropic lloj i mbyllur por nuk kam rroba dimri dhe të gjitha dyqanet janë të mbyllura, kështu që unë jam si majat më të mira në rregull, më pas është në dritaren e mesme.

Kështu që, së fundmi, më pak se 20 gradë atje jam në raketa, është një lloj gonna t'ju tregojë se do të gjejmë një mënyrë.

Kështu që, sidoqoftë zonjat ishin mirë të flisnim mirë me ju Joanna dhe Dawn ne gjithmonë mund të bëjmë një podcast tjetër në mmm kohë të mjaftueshme.

Përfundoni

Kështu që shpejt në pak sekonda nëse keni ndonjë gjë që dëshironi të promovoni projektet tuaja, ju kanë mbetur 20 sekonda.

Kështu që njerëzit duan të kontaktojnë me mua në lidhje me atë që ata mund të më dërgojnë me email ose të më kontaktojnë në mediat sociale nga LinkedIn ose në konviktin e timonit bazuar në Instagram dhe faleminderit të librit ne do të tregojmë lidhjet natyrisht në nderin tuaj sigurisht që po çdo pyetje në lidhje me kërkimin motorët tuaj, ju mund të gjeni LinkedIn tuaj pas emrit tim Joanna për ju dhe gjithashtu kam filluar një biznes të ri i cili është unë jam partner me agjensinë e pasurive të patundshme në Greqi dhe ne ofrojmë këshilla dhe prona për investitorët ndërkombëtarë që duan vizën e artë për Greqinë dhe blejnë prona shet pronë dhe investon pronë në Greqi prandaj lidhe me mua dhe më dërgo dhe po.

Rreth Joanna Vaiou

Joanna Vaiou është një Specialist Grek për Optimizimin e Motorit të Kërkimeve, marka të shkallës së mesme, në shkallë të gjerë me biznesin e saj të largët dhe një nomad të pjesshëm dixhital. Ajo është paraqitur me historinë e saj të suksesit dhe citimet e saj në shumë biznes ndërkombëtar, zhvillim personal, lajme sipërmarrjeje dhe media të tjera.

Qasni më shumë informacione të rëndësishme për SEO në faqen e saj të internetit

Ajo është gjithashtu themeluese e drejtorisë premium Ndërkombëtare të Pasurive të Patundshme Greqi, ku lidh investitorët ndërkombëtarë me agjencitë e pasurive të patundshme në Greqi për t'u ofruar atyre mundësinë më të mirë të investimeve në pronë Greke përmes Programit Golden Visa Greece.

Për më shumë informacion mund të vizitoni lidhjen
Gjeni Joanns Vaiou në Linkedin tjetër

Rreth Dawn Bates

Si dhe është një autor dhe trajner autori më i shitur ndërkombëtar, Dawn Bates është një sipërmarrës në internet dhe trajner i jetës.

Librat e Agimit Bates

Comments (0)

Lini një koment