Lista E Ikonave Mbresëlënëse E Shkronjave: Ikonat Më InteresanteFont awesome FAB vs FAS

Cili është ndryshimi kryesor midis ikonave FAB dhe FAS nga grupi i ikonave të mrekullueshme të fontit?

Kryesorja është se ikonat FontAwesome FAB bazohen në logot e biznesit, që do të thotë se ato janë të shkruara me kopje dhe duhet të përdoren me kujdes, pasi ato janë një kopje e ikonave ekzistuese.

Përkundrazi, ikonat FontAwesome FAS FA janë krijime të ekipit Font Awesome, dhe lehtë mund të përdoren për çdo nevojë.

Shikoni më poshtë shembullin e përdorimit të disa prej këtyre ikonave - dhe gjeni ato në të gjithë faqen tonë, e cila i përdor ato shumë!

Ikona të mrekullueshme të prenotimit të shkronjave

Nuk ka asnjë ikonë të mrekullueshme FAB që vjen drejtpërdrejt nga faqja e internetit e famshme booking.com, dhe mënyra më e mirë për të përfaqësuar një prenotim është të përdorni një tjetër prej ikonave të mrekullueshme të fontit.

Sidoqoftë, ka disa mundësi të tjera për të përfaqësuar lloj të ndryshëm të prenotimit:

 FAS fa-hotel: Rezervimi i hotelit Font Awesome font
 FAS fa-plane: Rezervimi aeroplan ikona e mrekullueshme e shkronjave
 FAS-pizza-fetë: Rezervimi pica ikonë Font Awesome
 FAS fa-train: Rezervimi i trenit ikonë e Font Awesome
 FAB-microsoft: Microsoft Office rezervon Font Awesome font
 FAS-maskat e fa-teatrit: Rezervimi i Teatrit ikonë e Font Awesome

Font ikonë e mrekullueshme e bankës

Në mënyrë që të përfaqësoni transaksione bankare, ose më përgjithësisht, para, ka shumë ikona në dispozicion! Duke pasur parasysh larminë e operacioneve të parave, ju do të jeni në gjendje të përfaqësoni ose pagesa në internet, vizitë në bankë, këmbim valutor ose sigurim, ose lloj tjetër të transaksioneve monetare.

Ikonat e mrekullueshme të bankave të fontit janë mjaft të pasura në lidhje me këto transaksione, dhe përdoren nga një gamë e gjerë në internet për të përfaqësuar të gjitha llojet e veprimeve, nga rezervimi i mallrave ose shërbimeve deri tek pagesa e transaksionit dhe gjithashtu dorëzimi i porosisë.

 FAS fa-piggy-bankë: Font i mrekullueshëm ikonë e bankës derrkuc
 FAS-fat-para-faturë: Font i mrekullueshëm ikonë e faturave të parave
 Shenjë fa-dollar-shenjë: Font ikonë e shenjës së mrekullueshme të dollarit
 FAS-shopping-cart FAS: Font i mrekullueshëm ikona e shportës së blerjeve

Ikona e vizitorëve Font Awesome

Për të përfaqësuar një vizitor, qoftë në një uebfaqe virtuale, apo në një lokacion fizik, nuk ka asnjë ikonë të drejtpërdrejtë të vizitorëve në dispozicion në grupin e ikonave Font Awesome.

Në mënyrë të ngjashme, ato mund të përdoren si ikonë e personit Font Awesome për të përfaqësuar çdo lloj qenie njerëzore që është duke vizituar çdo lloj vendi, veçanërisht një faqe në internet.

Sidoqoftë, ka shumë mënyra të tjera për të përfaqësuar një vizitor duke përdorur ikona që duken si fytyra njerëzore ose hije.

Shikoni më poshtë se si të fotografoni një vizitor duke përdorur ikonat Font Awesome:

 FAS fa-femër: Font ikonë e mrekullueshme e vizitorëve femra
 FAS-mashkull: Font i mahnitshëm ikonë e vizitorëve mashkull
 FAS maskë: Font ikonë maskë e mrekullueshme
 FAS-buzëqeshje: Font i mrekullueshëm ikonë smiley
 FAS-user-i FAS: Fotoja e personazhit të mrekullueshëm të shkronjave
 FAS-user-miq FAS: Font ikonë e personave të mrekullueshëm
 FAS-userat FAS: Font ikona e njerëzve të mrekullueshëm

Font ikonë e librit të mrekullueshme

Ka disa mënyra për të përfaqësuar një libër duke përdorur grupe ikonash Font Awesome. Nga një libër adresash, deri te llojet e ndryshme të librave, do të gjeni mjaft mënyra të ndryshme për të përfaqësuar krijimet tuaja të shtypura ose dixhitale.

 FAS-adresa-book: Font awesome icon book book
 FAS fa-book: Font ikonë e librit të mrekullueshme
 FAS fa-book-dead: Font Awesome libër i ikonës së vdekur
 FAS-book-vdekur: Font Awesome icon libër mjekësor
 FAS-libër i hapur: Font ikonë e librit të mrekullueshëm
 FAS-book-lexues-lexues: Font Personi i mrekullueshëm që lexon një ikonë të librit

Ikona të tjera të dukshme

Meqenëse ndonjëherë mund të jetë e vështirë të gjesh ikonën e duhur për nevoja specifike, këtu është një përzgjedhje e shkurtër e ikonave që mund të përfaqësojnë gjëra për të cilat nuk janë krijuar, dhe që nuk kanë ndonjë zgjidhje më të mirë - ose të paktën jo ndonjë zakon të bërë zgjidhje:

 FAS fa-business-time: ikonë e mrekullueshme e këshillimit për font
 FAS fa-transmetuese-tower: font admirues i reklamës font
 FAS fa-gamepad: ikonë e mrekullueshme e fontit
 FAS fa-shopping-shportë: font shportë i mrekullueshëm
 Dhurata FAS: fonti i ikonave të shpërblimit të mrekullueshme
 FAS-dollar-shenjë: font i ikonave të të ardhurave i mrekullueshëm
 FAS-pizza-fetë: font ikonë e mrekullueshme e picave
 Kontrolloni FAS: ikona e mrekullueshme e bërë me font
 FAS fa-pen: font i awesome botuar ikonë
 FAS fa-këmbim-alt: fonti i ikonave të transferimit të mrekullueshme
 FAS-trofe FAS: font i tronditur me ikonë ose trofe
 FAS është e barabartë: ikona totale e mrekullueshme e fontit
 FAS-shopping-cart FAS: font I awesome buy
 FAS-building: ikona e degës së mrekullueshme e fontit
 FAS fa-Lock: ikona e sigurisë e jashtëzakonshme e fontit
 FAS-banjë për banjë: ikona e mrekullueshme e banjës me font
 FAS-building: font I awesome icon city
 FAS fa-mburojë-virus: ikona e virusit të mrekullueshëm të fontit
 Printime FAS-këpucësh: ikona e këpucëve të mrekullueshme të fontit

Font Pyetje dhe përgjigje Awesome të shpeshta

 • A mund ta përdor Font Awesome falas? Po, mund të përdorni falas ikonat Font Awesome duke përdorur paketën falas të ikonave. Një paketë më e plotë e ikonave mund të blihet.
 • A përfshin BootStrap Font Awesome? Font Awesome nuk përfshihet drejtpërdrejt në BootStrap, por është plotësisht i pajtueshëm - do të thotë gjithçka që duhet të bëni është të përfshini Font Awesome CSS për të qenë në gjendje ta përdorni atë me sistemin tuaj BootStrap.
 • BootStrap si ta përfshini Font Awesome?
 • Si mund ta instaloj Font Awesome në Windows 10? Shkarkoni skedarët OTFS nga Font Awesome, shkëputni dosjen, klikoni me të djathtën në font dhe zgjidhni instalimin.
 • Si mund ta instaloj Font Awesome në Windows 10?
 • Si mund ta instaloj Font Awesome? Për të instaluar Font Awesome për projektin tuaj të internetit, thjesht merrni një paketë CDN dhe përfshini skedarin CSS në dokumentin tuaj HTML me një udhëzim meta!
 • Si mund ta instaloj Font Awesome?
 • Si ta përdor Font Awesome në nivel lokal? Shikoni më lart - mënyra më e mirë për të përfshirë Font Awesome në nivel lokal është të shkarkoni paketën dhe të përfshini një udhëzim për të përdorur skedarët CSS.
 • Si ta përdor Font Awesome në nivel lokal?
 • Si ta përdor Font Awesome jashtë linje? Përdorimi i Font Awesome jashtë linje mund të arrihet vetëm duke shkarkuar paketën e plotë dhe duke e përfshirë atë në projektin tuaj.
 • Si ta përdor Font Awesome? Për të përdorur Font Awesome, pasi keni përfshirë udhëzimet e nevojshme meta për të përdorur CSS, thjesht krijoni një etiketë duke përdorur klasën e ikonës që dëshironi të përdorni.
 • Si t’i përdor ikonat Font Awesome? Gjeni ikonën që dëshironi të përdorni dhe përfshini kodin në një klasë të etiketës I ose SPAN.
 • Si mund të përdor ikona falas Font Awesome? Ose hyni në CDN ose përdorni skedarët lokalisht dhe përfshini ikonat kudo në faqen tuaj të internetit duke përfshirë kodin e ikonës në një klasë të etiketës I ose SPAN.
 • Si ta përdor Font Awesome lokale? Shkronja e mrekullueshme lokale mund të përdoret në të njëjtën mënyrë si ajo CDN - thjesht shkarkoni skedarët, përfshini skedarin CSS në projektin tuaj dhe shfaqni ikonat!
 • A është një kornizë Font Awesome? Jo, Font Awesome është një set ikonash.
 • A duhet të përdor Font Awesome? Rekomandohet ta përdorni nëse dëshironi të përdorni ikona me vështrim të qëndrueshëm në projektin tuaj.
 • Çfarë është Font Awesome CSS? Font Awesome CSS është një set ikonash që ka një pjesë falas dhe një pjesë më të plotë të paguar, që përdoret për të pasur një grup të qëndrueshëm ikonash për çdo projekt të dizajnit, Ueb ose desktop.
 • Për çfarë përdoret Font Awesome? Seti i ikonave Font Awesome përdoret për të siguruar një përvojë të qëndrueshme të përdoruesit përmes ikonave të ngjashme dhe të dizajnuara.
 • Çfarë është BootStrap Font Awesome? BootStrap është një kornizë CSS që mund të përfshijë ikonat Font Awesome për një pamje dhe ndjesi të qëndrueshme të dizajnit.

Comments (0)

Lini një koment