Kush jemi ne

Ne jemi nomadë dixhitalë dhe udhëtarët në botë: 1000+ net hoteli, 650+ fluturime, 5+ vjet në rrugë, turne botëror një vjeçar, të gjithë të vetëorganizuar. Të punosh në distancë është një mënyrë e jetës, dhe ne duam të ndajmë me ju këshillat tona më të mira për të punuar nga shtëpia, telekomunikacioni dhe të punoni në distancë si nomadë dixhitalë ose punonjës të zyrave të shtëpisë.